Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Del palto grozio sutinku, iskart pakvimpa elegancija. Bet i aukstakulnius manes niekas neikis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 12:34)
Tam kartui?  g.gif
As sau negaliu leisti kiekvienam kartui nusipirkti brangu paltą

suknelę, batus jei reik, renginy gi su paltais vistiek nesėdim mirksiukas.gif esu turėjusi paltukų, bet tik smagių tokių, jokiais būdais ne klasikinių. Ne mano tai tipažas, aš per daug free spirit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 03, 12:55)
Aišku, kur jau ten man  biggrin.gif maišais pirkt kvepalus, maišais

ir kas čia tokio? ypač toms, kurios mėgsta ne po vieną turėt, tai kaip tada įsigyti tą ne vieną? biggrin.gif elementaru, kad iš karto, kai mergaitė kvepalais susidomi ir supranta, kad vienas kvapas jos netenkins, tai ir įsigyja daugiau
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 13:01)
pavoge ir prekiauja turguje ar ne, juk pagal save visada viska sprendi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gariūnų tarpuvartėje ir cambsei konkurenciją sudaro, tai ta ir myža į batą kaip kėša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 14:18)
Gariūnų tarpuvartėje ir cambsei konkurenciją sudaro, tai ta ir myža į batą kaip kėša biggrin.gif

lotuliukas.gif cambalos nei papildai neina, nei feikiniai kvepalai, tai iesko konkurenciu, mano salia jos stovit jus su Burba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 12 03, 14:27)
Burba, o tu ta savo numberfive kibirais ant saves pili?  blink.gif
Gi kvepalai ne amzini. Turuu chanel vienus nuo 2007 m, tai ju kvapas pakites, nebenaudoju, reikia ismesti.

Tau smegenys pakitę, o ne kvepalai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 13:08)
O baliai? O vestuves? O charity events? I tokius nenueisi blizganciomis pedkelnemis ir akriliniu megztuku.

As asmensikai senai i balius neinu, visia nebeidomu, o ir jei reiktu eiti, ar tai butinas paltas? biggrin.gif vestuves dazniausiai vasara siaip ar taip, o jei ziema tai kazka pristaikai tam atvejui, mano jau drauges senai visos susizenyjo ir greitu metu vestuviu nei pas nieka nenusimato.

Siaip as palta turiu jei ka,ir kostiumeliu klasikiniu ir sukneliu iseiginiu man patinka kartais ir taip apsirengti, kartais del darbo reikia, bet nematyciau problemos ir jei netureciau, man jie tikrai ne del restoranu ar kazkokiu baliu reikalingas. I restoranus, teatrus kuo puikiausiia nueinu ir su striuke savo ir paparstai apsirengusi, pvz kaip siandien esu darbe, laisvai taip galeciau ir i restorana eiti, nebutina ten eiti su vakarinem suknelem butinai biggrin.gif Aplamai i senatve laimi pas mane patogumas, o ne noras pries kazka pasirodyti biggrin.gif
p.s. kokie dar charity events Lietuvoje, gal ubagu balius? lotuliukas.gif
Man daug smagiau nueiti i table quiz night del charity, kur tikrai nera dress code, nei i koki charity baliu.

Aplamai geriausia namie su pizama ir pica lovoje ziureti gera kina lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausi baliai - baliai gamtoje smile.gif man nelabai pakeliui su tais, kurie stalus nukrauna mėsom ir mišrainėm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 14:44)
bet nematyciau problemos ir jei netureciau, man jie tikrai ne del restoranu ar kazkokiu baliu reikalingas. I restoranus, teatrus kuo puikiausiia nueinu ir su striuke savo  ir paparstai apsirengusi, pvz kaip siandien esu darbe, laisvai taip galeciau ir i restorana eiti, nebutina ten eiti su vakarinem suknelem butinai  biggrin.gif

aš turiu tokią bliuzkę restoraninę, bet ir ant jos nežymiom raidėm taip kampe vienam išrašyta: cool punk loves me (kažkaip taip) tongue.gif biggrin.gif
bet jau jo, reiktų kažko naujo, o tai jau perdaug fotkių yra su ja.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 03, 13:29)
Geras paltas yra gražu ir labai elegantiška.Beje būna ir vasarinių paltų.Vesesnei vasarai.Bet gal neteko apie tokius girdėti.

Taip labai net grazu, bet gal ne visiem tas stilius patinka? ir galu gale tikrai jie nebutini, kad kazkoki rengini nueiti biggrin.gif
Vasarai turiu lietpalti ar kaip jie ten vadinasi, plonos medziagos kaip striukyte bet ilga, palta is paltines medziagos vasara kazkaip nelabai isivaizduoju, nei Lt nei Airijoje nelabai praverstu. Turiu ilga megzta toki kaip paltuka, vesesniom dienom.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 14:50)
geriausi baliai - baliai gamtoje smile.gif man nelabai pakeliui su tais, kurie stalus nukrauna mėsom ir mišrainėm smile.gif
Papildyta:

aš turiu tokią bliuzkę restoraninę, bet ir ant jos nežymiom raidėm taip kampe vienam išrašyta: cool punk loves me (kažkaip taip) tongue.gif  biggrin.gif
bet jau jo, reiktų kažko naujo, o tai jau perdaug fotkių yra su ja.

