QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 12 13, 08:17)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72566332" data-time="1576172818"><div><p>Klausiu dar karta - kuo Airijos pašalpinė skiriasi nuo Lietuvos pašalpinės?
Atsibodo man jus rūgenas amžinai linksminti. Kiek gi galima. Pacio nychuja nesugebat parasyti taip kad kiti linksmai nusijuoktu
Surūgėlės amžinos
</p></div></blockquote><p>Kauliuką numetė, riekitės dabar, kažkas pasilinksmins.
</p><p>Labas rytas
</p><p>Kas buvote Pakruojo dvare,žibintų fiestoje? Kokie atsiliepimai? Rytoj organizuojamės kelionę, būtų įdomu sužinoti ko tikėtis.
</p>
Atsibodo man jus rūgenas amžinai linksminti. Kiek gi galima. Pacio nychuja nesugebat parasyti taip kad kiti linksmai nusijuoktu
Surūgėlės amžinos
</p></div></blockquote><p>Kauliuką numetė, riekitės dabar, kažkas pasilinksmins.
</p><p>Labas rytas

</p><p>Kas buvote Pakruojo dvare,žibintų fiestoje? Kokie atsiliepimai? Rytoj organizuojamės kelionę, būtų įdomu sužinoti ko tikėtis.
</p>
Taip ir neatsakysi , matau kuo bedarbe pašalpinė gyvenanti Lietuvoje skiriasi nuo dirbancios gyvenancios Airijoje.
Kita karta pries atverdama burna pagalvok tris kartus ar nenusišneki.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 13, 08:59)
O mano pizutė daug stangresne uz tavo, tiek neistampyta visikiais vibratoriais

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 12 13, 00:15)
Tik tiek pat kaip uk pasalpine - wc valytoja ir Airijos pasalpine - indu ploveja. Kuom jus abi skiriates?
Atsibodo - posla nx, sucka.
Atsibodo - posla nx, sucka.
Nuo taves - vainikų pynėjos