nes tau alzheimeris prasideda, kur tu atsiminsi? aš tai atsimenu kaip svaigai kasdien kelias savaites apie tą mėlyną kepuryte. O bėgt tai niekur nebėgau, ar aš kokia durnė kaip tu, kad kažkokių narių per facebookus ieškot, kurių net pavardžių nežinau?
nes tau alzheimeris prasideda, kur tu atsiminsi? aš tai atsimenu kaip svaigai kasdien kelias savaites apie tą mėlyną kepuryte. O bėgt tai niekur nebėgau, ar aš kokia durnė kaip tu, kad kažkokių narių per facebookus ieškot, kurių net pavardžių nežinau?
Kol jūs čia ginčijatės, mane Kalėdų senis aplankė.Viena dovana gan pikantiška, matyt senis koks tai pasileidęs pasitaikė, o ir aš nelabai gal gera buvau.O kita tiesiog graži.
Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.
tikrai ?
Ismeto vaikus , paskui verkia senatveje, kad niekas nelanko, nebeidomi vaikam...
Ismeto vaikus , paskui verkia senatveje, kad niekas nelanko, nebeidomi vaikam...
Taip taip
Svarbiausia sau esi tik tu pati.
Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.
O tas senis tavo visgi dar vedes, ar jau galu gale susiradai vienisa, aisku jie tai ne paslpatis? Idomu pasidare, kai rasei ten, kad reikia priaugti prie noro uostis ir tureti tinkama vyra salia...
Tai gal kazkam kazka patariau del pasalpos, tikria nepamenu, as dirbai citizen information centre ir nemazai zinau istatymus tais klausimais, ir kai tai is vis risasi su dabartiniu musu atvaziavimu? per krize labai daug mzoniu nukentejo ir gavo pasalpas, dabar jau senai baigesi ta krize
Ach ach, gal kazkam patarei...
2013 m . Po to kai isperejai? Juk tais metais sukurei savo tema * Sani*, kad vyras bego i barus, negaudamas pikantisku dalykeliu. Gi rasei, kad peret parlekei i LT. Abu kartus. Tai tavo mergaitei tik 7-8 metukai? Bet ji jau paaugle. Nors tavo vaiku amziaus skirtumas tik 2 metai.
Tu pamirsti ka tu triedi. Supranti sita?
Papildyta:
Pasiaiskink pasiaiskink, senmerge
Nu taip egosite, noriu ir pati sveika buti ir kad vaikai sveiki uzaugtu
</p><p>Nors ne, nelabai geroms iš kalno neša dovanas.

</p>
Su nelabai geromis Kaledu senis isdykauja. Todel reikia pasipuosti raudonais nerinuotais apatiniais ir aukstakulniais labutenais.
</p><p></p><p>Lietuvoje visko ir visokiu yra, bet as labai priestarauju tai Lutukes frazei "mano vaikai vistiek turetu emigruoti". Jei galva ant peciu, neturetu. Gal vaikai is kokiu asocialiu seimu turi problemu. Gal anksciau lyginant sunku buvo, nes striuka su informacija, "madoj" studijuoti teise ir ekonomika. Dabar, prasau, susirandi statistikos, pasiprasai i praktika kokioje imoneje dar moksleiivu budamas, sudalyvauji programoje kur studentai dienai paima mokini ir parodo kaip studijos atrodo ir issirenki gera specialybe.
</p>
Tu esi emigrantė. Ir ne tik emigrantė, o emigrantė gyvenanti su kitataučiu, todel tavo keisti postal apie gėrį Lietuvoje tiesiog stebina. Kas do per baisūs baisūs dvigubi standartai. Stebini mane, skaiciau tave protingesne. Pasirodo apsirikau. Soriukas
2013 m . Po to kai isperejai? Juk tais metais sukurei savo tema * Sani*, kad vyras bego i barus, negaudamas pikantisku dalykeliu. Gi rasei, kad peret parlekei i LT. Abu kartus. Tai tavo mergaitei tik 7-8 metukai? Bet ji jau paaugle. Nors tavo vaiku amziaus skirtumas tik 2 metai.
Tu pamirsti ka tu triedi. Supranti sita?
idomios isvados gaunasi perejusios per tavo smegenis
Kokius barus, po pubus Airijoje lakste is pasalpu
Kodel manai, kad cia reikia rasyti visus tikslius savo duomenis
Papildyta:
ji tikriausiai jauciasi per daug prasta, tokiai nuostabiai saliai,kaip Lietuva
Kokius barus, po pubus Airijoje lakste is pasalpu
Kodel manai, kad cia reikia rasyti visus tikslius savo duomenis
Tai ir aisku, kad kelios cia pezat beli ka. Tai ko verti tavo pezejimai, gluse?
O tas senis tavo visgi dar vedes, ar jau galu gale susiradai vienisa, aisku jie tai ne paslpatis? Idomu pasidare, kai rasei ten, kad reikia priaugti prie noro uostis ir tureti tinkama vyra salia...
Nea, čia jau kitas senis.Ten jau praeitas etapas.
Nebevedęs šitas, jei ką.
Bet dovanas priimsiu iš visų,ir buvusių ir esamų,kad tik duotų.
Su nelabai geromis Kaledu senis isdykauja. Todel reikia pasipuosti raudonais nerinuotais apatiniais ir aukstakulniais labutenais.
O jei rimtai,ar būna labutenų ant maždaug 7 cm kulniukų?Rimtas klausimas čia, prašau nežvengti.Nes su tais klasikiniais tik galvą ir kojas išsisukti.