Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aš jau buvau pas draugę pasišildyti.Bet ir pas ją drėgnasis sezonas,šalta.Į Australiją kaip ir lėšų mažokai turiu.🙄

O be to dabar pas mus darbymetis prasideda,net su jumis balbatuoti laiko nėra.

O kur drauge gyvena, jei ne paslaptis? 

Kaledos Lietuvoje labai grazus metas. Kazkada buvau kur palmes lemputem apsuktos, tai buvo pacios keisciausias sventes gyvenime. Nuo to karto visada griztu “i siaure”. 

Eglutes Lietuvoje labai grazios. Kiek as esu buvusi per Kaledas kituose Europos miestuose, tai Lietuva lenkia stipriai. Ta pati Paryziu.  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72563820" data-time="1575884926"><div><p>Aš jau buvau pas draugę pasišildyti.Bet ir pas ją drėgnasis sezonas,šalta.Į Australiją kaip ir lėšų mažokai turiu.🙄</p><p>O be to dabar pas mus darbymetis prasideda,net su jumis balbatuoti laiko nėra.</p></div></blockquote><p>O kur drauge gyvena, jei ne paslaptis? </p><p>Kaledos Lietuvoje labai grazus metas. Kazkada buvau kur palmes lemputem apsuktos, tai buvo pacios keisciausias sventes gyvenime. Nuo to karto visada griztu “i siaure”. </p><p>Eglutes Lietuvoje labai grazios. Kiek as esu buvusi per Kaledas kituose Europos miestuose, tai Lietuva lenkia stipriai. Ta pati Paryziu.  4u.gif </p>

As tai manau, kad Lt perspaudzia smarkiai su tuo egluciu verzymusi. Kiek pinigu i ora iseina,kiek suvartojama visko. Pastoviai kasmet straipsniai apie varzytuves, kas ka padare, kas kiek kainavo ir kuri grazesne.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 11:57)
Eglutes Lietuvoje labai grazios. Kiek as esu buvusi per Kaledas kituose Europos miestuose, tai Lietuva lenkia stipriai. Ta pati Paryziu.  4u.gif 

Na taip Airijoje irgi niekas netasko mokesciu moketoju pinigu eglutem biggrin.gif Tos pacios dekoracijos mieste n metu uzsiziebia Kaledu metu, kelios nedideles eglutes, kelios puosiamos is auku, pvz ateini duodi 2 e ir uz tave pakabina bantuka, o pinigai eina labdrai wub.gif Bet labai daug pramogu mieste si menesi nuo lazeriu sou, kinu lauke iki ciuozyklu, karuseliu su arkaliukais pvz, klasika ir zinoma cia tie visi Senio slacio miesteliai biggrin.gif Atrodo vakaru pasaulis turi labai daug tradiciju del Kaledu, mes paparsciau svesdavom , kiek pamenu is seniau Kucios su 12 patiekalu, siek tiek burtu, ir Kaledu diena su dovanom po eglute ir pietum. Paskui jau anyra kaledu diena eini i svecius ar sveciai ateina, ir Nauji metai su baltom misrainem ir saliutais, ejimais prie miesto eglutes isgert sampano ir visus aplinkui pasveikinti su Naujais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 gruodžio 2019 - 12:10

As tai manau, kad Lt perspaudzia smarkiai su tuo egluciu verzymusi. Kiek pinigu i ora iseina,kiek suvartojama visko. Pastoviai kasmet straipsniai apie varzytuves, kas ka padare, kas kiek kainavo ir kuri grazesne.

Kiek suvartojama? As nemanau, kad tas lemputes kiekvienais metais ismeta. Vilnius jau eile metu naudoja ta pati "isorini" lempuciu sluoksni. As irgi esu pries betiksli vartojima, bet man vistiek norisi svenciu ir grozio mieste. Nu turi buti kazkoks balansas gyvenime. :)

