Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:32)
Mmjo... biggrin.gif
Pirkis tu savo tuose padevetuose pvz naktinukus kokius. Gal tu is tu, kurios ir liemeneles su triusikais is padevetu perka?
Beje, as tiesiog garantuoju, kad tu perki ne silka, o atlasa. Juk tokios kaip tu net neskiria. Pas tave is pica Airijoje geresne uz ta kur Neapolyje( nors tu neragavai) ir eteriniai aliejai, parduodami vaistineje tau kvepalai, kuriais kvepintis galima..🤣

Ne, naktiniu nenesioju, tai ju is niekur neperku, liemenukus gi is lidlo pamirsai? lotuliukas.gif paskutinius triusikus is tkmax radau labai fainu medvilniniu. tongue.gif
silk 100 % reiskia silkas, visa sintetika turi kitus pavadinimus pvz polyester ir t.t. skaityti tereikia moketi. biggrin.gif nors as ir paciupnejusi jauciu, kaip galima sintetika su silku sumaisyti? doh.gif
Cia tom matyt, kuriom medvilne tysta nebent maisosi ar panasiai jauciasi lotuliukas.gif

Kur kada sakiau, kad geresne? blink.gif biskiuka taip dakuri , kad su savim pasigincyji ir visai gerai ar ne? lotuliukas.gif taip demeselio negana vis tau is manes?

Taip zinoma galima, jei tai ne eukaliptas ar tee tree, o kitu tu matomia ir nezinai, kokiu gaiviu kvapu yra mirksiukas.gif Nu pavardink kokius turi namie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 13:41)

Taip zinoma galima, jei tai ne eukaliptas ar tee tree, o kitu tu matomia ir nezinai, kokiu gaiviu kvapu yra  mirksiukas.gif Nu pavardink kokius turi namie? bigsmile.gif

Eteriniai aliejai naudojami aromaterapijoje, buityje, pirtyje. As jais, taip kaip tu, nesikvepinu, kvepintis yra sukurti tiesiog kvepalai.
Bet kvepalu matomai tavo padevetuose nebuna...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:24)
Vartykis kiek nori - esi neistekejusi.
Gi lygiai taip pat bandei meluot kad vaika turi.
Vargsele, te 4u.gif

svarbiausia, jog nemeluoju, kad tu sergi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 13:41)
Ne, naktiniu nenesioju, tai ju is niekur neperku, 

Na jo, rasei kad pica edi, lovoj guledama su pizama.
O tai pizamas irgi is padevetu perki?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:36)
Mmjo... biggrin.gif
Pirkis tu savo tuose padevetuose pvz naktinukus kokius. Gal tu is tu, kurios ir liemeneles su triusikais is padevetu perka?
Beje, as tiesiog garantuoju, kad tu perki ne silka, o atlasa. Juk tokios kaip tu net neskiria. Pas tave is pica Airijoje geresne uz ta kur Neapolyje( nors tu neragavai) ir eteriniai aliejai, parduodami vaistineje tau kvepalai, kuriais kvepintis galima..🤣
Papildyta:

Toks jausmas kad tu nezinai ka reiskia patogus bateliai/ aukstakulniai.
Yra patogiu, bet ju tikrai paieskoti reikia ir kainuoja jie dazniausiai nemazai.

mmmjjjjoooo biggrin.gif
ta, kuri dar 2016 metais po forumus dėl finansų trūkumo verkė, vaiką įkišus pas bobulę kambaryej gyveno, per 3 metus jau tieeeeeeek visko išbandė, kad patapo pasauline kokybiškų daiktų eksperte biggrin.gif 4u.gif paplokime visi atsistoję bis.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 13:50)
svarbiausia, jog nemeluoju, kad tu sergi 4u.gif

Matai kaip susipakavai - neturi tu vaiku, nors pleseis kad turi ir sugyventinis taves neveda, gal net vaika su kita turi.
Te, vargsele 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:55)
Matai kaip susipakavai - neturi tu vaiku, nors pleseis kad turi ir  sugyventinis taves neveda, gal net vaika su kita turi.
Te, vargsele 4u.gif .

daaaa, 100 vaikų, visus vaikų namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 12 04, 13:40)
Iki tam tikros valandos su visais galiu būti. Bent jau aš. Nebūtina iki ryto smile.gif

Tų tikrų balinių tai neturiu. Bet suknelės (ar kiti rūbai), su kuriomis einu "out" ir su kuriomis vaikštau kasdieną pas mane tikrai yra skirtingos. Ir vakarui skirtos tikrai netinka į darbą ar pliažą, o kasdienės tikrai ne kiekvienai kitai progai man tinka.

