Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 12 12, 14:50)
Tu esi bukas. Darbe galima pavydeti ejimo i prieki, tobulejimo, ziniu, kai idomu dirbti, seminaru ir t.t. O kai alga gera, tai tokia vieta lobis. O darbas, kuriame reikia tik atsedeti valandas, tinka bukiams  nevykeliams, kurie nieko nesugeba, nemoka, tokie dziaugiasi tokia darbo vieta, nes ju  gebejimai yra nuliniai. Nei vienas protingas zmogus tokiam darbe nedirbs. Na koki pusmeti. Paskui jam bus neidomu, prasideda profesinis degradavimas. Tu juk pats suabejojai ubuntes gabumais. O as tai isitikinau. Tokiu dalyku nezinot geda.  biggrin.gif

Kokiu dar seminaru?

Faktas,, kai reikia mazai dirbti tai tobulejimas tik kaip dar labiau isvengti darbo... Nors kaip cia pasakius... tinginysteje irgi yra savos kvalifikacijos. Ne be reikalo vedancios kompanijos labiau troksta tinginiu pasiekianciu rezutatus tai darbstuoliu. nes darbstuoliai jau issiseme, o tinginiai turi resursu... pamojavus slamaciu pluostu jie soka dirbti (jei storas tas pluostas).

Juk ir be darbo yra idomiu dalyku, ve Ubuntiene sedi SM ir visai nenuobodziauja
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 14:51)
tu geriau papasakok kaip jis bebūtų mano sugyventinis, jei su kita vaiką turėtų ir be manęs visur varinėtų? aukštasis pilotažas čia gaunasi, matai kokia aš gaji tada, nes galiausiai pas mane vistiek grįžta biggrin.gif  tongue.gif

Svarbu tau tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 12, 14:59)
Svarbu tau tai tinka.

nu tinka. Tai gal jau nebesirūpink? Ar po valandos vėl rūpinsies?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 12, 14:58)
Kokiu dar seminaru?

As siaip vakar buvau seminare, pas mus darbe, i sabko kalbejo zmone sapie finansus, idomiai visai, tik ateitis nedziugina, jei dabar 5.6 zmones mok amokescius dle 1 penisninko, tai kai mes busim seni bus 1.4 zmogaus....tai vareikai pasirupinti patiem , nes naisku kas i svis bus, jau dabar amziu nustume iki 68m, o ateityje gal ji is vis naikins ir sedesim cia sulaukusios 90m mociutes ir toliau varysim savo nesamones lotuliukas.gif

O su tingynyste negaleciau labiau sutikti biggrin.gif kaip suprantu kuo toliau tuo maziau darbo bus zmonem, viskas automizuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 15:02)
nu tinka. Tai gal jau nebesirūpink? Ar po valandos vėl rūpinsies?

Nesusireiksmink, senmerge biggrin.gif .
A, sita, o pasveikinai savo konkurente?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 12, 14:57)
Ei, issigimele, dabar zeek kaip tu meluoji ir pamirsti

Rudeni papezejai kad nama nusipirkot, rasei kad tau ner kas veikt, pavaikstai oboluoku ir uogyciu pasirenki ir paedi. Vnz jokiu darbu prie ka tik nusipirkto namo. Po to rasei, kad su vyru savaitgali medelius sodinsit. Kai praeita savaite islukstenau tave kad tu jokio namo neturi( turi tik ka nuomojies), tai visai jau pamirsai ka pezejai apie medeliu sodinima. Nes rasei, kad ten nieko ner ka sodint, medziu buvo  is seniau senu savininku paliktu, ir jums is vis ner ir nebuvo ka veikt prie aplinkis tvarkymo.
Esi glusa melage. Neturit jus savo jokio namo. Turi tik nebent ka nuomojies, po to kai is ano nuomojamo namo tave isspyre. Tai susiradai nuomai kita ir tiek.

vaje kad tu mane isryskinai, eisiu pavergsiu i pagalve lotuliukas.gif

Tu rimtai manai, as tau duosiu cia atskaitas, kada ir kaip ka darau savo namuose? lotuliukas.gif
O medeliu nuotrauka dejau i Fb, galejo Aimeja pasigrozeti, ir mus keimo siek tiek pamatyti.

Tai gal apsipreskit nuomojuosi, dave man socialini , o gal as is nebe Airijoje?su vyru ar be vyro, gi rasiau,kad zenytis nepaismoka del pasalpu lotuliukas.gif bigsmile.gif nes as tai zinai jau pasimeciau ir kas as ir kaip atrodau ir kaip gyvenu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 12 12, 14:55)
Kad man px tavo klausimai. Buvai tikrai faina moteris. Tokia priciuozus geraja prasme. Skaitydavau su sypsena. Dabar tu neidomi. Nedomina tavo klausimai. Apeik mane.

