Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:46)
Tu neverkslenk, o prisimink kaip mane durninai kad tikrai ne tu buvai Sani. O paskui ispausta i kampa prisipazinai kad melavai, nes nenorejai kad ta tema i viesuma islystu.
Nors nebesivartyk sitaip. Kas jau ten pas tave yra seimoj, tegu buna, bet kai vartaisi - tai ir gauni savo marmen, gluse.

o ką su tavimi dar galima veikt? tik durnint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:46)
taip cambse, šventi tu savo svajonių pilyje, kuri yra iš debesų 4u.gif

Svenciu. O tu pavydi, senmerge su jorku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:48)

nu ne, nelabai kas turbūt smegenų ligų pavydi unsure.gif Nu nebent visiški besmegeniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:46)
Tu neverkslenk, o prisimink kaip mane durninai kad tikrai ne tu buvai Sani. O paskui ispausta i kampa prisipazinai kad melavai, nes nenorejai kad ta tema i viesuma islystu.
Nors nebesivartyk sitaip. Kas jau ten pas tave yra seimoj, tegu buna, bet kai vartaisi - tai ir gauni savo marmen, gluse.

cia tu verksleni kas diena, su savo senom istorijom kaip sena bobute vis savo jaunyste prisimindama biggrin.gif
jau snekejau apie tai siandiena, kam kartojiesi?matai zmonem jau nuobodu nuo tu nesamoniu tavo biggrin.gif nieko niekada nemeluoju mirksiukas.gif
nera, vargsiuke, nera jau pas mane taip jau 6 metai nera, laba diena siandien jau 2019 greit 2020 mirksiukas.gif jei tavo gyevnimas niekur nejuda nuo 2013m, zinok ne pas visus taip. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 12 04, 16:48)
Priešpilnis...

ir ? prisijungi cia, kad apsakyti mums koks menulis? geriau, ka idomaus papasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:49)
nu ne, nelabai kas turbūt smegenų ligų pavydi unsure.gif  Nu nebent visiški besmegeniai 4u.gif

Tai nesikreipei del savo haliucinaciju i psichiatrus?
Gi sakiau, kad taip ir baigsi beskrajodama su elfais, senmerge besmegene 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:48)

ka turi pries senmerges? bijai, kad tavo sugyventini nuvylios? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 16:51)
nieko niekada nemeluoju  mirksiukas.gif 

Ania? bigsmile.gif 😂😂
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 04, 16:53)
ka turi pries senmerges? bijai, kad tavo sugyventini nuvylios?  bigsmile.gif

Nu laizykites viena kitai su mondaverte genitalijas biggrin.gif .

A, sita, tu cia reiskeis snd apie is Sviesos, kad jai metai kapsi, paskui velu gali but.
O tai klausimo apie menkaverte specialiai nepastebejai? Juk ana zymiai vyrsne uz ja, tai kodel nenori uzduot tokio klausimo savo genitaliju laizytojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 04 gruodžio 2019 - 17:00
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 16:52)
Tai nesikreipei del savo haliucinaciju i psichiatrus?
Gi sakiau, kad taip ir baigsi beskrajodama su elfais, senmerge besmegene 4u.gif .

ne man ir kreiptis. Juk pati žinai, matei tyrimus, kad nuo 45 metų jau progresuoja. Te 4u.gif
Atsakyti

pritariu....del to ir sakau kad mokslas atsilieka nuo gyvenimo biggrin.gifbet ji dar labai jauna, dar idealiste, supras su laiku manau biggrin.gif

Man teko is arti pamatyti mokslo privalumus ir trukumus. As isivaizduoju, kad ziurint 30 Satjos pamoku, mokslas palyginti atrodo prastai, nes na Satja viska zino, energijas kazkokias, bele ka. Mokslas turi savo ribas, logikos, sveiko proto indeli. Tai aisku, kad tai zymiai prasciau uz stora isminciu, bet bent jau man - patikimiau. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 16:59)
Mokslas turi savo ribas, logikos, sveiko proto indeli. Tai aisku, kad tai zymiai prasciau uz stora isminciu, bet bent jau man - patikimiau. 4u.gif 
</p>

tai kad ir energijos prieinamos žmogui turi ribas.
Tai ką dabar pasakysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 16:59)
Man teko is arti pamatyti mokslo privalumus ir trukumus.

As isivaizduoju, kad ziurint 30 Satjos pamoku, mokslas palyginti atrodo prastai, nes na Satja viska zino, energijas kazkokias, bele ka. Mokslas turi savo ribas, logikos, sveiko proto indeli. Tai aisku, kad tai zymiai prasciau uz stora isminciu, bet bent jau man - patikimiau. 4u.gif 

lotuliukas.gif tik tau, nes tai tokia slapta ir niekam neprieinama sritis lotuliukas.gif

fui kaip zemai puolei, pletkini apie zmogu, kurio nei nesiklausei, nei nesupranti rusiskai gi. unsure.gif
kaip Satja suristas su kazkokiom energijom ar rasai kaip cambala bela ka pasamones srauta savo susimaisiusi? bigsmile.gif fui dar karta, jauna dar sakei esi, nu bet pavarai kaip pasenusi nusivaziavusi cambse...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 16:59)
ne man ir kreiptis. Juk pati žinai, matei tyrimus, kad nuo 45 metų jau progresuoja. Te 4u.gif

As zinau toki atveji apie kuri tau rasiau - boba iniko i ezoterika, mate, skraide kaip ir tu visus keikt pradejo - dieneles sunkiai psichiatrinej baige.
Kadangi tu nepripazisti, kad sergi, taves tas pats laukia.
Beje, kaip tavo sugyventis nemato kad tau kvankt? Ar jis toks nukvakes kaip ir tu - abu skrajojat?
Atsakyti