Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:12)
O is kur tu zinao, kad tavo mama neverkia? Kiek kartu grizti jos aplankyt? Per didziasias metu sventes aplankai? Gal lygiai taip pat sedi ir rauda, o jei susicatinat 1 kart i menesi,tai nieko tu nematai ar ji rauda.

Mane parduotuvej pirko.

Ji pas mus atvaziuoja, tiek kiek nori mirksiukas.gif ir vel jai sventes, o siaip nereikia bendrauti tik ant svenciu? lotuliukas.gif mes vos ne kasdien su mama pasibendraujam trumpai. mirksiukas.gif

matosi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 06, 15:17)
Vyras jau lakioja, tai bent vaikus dar kuri laika pririsus palaikysi  rolleyes.gif

Tu irgi is tu, kurios vaiku nenori auginti pacios, kitiiem numeta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 06, 15:06)
Tave tai matyt kopustuose rado lotuliukas.gif

kad manyčiau, jog dar nerado unsure.gif Kai ras, tai ji matomai nurims ir taip nebesipurtys, o tai dabar ir purtosi kasdien kopūstų lauke viena palikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:25)
kad manyčiau, jog dar nerado unsure.gif  Kai ras, tai ji matomai nurims ir taip nebesipurtys, o tai dabar ir purtosi kasdien kopūstų lauke viena palikta biggrin.gif

irgi variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 06, 15:20)
Kur cia magistra 3 metus moko? Kazka painioji.

kur tau nepainios Painiauskaite gimusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:22)
Tai kas tau belieka? Tik ciucius 4u.gif .
Oi, eik ir kniskis savo 15000 zinutese. Jau buvau tau kazkada tavo nora pacitavus, kad " su pavydu nuziuri"..
Te 4u.gif .

jei buvai, tai davai dar kartą, labai tavęs prašau. Nu cituok. Prie visų liudininkų 4u.gif

nes kitaip aš pacituosiu kokia tu pavydi boba savo vyro biggrin.gif ir kaip vaikas nieko neužtikrina, nes vistiek našta jam nebūsi ir kukuosi išprotėjusi senelių namuose viena. Pati rašei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:22)
nu va matai, pati išsipasakojai, bent Lisitėjai pasigėdijai į akis meluot. Nieko tu originalaus neturi, jokių smaragdų, nes neįperki ir visiems visko pavydi. Net pavadinimo nežinai tikslaus. Aš nors tokių neturiu, nes nenešioju tokių batų, bet mada domiuosi, bent pavadinimą tikslų žinau. Louboutin, debilėle, Louboutin 4u.gif 
Išpažink visas nuodėmes pagaliau, tai gal ir pas tau Senis koks (vietoje Ožio) ateis biggrin.gif

aha, jo. Ta vargšė Iš Šviesos kūdikiu čia turėtų jaustis unsure.gif  Tokia visa žymiai už visas jauniausia, tik jau senokai baigus, senokai dirba biggrin.gif

Kur tu nesiosi batelius ir sukneles, kai esi muzike, apsiredziusi striuke su kapisonu ir tympem su pukeliu biggrin.gif

Nepavydek jai, senmerge. As zinau kiek jai metu, bet niekada nerasysiu. Ji jau net istekejus, ne taip kaip tu 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:29)
kur tau nepainios Painiauskaite gimusi biggrin.gif
Papildyta:

jei buvai, tai davai dar kartą, labai tavęs prašau. Nu cituok. Prie visų liudininkų 4u.gif

nes kitaip aš pacituosiu kokia tu pavydi boba savo vyro biggrin.gif ir kaip vaikas nieko neužtikrina, nes vistiek našta jam nebūsi ir kukuosi išprotėjusi senelių namuose viena. Pati rašei  4u.gif

