Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:30)
Kokiu situaciju? Kaip Krucinskai?
Aname laikmetyve visus i darba vijo. Nedirbti buvo geda.
O kai kurie pensinykai gyvena 3 juose kambariuose ir verkia, kad neisgali susimojet. Tai tegu iskeicia i mazesni, tai pensijos uzteks ir mokesciam ir papipdam.

jooo, tave tai žinom, mielai tu pensininkų butus užgrobtum
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:42)
Aimeja primine, kad emsio temoj rasei, jog nesi susituokus oficialiai. Ir ta tu buvai rasius ir kitoj temoj. Vaikus peret i LT parskridai.
Kai as daug maz savo draugam papasakojau apie tave ka tu rasei( o rasei ir apie pasalpas), tai jie ir pasake kad turbut tokia emergency acomodacion.

kaip tai neoficialiai? blink.gif rasiau,kad esu susituokusi baznycioje ir santuoka itraukta i valstybes registra, net aiskinau jum, kad nereikia eiti tuoktis antra karta i zaksa, ir taip itraukia i registra ir viskas. Turiu ir santuokos liudyjima mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tu mokykis meluoti siek tiek itikinamiau, drauge tu drauge.
Kodel tu vis primeluoji, kada as tau apie pasalpas rasiau? tada kai sakiau kad airijoe vyras po barus laksto? lotuliukas.gif kodel tu vis svaigsti apie jas, manai tu is to gyveni tai ir kiti? gal tavo tie imaginary friends ir gyvena kazkur kriziu centre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:32)
Inzinerija, teise 4 bakalaro, 3 magistro, Glušauskyte.

2 pvz. neatstoja daugumos, taip kad čiaupk srėbtuvę
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:35)
Vilniuj tu gyveni, 1 k bute. Naujininkuose.
Tik nenusprog is nervu dabar biggrin.gif .

ne ne, nemenčinės soduose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 13:47)
jooo, tave tai žinom, mielai tu pensininkų butus užgrobtum

Au au, mandaverte biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:46)
Mandaverte is budos islindo - au au biggrin.gif .

visada taip rašai, kai pataikau ir pabilsnoju į tavo karmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 13:48)
kaip tai neoficialiai?  blink.gif rasiau,kad esu susituokusi baznycioje ir santuoka itraukta i valstybes registra, net aiskinau jum, kad nereikia eiti tuoktis antra karta i zaksa, ir taip itraukia i registra ir viskas. Turiu ir santuokos liudyjima  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif tu mokykis meluoti siek tiek itikinamiau, drauge tu drauge.
Kodel tu vis primeluoji, kada as tau apie pasalpas rasiau? tada kai sakiau kad airijoe vyras po barus laksto? lotuliukas.gif  kodel tu vis svaigsti apie jas, manai tu is to gyveni tai ir kiti? gal tavo tie imaginary friends ir gyvena kazkur kriziu centre  biggrin.gif

Tau 42. Kada tau buvo 20 su trp niekas tais laikais baznytiniu santuoku cms neregistruodavo.
Tu ne man apie pasalpas rasei, tu rasei emigrantu diskusijose.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 13:50)
2 pvz. neatstoja daugumos, taip kad čiaupk srėbtuvę
Papildyta:

ne ne, nemenčinės soduose biggrin.gif

Naujin8nkuose tu gyveni . 1 k bute. Kad 1 k pati rasei, kad Naujininku rajone - issidavei pati. Dabar galvok kaip biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 13:51)
visada taip rašai, kai pataikau ir pabilsnoju į tavo karmą biggrin.gif

Pabilsnoji nebent sau klizma i savo sikna. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:56)
Tau 42. Kada tau buvo 20  su trp niekas tais laikais baznytiniu santuoku cms neregistruodavo.
Papildyta:

Naujin8nkuose tu gyveni . 1 k bute. Kad 1 k pati rasei, kad Naujininku rajone  - issidavei pati. Dabar galvok kaip biggrin.gif .
Papildyta:

Pabilsnoji nebent sau klizma i savo sikna. biggrin.gif

Naujininkuose faktiškai esu buvusi lygiai 1 kartą biggrin.gif

tu geriau papasakok ko tau su vyru pilies bokštas dabar griūva, matau gi biggrin.gif ko prisidirbai vėl? va čia tai bus tiesa, o ne eilinis tavo melas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 13:58)
Naujininkuose faktiškai esu buvusi lygiai 1 kartą biggrin.gif

tu geriau papasakok ko tau su vyru pilies bokštas dabar griūva, matau gi biggrin.gif ko prisidirbai vėl? va čia tai bus tiesa, o ne eilinis tavo melas smile.gif

O ko tu dabar sitiaip pasiaiskini ir gedyjies savo kambario Naujininkuose? Kad pigiausias rajonas ar kad nesusekt taves? Matai, susekta tu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:02)
O ko tu dabar sitiaip pasiaiskini ir gedyjies savo kambario Naujininkuose? Kad pigiausias rajonas ar kad nesusekt taves? Matai, susekta tu biggrin.gif .

nu aišku, aš gi Agnieška, su kokia ten, mėlyna kepuryte? biggrin.gif matai, visai nesigėdyju to, kas esu, ne taip kaip tu. Jau ir tėvu pasirodo "rūpinais, slaugei" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 13:56)
Tau 42. Kada tau buvo 20  su trp niekas tais laikais baznytiniu santuoku cms neregistruodavo.

ne, ne 42 biggrin.gif Buvau net istrauka ikelusi apie ta tvarka, kuri buvo tuo metu, ir vel susimaisei?tuo metu tik reikejo patime nueiti , o veliau keik iznau jau automatiskai budavo daroma, kunigai nusiusdavo info.

Tai gal kazkam kazka patariau del pasalpos, tikrai nepamenu, as dirbau citizen information centre ir nemazai zinau istatymus tais klausimais, ir kai tai is vis risasi su dabartiniu musu atvaziavimu? per krize labai daug zmoniu nukentejo ir gavo pasalpas, dabar jau senai baigesi ta krize blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 gruodžio 2019 - 14:10
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 14:04)
nu aišku, aš gi Agnieška, su kokia ten, mėlyna kepuryte? biggrin.gif matai, visai nesigėdyju to, kas esu, ne taip kaip tu. Jau ir tėvu pasirodo "rūpinais, slaugei" biggrin.gif

Bet tai kaip begai ziuret i save, kai parasiau kas tu fb😂😂. Cia geras🤣. Net as Agnieszkos kepures neatsimenu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 13:35)

Egoistė. Nerūpi tau vaikų ateitis ir tiek.
Atsakyti