Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 11:23)
kuku tau moterele visai  biggrin.gif bet kurk kurk odes apie mane paskaitysim  popc1.gif

Cia rasei aimejai , bet Kodel tu galvoji, kad zmones tokie kaip tu, be atminties?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 11:16)
Lietuvoje visko ir visokiu yra, bet as labai priestarauju tai Lutukes frazei "mano vaikai vistiek turetu emigruoti". Jei galva ant peciu, neturetu.

Dar per Erasmus gali isvaziuoti, kalbu pasimokyti. As vaziavau, beje, is savo pinigu. Ne tevu.  smile.gif 
</p>

Tai suprantu, pas tave nera galvos ant peciu? unsure.gif

lotuliukas.gif o tai ka as sakiau? Jie pas mane dabar jau angliskai laisvai kalba be lt akcentu ir ismoks dar bent po viena uzsienio kalba, yra cia tokie transition year vidurinese, kas man abai patinka, tais metais jie atlikineja praktika , keliauja, uzsiima idomia veikla, mokslu beveik nera, kad pasipresti labiau, kokia karjera pasirinkti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 11:44)
Ne tame esme, as dabar galeciau visai neblogai ir Lt uzdirbti, bet visa aplinka svarbi, ne viena mano sekme ar vien pinigai. Mano vyras tai is vis nei atostogu nebenori i Lt vaziuoti, jam daugiau tos druskos kliuvo, man dar ne taip prastai , dar paatostogauti noreciau pora savaiciu per metus biggrin.gif , bet tai jau nebera pirmas pasirinkimas, kaip seniau, mes gi atostogauti vaziuodam tik i Lietuva, vyras is vis nei negalvojo, cia likti jis is vis ir atvaziuoti nelabai norejo pirma karta, cia mano buvo iniciatyva, as neramia dusia  biggrin.gif

O tai jus ten savo Airijoj tik uzdirbat atostogom i LT giminei aplankyt? I kokia Italija, Turkija, Egipta neiseina?
Musu draugai is Dublino tai paskutini karta Bali buvo..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 11:40)
1. I sita klausima as jau atsakius n kartu
2. Dirbusi
3. O as kalbu ka as patyriau, ka maciau ir kaip gyvena mano artimieji. Man gal reiketu praspirti visus pazistamus ir imti bendrauti su Krucinskais, kad kitap matyciau. Bet aciu. smile.gif

tai esme snekeica, kad atsakei TU LIETUVOJE NEGYVENI, tai svarbiausia, kodel manai, kad mano vaikai noretu ten likti, neisnaudoti galimybiu kaip ir tu pvz? Jie dabar jau nebenori i Lietuva, mato galimybes cia ir pasaulyje.

Kiek ilgai, metus? bigsmile.gif

Kodel tu manai,akd as noreciau,akd tu kitaip mastytum? Tavo viena patirtis, vertybes, norai, mano kiti, bet finale mes abi ten negyvenam, o fantazuotis galim ka norim lotuliukas.gif
Atsakyti
Turint tokią mamą žinoma, kad nenorėsi į tą Lietuvą. Nirkas nesako grįžt gyvent, bet net neatostogaut?
Mano dukterėčia nuo 13 metų gyvena ne LT, išmaišė visą pasailį, dabar Brazilijoj dirba, bet VISADA atvyjsta į LT atostogų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 11:51)
O tai jus ten savo Airijoj tik uzdirbat atostogom i LT giminei aplankyt? I kokia Italija, Turkija, Egipta neiseina?
Musu draugai is Dublino tai paskutini karta Bali buvo..

Tai kad atostogos Lietuvoje brangiau, nei tavo isvardintos, vien skrydis i Lt kainuoja ir kainuodavo tiek, kiek savaite ten su skyrdziu viesbuciu ir dar kokiais pusryciais biggrin.gif O i Lietuva vykdavom , nes labai pasiilgdavom tevynes....

ir? bigsmile.gif as gi ne is to posh luomo kaip tu ir tavo draugai biggrin.gif as gi pasalpine, 3 klases baigusi, vienisa senmerge su kate lotuliukas.gif kur man Bali, o is vis kas tas Bali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 12:00)
Tai kad atostogos Lietuvoje brangiau, nei tavo isvardintos, vien skrydis i Lt kainuoja ir kainuodavo tiek, kiek savaite ten su skyrdziu viesbuciu ir dar kokiais pusryciais  biggrin.gif O i Lietuva vykdavom , nes labai pasiilgdavom tevynes....

ir? bigsmile.gif as gi ne is to posh luomo kaip tu ir tavo draugai  biggrin.gif as gi pasalpine, 3 klases baigusi, vienisa senmerge su kate lotuliukas.gif kur man Bali, o is vis kas tas Bali lotuliukas.gif

Musu tie draugai i LT grizta visada per Velykas ir Kaledas.
Nepezek apie meile tevynei, net tošna skaityt is taves😣
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 10:50)
Tu visada akcentuoji Lietuvoje neteisybe, atmosfera, institucijas ir trololo. Man Lietuvoje gyventi buvo gerai. Artimieji gyvena gerai, buve grupiokai - labai gerai. Sunkiau tik pagyvenusiems, kurie laiku nemokejo/negalejo prisitaikyti. As va ta Lietuvos puse matau ir tu su visais verkimais manes kitaip neitikinsi. smile.gif

Nzn, ar man cia gerai? praeita vasara visa praleidom su motorine ilsedamiesi ant ezeru. Tai aisku neblogai.
Daugiau Lt nera kas veikti.
Dabar reikia susitvarkyti sudyba, isirengt nama, pasidaryt nuosava parka. AR tai padarys Lietuva geresne?
nemanau...

