Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:16)
Ach ach, gal kazkam patarei...
2013 m . Po to kai isperejai? Juk tais metais sukurei savo tema * Sani*, kad vyras bego i barus, negaudamas pikantisku dalykeliu. Gi rasei, kad peret parlekei i LT. Abu kartus.  Tai tavo mergaitei tik 7-8 metukai? Bet ji jau paaugle. Nors tavo vaiku amziaus skirtumas tik 2 metai. 
Tu pamirsti ka tu triedi. Supranti sita?
Papildyta:

Pasiaiskink pasiaiskink, senmerge biggrin.gif .

bet tai kaip tu vaikų nekenti unsure.gif aš šiaip jau vaikų niekada nenorėjau, nėra pas mane to instinkto ir šitaip nerašau "perėti", ne paukščiai gi žmonės. Neveltui saviškį abortuotum rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:19)
Su nelabai geromis Kaledu senis isdykauja. Todel reikia pasipuosti raudonais nerinuotais apatiniais ir aukstakulniais labutenais.

biggrin.gif biggrin.gif da... labutena tu labutena
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:28)
Tai ir aisku, kad kelios cia pezat beli ka. Tai ko verti tavo pezejimai, gluse?

tai tokioms kaip tu melagėms tavo kalba ir atsakoma, tai ko inkšti dabar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 06, 14:37)
Nea, čia jau kitas senis.
Ten jau praeitas etapas. irnesakyk.gif Nebevedęs šitas, jei ką.
Bet dovanas priimsiu iš visų,ir buvusių ir esamų,kad tik duotų.

lotuliukas.gif geras poziuris. Tai va dabar ir aisku is kur tas noras puostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 14:43)
bet tai kaip tu vaikų nekenti unsure.gif aš šiaip jau vaikų niekada nenorėjau, nėra pas mane to instinkto ir šitaip nerašau "perėti", ne paukščiai gi žmonės. Neveltui saviškį abortuotum rolleyes.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif da... labutena tu labutena
Papildyta:

tai tokioms kaip tu melagėms tavo kalba ir atsakoma, tai ko inkšti dabar? biggrin.gif

Au au, mandaverte biggrin.gif .
Nesiaiskink cia ir nesiguosk, neva tu vaiku nenorejai. Nori tu ju, bet negali tiesiog. Savo norus esi rasius 2014 metais ir isikalus " kalnus vercia". Te, vargsele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 14:43)

ta pati paglavojau unsure.gif kaip taip moterys apie save gali?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:52)
Nesiaiskink cia ir nesiguosk, neva tu vaiku nenorejai.

ji tai neturi, bet tu tai turi, perejai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 06, 14:37)
O jei rimtai,ar būna labutenų ant maždaug 7 cm kulniukų?Rimtas klausimas čia, prašau nežvengti.Nes su tais klasikiniais tik galvą ir kojas išsisukti.
</p>

Turbut ne.
As turiu( tik ne orig labutenus), o kazkokius italiskus juodus raudonpadzius kablus. 12 cm kulnas...Nuo tasko A iki tasko B turetu buti tik 100 metru biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:53)
ta pati paglavojau  unsure.gif kaip taip moterys apie save gali?
Papildyta:

ji tai neturi, bet tu tai turi, perejai? unsure.gif

O tai kodel jai neaiskini, kaip kad is Sviesos, kad laikas tiksi? Ji gi zymiai vyresne uz Sviesa mirksiukas.gif
Tu perejai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:00)
O tai kodel jai neaiskini, kaip kad is Sviesos, kad laikas tiksi? Ji gi zymiai vyresne uz Sviesa mirksiukas.gif
Tu perejai biggrin.gif .

Niekam neiaisknau, kad jau laikas, visi ir taip tai zino, kad negalim gimdyti iki senatves. O del vaiku visi patys uz save nusprendzia nori ju ar ne. O tu sakai is ligu nesisaipai, tai jei manai,kad jai problemos su vaisingumu, tai saipaisi vadinasi mirksiukas.gif

Tave tai matyt kopustuose rado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 gruodžio 2019 - 15:08
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:12)

Ismeto vaikus , paskui verkia senatveje, kad niekas nelanko, nebeidomi vaikam...