Tu cituok ka tik nori. Net visas mano 5000 zinuciu cia sukelk, senmerge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 16:22)
nu va matai, pati išsipasakojai, bent Lisitėjai pasigėdijai į akis meluot. Nieko tu originalaus neturi, jokių smaragdų, nes neįperki ir visiems visko pavydi. Net pavadinimo nežinai tikslaus. Aš nors tokių neturiu, nes nenešioju tokių batų, bet mada domiuosi, bent pavadinimą tikslų žinau. Louboutin, debilėle, Louboutin 4u.gif 
Išpažink visas nuodėmes pagaliau, tai gal ir pas tau Senis koks (vietoje Ožio) ateis biggrin.gif

aha, jo. Ta vargšė Iš Šviesos kūdikiu čia turėtų jaustis unsure.gif  Tokia visa žymiai už visas jauniausia, tik jau senokai baigus, senokai dirba biggrin.gif

Tai tu 30ies gal univera baigei tik?
Atsakyti
Bet kaip montevertei skaudi jaunystes tema biggrin.gif . Rasiai lutukei apie Is Sviesos, o monteverte taip sureagavo, pavydu istrysko apie jos jaunyste biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:31)
Kur tu nesiosi batelius ir sukneles, kai esi muzike, apsiredziusi striuke su kapisonu ir tympem su pukeliu biggrin.gif 

Nepavydek jai, senmerge. As zinau kiek jai metu, bet niekada nerasysiu. Ji  jau net istekejus, ne taip kaip tu 4u.gif .
Papildyta:

Tu cituok ka tik nori. Net visas mano 5000 zinuciu cia sukelk, senmerge biggrin.gif

tai negi kažkokias padielkas labutEEEnus nešiosi, pati ir nešio, gariūnine biggrin.gif

jo, tu viską žinai, taip žinai, kad neš agnieškos iš naujininkų kepuraite pamiršai, nors tiek mušeisi į krūtinę, kad tai aš biggrin.gif

jau net neįdomu tave cituot. Trumpą tavo dosjė visi jau žino: nemylima dukra, sesuo, žmona, trūksta pinigų, net prieš šventes niekas į namus nelegaliai nebeateina dažytis, gyvenanti kitų gyvenimus, nes net nematomi forumiečiai rūpi labiau nei kaip pačiai gyvenimą apsitvarkyti. Su proto problemomis, išgerianti, buvusi žuliko moteris, nebaigusi mokslų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 06, 15:31)
Tai tu 30ies gal univera baigei tik?

Jei ji su dviejom suaugusiom bobom prie mokyklines prijuostes brezinio iki 3 nakties sedejo - gal biski atsilikus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:35)
tai negi kažkokias padielkas labutEEEnus nešiosi, pati ir nešio, gariūnine biggrin.gif

jo, tu viską žinai, taip žinai, kad neš agnieškos iš naujininkų kepuraite pamiršai, nors tiek mušeisi į krūtinę, kad tai aš  biggrin.gif

jau net neįdomu tave cituot. Trumpą tavo dosjė visi jau žino: nemylima dukra, sesuo, žmona, trūksta pinigų, net prieš šventes niekas į namus nelegaliai nebeateina dažytis, gyvenanti kitų gyvenimus, nes net nematomi forumiečiai rūpi labiau nei kaip pačiai gyvenimą apsitvarkyti. Su proto problemomis, išgerianti, buvusi žuliko moteris, nebaigusi mokslų 4u.gif

Paskutinis plaukas tau nuo tavo nervu iskris biggrin.gif
Te 4u.gif
Atsakyti

lotuliukas.gifgeras poziuris. Tai va dabar ir aisku is kur tas noras puostis biggrin.gif

Oi, ne, puoštis ir dailiai atrodyti mėgau visada.O be, to nesu ta,kuriai praėjus žmonės atsisuka, tenka pasistengti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 06, 15:39)
Jei ji su dviejom suaugusiom bobom prie mokyklines prijuostes brezinio iki 3 nakties sedejo - gal biski atsilikus? g.gif

tai praleidi jos klausimą apie tuos aukštuosius, aukštoji tu mūsų? biggrin.gif
o apie klienčių periodą? bijai jau į namus kviestis, VMI išsigandai nemenčinininke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 06, 15:43)
tai praleidi jos klausimą apie tuos aukštuosius, aukštoji tu mūsų? biggrin.gif
o apie klienčių periodą? bijai jau į namus kviestis, VMI išsigandai nemenčinininke? biggrin.gif

Kad tave paerzint, senmerge biggrin.gif .
Atsakyti