Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Rūbai, batai...kadangi esu nuotaikų žmogus, tai perku įvairiai. Gana daug keliauju, tai batų vis iš Vokietijos ar kažkur kitur perku, iki 100 eur, rasti 41 dydį toks, koks man patinka, būna problemų. Man patinka senamiestyje Vln keli butikai, ten batų galima rasti įdomesnių, batų kalne kartais paprastų einamų randu.
Neseniai pirmą kartą gyvenime pirkau striukę tokią ilgą su kapišonu, na, ale pūkinę (ne pūkinę pgl kainą turbūt), iš Zaros, 100 eur, nors šiaip man mielesni paltai/paltukai, bet su mūsų klimatu..turiu ir kailinius (nes geriausiai šildo).

Monteverte, man rožės sodresnės patinka, žinau "no man's land", tu "lengvesnė" smile.gifTurbūt žinai VDK parduotuvę? Užupyje. Visokių daiktų krautuvėlė. Ten nerealus savininkas dirba, yra senienų, yra visokių įdomesnių kvepalų (jau vien A. Tauer su savo Maroko dykumos kvepalais ko vertas...

Uzupio Visokiu Daiktu Krautuvele nereali. Kas nori geru, idomiu kvepalu, ar siaip dovanu - tikrai verta nueiti.

O kokios firmos batus Vokietijoje perki?

As turiu kelis megstamiausias kvepalus, kuriuos gamina vienas seimos fabrikas pietuose.

Vieni yra is zoleliu: rozmarino, ciobrelio, levandos...sandalmedzio. Skamba keistai. Manau perka vyrai, bet man nuo ju stoga rauna.

Kiti moteriski, bet derinys irgi gan neiprastas: juodoji arbata, muskusas, pakalnutes. Lengvi ir stiprus tuo paciu metu.

Po to kai prisiuosciau kvepalu gaminamu "senu fabriku", man nebesueina Dior ir kiti. Jie man trenkia sintetika. As nzn, ar juose tikrai vien "chemija", ar jos tiesiog daug, ar cia man paranoja, bet nebelimpa ir tiek. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 03 gruodžio 2019 - 10:35

Iš Šviesos,gal galima kvepalų pavadinimą,kur pakalnutė,juoda arbata ir muskusas.Turėtų būti pritrenkiantis derinys.

Atsakyti

Iš Šviesos,gal galima kvepalų pavadinimą,kur pakalnutė,juoda arbata ir muskusas.Turėtų būti pritrenkiantis derinys.

As manau Lietuvoje ju neparduoda. Galima nebent atsisiusti.

https://www.leaudeca...l-esprit-du-sud

Yra sito fabriko parduotuviu Paryziuje, Grase, Marselyje ir salia, Bordo...

Atsakyti
Kas megsta rožių kvapą - biškiuką atsargiau su juo, nes jis vyruose slopina alter ego.
Atsakyti

Ačiū,nematyti,neregėti.Reikėtų pasimatuoti,neaišku kaip skambės ant mano odos.

Kas megsta rožių kvapą - biškiuką atsargiau su juo, nes jis vyruose slopina alter ego.

Bet labai kviečia į nuotykius.Čia ne mano sugalvota,čia vyrųnuomonė.

Atsakyti

Ačiū,nematyti,neregėti.Reikėtų pasimatuoti,neaišku kaip skambės ant mano odos.

Tai va, proga pakeliauti. :D As visada galiu patarti, nes skersai isilgai ismaisius.  :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 23:45)
As asmeniskai nekalbu apie darba. Yra gi gyvenimas po darbo -  teatrai,  šventės,  restoranai.

tai tam kartui tada kažką nusiperki ir tiek
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 12 03, 09:20)
As turiu dvejus kvepalus - ziemai Chanel, vasarai DG. Ir taip jau keliolika metu. Siandien pasikvepinau treciais, nes meginuka gavau is drauges. Neiprasta. Dar vienus noresiu pabandyti - armani because it's you, nes rozes paviliojo, tai noriu pabandyti.
Batus megstu pirkti Vokietijoje - dauguma Lietuvos pardese yra is ten, tai prekiu zenklai pazistami. Kojai kaip nulieti tinka caprise, bet jie turi bedu su dizainu, tai tinka vos vienas kitas modelis. Dar megstu eco, jie man neuzmusami, nors megstu daug vaikscioti.
Aliejiniu kvepalu nebandziusi, bet kokiu nenoriu, o kokie yra geri - nezinau.

