Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:25)
pagal tave sprendžiu, nes matau kaip velnių vis daugėja 4u.gif
Papildyta:

nuo tavo vyro irgi nepriklausys, bus pas jį afekto būsena 4u.gif  biggrin.gif

O kas tu per viena, kad kazka sprestum? Tik isprotejusi sena merga, kuri mato ir girdi nesamus dalykus ir skraido Visatoj su elfais😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:30)
O kas tu per viena, kad kazka sprestum? Tik  isprotejusi sena merga, kuri mato ir girdi nesamus dalykus ir skraido Visatoj su elfais😂😂

aš - tavo siekiamybė, tavo pavydo objektas, todėl tiek ir gyveni kasdien manim biggrin.gif ir aš tik viena iš kelių. Tu daug kam pavydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 15:40)

4. tavo iskraipymas

Kodel tu taip meluoji? Gi ta tema yra. Tu gi skundeis, kad vyras tik kartais prasiurbliuoja ir valgyt padaro, o tau noretusi, kad jis ir indus plautu ir grindis plautu. Tai jis tauir sake, kad jei tu kaip moteris suteiktum tu pikantisku dalykeliu kuriu jis praso - jis viska darytu.
Ko tu taip vartais? Tau kazko labai geda matosi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:31)
aš - tavo siekiamybė, tavo pavydo objektas, todėl tiek ir gyveni kasdien manim biggrin.gif ir aš tik viena iš kelių. Tu daug kam pavydi 4u.gif

Joa, tau ypac pavydziu tavo vienises sedejimo per naujus metus ir senmergystes, jorko draugijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:36)
Kodel tu taip meluoji? Gi ta tema yra. Tu gi skundeis, kad vyras tik kartais prasiurbliuoja ir valgyt padaro, o tau noretusi, kad jis ir indus plautu ir grindis plautu. Tai jis tauir sake, kad jei tu kaip moteris suteiktum tu pikantisku dalykeliu kuriu jis praso - jis viska darytu.
Papildyta:

Joa, tau ypac pavydziu tavo vienises sedejimo per naujus metus ir senmergystes, jorko draugijoj biggrin.gif

norėtum tu taip pasėdėti, kad nereiktų ligonio slaugyti 4u.gif
ir labai norėtum, kad tavo tinginys Ožys padėtų tau 4 kampus atlaikyti, bent vieną atlaisvintų, todėl Lutukei pavydi jos vyro, kuris namie padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:36)

doh.gif tu taip vargsiuke supratai? console.gif
Butent, kad tema yra ir man nera parsmes meluot, kas su adekvaciom smegenim skaite visi suprato kas ir kaip, o kad tu nuolat viska isvartai per visur, tai tik tavo moteirske, smegenu liga kazkokia matyt. biggrin.gif
kazkokius cia vejus surasei visai, kaip visada zodziu panasiu yra, o prasme visai beleberda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:39)
norėtum tu taip pasėdėti, kad nereiktų ligonio slaugyti 4u.gif
ir labai norėtum, kad tavo tinginys Ožys padėtų tau 4 kampus atlaikyti, bent vieną atlaisvintų, todėl Lutukei pavydi jos vyro, kuris namie padeda 4u.gif

Na jo, vienintele terpe tau sutikt naujus metus yra sm. Tuo tarpu zmones svencia savo artimuju rate, su draugais. Te 4u.gif vargsele.
Kad lutukes vyras blogai namie padeda. Kaip matom, sekso istroskes oralinio i barus bego biggrin.gif .
Atsakyti
Užmigti galima per jūsų tas razborkes.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:43)
Na jo, vienintele terpe tau sutikt naujus metus yra sm. Tuo tarpu zmones svencia savo artimuju rate, su draugais. Te 4u.gif vargsele.
Kad lutukes vyras blogai namie padeda. Kaip matom, sekso istroskes oralinio i barus bego biggrin.gif .

taip cambse, šventi tu savo svajonių pilyje, kuri yra iš debesų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 16:42)
doh.gif tu taip vargsiuke supratai?  console.gif
Butent, kad tema yra ir man nera parsmes meluot, kas su adekvaciom smegenim skaite visi suprato kas ir kaip, o kad tu nuolat viska isvartai per visur, tai tik tavo moteirske, smegenu liga kazkokia matyt. biggrin.gif
kazkokius cia vejus surasei visai, kaip visada zodziu panasiu yra, o prasme visai beleberda  biggrin.gif

Tu neverkslenk, o prisimink kaip mane durninai kad tikrai ne tu buvai Sani. O paskui ispausta i kampa prisipazinai kad melavai, nes nenorejai kad ta tema i viesuma islystu.
Nors nebesivartyk sitaip. Kas jau ten pas tave yra seimoj, tegu buna, bet kai vartaisi - tai ir gauni savo marmen, gluse.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 04, 16:45)

tuoj ana tave prikels, pvz., su Mančesteriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 04, 16:45)

sutinku lotuliukas.gif bet taip dirbti tingisi, jau klienta diena stumiu i prieki uzduotis, reik susiimti biggrin.gif
Atsakyti
Priešpilnis...
Atsakyti