QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 13:07)
Labas rytas

Kas pas ka geresnio?
Siek tiek ji teisi, siek tiek ne, zinoma, jei saviverte kruti vaikui vien is drabuziu, tai tikrai negerai, reikia primaisuai vaikam demesio, meiles, be pasipuosti mergaitem irgi reikia, nekaip jausis mergaite jei augs ant kokiu nutysusiu skuduru....
Ar ne jus cia labiausiai kelios ir aiskinot, kad moterim reikia puostis, dazytis, buti pasitempusiom, jokiu budu nevaikscioti su tympom

ji gi ta pati sako, tai kodel dabar jau nebenormali?
Papildyta:
Jei ta logika zengtume toliau i pacia pradzia vadinasi cambalai ta tema skaudziausia, nes niekaip praeiti negali kam nors neprikisusi del darbo ar finansu ir pan. Ji megsta zmones graduoti pagal dirbamus darbus, turima turta, valytojos darbas jai atrodo zema. Monteverte tik atsake i jos posta ir tada tu issikisai, tai ko dabar pati musi ir pati verki?
O tau kazko labai skaudi issilavinimo tema, nes nuolat prikisi ji kazkam, nuolat taisai gramatines klaidas, domiesi kitu issilvainimais.... Tu graduoji zmones pagal laipsnius, issilavinima? tau kakzokie kompleksai susiformave toje sferoje? riekia vel ir vel irodineti kazka ?
Nejau jum is tikro idomu, kas ka dirba, ka baiges, kiek pinigu turi, ko neturi, kas su kuo miega ar nemiega, savo gyvenima turit?
... Tare zodi musu proto bokstas ubuntiene su 3 aukstaisiais, kuriai issilavinimas visiskai nesvarbus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 13, 13:13)
man tai netaikoma. Ne aš pradėjau tyčiotis iš asmeninių forumiečių dalykų

Jums tik atsakoma jūsų postais, jūsų kalba. Jei kažką kažkada užkabinau itin asmeniškai, tai tik po to, kai žmogus kabinėjosi ir kabinėjosi, nemokėjo normaliai bendrauti.
Purtykis kiek nori, bet tavo logika priklauso tau, ir taikoma tau paciai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 13:19)

kada kur as kazka taip sakiau, sianakt susapnavai?
Ai tai sakot dabar,kad puostis moteriai nereikia, dazytis irgi?

tai,kai as sakiau,kad dauguma moteru dazosi del savo kompleksu, kad jos ir taip grazios butu ir be to, tai sutinki su ta minti mano?

ale kaip greitai jusu vertybes ir kalbos keiciasi
Tu kaip robotas koks, juoda arba balta.
Moteris gali dazytis, ir gali nesidazyti. O jeigu dazosi, tai daro del ivairiu priezasciu, progu, laiko, vietos.
Tvarkykis su savo kompleksais, jeigu juos visur izvelgi.