Susipakavai? Tai kaip su tuo kad tau viska " pasako"?
Apie gimines kad bendravo tau nepasake, galvoji kitus dalykus( kita ar vaikas su kita) pasakys?

Jeigu nereikia daug vaikscioti, stoveti, tada sutinku. Ofise dirbant laisvai galima su labutinais visa diena but
bet jeigu iki ofiso turi pusvalanduka kelio spartaus ejimo pesciomis, tai verciau jau stilingi patogus kedukai.
Baliuj jei daug stoveti, sokti, tai vargas su kablais, norisi pasilinksmint, atsipalaiduot, o ne raukytis del pavargusiu koju. Nesu mazochiste ir vargu ar tokia jau tapsiu... Makiazo nenaudoju praktiskai, o plauku lako plaukai nemate visa amzinybe, nesidarau jokiu sukuosenu, uztenka issiplaut galva, ilgiem plaukam nereik jokiu cirku daryt vardan grozio.
As ofise turiu antrus batus. Ne aukstakulnius, bet grazesnius, lepius, kurie nera skirti ilgiems atstumams. Ziema isvis nera malonu ateiti i darba su zieminiais ir po to sedeti su jais visa diena. Tai ir aukstakulnius, jei norisi, galima ofise lakyti.
Visi atrodo kaip nori. Man grazu, kai prie sukneles uzsideda aukstakulnius, elegantiskai pasidazo ir susisukuoja. Kai buna tike vienas is elementu, tai atrodo neisbaigta. Cia kalba neina apie kasdieni ivaizdi.
Tu kaip sena triusiku uostytuoja jau izvelgi vaikus. Argi tu galvoji kad ji rasys savo planus cia, ypac tau, kad isgirstu tavo paklides apie teisinga vaiku auginima ir zindyyyyyma
?
Visu pirma nerasyciau, nes kelios nares cia suabejojo ar man pavyktu vaiku susilaukti. Kai kuriom kliuvo, kad ju siulomos dietos nesegu ir taip negydau ligu, kuriu jos neismano, kitos siaip bjaurumui uzejus.
Man vis dar sunku suvokti, kaip galima tiek pagiezos kitam zmogui, net nepazistamam jausti, kad tokius dalykus rasyti.
Jei pietuose gyveni ir vaiku neturi tai taip, gali sau leisti
kaip suprantu greitai nebemiegosi
Siaip pietuose pastatai zymiai blogiau izoliuoti, dideli langai, radiatoriai mazi, ko pasekoje ziema viduje gali buti (ir daznai buna) salciau nei kokioje Lietuvoje. Jei lauke 15a laipsniu, tai buna, kad ir viduje tiek, jei vejas pucia, o pastatas kiauras.