Atsakyti

Na taip Airijoje irgi niekas netasko mokesciu moketoju pinigu eglutem biggrin.gifTos pacios dekoracijos mieste n metu uzsiziebe Kaledu metu, kelios nedideles eglutes, kelios puosiamos is auku, pvz ateini duodi 2 e ir uz tave pakabina bantuka, o pinigai eina labdrai wub.gifBet labai daug pramogu mieste si menesi nuo lazeriu sou, kinu lauke iki ciuozyklu, karuseliu su arkaliukais pvz, klasika ir zinoma cia tie visi Senio slacio miesteliai biggrin.gifAtrodo vakaru pasaulis turi labai daug tradiciju del Kaledu, mes paparsciau svesdavom , kiek pamenu is seniau Kucios su 12 patiekalu, siek tiek burtu, ir Kaledu diena su dovanom po eglute ir pietum. Paskui jau anyra kaledu diena eini i svecius ar sveciai ateina, ir Nuaji metai su baltom misrainem ir saliutais, ejimais prie miesto eglutes isgert sampano ir visus aplinkui pasveikinti su Naujais biggrin.gif

SSRS :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 09, 11:56)
Tai tu net to nesupratai, kad nera mano atveju jokios civilines santuokos tame ir esme  biggrin.gif yra tik pasekmes po baznyctines santuokos, kruios atitinka civilines santuokos paskemes del turto ir t.t., bet civiliines - nera. kadangi nera civilines, niekas ir neskiria, o kaip parasyta buna susitarimas dle turto  vaiku , kuri visai kitoks teismas patvirtina, taip pat patvritina isbraukima is registro, kaip santuokos.

Tsi tu dar ir nesusituokus???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:08)

kas sssr?
Atsakyti

Nu yra skirtumas, taigi net pvz idejo Asaka, skritingos proceduros. Aplamai nera jokiu skyrybu mano atveju, deklaruoji tik gyvenima atskirai ir viskas. Baznycia is vis neskiria, nejau nei to nezinai? Tikrai elementarus dalykai, o jums taip sunkiai suvokiami biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
Ne, kriskcionybeje tik viena santuoka visam gyvenimui, kiap tau patinka biggrin.gifna nebent pakeisi religija biggrin.gif

Tai tu net to nesupratai, kad nera mano atveju jokios civilines santuokos tame ir esme biggrin.gifyra tik pasekmes po baznyctines santuokos, kruios atitinka civilines santuokos paskemes del turto ir t.t., bet civiliines - nera. kadangi nera civilines, niekas ir neskiria, o kaip parasyta buna susitarimas dle turto vaiku , kuri visai kitoks teismas patvirtina, taip pat patvritina isbraukima is registro, kaip santuokos.

Civilines santuokos nera, santuokos sertifikata turi, turto dalijimas yra, nes seka is bazytines santuokos, o issiskirtum deklaravus skirtinga gyvenamaja vieta. Nu wow. Tai neduok die dabar su vyru laikinai apsigyvensit atskirai - nedeklaruokit tik, nes jus isbrauks is kazkokio ten saraso ir busite issiskyre. :D

Atsakyti

kas sssr?

Senis Saltis yra SSRS.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 09, 12:08)
Tsi tu dar ir nesusituokus????  biggrin.gif

Ne, civiline nesusituokusi, nejau per tiek zinuciu dar neaisku, tik baznytine mirksiukas.gif biggrin.gif ot teksto supraitmas pas moteriske lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:12)
Senis Saltis yra SSRS.

o kas dabar yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 11:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72563820" data-time="1575884926"><div><p>Aš jau buvau pas draugę pasišildyti.Bet ir pas ją drėgnasis sezonas,šalta.Į Australiją kaip ir lėšų mažokai turiu.🙄</p><p>O be to dabar pas mus darbymetis prasideda,net su jumis balbatuoti laiko nėra.</p></div></blockquote><p>O kur drauge gyvena, jei ne paslaptis? </p><p>Kaledos Lietuvoje labai grazus metas. Kazkada buvau kur palmes lemputem apsuktos, tai buvo pacios keisciausias sventes gyvenime. Nuo to karto visada griztu “i siaure”. </p><p>Eglutes Lietuvoje labai grazios. Kiek as esu buvusi per Kaledas kituose Europos miestuose, tai Lietuva lenkia stipriai. Ta pati Paryziu.  4u.gif </p>

anksčiau taip būdavo, dabar jau buvo keli metai visiškai besniegiai per Kalėdas
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 09, 13:08)
Tsi tu dar ir nesusituokus????  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti