Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 12 12, 15:16)
Ei, susmurdele, Liumcaca rase kad reikua 5 metu kreditu. Tai kaip gavai paskola , jei pries 6 metus cia gyvenai su vyru alkoholiku ir mazyciais vaikais, ir neva kaip snd rasei, dirbi 3, 5 metu?
Esi susmirdusi glusa melage. Tu nereaguok i postus, kurie neskirti tau, nebesiteisink del savo nuomojamo namo. Ir taip aisku viskas su tavim.

ai as susmurdele lotuliukas.gif zinosim, ai tai visgi nuomojames, o gaila, va taip tikejausi,kad man socialini isdave...kaip romano pavadiniams beja bus? bigsmile.gif

Ka reiskia reikia 5 m kreditu? mes gi jau 6 m cia gyvenam ir dirbam mirksiukas.gif
is kur tas vaiku amzius, gi nei anoje temoje, nei cia nerasiau, vel is to tavo stebuklingo fantaziju pasaulio?bet galetum speti tikslaiiu, nes buvau kai ka pasakiusi. bet is vis ko tau rupi?

o ka staves kur ko klausia, kai tu kasdien isiskisi i kitu poklabius? ko man, apie mane vis rasai, prasiau? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 15:22)
tau visai prastai, žiūriu. Mano tai mėlyna kepuraitė regis dar laikosi ant galvos biggrin.gif

matai, tau bent kepurele pripaise, o man nei socialnio namo neduoda ir vyra panaikino ir santuoka anuliavo ir dar darbo neturiu, tai kaip is pasalpu dabar man uz nuoma susimoketi? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 15:49)
matai, tau bent kepurele pripaise, o man nei socialnio namo neduoda ir vyra panaikino ir santuoka anuliavo ir dar darbo neturiu, tai kaip is pasalpu dabar man uz nuoma susimoketi? angel_sadangel.gif

tai atvaryk pas man į bendriką, Naujininkuos, pasitiksiu prie stulpo, laižysiu ledus (tai bus skiriamasis bruožas, nepasimesi, žodž)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 12, 15:34)
Tai 1,5 metu Airijoje trunka aukstojo mokslo studijos, apie kurias tu cia gyreis neva antras aukstasis pas tave? bigsmile.gif

Vnz zodziu esi apsisikus melage pasalpine, gal ir lankei kazkokius kursus is kokios uzimtumo tarnybos, kad tau pasalpa moketu.

Beje, susideliok savo mele skaiciukus - pries 6 metus skundeis vyru alkoholiku, kad jis tau nepadeda, i barus laksto, o tu sedi namuose su dviem mazyciais vaikais, tarp kuriu 2 metai skirtumas. Tai jau pasirido pries 6 metus po tos savo temis kurimo iskart nupirdelinai i Airija su savo mazais vaikais ir nuejai indu plaut. O kas vaikus augino, pereksle tu, kuri cia aiskino issijuosus, kad vaikus iki paauglystes augino biggrin.gif ?
Glusa melage.

dzyni su geraja atmintim, taigi kiek rasem apie mano studijas doh.gif , taip tiek trunka persikvalifikavimas, net Lietuvoje jauciu butu panasiai mirksiukas.gif taip gavau level 8 diploma, kas atitinka musu bakalaurui mirksiukas.gif

Butent, po keliu menesiu isvaziavau. Nuejau i restorana padaveja dirbti biggrin.gif kodel tureciau indus plauti blink.gif , mokedama anglu kalba? is vis is kur indai gime , cia vel kazkurioje temoje "rasiau", kad indus plaunu? lotuliukas.gif
ir vel is kur atsirado paauglyste? niekur neraisua,akd vaiksu iki paauglystes auginau, bet dabar netisklinius uzsigrausk dabar is smalsumo lotuliukas.gif

tai va kai tu susideliosi be fantaziju , ka rasiau is tikro, tada ir pamatysi bendra vaizda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 15:54)
tai atvaryk pas man į bendriką, Naujininkuos, pasitiksiu prie stulpo, laižysiu ledus (tai bus skiriamasis bruožas, nepasimesi, žodž)

lotuliukas.gif butinai, kai tik camabla duos leidima, parasys, kad vaziuoju i Lietuva tai ir atvarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Susmirdusi melage vartosi biggrin.gif .
Atsakyti

As tai nesuprantu kokiu budu dirbant privaciai, ne valstybiniuose projektuose galima sedeti universiteto padaliniuose ir vaikscioti i nieko bendro su darbu neturincius seminarus?

Privaciose imonese, is projektu gyvenanciose reikia bookinti darbo valandas priskiriant prie projekto, nes butent jis moka alga. Ka bookini jei visa diena sedi bele kokioj konfoj? Kokiu butu departamentas sutinka moketi uz valandas, kurios naudojamos ant durniaus?

