Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 22:23)

Tai, kad ne dirbo dirbo pas mus, paskui atsiveze zmona is Egipto, paskui as perejau kitur ir nezinau kaip ir ka veikia  biggrin.gif

Man gėda butu kazko prasyti parvežti bendradarbiu. Jazau koks zemas lygis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 gruodžio 2019 - 21:28
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 21:12)
Nea. Tiesiog keli vienodi gali buti pasisavinti.
Pvz mano vyro nevyke debilai vadybininkeliai taip sau pasiimdavo prabangias  kongnac dezutes per vazinejima ir sveikinima klientu.
Tai manes sitas nestebina.

kur tu su kuo, kaip gyveni, kaip is vis tokie dalykai gali ateiti i galva? blink.gif kolekcionuoji tuscias dezutes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 22:29)
kur tu su kuo, kaip gyveni, kaip is vis tokie dalykai gali ateiti i galva? blink.gif kolekcionuoji tuscias dezutes?  bigsmile.gif

Ji turbut nezino kaip naujos dezutes buna ipakuotos. Gi aiskiai matosi celofanas nuotraukoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 21:28)
Man gėda butu kazko prasyti parvežti bendradarbiu. Jazau koks zemas lygis.

O kokia cia geda? Mes gana artimai bendravom, susidraugavom, visi is savo saliu kazka atvezdavaom, veziau vienai bedradarbei grazu dirbini su gintaru, ji man ala perlus is Ispanijos biggrin.gif , atvezdavom ir desertu, saldainiu, alkoholio, tiem kas gerdavo ir siaip iv dalyku. O arabiski - tai superiniai desertai, jie ir pagamindavo kazka vietoje, pavaisindavo, draugiski zmones rytieciai, tai ne vakarieciai, o apie kvepalus issisnekejom, pasakiau, kad tokius megstu, tai pasisiule parvesti, uzmokejau, ne uz dyka gi biggrin.gif nelabai suprantu, kas cia blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2019 - 21:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 22:34)
O kokia cia geda? Mes gana artimai bendravom, susidraugavom, visi is savo saliu kazka atvezdavaom, veziau vienai bedradarbei grazu dirbini su gintaru, ji man ala perlus is Ispanijos  biggrin.gif , atvezdavom ir desertu, saldainiu, alkoholio, tiem kas gerdavo ir siaip iv dalyku. O arabiski - tai superiniai desertai, jie ir pagamindavo kazka vietoje, pavaisindavo, draugiski zmones rytieciai, tai ne vakarieciai, o apie kvepalus issisnekejom, pasakiau, kad tokius megstu, tai pasisiule parvesti, uzmokejau, ne uz dyka gi  biggrin.gif nelabai suprantu, kas cia blogo.

Nebent kolektyvas is penkiu zmoniu. Tada suprantama. O jei vezama tik isskirtinai keliems, tai čia jau didele nepagarba kitiems. Kai as vezu kazka kolektyvui - visada ziuriu, kad visiems uztektu ir tiktu.

Ir kiek gi uzmokejai uz koki kieki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 gruodžio 2019 - 21:44

Lutuke,

tu apie tuos geox batus is Tkmaxx jau rasei

pries n menesiu. Matai, mano poziuriu, gera parduotuve ne ta, kur randi viena pora per 5 m is keliu simtu ten esanciu. Dar neaisku kaip jie atrodo. Geox irgi visko buna, kai kurie gana bobiski :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 20:22)
Kai susipakavai su kvapu mixsais ant savo salikeliu ir batais , neva " gerais" uz 50 eur, tai dabar i krumus biggrin.gif . Kvaisele 4u.gif

idiotė
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 20:23)
Net išeiginio palto neturi?

apskritai nepernešu paltų, ne mano stilius
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 02, 20:41)
Pasikartosiu - tu esi sm diletante. Jei neskiri italiskos picos, nesupranti kaip zmones geria vyna, megaudamiesi jo aromatu ir skoniu( o ne kad prisigert), tai ka tu, gluse, dar pezi apie kvepalus?

tai kodėl visad girta rašai? ar čia pas tave įgimta? biggrin.gif
Papildyta:
[quote=cambala,2019 12 02, 20:49]
[quote=Monteverte,2019 12 02, 18:33]
taip, Kvazimode, man tik gražūs žmonės patinka biggrin.gif tikrai taip, labai svarbu išorė biggrin.gif

