Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:32)
As gyvenu minimalistiskai. Man uztenka mano spintos, drabuziai nesiojami visi, nera ne vieno uzsilikusio "is pokario laiku". O jei uzsistovi, iskeliauja i kitas rankas. Nemegstu apsikraut nenaudojamais nei drabuziais, nei daiktais.

ir aš
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 03, 20:31)
ne, ne visus naujadarus priimu. Pvz. persimonai man visai nepatinka

Koks dar naujadaras, nebent pats žodis, o ne vaisius Jums nepatinka? Taigi sovietmečiu kaukaziečiai jų, kaip ir mandarinų, pilnus turgus priveždavo, tik vadinosi jie kitaip, churma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 03 gruodžio 2019 - 19:39

40 metu - jauna?

Lyginant su manimi ji yra jauna.O nuo kada 40 metų yra senatvė?Aš ir savęs dar sena neskaitau.Skarutės ir lazdukės nereikia, reiškia dar ne senatvė.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 20:33)
Tai jau geriau vilkis rudenini, nei striuke...

Na as ne kvaisa, kad prie kokiu - 20 del grozio vilkciaus rudenini palta. Niekam ten nerupi, kuo ateini iki rubines, uztenka grazios sukneles ir padoriu batu.
O i prezidento priemimus su silko sukniom nevaikstau, tqi tegu kitos puosiasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:32)

Kodel neini i teatra? Tikrai yra idomiu dabar, kiekvienam skoniui, ivairios tematikos, jauni zmones vaidina. Gal buvai labai senai ir is vaikystes turi nusistatyma, kad cia tik senuku pramoga, kaip kad baletas? g.gif

I Spragtuko baleta, kuris vyksta ziemos laikotarpyje, bilietus isperka dar vasara..
Taip kad manyti kad baletas, teatras tik senukam gali tik labai neispruse zmones.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 20:32)
As gyvenu minimalistiskai. Man uztenka mano spintos, drabuziai nesiojami visi, nera ne vieno uzsilikusio "is pokario laiku". O jei uzsistovi, iskeliauja i kitas rankas. Nemegstu apsikraut nenaudojamais nei drabuziais, nei daiktais.
Monteverte,
Saldaus jacko nevalgiau dar (lietuviskai duonvaisis, nors su duona nieko bendro). Skaiciau veganai vietoj mesos naudoja, sian padariau troskini, tai gavos kaip pulled pork grynai, skonis geraja prasme nustebino, tikrai gaminsiu dar.
Kodel neini i teatra? Tikrai yra idomiu dabar, kiekvienam skoniui, ivairios tematikos, jauni zmones vaidina. Gal buvai labai senai ir is vaikystes turi nusistatyma, kad cia tik senuku pramoga, kaip kad baletas? g.gif

Prie ko cia uzsilike drabuziai. Džyyyzis.
Kalba eina, kad moteris graziau atrodo klasikiniais drabuziais, nei kurtkelėmis apsiredziusios. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 19:39)
Na as ne kvaisa, kad prie kokiu - 20 del grozio vilkciaus rudenini palta. Niekam ten nerupi, kuo ateini iki rubines, uztenka grazios sukneles ir padoriu batu.
O i prezidento priemimus su silko sukniom nevaikstau, tqi tegu kitos puosiasi.  biggrin.gif

Siaop tai dauguma su auto vaziuoja. Kazi ar imanoma susalttrumpai perejus per lauka.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 03, 20:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72559601" data-time="1575393542"><div><p>40 metu - jauna?</p></div></blockquote><p>Lyginant su manimi ji yra jauna.O nuo kada 40 metų yra senatvė?Aš ir savęs dar sena neskaitau.Skarutės ir lazdukės nereikia, reiškia dar ne senatvė.
</p>

Nuo kada keturiasdesimtmetes bobos pasidaro jaunos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 gruodžio 2019 - 19:44
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 20:38)
Koks dar naujadaras, nebent pats žodis, o ne vaisius Jums nepatinka? Taigi sovietmečiu kaukaziečiai jų, kaip ir mandarinų, pilnus turgus priveždavo, tik vadinosi jie kitaip, churma.

Kas ta churma? Googlas kazkokia kose ir kotletus ismeta biggrin.gif

Jackfruit tai sitas
http://vmgonline.lt/...i-nieko-bendra/

O persimonus tai dievinu, bet lt jie bjaurus, amzinai nesunoke, ir visa burna traukia net
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 20:39)
O i prezidento priemimus su silko sukniom nevaikstau, tqi tegu kitos puosiasi.  biggrin.gif

Oi bleeeeet.. Su kurtke?

Fui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 gruodžio 2019 - 19:43
QUOTE(cambala @ 2019 12 03, 20:41)
Siaop tai dauguma su auto vaziuoja. Kazi ar imanoma susalttrumpai perejus per lauka.

Idiotizmas centre maltis su auto, nei statyt ner kur, nei sampes isgersi. Kaimieciai nebent nori pasirodyt, kaip kad prie miesto egles grudasi su auto.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 03, 19:38)

Taip, mes churmos is Maskvos parsivezdavom, turguje tikrai kaukazieciai parduodavo.
Visiems zinomas vaisius kaip kokia granata. Nezinau kam persimonas gali atrodyti naujadaru blink.gif .
Atsakyti