Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:07)
Bet tai kaip begai ziuret i save, kai parasiau kas tu fb😂😂. Cia geras🤣. Net as Agnieszkos kepures neatsimenu biggrin.gif .

nes tau alzheimeris prasideda, kur tu atsiminsi? aš tai atsimenu kaip svaigai kasdien kelias savaites apie tą mėlyną kepuryte. O bėgt tai niekur nebėgau, ar aš kokia durnė kaip tu, kad kažkokių narių per facebookus ieškot, kurių net pavardžių nežinau? biggrin.gif
Atsakyti

Kol jūs čia ginčijatės, mane Kalėdų senis aplankė.Viena dovana gan pikantiška, matyt senis koks tai pasileidęs pasitaikė, o ir aš nelabai gal gera buvau.O kita tiesiog graži.

Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.tender.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 06, 14:09)
Egoistė. Nerūpi tau vaikų ateitis ir tiek.

tikrai ? blink.gif leisti i krepsini, kad susivarytu sanarius, stubura? ir dar i uzsieni tik paaugli? daug svarbiau yra vaiko psichologine branda, rysys su tevais tokiame amziuje, o ne krepsiniai, kurie dar ir zaloja.
Ismeto vaikus , paskui verkia senatveje, kad niekas nelanko, nebeidomi vaikam...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:12)
tikrai ? blink.gif  leisti i krepsini, kad susivarytu sanarius, stubura? ir dar i uzsieni tik paaugli? daug svarbiau yra vaiko psichologine branda, rysys su tevais tokiame amziuje, o ne krepsiniai, kurie dar ir zaloja.
Ismeto vaikus , paskui verkia senatveje, kad niekas nelanko, nebeidomi vaikam...

Taip taip
Svarbiausia sau esi tik tu pati.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 06, 14:10)
Kol jūs čia ginčijatės, mane Kalėdų senis aplankė.Viena dovana gan pikantiška, matyt senis koks tai pasileidęs pasitaikė, o ir aš nelabai gal gera buvau.O kita tiesiog graži.
Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.

O tas senis tavo visgi dar vedes, ar jau galu gale susiradai vienisa, aisku jie tai ne paslpatis? Idomu pasidare, kai rasei ten, kad reikia priaugti prie noro uostis ir tureti tinkama vyra salia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:05)
ne, ne 42  biggrin.gif Buvau net istrauka ikelusi apie ta tvarka, kuri buvo tuo metu, ir vel susimaisei?

Tai gal kazkam kazka patariau del pasalpos, tikria nepamenu, as dirbai citizen information centre ir nemazai zinau istatymus tais klausimais, ir kai tai is vis risasi su dabartiniu musu atvaziavimu? per krize labai daug mzoniu nukentejo ir gavo pasalpas, dabar jau senai baigesi ta krize blink.gif

Ach ach, gal kazkam patarei...
2013 m . Po to kai isperejai? Juk tais metais sukurei savo tema * Sani*, kad vyras bego i barus, negaudamas pikantisku dalykeliu. Gi rasei, kad peret parlekei i LT. Abu kartus. Tai tavo mergaitei tik 7-8 metukai? Bet ji jau paaugle. Nors tavo vaiku amziaus skirtumas tik 2 metai.
Tu pamirsti ka tu triedi. Supranti sita?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 14:10)
nes tau alzheimeris prasideda, kur tu atsiminsi? aš tai atsimenu kaip svaigai kasdien kelias savaites apie tą mėlyną kepuryte. O bėgt tai niekur nebėgau, ar aš kokia durnė kaip tu, kad kažkokių narių per facebookus ieškot, kurių net pavardžių nežinau? biggrin.gif

Pasiaiskink pasiaiskink, senmerge biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 06, 14:13)
Taip taip
Svarbiausia sau esi tik tu pati.

Nu taip egosite, noriu ir pati sveika buti ir kad vaikai sveiki uzaugtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 06, 14:10)
<p>Kol jūs čia ginčijatės, mane Kalėdų senis aplankė.Viena dovana gan pikantiška, matyt senis koks tai pasileidęs pasitaikė, o ir aš nelabai gal gera buvau.O kita tiesiog graži.
</p><p>Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Su nelabai geromis Kaledu senis isdykauja. Todel reikia pasipuosti raudonais nerinuotais apatiniais ir aukstakulniais labutenais.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 06, 12:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72561945" data-time="1575622960"><div><p>Nesamone. Pensinykai gyvena neblogai, tik jie daug dejuoja. Rodo kriminalus - is onutes sukciai isviliojo 10 000, is jadzes 5 000. Kiek jaunu zmoniu tokias sumas turi savo saskaitose? Senoliai linke dejuoti( pazek i Idomuc).</p></div></blockquote><p>As galvoju ne apie pensininkus. Nors pvz mano mociute vaistams isleidzia panasiai kiek pensijos gauna. Daug dirbo, susitaupe, dabar be problemu, bet jei is pensijos gyventi reiketu, tai siusciau pinigus manau.  smile.gif  Man atrodo sunkiausia vidutinio-pagyvenusio amziaus moterims, bet dar ne pensininkems, kurios vienos gyvena. smile.gif 
</p><p></p><p>Lietuvoje visko ir visokiu yra, bet as labai priestarauju tai Lutukes frazei "mano vaikai vistiek turetu emigruoti". Jei galva ant peciu, neturetu. Gal vaikai is kokiu asocialiu seimu turi problemu. Gal anksciau lyginant sunku buvo, nes striuka su informacija, "madoj" studijuoti teise ir ekonomika. Dabar, prasau, susirandi statistikos, pasiprasai i praktika kokioje imoneje dar moksleiivu budamas, sudalyvauji programoje kur studentai dienai paima mokini ir parodo kaip studijos atrodo ir issirenki gera specialybe. smile.gif Dar per Erasmus gali isvaziuoti, kalbu pasimokyti. As vaziavau, beje, is savo pinigu. Ne tevu.  smile.gif 
</p>

Tu esi emigrantė. Ir ne tik emigrantė, o emigrantė gyvenanti su kitataučiu, todel tavo keisti postal apie gėrį Lietuvoje tiesiog stebina. Kas do per baisūs baisūs dvigubi standartai. Stebini mane, skaiciau tave protingesne. Pasirodo apsirikau. Soriukas
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:16)
Ach ach, gal kazkam patarei...
2013 m . Po to kai isperejai? Juk tais metais sukurei savo tema * Sani*, kad vyras bego i barus, negaudamas pikantisku dalykeliu. Gi rasei, kad peret parlekei i LT. Abu kartus.  Tai tavo mergaitei tik 7-8 metukai? Bet ji jau paaugle. Nors tavo vaiku amziaus skirtumas tik 2 metai. 
Tu pamirsti ka tu triedi. Supranti sita?

idomios isvados gaunasi perejusios per tavo smegenis biggrin.gif kaip taip sugebeti viska sumakaluoti unsure.gif
Kokius barus, po pubus Airijoje lakste is pasalpu biggrin.gif O tai sunui kiek? bigsmile.gif
Kodel manai, kad cia reikia rasyti visus tikslius savo duomenis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 06, 14:21)
Tu esi emigrantė. Ir ne tik emigrantė,  o emigrantė gyvenanti su kitataučiu,  todel tavo keisti postal apie gėrį Lietuvoje tiesiog stebina.  Kas do per baisūs baisūs dvigubi standartai. Stebini mane, skaiciau tave protingesne. Pasirodo apsirikau. Soriukas

ji tikriausiai jauciasi per daug prasta, tokiai nuostabiai saliai,kaip Lietuva unsure.gif savikritiska, taip sakant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:24)
idomios isvados gaunasi perejusios per tavo smegenis biggrin.gif kaip taip sugebeti viska sumakaluoti  unsure.gif
Kokius barus, po pubus Airijoje lakste is pasalpu  biggrin.gif O tai sunui kiek?  bigsmile.gif
Kodel manai, kad cia reikia rasyti visus tikslius savo duomenis  biggrin.gif

Tai ir aisku, kad kelios cia pezat beli ka. Tai ko verti tavo pezejimai, gluse?
Atsakyti

O tas senis tavo visgi dar vedes, ar jau galu gale susiradai vienisa, aisku jie tai ne paslpatis? Idomu pasidare, kai rasei ten, kad reikia priaugti prie noro uostis ir tureti tinkama vyra salia... biggrin.gif

Nea, čia jau kitas senis.Ten jau praeitas etapas. :irnesakyk: Nebevedęs šitas, jei ką.

Bet dovanas priimsiu iš visų,ir buvusių ir esamų,kad tik duotų.

Su nelabai geromis Kaledu senis isdykauja. Todel reikia pasipuosti raudonais nerinuotais apatiniais ir aukstakulniais labutenais.

O jei rimtai,ar būna labutenų ant maždaug 7 cm kulniukų?Rimtas klausimas čia, prašau nežvengti.Nes su tais klasikiniais tik galvą ir kojas išsisukti.

Atsakyti