Bet tai tu pati baisi. Todel ir pavydi visoms grazioms, vis gyries tuscioj erdvej kad grOAzi esi
Juk pati zinai, kad grazios moterys nezvygaus( ypac forume) kad jos grazios biggrin.gif .
O kaip esi kompleksine alkoholiku ispera, kur tevai kaimynui pedofilui uz bonke kiso tave ir ispaude ledus laizyt..., tai is to ir tavo sociopatija ir vaikystes traumos...
Te 4u.gif . O tu nebandei kreiptis i psichologa su savo atveju?
[/quote]
prakeikiu tave dar kartą, moroze už tokias nesąmones. Ilgai netempsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 22:54)

prakeikiu tave dar kartą, moroze už tokias nesąmones. Ilgai netempsi 4u.gif

Tai pirmas prakeikimas nepaejo, kad reikia dar karta? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 02, 21:57)
Tai pirmas prakeikimas nepaejo, kad reikia dar karta? g.gif  biggrin.gif

pirmas ant galvos (kaip matot), kitas bus rimčiau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 02, 21:43)
Nebent kolektyvas is penkiu zmoniu. Tada suprantama. O jei vezama tik isskirtinai keliems,  tai čia jau didele nepagarba kitiems. Kai as vezu kazka kolektyvui -  visada ziuriu,  kad visiems uztektu ir tiktu.

Ir kiek gi uzmokejai uz koki kieki?

Ne 5, bet buvom maziau nei 10 , kur dirbom nuolat ir gana gerai sutardavom, tai vaises, aisku, visiem vesdavom, o daiktus, dovanas, tai tikrai ne visiem, nu ju ir nebuvo daug, nes ir nevazinojm, kas savaite kazkur.... biggrin.gif

Tikrai nebepasakysiu, tai buvo pries koki 17 m.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 02, 21:49)
Lutuke,
tu apie tuos geox batus is Tkmaxx jau rasei pries n menesiu. Matai, mano poziuriu, gera parduotuve ne ta, kur randi viena pora per 5 m is keliu simtu ten esanciu. Dar neaisku kaip jie atrodo. Geox irgi visko buna, kai kurie gana bobiski smile.gif 

Man grazus to neuztenka? bigsmile.gif
Taip, nes as juo sturiu 3 metus, as neperku batu kas savaite, dar is ten pat nusipirkau vienus medziaginius, labai patogius geox sporbatukus, adidas kedus juodus aukstesnius, vaikam daug batu ten randu biggrin.gif Nei vienoje parduotuveje nera taip, kad nueinu ir randu, ko man reikia, as 2 m per visas paruodutves pvz striukes ieskojau, radau vel tkmaxe galu gale, kokios norejau, su batais panasiai, man tkmaxas visai nesisikiria nuo kitu parduotuviu pagal pasirinkima, kokybe, visur reikia ieskoti ir ieskoti ypac siais laikais, kai kokybe sunku rasti.. As nesuprantu ka per rubus gamina, striukes pvz tai trumpos tai be kapisonu tai kokie kailiukai idotiski tai spalvos , tai per storos, tai siules , paparstu paparsciausiu rubu neina rasti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 02, 22:41)
Man grazus to neuztenka? bigsmile.gif
Taip, nes as juo sturiu 3 metus, as neperku batu kas savaite, dar is ten pat nusipirkau vienus medziaginius, labai patogius geox sporbatukus, adidas kedus juodus aukstesnius, vaikam daug batu ten randu  biggrin.gif Nei vienoje parduotuveje nera taip, kad nueinu ir randu, ko man reikia, as 2 m per visas paruodutves pvz striukes ieskojau, radau vel tkmaxe galu gale, kokios norejau, su batais panasiai, man tkmaxas visai nesisikiria nuo kitu parduotuviu pagal pasirinkima, kokybe, visur reikia ieskoti ir ieskoti ypac siais laikais, kai kokybe sunku rasti.. As nesuprantu ka per rubus gamina, striukes pvz tai trumpos tai be kapisonu tai kokie kailiukai idotiski tai spalvos , tai per storos, tai siules , paparstu paparsciausiu rubu neina rasti...

taip, man irgi visos gražiausios be kapišonų. Nu atrodo nors pasiimk tą gražią ir prisisiūk kapišoną biggrin.gif o juk toks reikalingas dalykas, ne kalifornijoj gi gyvenam. Kam man skėtis, kai kapišonas daug patogiau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 02, 22:45)
taip, man irgi visos gražiausios be kapišonų. Nu atrodo nors pasiimk tą gražią ir prisisiūk kapišoną biggrin.gif o juk toks reikalingas dalykas, ne kalifornijoj gi gyvenam. Kam man skėtis, kai kapišonas daug patogiau?

tai butent, O Airijoje tai ypac, per diena 3k gali pasikeisti orai smile.gif
Atsakyti