ecco vieni is kokybiskiausiu batu, manau, siuo metu, tik va modeliu geresniu reikia paieskoti, as i darba tokius nesiodavau batelius i restorana, nes ten ant koju visa diena, tai juokesi kolega sako pensininkiu batai, o man kas sakau, svarbu patogu biggrin.gif
Jie danziausiai gana stipraus kvapo ir i salduma dazniausiai, bent kiek man pasitaike uostyti biggrin.gif gaiviu kol kas nesu uzuodusi, pas mus keli yra vienoje parduotuveje, kartais visai norisi tokio labai labai sodraus kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 03, 09:56)
Rūbai, batai...kadangi esu nuotaikų žmogus, tai perku įvairiai. Gana daug keliauju, tai batų vis iš Vokietijos ar kažkur kitur perku, iki 100 eur, rasti 41 dydį toks, koks man patinka, būna problemų. Man patinka senamiestyje Vln keli butikai, ten batų galima rasti įdomesnių, batų kalne kartais paprastų einamų randu.
Neseniai pirmą kartą gyvenime pirkau striukę tokią ilgą su kapišonu, na, ale pūkinę (ne pūkinę pgl kainą turbūt), iš Zaros, 100 eur, nors šiaip man mielesni paltai/paltukai, bet su mūsų klimatu..turiu ir kailinius (nes geriausiai šildo).

Monteverte, man rožės sodresnės patinka, žinau "no man's land", tu "lengvesnė" smile.gif Turbūt žinai VDK parduotuvę? Užupyje. Visokių daiktų krautuvėlė. Ten nerealus savininkas dirba, yra senienų, yra visokių įdomesnių kvepalų (jau vien A. Tauer su savo Maroko dykumos kvepalais ko vertas...

aha, Tauer mano norų sąraše irgi yra. Nebuvau dar toje parduotuvėlėje, ačiū, kad priminei ją. Pamenu, malonus šokas buvo, kai sužinojau, kad Tauerio galima Lietuvoje rasti (per google radau).
Taip, sunkūs kvapai ant manęs nepaeina. Ypač ūdas. Matomai mane su juo nužudyti galima biggrin.gif
Atsakyti

Tai va, proga pakeliauti. :D As visada galiu patarti, nes skersai isilgai ismaisius.  :) 

Tame bėda,kad aš sėslūnė.Man iš namų išsikrapštyti didelis iššūkis.Va,pas draugešką skridau be didelio džiaugsmo.Pasimatyti,pabūti labai gera,bet namuose jaučiuosi geriausia.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 10:30)
Uzupio Visokiu Daiktu Krautuvele nereali. Kas nori geru, idomiu kvepalu, ar siaip dovanu - tikrai verta nueiti.</p>
<p>O kokios firmos batus Vokietijoje perki?</p>
<p> </p>
<p>As turiu kelis megstamiausias kvepalus, kuriuos gamina vienas seimos fabrikas pietuose.</p>
<p>Vieni yra is zoleliu: rozmarino, ciobrelio, levandos...sandalmedzio. Skamba keistai. Manau perka vyrai, bet man nuo ju stoga rauna.</p>
<p>Kiti moteriski, bet derinys irgi gan neiprastas: juodoji arbata, muskusas, pakalnutes. Lengvi ir stiprus tuo paciu metu.</p>
<p>Po to kai prisiuosciau kvepalu gaminamu "senu fabriku", man nebesueina Dior ir kiti. Jie man trenkia sintetika. As nzn, ar juose tikrai vien "chemija", ar jos tiesiog daug, ar cia man paranoja, bet nebelimpa ir tiek. smile.gif</p>
<p> </p>

jei kažką nusimanai apie sudėtį, sudėtines dalis t aprasme, tai labai matosi palygnus, kurie yra natūralesni. Natūralesniuose daugiau įskaitysi visokių aliejinių dalykėlių, o tie cheminiai, sintetiniai ir skamba grynai chemiškai, tie visokie pavadinimai, kur liežuvį laužyti reikia + dar visi tiek BHA, BHT
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 11:22)
ecco vieni is kokybiskiausiu batu, manau, siuo metu, tik va modeliu geresniu reikia paieskoti,

jo, man jie kažkokie be aukso viduriuko. Būna arba labai gražūs, arba nu tokie baisūs...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 11:41)
jo, man jie kažkokie be aukso viduriuko. Būna arba labai gražūs, arba nu tokie baisūs...

Bet patogus belekaip biggrin.gif kaina ir ne is mazuju.
Atsakyti