Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 16:24)

Tu irgi is tu, kurios vaiku nenori auginti pacios, kitiiem numeta? bigsmile.gif

O tu is tu, kurie uzspaudzia vaikus po papu ir neleidzia ugdyti pastebeto talento? Nebent tavo vaikai ju neturi,ar nuo mazumes mokai SM sedeti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:47)
Kad tave paerzint, senmerge biggrin.gif .

kad nežinai tu nieko, neišsilavinusi esi, gyvanašle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 16:00)
kad nežinai tu nieko, neišsilavinusi esi, gyvanašle biggrin.gif

Kiek man reikia tiek zinau tongue.gif .
Net zinau, kad tu Naujininkuose gyveni tongue.gif . O dabar pasuk makaule is kur? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 16:02)
Kiek man reikia tiek zinau tongue.gif .
Net zinau, kad tu Naujininkuose gyveni tongue.gif . O dabar pasuk makaule is kur? biggrin.gif

tai atvaryk, vistiek neturi kas veikia, sėdi viena, gyvanašlė, laukiu tavęs naujininkuose, ten, prie pirmo stulpo, nugi tu žinai kurio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 16:04)
tai atvaryk, vistiek neturi kas veikia, sėdi viena, gyvanašlė, laukiu tavęs naujininkuose, ten, prie pirmo stulpo, nugi tu žinai kurio biggrin.gif

Sukiesi aplink elektros stulpa, o kaip nieks i tave nekreipia demesio, taip ir sukiesi vis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 20, 13:43)
mes is vis susituoke tik baznycioje tai tos skyrybos butu tik tarp musu, nezinau gal ten reiktu nueiti ,kad isbrauku mus is kokio saraso, nes neturim civilines santuokos  biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 14:48)
kaip tai neoficialiai?  blink.gif rasiau,kad esu susituokusi baznycioje ir santuoka itraukta i valstybes registra, net aiskinau jum, kad nereikia eiti tuoktis antra karta i zaksa, ir taip itraukia i registra ir viskas. Turiu ir santuokos liudyjima  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Kai santuoka vyksta tik baznycioje, tai paskui ji per nustatyta termina registruojama metrikacijos biure ir pripazistama normalia civiline santuoka teisiskai. Skirtis gali tik bendra tvarka teisme. Kai zmones nenorejo civilines santuokos, po baznycios jos niekur neregistruodavo ir taip, skirtis jau galejo tik tarp saves, neteisiskai. Teisiskai jie nebuvo sutuoktiniai. Tai va. Melage.
Atsakyti

Kurioje vietoje tu isskaitei, kad jie pasieme VISA paskola namui?
Jie Lt buta pardave.

Aš ir nesakau, kad pasiėmė visą. Kaip ir minėjau, kredito istorija buto paskolai (mortgage) turi būti bent 5 metų. Net, jeigu tai dalinė paskola. 

Nebent LT butą pardavė ir Airijoje už tuos pačius pinigus nusipirko, padarė cash sale. Cash sale - nebūtinai gryni pinigai. Tiesiog neėmė paskolos iš banko. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 06, 15:52)
O tu is tu, kurie uzspaudzia vaikus po papu ir neleidzia ugdyti pastebeto talento? Nebent tavo vaikai ju neturi,ar nuo mazumes mokai SM sedeti? biggrin.gif

talento -gadintis sveikata? ir talentus butinai ugdyti kazkur toli toli nuo namu? bigsmile.gif tikrai??? tu neugdai savo dukters talentu pas ja nera, kad dar su tavim gyvena? bigsmile.gif
o ka ir tai talentas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 16:07)
Sukiesi aplink elektros stulpa, o kaip nieks  i tave nekreipia demesio, taip ir sukiesi vis? biggrin.gif

tu dar vis čia? tai bijai manęs? baisi agnieška, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 17:27)
talento -gadintis sveikata? ir talentus butinai ugdyti kazkur toli toli nuo namu?  bigsmile.gif tikrai??? tu neugdai savo dukters talentu pas ja nera, kad dar su tavim gyvena? bigsmile.gif
o ka ir tai talentas lotuliukas.gif

Lietuva pakankamai maza salis, kad butu visiskai isnaudojamas vaiko/paauglio potencialas kai kuriose srityse, kad butu su kuo varzytis, kur tobuleti. Pvz kaip Meilutyte, na ka galima kalbet, jei net normalaus baseino per visa Lt nera?
O tu ziuri saves, tipo liks prie papo ir taskas. Na tai kartu vaziuok, kartu keliauk, jeigu vaikas ypatingas, jeigu jam atidaromos durys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 06, 16:11)
biggrin.gif
Kai santuoka vyksta tik baznycioje, tai paskui ji per nustatyta termina registruojama metrikacijos biure ir pripazistama normalia civiline santuoka teisiskai. Skirtis gali tik bendra tvarka teisme. Kai zmones nenorejo civilines santuokos, po baznycios jos niekur neregistruodavo ir taip, skirtis jau galejo tik tarp saves, neteisiskai. Teisiskai jie nebuvo sutuoktiniai. Tai va. Melage.

nigavari... visaip ten būna. Aš žinau susituokusią tik bažnyčioje porą, tai niekas ten nieko neįtraukė niekur. Jinai kaip našlė skaitosi, našlystės pensiją gauna ir papūskim mes jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 06, 16:11)
biggrin.gif

kiek vargo del manes , nu dekui smile.gif
Tik ir vel maisai viska, tai netampa normali civiline santuoka, santuoka itraukiama i registra, o ne sudaroma metrikacijos skyriuje, jie ir neturi ka skirti, nors oficialiai laiko pora sutuoktiniais, bent man taip aiskino tais laikais,perspejo, kad jie manes neiskirs biggrin.gif smagus tokie perspejimai susituokus biggrin.gif mirksiukas.gif nezinau gal laikai pasikeite, gal kazkaip iskirtu, tik nelabai zinau ka tai is esmes keicia? ci adiskutuojam apie mano galimybe issiskirti? lotuliukas.gif

Jei tu apeliuoji i vienisas mamas, tai Airijoje nesiskaito vienisa, jei turi partneri bet koki: sutuoktini, sugyventini, vyra, moteri ir t.t. biggrin.gif cia uztenka deklaruoti tu vienisa ar ne, plius zinoma turi ir gyventi viena, niekas jokiu lietuvisku santuoku liudyjimu netikrina biggrin.gif jei dabar issikirciau pvz ir tapciau vienisa, tai visiskai nieko negauciau is valstybes, nes pakankamai uzdirbu, jei prarasciau darbajau rasiau apie visas paramas, skirtumas su Lietuva tas, kad jei vyras nemoka alimentu, valstybe kazkiek moka daugiau ir jei esi krizineje situacijoje yra kriziu centrai.

O tau suaugusiai moteriai taip negeda draskytis? bigsmile.gif juk sakei zinai mano Fb ,tai nejau esi tiek atsilikusi interneto naudojime, kad per tiek laiko nesugebejai pamatyti ir vyro, ir vaiku, ir darboveites, net namo kiemas matosi nesenai is idetu keliu nuotrauku, is darbo dejau rudeni nuotraukas. specialiai gi rasiau darau public view kad ir tu pamatyti galetum, nes susirasti mane pagal pavarde kur dirbu nesugebi lotuliukas.gif
Atsakyti