Valstybinese istaigose, univeruose, labese normalu dirbti su viena tema, bet visa diena svaistyti kazkokiai kitai, nes aj gal biski idomu.

As esu dirbusi imoneje, kuri turejo 5000 darbuotoju, 19oje saliu. Apyvartos milziniskos, 100 euru per diena karta per metus ant darbuotojo algos pasedejimui bele kur skiriami nebuvo. Nu nes imonei nera reikalo siusti mechanika klausyti pranesimo apie gravitaciniu bangu atradima.  :) 

Atsakyti

dzyni su geraja atmintim, taigi kiek rasem apie mano studijas doh.gif, taip tiek trunka persikvalifikavimas, net Lietuvoje jauciu butu panasiai mirksiukas.giftaip gavau level 8 diploma, kas atitinka musu bakalaurui

Kiek as zinau, Lietuvoje bakalauro per 1,5 m neduoda. Ir negali teologijos studiju prastumti  kaip 2,5 m programu sistemu studiju. 

Apskritai apie toki nesu girdejusi. Keliavau, maciau skirtingas salis, miestus, taikymus ir sritis. Balalauras - 4 m, magistras - 2. Kartais 5 per abu.

3m studijas aptureje pas mus dirba vadinamais operatoriais-technikais. Tai zemiausia grandis, maziausios algos, be sansu kilti auksciau, nes neturi issilavinimo. Retu atveju maciau kaip zmogus be diplomo sugebejo priaugti iki inzinieriaus lygio. Tai cia vienintelis atvejis. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 15:59)
Privaciose imonese, is projektu gyvenanciose reikia bookinti darbo valandas priskiriant prie projekto, nes butent jis moka alga.

Ar teko dirbti privacioje imoneje, kuri moka uz rezultatus o ne uz valandas.. nes prasedet galima ir 10 metu kur lukiskese ir priskirt prie projekto.

As tai dirbau pagrinde tik ten kur moka uz rezultatus. O jei kokiam uzsakovui reikejo valandu tai kazkas ten kazka sukurdavo is oro.

Tik va man neaisku su tais Ubuntienes rezultatais... nepanasu, kad ji dirba ten kur reikia rezultato, nes jos mastymas ne tas
Atsakyti

Ar teko dirbti privacioje imoneje, kuri moka uz rezultatus o ne uz valandas.. nes prasedet galima ir 10 metu kur lukiskese ir priskirt prie projekto.

As tai dirbau pagrinde tik ten kur moka uz rezultatus. O jei kokiam uzsakovui reikejo valandu tai kazkas ten kazka sukurdavo is oro.

Tik va man neaisku su tais Ubuntienes rezultatais... nepanasu, kad ji dirba ten kur reikia rezultato, nes jos mastymas ne tas

Klientas moka uz rezultatus, bet imones darbuotojai turi bookinti darbo valandas. Tiek dienu praleido prie to projekto, tiek prie ano. Niekas neleis darbuotojui irasyti, kad lankesi stalu drozimo seminare vardan “tobulejimo”, kai jis koks elektronikos inzinierius. Seminarai, konferencijos, keliones turi buti susijusios su pareigomis, arba bent jau su busimomis uzduotimis, jei is to darbuotojo tikimasi kilti ar keisti skyriu, o ne bele kur einu, nes faina.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72566169" data-time="1576159090"><div><p>dzyni su geraja atmintim, taigi kiek rasem apie mano studijas vartotojo įkelta nuotrauka, taip tiek trunka persikvalifikavimas, net Lietuvoje jauciu butu panasiai vartotojo įkelta nuotraukataip gavau level 8 diploma, kas atitinka musu bakalaurui
</p></div></blockquote><p>Kiek as zinau, Lietuvoje bakalauro per 1,5 m neduoda. Ir negali teologijos studiju prastumti  kaip 2,5 m programu sistemu studiju. </p><p>Apskritai apie toki nesu girdejusi. Keliavau, maciau skirtingas salis, miestus, taikymus ir sritis. Balalauras - 4 m, magistras - 2. Kartais 5 per abu.</p><p>3m studijas aptureje pas mus dirba vadinamais operatoriais-technikais. Tai zemiausia grandis, maziausios algos, be sansu kilti auksciau, nes neturi issilavinimo. Retu atveju maciau kaip zmogus be diplomo sugebejo priaugti iki inzinieriaus lygio. Tai cia vienintelis atvejis. smile.gif </p>

Is kolegijos i universitetini man rodos panasiai trunka. Bet tikrai jau ne su tokiu profesiniu posukiu.
Greiciausiai kokius kursus palanke.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 16:20)
Niekas neleis darbuotojui irasyti, kad lankesi stalu drozimo seminare vardan “tobulejimo”, kai jis koks elektronikos inzinierius.

As tai aplamai atsisakiau rasyti darbo valandas, atskaitos taskas yra man mokamas atlyginimas ir rezultatai per ta laika, dar tamm tikras darbas komandoje...
Atsakyti
<p>As tai nesuprantu kokiu budu dirbant privaciai, ne valstybiniuose projektuose galima sedeti universiteto padaliniuose ir vaikscioti i nieko bendro su darbu neturincius seminarus?</p><p>Privaciose imonese, is projektu gyvenanciose reikia bookinti darbo valandas priskiriant prie projekto, nes butent jis moka alga. Ka bookini jei visa diena sedi bele kokioj konfoj? Kokiu butu departamentas sutinka moketi uz valandas, kurios naudojamos ant durniaus?</p><p>Valstybinese istaigose, univeruose, labese normalu dirbti su viena tema, bet visa diena svaistyti kazkokiai kitai, nes aj gal <em>biski</em> <em></em>idomu.</p><p>As esu dirbusi imoneje, kuri turejo 5000 darbuotoju, 19oje saliu. Apyvartos milziniskos, 100 euru per diena karta per metus ant darbuotojo algos pasedejimui bele kur skiriami nebuvo. Nu nes imonei nera reikalo siusti mechanika klausyti pranesimo apie gravitaciniu bangu atradima.  smile.gif </p>

Gal ir nelauzyk tos sviesiaplaukes galvytes? biggrin.gif geriau atvaizuok i Airija, tik nedeklaruok savo santuokos pamatyis ir tau nama duos ir pasalpu? lotuliukas.gif matai kaip cia gerai pas mus biggrin.gif
kodle tu manai,kad turi viska zinoti ir suprasti? bigsmile.gif
Pas mus kieviena savaite iv seminaria, net ne i visus einu, vieni suristi su darbu daugiau, kiti maziau, kiti sursiti su dabruotoju gebuviu, bet nei vieno tiesiogiai su projektu. Tiesa, tai mes vargsiukai mes biedni, o va kur praktika atlikinejau tai darbo metu 1 k per savaite buvo pilates, ir 1 k dar mindfulness meditation apie 1 val trukdavo, norintiem, plius zinoma pietus skainiausiai, uzkandziai, zaidimas bilijarda ir t.t. Pasisakaityk kaip googlio darbuotojai dirba, visai is klumpiu isvirsi ir masazai ir pramogos darbovieteje biggrin.gif
zinai visiem svarbiausia yra tavo rezultatas, as far as you do you job, nobody cares. mirksiukas.gif
as vaziavau i ta konferencija i dublina, kuri i svsi jokio neturejo rysio su mano darbo, tai menedzeris sako , tikriausiai negales moketi tau kaip uz komandiruote, uz darbo diena aisku sumokejo lotuliukas.gif
o man dar sako,kad emigrantai persidirba...lotuliukas.gif

Net nereikia porgramuotojo darbo, imkim padavejos, dirbus Lt ir cia, tai nera ka lyginti, cia galima skayti atsiputusi dirbi. biggrin.gif

p.s. per seminarus pas mus ir kava arbata sumustiniu ar sausianiuku duoda, kad kazkaip pritraukti zmones lotuliukas.gif , vakar buvom gal 7 tik is 100+ zmoniu. Dar Kaledu proga zaisim quiz kt savaite puse dienos tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 16:04)
Kiek as zinau, Lietuvoje bakalauro per 1,5 m neduoda. Ir negali teologijos studiju prastumti  kaip 2,5 m programu sistemu studiju. </p><p>Apskritai apie toki nesu girdejusi. Keliavau, maciau skirtingas salis, miestus, taikymus ir sritis. Balalauras - 4 m, magistras - 2. Kartais 5 per abu.</p><p>3m studijas aptureje pas mus dirba vadinamais operatoriais-technikais. Tai zemiausia grandis, maziausios algos, be sansu kilti auksciau, nes neturi issilavinimo. Retu atveju maciau kaip zmogus be diplomo sugebejo priaugti iki inzinieriaus lygio. Tai cia vienintelis atvejis. smile.gif 

PERSIKVALIFIKAVIMAS, o ne pirmas diplomas. doh.gif is didelio rasto visai isejai is krasto, kiek trunka periskvalifikavimas Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2019 - 16:33
<p>As tai nesuprantu kokiu budu dirbant privaciai, ne valstybiniuose projektuose galima sedeti universiteto padaliniuose ir vaikscioti i nieko bendro su darbu neturincius seminarus?

Vaikstinet galima kad ir i viesnami jei neprasai papildomu pinigu. Pas mus imoneje man daznai reikia grieztai atsisakyti nuo visokiu renginiu, nes pasakau kad jie nesusije su darbu. Daznai visokias nesamone organizuoja tiekejai ar kokie trenkti imones vadybininkai...
Atsakyti