Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 17:04)
As zinau toki atveji apie kuri tau  rasiau - boba iniko i ezoterika, mate,  skraide kaip ir tu visus keikt pradejo - dieneles sunkiai psichiatrinej baige.
Kadangi tu nepripazisti, kad sergi, taves tas pats laukia.
Beje, kaip tavo sugyventis nemato kad tau kvankt? Ar jis toks nukvakes kaip ir tu - abu skrajojat?

o tai ką tu veikei pas popiežių, kuris kvankt anot tavęs? jis gi irgi apie velnius nuolat kalba smile.gif
tai tu geriau sakyk kas ten pas tave per Ivanuška International, kad dar nuo tavęs tokios nepabėgo? pati dievina, pati muša po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 16:59)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72560433" data-time="1575468007"><div><p>pritariu....del to ir sakau kad mokslas atsilieka nuo gyvenimo vartotojo įkelta nuotraukabet ji dar labai jauna, dar idealiste, supras su laiku manau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man teko is arti pamatyti mokslo privalumus ir trukumus. As isivaizduoju, kad ziurint 30 Satjos pamoku, mokslas palyginti atrodo prastai, nes na Satja viska zino, energijas kazkokias, bele ka. Mokslas turi savo ribas, logikos, sveiko proto indeli. Tai aisku, kad tai zymiai prasciau uz stora isminciu, bet bent jau man - patikimiau. 4u.gif 
</p>

Bet tai kaip zmogui nedasunta, kad be mokslo gyventumem akmens amziuje? Kiek yra pazengimo onkologijoje, organu persodinime, protezu isradime, kur zmogus gali gyvent beveik pilnaverti gyvenima, o ne sedet vezimelyje. Kad ir tie patys antibiotikai, kur kada ju nebuvo, zmones mirdavo nuo plauciu uzdegimo...
As jau nekalbu apie aukstesnius mokslus, kokias nano technologijas NASA.
Bet tie vargseliai Satjos neklause..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 17:09)
o tai ką tu veikei pas popiežių, kuris kvankt anot tavęs? jis gi irgi apie velnius nuolat kalba smile.gif
tai tu geriau sakyk kas ten pas tave per Ivanuška International, kad dar nuo tavęs tokios nepabėgo? pati dievina, pati muša po to  biggrin.gif

Oi, negaliu, psichine mandaverte save lygina su Popieziumi🤣
Atsakyti

tai kad ir energijos prieinamos žmogui turi ribas.
Tai ką dabar pasakysi? smile.gif

Ensteinas yra pasakes, kad ribu neturi tik visata ir zmoniu durnumas. :) Kai matau kaip ezoterikai paima mokslinius terminus ir jais manipuliuoja idant lengvatikius itikint, man nekyla abejoniu situo teiginiu.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 16:59)
As isivaizduoju, kad ziurint 30 Satjos pamoku, mokslas palyginti atrodo prastai, nes na Satja viska zino, energijas kazkokias, bele ka.

Kodel vis kisami kazkokie prietrankos, kaip argumentas pagristi, kad mokslas daug ka gali.

Nereikia tu isminciu, uztenka pasiskaityti dabartiniu mokslininku hipoteziu, kad pav. galimai musu pasaulis kas akimirka skyla i kelis su skirtingu vystimusi, kad yra begale matavimu, bet visi virs triju ir susukti i kvantinio dydzio kilpas. Kad musu smegenys turi tam tikras sritis galimai veikiancias kvantiniais lygiais ir neaisku su kuo keiciamasi informacija, kad informacija dingti taip pat negali kaip ir materija...
Ir t.t. ir pan.

Po tokiu galimybiu jau neaisku ar pradeti melstis ar klaustyti kas dar imanoma.

ZInoma, as neabejoju daugeliu moksliskai patvirtintu ir veikianciu dalyku, bet irr pirmykstis zmogus prie viso tikejimo antgamtiniu pasauliu pasitikejo kuoka ir astriu akmeniu, kaip to meto moksliskai patvirtintomis technologijomis apsiginti ir gauti maisto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 gruodžio 2019 - 17:14
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 17:11)
Oi, negaliu, psichine mandaverte save lygina su Popieziumi🤣

bet tai jis gali matyti ne? tik aš ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 17:13)
bet tai jis gali matyti ne? tik aš ne? biggrin.gif

Ne tavo sudo burnai vapeti ka jis gali.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 17:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72560515" data-time="1575471621"><div><p>tai kad ir energijos prieinamos žmogui turi ribas.
Tai ką dabar pasakysi? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ensteinas yra pasakes, kad ribu neturi tik visata ir zmoniu durnumas. smile.gif Kai matau kaip ezoterikai paima mokslinius terminus ir jais manipuliuoja idant lengvatikius itikint, man nekyla abejoniu situo teiginiu.  smile.gif 
</p><p></p>

tai nejauti jokių energijų gyvenime? ar kas tau taip nepatinka, kuriuos terminus vagia anot tavęs?
žinoma, gali nejusti, kai jos blokuotos žemojo pasaulio atstovų, kurių šiuolaikinis žmogus nebemoka sukontroliuoti smile.gif
Atsakyti

Bet tai kaip zmogui nedasunta, kad be mokslo gyventumem akmens amziuje? Kiek yra pazengimo onkologijoje, organu persodinime, protezu isradime, kur zmogus gali gyvent beveik pilnaverti gyvenima, o ne sedet vezimelyje. Kad ir tie patys antibiotikai, kur kada ju nebuvo, zmones mirdavo nuo plauciu uzdegimo...
As jau nekalbu apie aukstesnius mokslus, kokias nano technologijas NASA.
Bet tie vargseliai Satjos neklause..

Sirinskiene teologija VDU baigusi. Man apie ta vieta minciu kyla ivairiu.  :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 04, 17:15)
Ne tavo sudo burnai vapeti ka jis gali.

eilinį sykį prigavau tave ir tavo velnius biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 04, 17:17)
Sirinskiene teologija VDU baigusi. Man apie ta vieta minciu kyla ivairiu.  smile.gif 

man tai aplamai kyla klausimas, kodel teologija yra neisguita is universitetu, kaip buvo tarybiniais laikais? (kas buvo neabejotina pazanga, bet buvo nauja teologija - moksliniai komunizmai ir komunistines konomikos mokslai)
Kas dabar darosi su tais mokslininkais? Kazko mes nezinom? Negali jie be burtininku niekaip prasisukti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 04, 17:17)
eilinį sykį prigavau tave ir tavo velnius biggrin.gif  4u.gif

Eilini syki uzsiduchinai, isterike biggrin.gif .
Atsakyti

Kodel vis kisami kazkokie prietrankos, kaip argumentas pagristi, kad mokslas daug ka gali.

Nereikia tu isminciu, uztenka pasiskaityti dabartiniu mokslininku hipoteziu, kad pav. galimai musu pasaulis kas akimirka skyla i kelis su skirtingu vystimusi, kad yra begale matavimu, bet visi virs triju ir susukti i kvantinio dydzio kilpas. Kad musu smegenys turi tam tikras sritis galimai veikiancias kvantiniais lygiais ir neaisku su kuo keiciamasi informacija, kad informacija dingti taip pat negali kaip ir materija...
Ir t.t. ir pan.

Po tokiu galimybiu jau neaisku ar pradeti melstis ar klaustyti kas dar imanoma.

ZInoma, as neabejoju daugeliu moksliskai patvirtintu ir veikianciu dalyku, bet irr pirmykstis zmogus prie viso tikejimo antgamtiniu pasauliu pasitikejo kuoka ir astriu akmeniu, kaip to meto moksliskai patvirtintomis technologijomis apsiginti ir gauti maisto

1. Yra abejotinu hipoteziu, bet jos del to ir hipotezes, kad nepatvirtintos. Kirviu nenukirto, iskelia idejas, patikrins jei kada nors gales.

2. Yra daug tokiu, kurie sneka garsiai ir skambiai, nes tai generuoja pinigus. Nu parasyk straipsni apie astronomija. Kokios ten egzoplanetos atradimas, yra kazkur, manome, kad vyksta tas ir tas. Neidomu niekam. O nueik i spauda ir pasakyk, kad su ateiviais susitiksime uz 200 m (esu macius kazka tokio). Kuri straipsni daugiau zmoniu perskaitys?

Atsakyti