nu va butent, pas mus visi ju vengia, jau kai suvaro privertsinai visi dalyvauja, as nueinu ten, kur idomu

bet idomiausia,akd jaunute Is sviesos isivaizduoja zino, kaip visame pasaulyje, visuose srityse dirba zmones

Gal ir nelauzyk tos sviesiaplaukes galvytes? geriau atvaizuok i Airija, tik nedeklaruok savo santuokos pamatyis ir tau nama duos ir pasalpu?matai kaip cia gerai pas mus tu manai,kad turi viska zinoti ir suprasti? Pas mus kieviena savaite iv seminaria, net ne i visus einu, vieni suristi su darbu daugiau, kiti maziau, kiti sursiti su dabruotoju gebuviu, bet nei vieno tiesiogiai su projektu. Tiesa, tai mes vargsiukai mes biedni, o va kur praktika atlikinejau tai darbo metu 1 k per savaite buvo pilates, ir 1 k dar mindfulness meditation apie 1 val trukdavo, norintiem, plius zinoma pietus skainiausiai, uzkandziai, zaidimas bilijarda ir t.t. Pasisakaityk kaip googlio darbuotojai dirba, visai is klumpiu isvirsi ir masazai ir pramogos darbovieteje zinai visiem svarbiausia yra tavo rezultatas, as far as you do you job, nobody cares. as vaziavau i ta konferencija i dublina, kuri i svsi jokio neturejo rysio su mano darbo, tai menedzeris sako , tikriausiai negales moketi tau kaip uz komandiruote, uz darbo diena aisku sumokejo. o man dar sako,kad emigrantai persidirba...Net nereikia porgramuotojo darbo, imkim padavejos, dirbus Lt ir cia, tai nera ka lyginti, cia galima skayti atsiputusi dirbi. p.s. per seminarus pas mus ir kava arbata sumustiniu ar sausianiuku duoda, kad kazkaip pritraukti zmones , vakar buvom gal 7 tik is 100+ zmoniu. Dar Kaledu proga zaisim quiz kt savaite puse dienos Papildyta: PERSIKVALIFIKAVIMAS, o ne pirmas diplomas. s didelio rasto visai isejai is krasto, kiek trunka periskvalifikavimas Lt?
Pas mane darbe irgi yra atsipalaidavimo kursai, joga, pratimai nugarai ir t.t. bet tai neiskaitoma kaip darbo valandos. As nesu tikra, kad google darbuotojai tai irgi priskiria prie darbo. Kad imones organizuoja ivairius renginius, ar ten koki futbolo stala pastato, tai nenustebinai, tik keista, kai moka uz tas valandas kaip uz darba.
Tu bakalaura vadink kaip nori, persikvalifikavimo ar dasikvalifikavimo - dzin. Esme, kad tipo bakalauro diploma duoda per 1.5 m. Tai taip iseina specialybiniai dalykai trunka 1.5 m. Na pas mane taip nebuvo tikrai. Vienas dalykas is septyniu per semestra buvo nesusijes su studiju programa, tad jo kaip ir nereiktu kartot. Visa kita -3,5 metu studiju, kuriu teologijos balalaure tikrai nemoko.
nu baik tu, sake jauna vadinasi jauna ir visai neblondine, tk turi visos imones visam pasaulyje dirbti, kaip jos nes gi net 500 darbuotoju ten dirba
o siaip reiktu cambalos paklausti, ji jauna ar ne
5000 darbuotoju buvusioje imoneje
Jeigu jus cia isivaizduojate, kad del to amziaus pavyks kazkaip igelti, tai klystate. Man metu yra tiek, kiek yra ir as labai patenkinta tuo kaip juos isnaudojau, ka turiu siandien ir galu gale - kaip dabar atrodau. Cia gal yra tokiu, kurios jauninasi save, kompleksuoja. Manes sita beda nekamuoja ir tikiuosi, nekamuos niekada.
tau sunku suvokit, kad Airija ne Lt?
nu taip krusus lankiau ausktojoje, kur isdave diploma, kuris yra level 8, kas atitinka bakalauro laipsni. Matai kokia as gabi
Bakalauro diplomo nuvertinimas dalinti diplomus i kaire-desine uz tai, kad isklause trecdali normalaus bakalauro kursu.
Arba tas diplomas nera bakalauras.