Surasti geru akcentu imanoma ir negyvenamose salose...

Vakar nuotykis Vilniuje, viename ukiniu prekiu prekybos centre.

Man sodyboje reikia gero interneto, tai lieka tik 4G. Isigijau gera radio modema, suradau programine iranga pamatuotti ivairiu daznumu lygius ir suradau, kad vienas tiekejas suteikia nebloga signalo lygi 1800MHz daznumo spektre.
Tai reikia pasigamint antena. Nuejau i parduove tam reikalu varriniu vamzdeliu (santechnikos skyriuje). Paprasiau sales darbininko atmatuoti puse metro vienos rusies ir pusmetri kitos. Nustebo. Ai sakau antena 1800 MHz konstruoju.
O sako 1800 MHz, as sako projektavau 2400GHz antena, kai dariau kursini darba. baiges fizika Lietuvos universitete.

Va jums ir Lietuvos realus gyvenimas, net siaubas suima
Atsakyti

Tai kad atostogos Lietuvoje brangiau, nei tavo isvardintos, vien skrydis i Lt kainuoja ir kainuodavo tiek, kiek savaite ten su skyrdziu viesbuciu ir dar kokiais pusryciais biggrin.gifO i Lietuva vykdavom , nes labai pasiilgdavom tevynes....

ir? bigsmile.gifas gi ne is to posh luomo kaip tu ir tavo draugai biggrin.gifas gi pasalpine, 3 klases baigusi, vienisa senmerge su kate lotuliukas.gifkur man Bali, o is vis kas tas Bali lotuliukas.gif

Vienintele reali kliutis tavo vaikams gyventi Lietuvoje siuo metu butu tavo poziuris. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 12:06)
Musu tie draugai i LT grizta visada per Velykas ir Kaledas.
Nepezek apie meile tevynei, net tošna skaityt is taves😣

nu as gi sakiau mes ne is posh luomo, ko tu nori is manes pasalpines, neisilavinusios senmerges? lotuliukas.gif is pasalpu tiek atsotogu negaliu sau leisti biggrin.gif

NESKAITYTK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 06, 12:07)
. Nuejau i parduove tam reikalu varriniu vamzdeliu (santechnikos skyriuje). Paprasiau sales darbininko atmatuoti puse metro vienos rusies ir pusmetri kitos. Nustebo. Ai sakau antena 1800 MHz konstruoju.
O sako 1800 MHz, as sako projektavau 2400GHz antena, kai dariau kursini darba. baiges fizika Lietuvos universitete.

Tu gali ulissipisinet kiek nori ir cia girtis savo ziniomis. Centrai, pardes, konsultantai - cia tik prekyviete. As, kaip tu, nesiruosiu nuejus i Ermitaza ar Depo konsultantu klausti kaip quginama orchideja Vanda.
Nusileisk 8lis savo puikybiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 12:11)
Vienintele reali kliutis tavo vaikams gyventi Lietuvoje siuo metu butu tavo poziuris. smile.gif

Tai kokios kliutys tau trukdo Lietuvoje gyventi tavo tevu poziuris ? unsure.gif

Tu pajautei, kaip nusisnekejai? zinoma siuo metu mes sprendziam uz vaikus kur gyventi mirksiukas.gif bet dabar kai klausiau pries perkant nama, kai visi taremes, ka darom galu gale, tai vaikai nebenori dabar gristi, jie cia jau turi draugu, jie cia mokosi mokyklose,jau pirprate pire sios tavrkos, sunus ismegines LT mkla, sako cia lengviau, jie turi savo svajoniu, planu ateiciai, nenori i Lt, atostogu ir tai i Islandija dabar nori biggrin.gif As vienintele seimoje, kuri dar siek tiek suabejojo, o gal gristam.

Mane bent ne kliutys gyvenime valdo, o norai ir siekiai, kliutys iveikiamos. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 06, 12:07)

nu va ka ir sakau, ka turi studijuoti, kad baigus padoriai bent uzdirbtum. LT.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 06, 11:57)
Turint tokią mamą žinoma, kad nenorėsi į tą Lietuvą. Nirkas nesako grįžt gyvent, bet net neatostogaut?
Mano dukterėčia nuo 13 metų gyvena ne LT, išmaišė visą pasailį, dabar Brazilijoj dirba, bet VISADA atvyjsta į LT atostogų.

bet noresis Airioje, ka kliedi?
Taip vyras net atostogauti nebenori,seniau taip visada ir mes grisdavom, ant tiek atsikando tos tevynes, o as noreciau, tik atsotogu mazai.

Ziuriu jusu gimineje, nelabai artimas rysys su tevais, vaikai barstomi visur...
Atsakyti