Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 09, 12:13)
Ne, civiline nesusituokusi, nejau per tiek zinuciu dar neaisku, tik baznytine  mirksiukas.gif  biggrin.gif ot teksto supraitmas pas moteriske lotuliukas.gif
Papildyta:

o kas dabar yra? bigsmile.gif

Geras, tai susimetę gyvenat ir akis čia plėšai visiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 09, 12:13)
Ne, civiline nesusituokusi, nejau per tiek zinuciu dar neaisku, tik baznytine  mirksiukas.gif  biggrin.gif ot teksto supraitmas pas moteriske lotuliukas.gif
Papildyta:

o kas dabar yra? bigsmile.gif

dabar imta vadinti Kalėdų seniu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 09, 12:18)

Ne dabar o jau ilgai, nuo nepriklausomybės. Mums net netyčia neišsprūsta seni šaltis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 09, 12:18)

Tai zinau, bet abu pavadinimai man grazus lietuviski ir vartotini , man Senis Saltis logiskiau biggrin.gif Siaip seniau budavo Kaleda, o ne koks senelis, bet cia ale sulietuvino taip, kiek itariu, kad tik nepanasu i rusus butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 09, 12:22)
Tai zinau, bet abu pavadinimai man grazus lietuviski ir vartotini , man Senis Saltis logiskiau biggrin.gif Siaip seniau budavo Kaleda, o ne koks senelis, bet cia ale sulietuvino taip, kiek itariu, kad tik nepanasu i rusus butu  biggrin.gif

aš irgi nekrušu sau smegenų dėl pavadinimų, svarbu žmonės supranta apie ką kalba.
Atsakyti

Tai zinau, bet abu pavadinimai man grazus lietuviski ir vartotini , man Senis Saltis logiskiau biggrin.gifSiaip seniau budavo Kaleda, o ne koks senelis, bet cia ale sulietuvino taip, kiek itariu, kad tik nepanasu i rusus butu biggrin.gif

Senis Saltis tai slavu personazas, vertinys is Ded Moroz. Nebent as kazko nezinau. Senis Saltis per Kaledas ateidavo tik mano darzelio laikais. Bent jau mano Lietuvoje. :) Po to Kaledu Senis, arba Kaleda. Kiek zinau, taip vadinamas lietuviskas seniu senis. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:11)
Civilines santuokos nera, santuokos sertifikata turi, turto dalijimas yra, nes seka is bazytines santuokos, o issiskirtum deklaravus skirtinga gyvenamaja vieta. Nu wow. Tai neduok die dabar su vyru laikinai apsigyvensit atskirai - nedeklaruokit tik, nes jus isbrauks is kazkokio ten saraso ir busite issiskyre. biggrin.gif

Tu pati supranti kokia nesmone surasei? sertifikate irasyta metai, kad santuoka itraukta i registra , o ne kada civiliskai susituoke esam, nes pagal teise baznytine santuoka atitinka civiline del teisiniu paskemiu. Tau nedasyla niekaip, kad viena yra susituokti civiliskai , galima ir be baznycios galima ir po baznycios ar pries, ir visai kas kita paparsciausiai itraukti baznytine santuoka i registra, paskaityk tas 2 bylas, kurias Asaka ikele.
Tau uztektu, jei suprastum, kad mano atveju skyrybu jokiu nera ir negali buti, as galiu su vyru gyventi atskirai, galiu valstybes paparsyti, tai oficialiai deklaruotu, t.y. isbrauktu is registro, kad mes jau nebevedam vienos nuities, t.t. bet valstybe musu neiskirs.
Jetau atrodo taip elementaru, bet ziuriu neikandama tau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:26)
Senis Saltis tai slavu personazas, vertinys is Ded Moroz. Nebent as kazko nezinau. Senis Saltis per Kaledas ateidavo tik mano darzelio laikais. Bent jau mano Lietuvoje. smile.gif Po to Kaledu Senis, arba Kaleda. Kiek zinau, taip vadinamas lietuviskas seniu senis. smile.gif

Kaledu senellis tas pats kicinis cocacolos kurinys biggrin.gif , tik pakeistu pavadinimu, tai nera lietuviska tradicija biggrin.gif Jokio skirtumo kaip ta personaza vadinsi Senis Saltis , Kaledu senelis. Man smagiau Senis Saltis. mirksiukas.gif
Kaleda buvo toks asmuo, bet tai jau kita istorija.
Atsakyti
Senis salttis siaip yra Europos Sajungs politkorektiska ateitis,kaip ir dovanu iteikimas Nauju metu proga. Gal kinieciai ten turi kitokius naujus, bet kinieciai nera fanatikai ir su malonumu atsves du kartus
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 09, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72563863" data-time="1575886936"><div><p>Tai zinau, bet abu pavadinimai man grazus lietuviski ir vartotini , man Senis Saltis logiskiau vartotojo įkelta nuotraukaSiaip seniau budavo Kaleda, o ne koks senelis, bet cia ale sulietuvino taip, kiek itariu, kad tik nepanasu i rusus butu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Senis Saltis tai slavu personazas, vertinys is Ded Moroz. Nebent as kazko nezinau. Senis Saltis per Kaledas ateidavo tik mano darzelio laikais. Bent jau mano Lietuvoje. smile.gif Po to Kaledu Senis, arba Kaleda. Kiek zinau, taip vadinamas lietuviskas seniu senis. smile.gif
</p>

nu va, ir aiškus tavo amžius smile.gif
Atsakyti

O kur drauge gyvena, jei ne paslaptis? 

Ispanija,prie Gibraltaro.

Koks skirtumas,senis Šaltis,ar Kalėdų senis,svarbu norimas dovanas neštų.

Man tai sniego ir šaltuko reikia,kad galėčiau kailinius pranešioti.O tai kandys sušlamš :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 09, 12:55)
>Ispanija,prie GibraltaroKoks skirtumas,senis Šaltis,ar Kalėdų senis,svarbu norimas dovanas neštų.</p><p>Man tai sniego ir šaltuko reikia,kad galėčiau kailinius pranešioti.O tai kandys sušlamš blink.gif​ </p>

butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 09, 13:36)
i, galiu valstybes paparsyti, tai oficialiai deklaruotu, t.y. isbrauktu is registro, kad mes jau nebevedam vienos nuities,

Tai tu ir parasyk kaip tu paprasytum tos valstybes, kad isbrauktu? Ka pagal tave reiskia- isbrauktu? Tusinuku? Kaip tu tai padarytum? Kodel neparasai?
Taigi tau ir sakom, kad teismas priimtu sprendima ne del skyrybu, o del iraso panaikinimo, o tai reiskia, kad nutruksta jusu civiliniai santykiai. Jus ne sutuoktiniai teisiskai.
Atsakyti