Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 12, 16:29)
Vaikstinet galima kad ir i viesnami jei neprasai papildomu pinigu. Pas mus imoneje man daznai reikia grieztai atsisakyti nuo visokiu renginiu, nes pasakau kad jie nesusije su darbu. Daznai visokias nesamone organizuoja tiekejai ar kokie trenkti imones vadybininkai...

nu va butent, pas mus visi ju vengia, jau kai suvaro privertsinai visi dalyvauja, as nueinu ten, kur idomu biggrin.gif
bet idomiausia,akd jaunute Is sviesos isivaizduoja zino, kaip visame pasaulyje, visuose srityse dirba zmones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 12, 16:35)
nu va butent, pas mus visi ju vengia, jau kai suvaro privertsinai visi dalyvauja, as nueinu ten, kur idomu  biggrin.gif
bet idomiausia,akd jaunute Is sviesos isivaizduoja zino, kaip visame pasaulyje, visuose srityse dirba zmones lotuliukas.gif

tokia ten ir jaunutė, kai died morozą žino, gyvai matė, dovanas ėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 12, 16:53)
tokia ten ir jaunutė, kai died morozą žino, gyvai matė, dovanas ėmė biggrin.gif

nu baik tu, sake jauna vadinasi jauna ir visai neblondine, tk turi visos imones visam pasaulyje dirbti, kaip jos nes gi net 500 darbuotoju ten dirba lotuliukas.gif
o siaip reiktu cambalos paklausti, ji jauna ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2019 - 16:59

Gal ir nelauzyk tos sviesiaplaukes galvytes? geriau atvaizuok i Airija, tik nedeklaruok savo santuokos pamatyis ir tau nama duos ir pasalpu?matai kaip cia gerai pas mus tu manai,kad turi viska zinoti ir suprasti? Pas mus kieviena savaite iv seminaria, net ne i visus einu, vieni suristi su darbu daugiau, kiti maziau, kiti sursiti su dabruotoju gebuviu, bet nei vieno tiesiogiai su projektu. Tiesa, tai mes vargsiukai mes biedni, o va kur praktika atlikinejau tai darbo metu 1 k per savaite buvo pilates, ir 1 k dar mindfulness meditation apie 1 val trukdavo, norintiem, plius zinoma pietus skainiausiai, uzkandziai, zaidimas bilijarda ir t.t. Pasisakaityk kaip googlio darbuotojai dirba, visai is klumpiu isvirsi ir masazai ir pramogos darbovieteje zinai visiem svarbiausia yra tavo rezultatas, as far as you do you job, nobody cares. as vaziavau i ta konferencija i dublina, kuri i svsi jokio neturejo rysio su mano darbo, tai menedzeris sako , tikriausiai negales moketi tau kaip uz komandiruote, uz darbo diena aisku sumokejo. o man dar sako,kad emigrantai persidirba...Net nereikia porgramuotojo darbo, imkim padavejos, dirbus Lt ir cia, tai nera ka lyginti, cia galima skayti atsiputusi dirbi.  p.s. per seminarus pas mus ir kava arbata sumustiniu ar sausianiuku duoda, kad kazkaip pritraukti zmones , vakar buvom gal 7 tik is 100+ zmoniu. Dar Kaledu proga zaisim quiz kt savaite puse dienos Papildyta: PERSIKVALIFIKAVIMAS, o ne pirmas diplomas. s didelio rasto visai isejai is krasto, kiek trunka periskvalifikavimas Lt?

Pas mane darbe irgi yra atsipalaidavimo kursai, joga, pratimai nugarai ir t.t. bet tai neiskaitoma kaip darbo valandos. As nesu tikra, kad google darbuotojai tai irgi priskiria prie darbo. Kad imones organizuoja ivairius renginius, ar ten koki futbolo stala pastato, tai nenustebinai, tik keista, kai moka uz tas valandas kaip uz darba.

