Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 13, 10:11)
Taip ir neatsakysi ,  matau kuo bedarbe pašalpinė gyvenanti Lietuvoje skiriasi nuo dirbancios gyvenancios Airijoje.

Kita karta pries atverdama burna pagalvok tris kartus ar nenusišneki.
Papildyta:

O mano pizutė daug stangresne uz tavo,  tiek neistampyta visikiais vibratoriais  biggrin.gif Kibirinis Kvazimoda  biggrin.gif
Papildyta:

Nuo taves -  vainikų pynėjos  biggrin.gif  skiriames savo darbo specifika  biggrin.gif

Kurgi, kai įkiša rečiau nei šventės būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 13, 11:44)
Normalus zmogus eitu ir praeitu. Bet ne tu, nes tu tuoj puoli teisintis. biggrin.gif
Tai kai pries pora metu rasei apie sugyventini kad dar tik draugas, tai ir dabar niekas pas tave nepasikeite. Nes tu baisiai reaguoji biggrin.gif . Te 4u.gif
As gi tau sakiau - jis nesusaitys savo gyvenimo su tavim, nes tu isterikuoji, neleidi jam pas tevus eit, tikrini ji , seki pasta, telefona...
Koks normalus vyras nores kurt bendra ateiti au tavim?

biggrin.gif o ko man praeit? aš čia ir ateinu pakalbėt biggrin.gif o tu ko?
tu nespręsk pagal save. Tu gi stengiesi praeiti tuos postus, į kuriuos tau skaudžiai pataikoma. O pas mane tokių nėra. Badai kaip kiaurą rėtį biggrin.gif
Tai dabar paaiškink. Ką tiek metų tada su manim daro, jei manęs nenori? aš gi ir negraži, ir biedna, ir durna tipo, nia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 13, 11:51)
Atsukim tavo logika pries tave.
Ka tik (ne pirmas kartas) bandei ikast man del darbo. Vadinasi, skaudi tau darbo tema, neturi ir neturejai ne vieno rimto, normalaus darbo, net magistra baigus.  biggrin.gif

man tai netaikoma. Ne aš pradėjau tyčiotis iš asmeninių forumiečių dalykų tongue.gif Jums tik atsakoma jūsų postais, jūsų kalba. Jei kažką kažkada užkabinau itin asmeniškai, tai tik po to, kai žmogus kabinėjosi ir kabinėjosi, nemokėjo normaliai bendrauti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 12:07)
Ar ne jus cia labiausiai kelios ir aiskinot, kad moterim reikia puostis, dazytis, buti pasitempusiom, jokiu budu nevaikscioti su tympom  biggrin.gif  ji gi ta pati sako, tai kodel dabar jau nebenormali?

va va, ir vėl prigavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 13, 12:11)
biggrin.gif o ko man praeit? aš čia ir ateinu pakalbėt biggrin.gif o tu ko?
tu nespręsk pagal save. Tu gi stengiesi praeiti tuos postus, į kuriuos tau skaudžiai pataikoma. O pas mane tokių nėra. Badai kaip kiaurą rėtį biggrin.gif
Tai dabar paaiškink. Ką tiek metų tada su manim daro, jei manęs nenori? aš gi ir negraži, ir biedna, ir durna tipo, nia? biggrin.gif
Papildyta:

man tai netaikoma. Ne aš pradėjau tyčiotis iš asmeninių forumiečių dalykų tongue.gif Jums tik atsakoma jūsų postais, jūsų kalba. Jei kažką kažkada užkabinau itin asmeniškai, tai tik po to, kai žmogus kabinėjosi ir kabinėjosi, nemokėjo normaliai bendrauti.

I debiliskus postus tikrai nesiaiskinau ir nesiaiskinsiu biggrin.gif

Jis is baimes su tavim, bijo jis taves. Juk rasei, kad irgi toks ant ezoterikos pakvakes, reiskia silpnas emociskai vyriokas, bijo tavo buuu ir gasdinimu😈👹☻.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 13, 12:08)
Cia tu reikei, kad vedos moko, jog moters funkcija tik buti graziai salia vyro.
Jos poziuris labiau atitinka tavo kompleksuota elgesi, kad ryte bijai vyrui pasirodyt vos prabudus.  unsure.gif

Apsirengti tinkamai tinkamoj vietoj tinkamu laiku tai dar toli grazu nuo puosybos. Tai elementarus etiketas. Neit i teatra su treningu, kaip ir nesikt vidury miesto aikstes.

blink.gif kada kur as kazka taip sakiau, sianakt susapnavai?

Ai tai sakot dabar,kad puostis moteriai nereikia, dazytis irgi? bigsmile.gif tai,kai as sakiau,kad dauguma moteru dazosi del savo kompleksu, kad jos ir taip grazios butu ir be to, tai sutinki su ta minti mano? bigsmile.gif ale kaip greitai jusu vertybes ir kalbos keiciasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 gruodžio 2019 - 12:21
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 13:07)
Labas rytas  smile.gif Kas pas ka geresnio?
Siek tiek ji teisi, siek tiek ne, zinoma, jei saviverte kruti vaikui vien is drabuziu, tai tikrai negerai, reikia primaisuai vaikam demesio, meiles, be pasipuosti mergaitem irgi reikia, nekaip jausis mergaite jei augs ant kokiu nutysusiu skuduru....
Ar ne jus cia labiausiai kelios ir aiskinot, kad moterim reikia puostis, dazytis, buti pasitempusiom, jokiu budu nevaikscioti su tympom  biggrin.gif  ji gi ta pati sako, tai kodel dabar jau nebenormali?
Papildyta:

Jei ta logika zengtume toliau i pacia pradzia vadinasi cambalai ta tema skaudziausia, nes niekaip praeiti negali kam nors neprikisusi del darbo ar finansu ir pan. Ji megsta zmones graduoti pagal dirbamus darbus, turima turta,  valytojos darbas jai atrodo zema. Monteverte tik atsake i jos posta ir tada tu issikisai, tai ko dabar pati musi ir pati verki?