Žodžiu, kadangi aš jaučiuosi puikiai su kablais, makiažu ir faina vakarui skirta suknele, tai planuoju ir toliau puoštis kiek širdis geidžia. O jei kam nereikia viso to, tai gali kaip tik nori visur eit, man tikrai netrukdo biggrin.gif

Nemalonu man bendrauti su nors kiek isgerusiais zmonem, daug smagiau siaip nuvaziuoti i svecius ir pabendrauti prie arbatos. Nors turim cia giminaiciu, bet baliu nedarom, siaip susitinkam su kai kuriais labai daznai, su kai kuriais reciau.Mes labiau megstam kartu vyrkti i gamta prie juros ir pan. Pvz pernai Velykas susitikom gana nemazas burys, mano mama atvykusi buvo, jos sesuo ir t.t., nuvykom prie juros pasidarem piknika, vaikai pazaide lauke , pasimaude, mes pabendravom, taip man daug smagiau, nei sedeti kur prie uzstales, o ir vaikam ten nebuna ka veikti.
Kai pasikeicia gyvenimo budas pasikeicia daug kas.

Nezinau kas ta tikra ar netikra, as turiu graziu vakariniu sukneliu, nes Airijoje labai pigiai galima jas per nukainavimsu nusipirkti, tai kartais neatsilaikau biggrin.gif Bet kuo toliau tuo reciau man ju prireikia. biggrin.gif Pasimatuojam namie su dukryte, padarom madu sou ir vel sukabinu lotuliukas.gif

Kai studijavau Lt, darydavom pas mus Valso vakarus, Kaledu proga, pasipuosdavom su sukniom, sokdavom, va tokie renginiai man patinka, patiktu nueiti ir dabar, bet nematau, kad kur butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 13:57)
Mes labiau megstam kartu vyrkti i gamta prie juros ir pan. Pvz pernai Velykas susitikom gana nemazas burys, mano mama atvykusi buvo, jos sesuo ir t.t., nuvykom prie juros pasidarem piknika, vaikai pazaide lauke , pasimaude, mes pabendravom, taip man daug smagiau, nei sedeti kur prie uzstales, o ir vaikam ten nebuna ka veikti.
Kai pasikeicia gyvenimo budas pasikeicia daug kas.

teisingai, mes visada taip darom 4u.gif gamta yra gamta
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 13:50)
Eteriniai aliejai naudojami aromaterapijoje, buityje, pirtyje. As jais, taip kaip tu, nesikvepinu, kvepintis yra sukurti tiesiog kvepalai.
Bet kvepalu matomai tavo padevetuose nebuna...

ir kaip toje aromoterapijoje jie naudojami ? ar ne ir ant kuno tepami? lotuliukas.gif man tokiu kvapu pilnai uztenka, yra ir kvepalu gaminamu su essential oils va sita pvz perku mirksiukas.gif
https://www.pacifica...ections/perfume

tai kokius turi ir esi uosciusi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gruodžio 2019 - 14:02
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 13:54)
mmmjjjjoooo biggrin.gif
ta, kuri dar 2016 metais po forumus dėl finansų trūkumo verkė, vaiką įkišus pas bobulę kambaryej gyveno, per 3 metus jau tieeeeeeek visko išbandė, kad patapo pasauline kokybiškų daiktų eksperte biggrin.gif  4u.gif paplokime visi atsistoję bis.gif  ploja.gif

Aha. Kad berods pries 5 ar 6 metus Tailande buvom.
Eik savo zvairom akim ieskok info, kazkur kazka aptarinejom su tokia G nare.
Tik nenugriuk - o mes 3 kart i Egipta vaziavom su vaiku tongue.gif . Ir jam tada buvo 12 -a.
O pirma karta skridom, tai kelione pirkom uz 800 lt asm paskutine minute. tongue.gif
Tik nesprok is nervu ir pavydo 4u.gif .
Atsakyti

Nesakyk kad oastoviai nuoga miegi biggrin.gif

Miegu istisus metus  :) 

Atsakyti