Tu bakalaura vadink kaip nori, persikvalifikavimo ar dasikvalifikavimo - dzin. Esme, kad tipo bakalauro diploma duoda per 1.5 m. Tai taip iseina specialybiniai dalykai trunka 1.5 m. Na pas mane taip nebuvo tikrai. Vienas dalykas is septyniu per semestra buvo nesusijes su studiju programa, tad jo kaip ir nereiktu kartot. Visa kita -3,5 metu studiju, kuriu teologijos balalaure tikrai nemoko.  :)

Atsakyti

nu baik tu, sake jauna vadinasi jauna ir visai neblondine, tk turi visos imones visam pasaulyje dirbti, kaip jos nes gi net 500 darbuotoju ten dirba lotuliukas.gif
o siaip reiktu cambalos paklausti, ji jauna ar ne biggrin.gif

5000 darbuotoju buvusioje imoneje :)

Jeigu jus cia isivaizduojate, kad del to amziaus pavyks kazkaip igelti, tai klystate. Man metu yra tiek, kiek yra ir as labai patenkinta tuo kaip juos isnaudojau, ka turiu siandien ir galu gale - kaip dabar atrodau. Cia gal yra tokiu, kurios jauninasi save, kompleksuoja. Manes sita beda nekamuoja ir tikiuosi, nekamuos niekada.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 16:58)
tik keista, kai moka uz tas valandas kaip uz darba.

Tu bakalaura vadink kaip nori, persikvalifikavimo ar dasikvalifikavimo - dzin. Esme, kad tipo bakalauro diploma duoda per 1.5 m. Tai taip iseina specialybiniai dalykai trunka 1.5 m. Na pas mane taip nebuvo tikrai. Vienas dalykas is septyniu per semestra buvo nesusijes su studiju programa, tad jo kaip ir nereiktu kartot. Visa kita -3,5 metu studiju, kuriu teologijos balalaure tikrai nemoko.  smile.gif</p>

ka man dabar padaryti,akd tau keista? bigsmile.gif

1 metus truko dalykai, paskui praktika ir darbo rasymas mirksiukas.gif tu tikrai nezinai nieko apie persikvalifikavima? ar as mokinausi tavo dalyka? kodel tu nuola tviska lygini su svao studijom ir savo darbu? ir vel tau keista, ir ka man vel daryti?

dar pvz as Lietuvoje mokiausi apie 60 dalyku del savo bakalauro, cia Airijoej tas pats bakalauras 20 dalyku.Mes per metus praejom apie 10 dalyku, jauti skirtuma? supranti, kodel nenoreciau kisti vaiku i lietuviska svietimo sistema. Cia nebuvo jokio reikalavimo, kad atitiktu dalykai, buvo reikalvimas tik del anglu testo balu, viskas sugebi, gaudaisi, eini ir mokaisi.
Lietuvoje, beja, persikvalifikavimas irgi nuo 1 iki 2m, gal siek tiek pasiziurek info maziau stebetis reiks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 16:58)
Pas mane darbe irgi yra atsipalaidavimo kursai, joga, pratimai nugarai ir t.t. bet tai neiskaitoma kaip darbo valandos. As nesu tikra, kad google darbuotojai tai irgi priskiria prie darbo. Kad imones organizuoja ivairius renginius, ar ten koki futbolo stala pastato, tai nenustebinai, tik keista, kai moka uz tas valandas kaip uz darba.

Dar karta... Dabar yra tendencija kad moka ne uz darbo valandas oo uz darba. Uz darbo valandas moka tada jei del darbdavio kaltes negali dirbti o turi kazkur buti. Pav komandiruotes turi moket bent kaip uz 16 valandu darbo, kaip ir uz visa keliones laika. Bet jei vaziuoji pusiau savo malonumui ar bendram issilavinimu tai gali moket minimaliai kaip uz darbo diena...

Dabar tik tinginiams aktualu mokestis uz darbo laika, normalus zmones sunkiai atskiria darba ir poilsi, kartais galvoja apie darba lovoje, o kartais sedi prie SM ... Daznai vieenu metu laikas eina kelieems projektams...

