Rūbai, batai...kadangi esu nuotaikų žmogus, tai perku įvairiai. Gana daug keliauju, tai batų vis iš Vokietijos ar kažkur kitur perku, iki 100 eur, rasti 41 dydį toks, koks man patinka, būna problemų. Man patinka senamiestyje Vln keli butikai, ten batų galima rasti įdomesnių, batų kalne kartais paprastų einamų randu.
Neseniai pirmą kartą gyvenime pirkau striukę tokią ilgą su kapišonu, na, ale pūkinę (ne pūkinę pgl kainą turbūt), iš Zaros, 100 eur, nors šiaip man mielesni paltai/paltukai, bet su mūsų klimatu..turiu ir kailinius (nes geriausiai šildo).
Monteverte, man rožės sodresnės patinka, žinau "no man's land", tu "lengvesnė"Turbūt žinai VDK parduotuvę? Užupyje. Visokių daiktų krautuvėlė. Ten nerealus savininkas dirba, yra senienų, yra visokių įdomesnių kvepalų (jau vien A. Tauer su savo Maroko dykumos kvepalais ko vertas...
Uzupio Visokiu Daiktu Krautuvele nereali. Kas nori geru, idomiu kvepalu, ar siaip dovanu - tikrai verta nueiti.
O kokios firmos batus Vokietijoje perki?
As turiu kelis megstamiausias kvepalus, kuriuos gamina vienas seimos fabrikas pietuose.
Vieni yra is zoleliu: rozmarino, ciobrelio, levandos...sandalmedzio. Skamba keistai. Manau perka vyrai, bet man nuo ju stoga rauna.
Kiti moteriski, bet derinys irgi gan neiprastas: juodoji arbata, muskusas, pakalnutes. Lengvi ir stiprus tuo paciu metu.
Po to kai prisiuosciau kvepalu gaminamu "senu fabriku", man nebesueina Dior ir kiti. Jie man trenkia sintetika. As nzn, ar juose tikrai vien "chemija", ar jos tiesiog daug, ar cia man paranoja, bet nebelimpa ir tiek.