Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 03, 19:40)
Prie ko cia uzsilike drabuziai. Džyyyzis.
Kalba eina,  kad moteris graziau atrodo klasikiniais drabuziais,  nei kurtkelėmis apsiredziusios.  rolleyes.gif

skonio reikalas, man tai ne
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 19:38)
Koks dar naujadaras, nebent pats žodis, o ne vaisius Jums nepatinka? Taigi sovietmečiu kaukaziečiai jų, kaip ir mandarinų, pilnus turgus priveždavo, tik vadinosi jie kitaip, churma.

man naujadaras, aš jų nemačius, neragavus. Paragavau, kai apie 20 ir daugiau turbūt metų jau buvo
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 19:57)
Teko buti vienam baliui. Ten atejo pora ir moteris hole prie visu pareikalavo savo partnerio nuaut jai batus... Visi susizvalge biggrin.gif , na bet ten ir buvo porele - isterike ir ciucikas uzguitas.

ir vėl pavydi, tavo Ožys gi į tave net nežiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 12 03, 21:00)
As esu turejus batu gerbeja  biggrin.gif  neleisdavo man paciai nei batu uzsiristi, nei ju valyti. Atvaziuodavo, nuvalydavo batus, apaudavo, uzrisdavo  biggrin.gif  is pradziu keista buvo, bet pripratau greit  ax.gif  tik paskui, kai issiskyrem, teko pratintis batus valyti paciai  rolleyes.gif

fui ,nu man jau cia siek tiek i iskrypimus nesa biggrin.gif draugavo tikriausiai ne su tavim, o tavo batais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 21:22)
nesu maciusi Lietuvoje ir net nezinojau apie toki ,ne per seniausiai suzinojau , dar is pradziu nieku rneradau nusipirkti, o dabar atsirado kai kuriuose pardese, man skanu, su iv prieskoniais, avinzirniais.

kaip Idomucia pasakytų, čia gal tik ura patriočių šeimoms prieinami jie buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 20:42)
Kas ta churma? Googlas kazkokia kose ir kotletus ismeta biggrin.gif

O persimonus tai dievinu, bet lt jie bjaurus, amzinai nesunoke, ir visa burna traukia net

Churma = persimonas. Kadangi sovietmečiu juos tik turguose pardavinėjo, tai ir vadindavome taip, kaip vadindavo pardavėjai, churma.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 21:52)
Nuo kada vaisiai sunoksta saldiklyje?
Kad jie iki prekystaliu atkeliauja suledeje, matomai nepadeda.

Ne sunoksta, o suminkštėja, pvz., kai pagal receptą būtinai reikia avokado, įmeti į šaldiklį porai valandų, o po to atšildžiusi gali trinti į košytę. Bet čia jei būtinai reikia. O jei skubos nėra, aišku, visus vaisius beriausia nokinti popieriniame maišelyje. Gerai dar būtų į jį įdėti bananą, kad procesas paspartėtų, išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 21:33)
Churma = persimonas.

MB ji patinka, bet zinojome juos kaki pavadinimu. Bent Vokietijoje jie taip vadinasi
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 12 03, 21:00)
As esu turejus batu gerbeja  biggrin.gif  neleisdavo man paciai nei batu uzsiristi, nei ju valyti. Atvaziuodavo, nuvalydavo batus, apaudavo, uzrisdavo  biggrin.gif  is pradziu keista buvo, bet pripratau greit  ax.gif  tik paskui, kai issiskyrem, teko pratintis batus valyti paciai  rolleyes.gif

Gal mate jog tau sunku ta padaryt su savo svoriu ir apimtim?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 22:31)
kaip Idomucia pasakytų, čia gal tik ura patriočių šeimoms prieinami jie buvo? biggrin.gif

Taigi žinioj, į turgų tik su partiniais bilietais ir spec. leidimais įleisdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 20:52)
Nuo kada vaisiai sunoksta saldiklyje?
Kad jie iki prekystaliu atkeliauja suledeje, matomai nepadeda.

kai kurie, pvz obuoliai po salnu pasidaro labai skanus, saldus, jei dar yra ant medziu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 21:22)
kad man net ne tiek metų, mažiau smile.gif

39. Kaip ir kin. Koks skirtumas kad po menesio ar dvieju bus 40?
Bijot savo amziaus - jauninates net metais sm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 21:47)
kai kurie, pvz obuoliai po salnu pasidaro labai skanus, saldus, jei dar yra ant medziu

Gluse, persimonas/ churma pietu vaisius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 21:48)
39. Kaip ir kin. Koks skirtumas kad po menesio ar dvieju bus 40?
Bijot savo amziaus - jauninates net metais sm biggrin.gif

Moteriai jaunyste svarbi kaip gyvenimas. Pasenus lieka tik gyventi kitu gyvenimus, Vyru situacija tuo kur kas pranasesne. Jeii vyras nebuvo koks pizonas, tai amzius ji mazai gadina. AIsku iki tam tikros ribos, kai jau dingsta jegos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 21:28)
skonio reikalas, man tai ne
Papildyta:
man naujadaras, aš jų nemačius, neragavus. Paragavau, kai apie 20 ir daugiau turbūt metų jau buvo

as tai jau taip pripratusi jau prie airiu atsiputimo del rubu, kad man toks tolimas atrodo lietuviu kai kuriu toks sureiksminimas ka kur detis, dar ir salti, bele tik graziau pries kazka pasirodyti doh.gif

as irgi tik kai jau i Airija atvykau, nemacius tokiu, budavo arbuzu pas mus, vynuogiu , mandarinu, apelesinu is tolimu krastu ir viskas kiek pamenu, kiti vietiniai, bet tai ir uztekdavo, sako geriausia valgyti vietinius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 21:53)
Moteriai jaunyste svarbi kaip gyvenimas. Pasenus lieka tik gyventi kitu gyvenimus, Vyru situacija tuo kur kas pranasesne. Jeii vyras nebuvo koks pizonas, tai amzius ji mazai gadina. AIsku iki tam tikros ribos, kai jau dingsta jegos

Pasikartosiu - senmerges 40 bijo savo metu, todel ir jauninasi.
Normalios moterys savo amziaus nebijo ir nesijaunina.

Paskaitant pvz ana tema apie naujus metus - autore liks viena. Ir po 10 metu( kai bus 40) panasiai rasys. Nubaido vyrus " kas as toookiaaaa per vienaaa".
Atsakyti