Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Keli labai paprastuciai derinukai, o kaip moterį pateikia!

Man grazu.

Siaip jei neturi zieminio palto, galima rengtis rudenini. Kai jau eini pasipuosus, taip ar taip kiti drabuziai nebuna  tokie, kad valanda lauke pedinti. Tai jau su masina ir taksu atvaziavus per 5 min lauke nesusalsi.  :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 20:52)
Na jau tada geriau taksi nei sukt ratus uzkimstam centre nerandant kur pastatyt.
Bet man turbut butu greiciau ateit nei atvaziuot  biggrin.gif

Tu neikerti apie ka kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 19:51)
Jei 40'metės yra JAUNOS merginos,  tai as tada balerina  rolleyes.gif

Norejau primintti, kad nuomone sakantis zmogus - isduoda informacija apie save.
Sakysim, kazkas uzdirba 2000 euru i menesi. Vienas gali pasakyt, kad normaliai, kitas kad tai kosminiai pinigai, o trecias, kad tai skatikai. Is to galima sspresti apie tu zmoniu pajamas (tikras ir isiviazduojamas)

Jei kazkam 40 metes jaunos, tai matyt pensininkas pensininke ir tiek informacijos.
Atsakyti
Aciu!!! Reiks isbandyti.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:51)
Pirkau rimi, skardinese suryme jie buna. Pries naudojant reiktu pamirkyt valandele saltam vandeny. Nedanoke naudojami vietoj mesos, o gerai sunoke vaisiai saldus turetu buti.
Dariau sian pagal sita recepta
https://www.google.c.....jackfruit?amp

As burgeri su portobelo valgius,

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 19:33)
nesureikšminu to, man tai kasdienybė, mano vyras gerų manierų, tai būna net batus nuima, duris visur atidaro ir nuo palto buvimo ar ne, tai nepriklauso smile.gif

Teko buti vienam baliui. Ten atejo pora ir moteris hole prie visu pareikalavo savo partnerio nuaut jai batus... Visi susizvalge biggrin.gif , na bet ten ir buvo porele - isterike ir ciucikas uzguitas.
Atsakyti

Aciu!!! Reiks isbandyti.

Geri vokiski batai yra Peterkaiser. Nusipirkau su 8 cm kulnais, smailejanciais priekiais. Dydziu didesnius, kad pirstu nespaustu. Pratasiau namie grindis siurbdama ir po to visa diena pravaiksciojau, beigi prasokau ik 5iu ryto, nors turejau isimetus balerinas. 10 balu. Geresniu aukstakulniu nesu turejus. :) 

Atsakyti

Lisitėja,

O keliauti visai nesinori? Kur drauge lankyta gyvena? Yra tokiu graziu regionu Europoje (tik prasau, ne Paryzius), kaip is paveikslelio  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:42)

O persimonus tai dievinu, bet lt jie bjaurus, amzinai nesunoke, ir visa burna traukia net

Reikia sudet i popierini maisair laikyti tamsioje, siltesneje vietoje. Sunoksta ir lb skanus.
Atsakyti

Teko buti vienam baliui. Ten atejo pora ir moteris hole prie visu pareikalavo savo partnerio nuaut jai batus... Visi susizvalge biggrin.gif, na bet ten ir buvo porele - isterike ir ciucikas uzguitas.

Ok. As cia turiu isiterpti. As pazinojau pora, kur vyras jaute poreiki tarnauti. As tiktai neperdedu. Man budavo sunku i juos ziureti. Jis merginai sluostydavo kojas is juros islipus, padedavo stikline vandens ant stalo, uzmaudavo kojines ir t.t.

Jai is pradziu buvo sunku, bet sake priprato. As tik neisivaizduoju kaip tevai turetu reaguoti. Atvaziuoju pas saviskius, o maniskis man kalgotkes mauna.  :D 

Aj, tiesa, jie dar gyveno vieno kambario bute su bendru draugu kuri laika. Apie detales istorija nutyli, bet minciu kyla ivairiu. Tai turbut absoliuciai keisciausia matyta pora. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 19:55)
Sakysim, kazkas uzdirba 2000 euru i menesi. Vienas gali pasakyt, kad normaliai, kitas kad tai kosminiai pinigai, o trecias, kad tai skatikai. Is to galima sspresti apie tu zmoniu pajamas (tikras ir isiviazduojamas)

Jei kazkam 40 metes jaunos, tai matyt pensininkas pensininke ir tiek informacijos.

Kai yra neistekejusi, neturi seimos ir vaiku - sena jau ta monteverte.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 20:55)

Arba tos, kurios niekaip negali susitaikyti su savo senėjimu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 20:03)
Ok. As cia turiu isiterpti. As pazinojau pora, kur vyras jaute poreiki tarnauti. As tiktai neperdedu. Man budavo sunku i juos ziureti. Jis merginai sluostydavo kojas is juros islipus, padedavo stikline vandens ant stalo, uzmaudavo kojines ir t.t.</p><p>Jai is pradziu buvo sunku, bet sake priprato. As tik neisivaizduoju kaip tevai turetu reaguoti. Atvaziuoju pas saviskius, o maniskis man kalgotkes mauna.  biggrin.gif </p><p>Aj, tiesa, jie dar gyveno vieno kambario bute su bendru draugu kuri laika. Apie detales istorija nutyli, bet minciu kyla ivairiu. Tai turbut absoliuciai keisciausia matyta pora. </p>

Omg
Atsakyti