Visaip dabar...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 17:02)
5000 darbuotoju buvusioje imoneje smile.gif</p><p>Jeigu jus cia isivaizduojate, kad del to amziaus pavyks kazkaip igelti, tai klystate. Man metu yra tiek, kiek yra ir as labai patenkinta tuo kaip juos isnaudojau, ka turiu siandien ir galu gale - kaip dabar atrodau. Cia gal yra tokiu, kurios jauninasi save, kompleksuoja. Manes sita beda nekamuoja ir tikiuosi, nekamuos niekada.  smile.gif </p>

dzyni prie ko cia igelimai kokie, siek tiek atsipalaiduok sventes , juokaujam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 16:20)
Klientas moka uz rezultatus, bet imones darbuotojai turi bookinti darbo valandas. Tiek dienu praleido prie to projekto, tiek prie ano. Niekas neleis darbuotojui irasyti, kad lankesi stalu drozimo seminare vardan “tobulejimo”, kai jis koks elektronikos inzinierius. Seminarai, konferencijos, keliones turi buti susijusios su pareigomis, arba bent jau su busimomis uzduotimis, jei is to darbuotojo tikimasi kilti ar keisti skyriu, o ne bele kur einu, nes faina.  smile.gif </p>

matai pas mus nera jokios praleistu darbo valandu dokumentacijos, yra uzduotys susiplanuoji, kada jas atliksi ir tiek.
as is jusu suzinau,kaip gerai turiu, o jau skundziausi,kad mums Kalediniu bonusu neduoda unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 12, 16:21)
Is kolegijos i universitetini man rodos panasiai trunka. Bet tikrai jau ne su tokiu profesiniu posukiu.
Greiciausiai kokius kursus palanke.

tau sunku suvokit, kad Airija ne Lt? biggrin.gif nu taip kursus lankiau ausktojoje, kur isdave diploma, kuris yra level 8, kas atitinka bakalauro laipsni. Matai kokia as gabi tongue.gif

nu va panasus kursai: https://springboardc...ie/details/7498 tik cia part time tai 2 m, musu buvo full time. Gali pasiskaityti, ka isduoda ir kokie reikalavimai stojant. Taip man stajant prie reikalvimu buvo paarsyta,kad geriausiai tiksliuju mokslu pirmas bakalauras, bet tai buvo tik rekomendacija, o ne privaloma.
man is tikro nera svarbu,kad ta level 8 gavau, man svarbu, ka ismokau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gruodžio 2019 - 17:22

tau sunku suvokit, kad Airija ne Lt? biggrin.gifnu taip krusus lankiau ausktojoje, kur isdave diploma, kuris yra level 8, kas atitinka bakalauro laipsni. Matai kokia as gabi tongue.gif

Bakalauro diplomo nuvertinimas dalinti diplomus i kaire-desine uz tai, kad isklause trecdali normalaus bakalauro kursu.

Arba tas diplomas nera bakalauras.  :) 

Atsakyti
O dieve, koks pasiekimas, per seminara dalina kava su sausainiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 12, 17:24)
Bakalauro diplomo nuvertinimas dalinti diplomus i kaire-desine uz tai, kad isklause trecdali normalaus bakalauro kursu.</p><p>Arba tas diplomas nera bakalauras.  smile.gif </p>

ikeliau nuoroda i panasius kursus mirksiukas.gif man iki lemputes kam kas atrodo nuvertinimas, man svarbu as turiu zinais, dirbu ir gerai uzdirbu, man is vsi tie diplomai atrodo sureiksminti, o tu gali eiti paverkti dabar del to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 12, 17:27)
O dieve, koks pasiekimas, per seminara dalina kava su sausainiais lotuliukas.gif

koks pasiekimas apie ka tu? blink.gif
Atsakyti
Nemylka, ir taip jau stora karvė, užsisėdėjus, nepavydėk sausainukų biggrin.gif
Atsakyti