QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 21:43)
Nebent kolektyvas is penkiu zmoniu. Tada suprantama. O jei vezama tik isskirtinai keliems, tai čia jau didele nepagarba kitiems. Kai as vezu kazka kolektyvui - visada ziuriu, kad visiems uztektu ir tiktu.
Ir kiek gi uzmokejai uz koki kieki?
Ne 5, bet buvom maziau nei 10 , kur dirbom nuolat ir gana gerai sutardavom, tai vaises, aisku, visiem vesdavom, o daiktus, dovanas, tai tikrai ne visiem, nu ju ir nebuvo daug, nes ir nevazinojm, kas savaite kazkur....
Tikrai nebepasakysiu, tai buvo pries koki 17 m.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 21:49)
Lutuke,
tu apie tuos geox batus is Tkmaxx jau rasei pries n menesiu. Matai, mano poziuriu, gera parduotuve ne ta, kur randi viena pora per 5 m is keliu simtu ten esanciu. Dar neaisku kaip jie atrodo. Geox irgi visko buna, kai kurie gana bobiski
Man grazus to neuztenka?
Taip, nes as juo sturiu 3 metus, as neperku batu kas savaite, dar is ten pat nusipirkau vienus medziaginius, labai patogius geox sporbatukus, adidas kedus juodus aukstesnius, vaikam daug batu ten randu

Nei vienoje parduotuveje nera taip, kad nueinu ir randu, ko man reikia, as 2 m per visas paruodutves pvz striukes ieskojau, radau vel tkmaxe galu gale, kokios norejau, su batais panasiai, man tkmaxas visai nesisikiria nuo kitu parduotuviu pagal pasirinkima, kokybe, visur reikia ieskoti ir ieskoti ypac siais laikais, kai kokybe sunku rasti.. As nesuprantu ka per rubus gamina, striukes pvz tai trumpos tai be kapisonu tai kokie kailiukai idotiski tai spalvos , tai per storos, tai siules , paparstu paparsciausiu rubu neina rasti...