O tau kazko labai skaudi issilavinimo tema, nes nuolat prikisi ji  kazkam, nuolat taisai gramatines klaidas, domiesi kitu issilvainimais.... Tu graduoji zmones pagal laipsnius, issilavinima?  tau kakzokie kompleksai susiformave toje sferoje? riekia vel ir vel irodineti kazka ?

Nejau jum is tikro idomu, kas ka dirba, ka baiges, kiek pinigu turi, ko neturi, kas su kuo miega ar nemiega, savo gyvenima turit?

... Tare zodi musu proto bokstas ubuntiene su 3 aukstaisiais, kuriai issilavinimas visiskai nesvarbus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 13, 13:13)

Purtykis kiek nori, bet tavo logika priklauso tau, ir taikoma tau paciai. 4u.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 13:19)
blink.gif kada kur as kazka taip sakiau, sianakt susapnavai?

Ai tai sakot dabar,kad puostis moteriai nereikia, dazytis irgi?  bigsmile.gif tai,kai as sakiau,kad dauguma moteru dazosi del savo kompleksu, kad jos ir taip grazios butu ir be to, tai sutinki su ta minti mano?  bigsmile.gif ale kaip greitai jusu vertybes ir kalbos keiciasi  biggrin.gif

Tu kaip robotas koks, juoda arba balta.
Moteris gali dazytis, ir gali nesidazyti. O jeigu dazosi, tai daro del ivairiu priezasciu, progu, laiko, vietos.
Tvarkykis su savo kompleksais, jeigu juos visur izvelgi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 12 13, 12:18)
I debiliskus postus tikrai nesiaiskinau ir nesiaiskinsiu biggrin.gif

Jis is baimes su tavim, bijo jis taves. Juk rasei, kad irgi toks ant ezoterikos pakvakes, reiskia silpnas emociskai vyriokas, bijo tavo buuu ir gasdinimu😈👹☻.
biggrin.gif

tai tu debilė? nu vat kaip gerai, pagaliau tai pati pripažinai 4u.gif nuo to ir reikėjo pradėti. Dabar, manau, visiems palengvėjo. Nes juk tie postai, tai tavo pačios: apie blogus finansus, Ožį, sunkų gyvenimą, prastus darbus ir t.t. 4u.gif

Nuo kada ezoterika slabukams? biggrin.gif Pati virkavai kaip čigonės tavo dėdules nuėmė. Nieko sau slabukės, ką? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 13, 12:24)
Purtykis kiek nori, bet tavo logika priklauso tau, ir taikoma tau paciai.  4u.gif 

CAMBALINĖ blink.gif biggrin.gif nr. 2
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 13, 12:24)
... Tare zodi musu proto bokstas ubuntiene su 3 aukstaisiais, kuriai issilavinimas visiskai nesvarbus.  biggrin.gif
Papildyta:
Purtykis kiek nori, bet tavo logika priklauso tau, ir taikoma tau paciai.  4u.gif  oro_buckis.gif
Papildyta:
Tu kaip robotas koks, juoda arba balta.
Moteris gali dazytis, ir gali nesidazyti. O jeigu dazosi, tai daro del ivairiu priezasciu, progu, laiko, vietos.
Tvarkykis su savo kompleksais, jeigu juos visur izvelgi.

Tai visgi pataikiau, skaudi tau kazko issilvainimo tema... unsure.gif

Tai apie tai ir sneka ana moteris gi, ji gi nesako, kad ryta vakara vaiksciokit su makijazu, as supratau bendrai, kad moteris turi moketi pasipuosti, zinom aadekvaciia pagla porga ir aplinka, kad mergaites turetu graziu rubu puosimuisi, ar tu nenuperki dukrai ir del to susinervinai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 12:30)
Tai visgi pataikiau, skaudi tau kazko issilvainimo tema... unsure.gif

nu taigi doktore taip ir netapo, nepavežė, metė biggrin.gif matomai dabar už tave prastesnė jaučiasi, todėl ir bado tuos 3 aukštuosius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 13, 12:32)
nu taigi doktore taip ir netapo, nepavežė, metė biggrin.gif matomai dabar už tave prastesnė jaučiasi, todėl ir bado tuos 3 aukštuosius biggrin.gif

gal biggrin.gif bet kam taip perkeleneti savas bedas kitiem?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 13, 12:35)
gal  biggrin.gif bet kam taip perkeleneti savas bedas kitiem?

kompleksai, nepasitikėjimas savimi, nepasitenkinima ssavo gyvenimu, bandymas pasislėpti už ekrano ir kitokiu pasirodyti, nes niekas nemato ir t.t.
Atsakyti
Blogiausia, manau, kai zmogus nesugeba buti saziningas su savim.
Atsakyti
Dvi egZpertes. biggrin.gif
Atsakyti