Pats forumas tampa neidomus. Nera idomiu moteru.

o ka cia veiki vis padejuoti uzeini, su psichika viskas gerai pas tave?ar jau taip nera ka daryti, ryta vakara mane seki? bigsmile.gif
Cia kai pas eiciau i puba ir vis dejuociau,kad cia visi geria ir triuksminga lotuliukas.gif
visgi biski geda pasidare, kad pabegai , del savo smeisto?dar gal lasiuka saiznes turi ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 15:10)
vaje kad tu mane isryskinai, eisiu pavergsiu i pagalve  lotuliukas.gif

Tu rimtai manai, as tau duosiu cia atskaitas, kada ir kaip ka darau savo namuose? lotuliukas.gif
O medeliu nuotrauka dejau i Fb, galejo Aimeja pasigrozeti, ir mus keimo siek tiek pamatyti.

Tai gal apsipreskit nuomojuosi, dave man socialini , o gal as is nebe Airijoje?su vyru ar be vyro, gi rasiau,kad zenytis nepaismoka del pasalpu lotuliukas.gif  bigsmile.gif nes as tai zinai jau pasimeciau ir kas as ir kaip atrodau ir kaip gyvenu lotuliukas.gif
Papildyta:

o ka cia veiki vis padejuoti uzeini, su psichika viskas gerai pas tave?ar jau taip nera ka daryti, ryta vakara mane seki?  bigsmile.gif
Cia kai pas eiciau i puba ir vis dejuociau,kad cia visi geria ir triuksminga lotuliukas.gif
visgi biski geda pasidare, kad pabegai , del savo smeisto?dar gal lasiuka saiznes turi ?  bigsmile.gif

Ei, susmurdele, Liumcaca rase kad reikua 5 metu kreditu. Tai kaip gavai paskola , jei pries 6 metus cia gyvenai su vyru alkoholiku ir mazyciais vaikais, ir neva kaip snd rasei, dirbi 3, 5 metu?
Esi susmirdusi glusa melage. Tu nereaguok i postus, kurie neskirti tau, nebesiteisink del savo nuomojamo namo. Ir taip aisku viskas su tavim.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 14:54)
bliam, nu ir kilimas jis pas tave... toks visas patiestas ir nejudantis? negi jau kitokių nebuvo?

Buvo, tokie kaip tavo, prasti popieriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 12, 15:07)
Nesusireiksmink, senmerge biggrin.gif .
A, sita, o pasveikinai savo konkurente?

tai kad ne aš, tai tu mane sureikšmini biggrin.gif
aišku, net užleidau bendriką Naujininkuose ir perdaviau melyną kepurėlę
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 15:10)
Tai gal apsipreskit nuomojuosi, dave man socialini , o gal as is nebe Airijoje?su vyru ar be vyro, gi rasiau,kad zenytis nepaismoka del pasalpu lotuliukas.gif  bigsmile.gif nes as tai zinai jau pasimeciau ir kas as ir kaip atrodau ir kaip gyvenu lotuliukas.gif

tau visai prastai, žiūriu. Mano tai mėlyna kepuraitė regis dar laikosi ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 16:02)
, viskas automizuojasi.

Kas tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 12, 15:31)

Kai vergi, o ne verki, tai būna
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 14:48)
3 ,5 m dirbu siame darbe pries tai 1,5 mokiausi pries tai mazdaug1m dirbau restorane, tai va cia nuo to laiko, kai atvykau i Airija.

Tai 1,5 metu Airijoje trunka aukstojo mokslo studijos, apie kurias tu cia gyreis neva antras aukstasis pas tave? bigsmile.gif

Vnz zodziu esi apsisikus melage pasalpine, gal ir lankei kazkokius kursus is kokios uzimtumo tarnybos, kad tau pasalpa moketu.

Beje, susideliok savo mele skaiciukus - pries 6 metus skundeis vyru alkoholiku, kad jis tau nepadeda, i barus laksto, o tu sedi namuose su dviem mazyciais vaikais, tarp kuriu 2 metai skirtumas. Tai jau pasirido pries 6 metus po tos savo temis kurimo iskart nupirdelinai i Airija su savo mazais vaikais ir nuejai indu plaut. O kas vaikus augino, pereksle tu, kuri cia aiskino issijuosus, kad vaikus iki paauglystes augino biggrin.gif ?
Glusa melage.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 gruodžio 2019 - 15:47