O is kur tu zinao, kad tavo mama neverkia? Kiek kartu grizti jos aplankyt? Per didziasias metu sventes aplankai? Gal lygiai taip pat sedi ir rauda, o jei susicatinat 1 kart i menesi,tai nieko tu nematai ar ji rauda.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 15:06)
Niekam neiaisknau, kad jau laikas, visi ir taip tai zino, kad negalim gimdyti iki senatves. O del vaiku visi patys uz save nusprendzia nori ju ar ne. O tu sakai is ligu nesisaipai, tai jei manai,kad jai problemos su vaisingumu, tai saipaisi vadinasi mirksiukas.gif

Tave tai matyt kopustuose rado lotuliukas.gif

Paauglystes paleistuvyste - ne liga. Tai tevu neauklejimo pasekmes.

Mane parduotuvej pirko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 15:18)
Nu taip egosite, noriu ir pati sveika buti ir kad vaikai sveiki uzaugtu  unsure.gif

Vyras jau lakioja, tai bent vaikus dar kuri laika pririsus palaikysi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:52)
Au au, mandaverte biggrin.gif .
Nesiaiskink cia ir nesiguosk, neva tu vaiku nenorejai. Nori tu ju, bet negali tiesiog. Savo norus esi rasius 2014 metais ir isikalus " kalnus vercia". Te, vargsele 4u.gif

nu ir dūra, dar nesupratai, kad su šuniu po kalnus vaikštau? biggrin.gif nu aišku, kur tu suprasi, kai loginio mąstymo neturi, be jokio išsilavinimo biggrin.gif
o "noro" tai aišku nepacituosi ir vėl? biggrin.gif kodėl aš tavo galiu pacituoti ir melą išryškint? rašyk man ką nors, jei rašai su citatom, o ne savo dalbajobiną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 14:32)
Inzinerija, teise 4 bakalaro, 3 magistro, Glušauskyte.

Kur cia magistra 3 metus moko? Kazka painioji.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:18)
nu ir dūra, dar nesupratai, kad su šuniu po kalnus vaikštau? biggrin.gif nu aišku, kur tu suprasi, kai loginio mąstymo neturi, be jokio išsilavinimo biggrin.gif
o "noro" tai aišku nepacituosi ir vėl? biggrin.gif kodėl aš tavo galiu pacituoti ir melą išryškint? rašyk man ką nors, jei rašai su citatom, o ne savo dalbajobiną biggrin.gif

Tai kas tau belieka? Tik ciucius 4u.gif .
Oi, eik ir kniskis savo 15000 zinutese. Jau buvau tau kazkada tavo nora pacitavus, kad " su pavydu nuziuri"..
Te 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:00)
Turbut ne.
As turiu( tik ne orig labutenus), o kazkokius italiskus juodus raudonpadzius kablus. 12 cm kulnas...Nuo tasko A iki tasko B turetu buti tik 100 metru biggrin.gif .
Papildyta:

Tu perejai biggrin.gif .

nu va matai, pati išsipasakojai, bent Lisitėjai pasigėdijai į akis meluot. Nieko tu originalaus neturi, jokių smaragdų, nes neįperki ir visiems visko pavydi. Net pavadinimo nežinai tikslaus. Aš nors tokių neturiu, nes nenešioju tokių batų, bet mada domiuosi, bent pavadinimą tikslų žinau. Louboutin, debilėle, Louboutin 4u.gif
Išpažink visas nuodėmes pagaliau, tai gal ir pas tau Senis koks (vietoje Ožio) ateis biggrin.gif

aha, jo. Ta vargšė Iš Šviesos kūdikiu čia turėtų jaustis unsure.gif Tokia visa žymiai už visas jauniausia, tik jau senokai baigus, senokai dirba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 gruodžio 2019 - 15:23