vat vat, kai nebegeri tai nelabai ir idomus svetys esi ir paciam neidomu. Buvau paskutini karta Lt baliuje tradiciniam, Kaledinis vakarelis, pasokom siek tiek, biggrin.gif gerti negerem, valgyti irgi ne kazin ka radau...1 k i 5 metus man pilnai uztenka tokiu, koks absurdas is tiesu...
Prisiperka zmones galybe rubu, paskui iesko kur su jais pasirodyti biggrin.gif Zinoma yra restoranu pasaulyje, kur tik vakariniai rubai, bet man tai tokia tustybe, as dirbau 5 * restorane karta i rtai tikria ne prabangiausiam, bet man jau tai buvo per daug posh, nenoreciau tokiusoe vietose lankytis, man patinka tokios jaukios vietos, kur skaniai gamina ir nueiti pavalgyti galima tikrai elementariai tvarkingai apsirengus. Teatras tas pats, vakarinis klubas juo labiau, kur dar net nezinau, dar tiesa pasipuosiam per sventes namie, bet pernai darem pajama party per Kaledas, buvo super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 gruodžio 2019 - 15:00

Dėl batų tiksliai nepasakysiu smile.gif Man Berlyne daug vietų įdomios bei savos, ten tokio urban style parduotuvėlių ar šiaip. O kokių turi atradusi? Įdomu.
O kvepalai tavo įdomūs! Negirdėta. Ir derinys labai patiktų, bent jau iš aprašymo.
Mano istorija su kvepalais buvo ilga: daugybę metų turėjau retsykiais panaudojamus Paloma Pisasso, o pauosčiusi kokiam duty free visus populiariuosius suprasdavau, kad jie man tiesiog nereikalingi, neįdomūs. Kol bičiulis nenusivedė į VDK, kur atradau, kad yra dūmų/ dulkių/ odos/grynų vasaros liepų ir kitokių kvepalų, kurie kažkokie kitokie. Tada buvo Creme ir S. Lutens. Aš nžn ar juose natūralesnių medžiagų daugiau ar kuo kitokie. Pvz yra tokie "BeauFort London" FathomV, kur man, nelabai besižavinčiai gėliniais kvepalais, yra toks pribloškiantis ką tik nuskintų žalių žalių gėlių stiebų kvapas, šaltas ir kiek baugus, bet tokio įdomumo! Arba Memo odos kapų linija-nuo grubios, šaižios Maroko odos iki saldžios, jaukių pirštinaičių itališkos odos.
Dažnai tie patys pačiausi man kvepalai yra kaip maži meno kūriniai, sukuriantys visą istoriją bei akimirksniu perkeliantys į kitokią erdvę. Bet čia jau tokia kvapomanų duona-ieškoti įspūdžio per kvapą, rinkti juos ir bandyti išsaugoti smile.gif Stogą nurauna kaip rašė Suskind savo romane "Kvepalai".
Yra tokia Minerva (jos blogas), kuri rašo apie kvapus ir kvepalus tikrai profesionaliai.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 10:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72559072" data-time="1575359819">
<div>
<p>Rūbai, batai...kadangi esu nuotaikų žmogus, tai perku įvairiai. Gana daug keliauju, tai batų vis iš Vokietijos ar kažkur kitur perku, iki 100 eur, rasti 41 dydį toks, koks man patinka, būna problemų. Man patinka senamiestyje Vln keli butikai, ten batų galima rasti įdomesnių, batų kalne kartais paprastų einamų randu.

Neseniai pirmą kartą gyvenime pirkau striukę tokią ilgą su kapišonu, na, ale pūkinę (ne pūkinę pgl kainą turbūt), iš Zaros, 100 eur, nors šiaip man mielesni paltai/paltukai, bet su mūsų klimatu..turiu ir kailinius (nes geriausiai šildo).
Monteverte, man rožės sodresnės patinka, žinau "no man's land", tu "lengvesnė" vartotojo įkelta nuotraukaTurbūt žinai VDK parduotuvę? Užupyje. Visokių daiktų krautuvėlė. Ten nerealus savininkas dirba, yra senienų, yra visokių įdomesnių kvepalų (jau vien A. Tauer su savo Maroko dykumos kvepalais ko vertas...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Uzupio Visokiu Daiktu Krautuvele nereali. Kas nori geru, idomiu kvepalu, ar siaip dovanu - tikrai verta nueiti.</p>
<p>O kokios firmos batus Vokietijoje perki?</p>
<p> </p>
<p>As turiu kelis megstamiausias kvepalus, kuriuos gamina vienas seimos fabrikas pietuose.</p>
<p>Vieni yra is zoleliu: rozmarino, ciobrelio, levandos...sandalmedzio. Skamba keistai. Manau perka vyrai, bet man nuo ju stoga rauna.</p>
<p>Kiti moteriski, bet derinys irgi gan neiprastas: juodoji arbata, muskusas, pakalnutes. Lengvi ir stiprus tuo paciu metu.</p>
<p>Po to kai prisiuosciau kvepalu gaminamu "senu fabriku", man nebesueina Dior ir kiti. Jie man trenkia sintetika. As nzn, ar juose tikrai vien "chemija", ar jos tiesiog daug, ar cia man paranoja, bet nebelimpa ir tiek. smile.gif</p>
<p> </p>

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 15:50)

Taigi gamtoj saslykus ir sasyskas kepa. Ir alu plempia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 16:18)
Taigi gamtoj saslykus ir sasyskas kepa. Ir alu plempia.  rolleyes.gif

tai,kad ne visi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 16:18)
Taigi gamtoj saslykus ir sasyskas kepa. Ir alu plempia.  rolleyes.gif

lygtai nebūtų kitų valgių? pvz. keptų bulvių, keptų obuolių, vegan dešrelių, nealko alaus?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 15:40)
Tau smegenys pakitę,  o ne kvepalai

Taip, susigarbanoję biggrin.gif
Atsakyti