Įdomiai tas stabilumas kai kurių matuojamas
Stabilumas tai nėra, kad tykiai sėdi, nes bijo balsą išleisti, nes debilas šeimininkas staiga įbėgs į butą ir pvz. purkš šuniui su purkštuku į akis, nes šuo drįso staugti vienas. Stabilus šuo, tai tas, kuris visapusiškai moka visuomenėje elgtis visokiose sąlygose: parduotuvėje, svečiuose, kavinėje, šventėje, prie jūros, ežero, miške, valtyje, medžioklė, bele kur. O tokie šunys toli gražu nesėdi uždaryti narvuose, bijodami sustaugti.

Stabilumas, kai šuo jaukiai jaučiasi vienas ar didelėj kompanijoj. Be tada, kai sėdi tašėj visą dieną
Tokių labai mažai rasi tarp didelių, pagrinde tik tarnybiniai išsidirbę ar labai gerų šeimininkų šunys. Didžiuma - išdresuoti baimėmis ir bausmėmis, nu tai sėdi galvas nukabinę, nes gaus į šonus, jei tik ką ne taip padarys. O realiai stabilus šuo tokiu patampa ne dėl bausmių ir griežtos dresūros, o tiesiog gyvendamas ir būdamas praktiškai visada kartu su žmogumi.
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 17:23)
Tokių labai mažai rasi tarp didelių, pagrinde tik tarnybiniai išsidirbę ar labai gerų šeimininkų šunys. Didžiuma - išdresuoti baimėmis ir bausmėmis, nu tai sėdi galvas nukabinę, nes gaus į šonus, jei tik ką ne taip padarys. O realiai stabilus šuo tokiu patampa ne dėl bausmių ir griežtos dresūros, o tiesiog gyvendamas ir būdamas praktiškai visada kartu su žmogumi.
Akivaizdu, kad beveislių jorkių šeimininkai yra diagnozė

kam kalbėt apie šunis, o kam tylėt. Bijotum Dievo, ypač, jei krikštyta esi. Lemtis bus tavo baisi. Ir beje, aš neturiu jokio jorko.
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 18:45)
kam kalbėt apie šunis, o kam tylėt. Bijotum Dievo, ypač, jei krikštyta esi. Lemtis bus tavo baisi. Ir beje, aš neturiu jokio jorko.
Dievo nebijau, kaip ir mėnulio paveiktų bobų.
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 18:45)
Nepamirsk, kad dar neaisku ar moterys turi siela, tai jau apie shunis tik patulet.
O kirmeles gal irgi turi siela, ziurkes tai jau aisku, nes uzh shnis protingesnes? Gal ir bakterijos? Gal ir virusai?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 29, 19:01)
Nepamirsk, kad dar neaisku ar moterys turi siela, tai jau apie shunis tik patulet.
O kirmeles gal irgi turi siela, ziurkes tai jau aisku, nes uzh shnis protingesnes? Gal ir bakterijos? Gal ir virusai?
gavo krikštą - gavo prievolę gyvenime elgtis gražiai, nuolankiai, jokių blogų darbų

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 19:10)
gavo krikštą - gavo prievolę gyvenime elgtis gražiai, nuolankiai, jokių blogų darbų
Pastebėk žmones, kurie krikštyti. Dažnas kenčia, jei prisidirba. Kartais net labai. Vat neseniai vieni kyšininkai sūnų prarado. Atrodo tik kyšių reikalaudavo, gi tik pinigai. O atimtas iš jų sūnus buvo. Ir tokių pavyzdžių n žinau

Nejuokink

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 29, 19:28)
man tai kas, juokiasi tai paskutinis

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 29, 16:54)
Oi ne, uzmirsai, kad zmonos privalo sutuoktiniams besalygisai "duoti". Kaip cia toki svarbu dalyka buvoo galima pamirsti?
Nu jo, matyt bilobilio šiandien neišgėriau.
6) Žmonos vyrams besąlygiškai privalo "duoti".
Ai, dar žmonos privalo vyrus šerti, namus tvarkyti ir jokiu būdu nedirbti, bet tai, greičiausia, irgi priskirtina prie 6-o punkto.
Sveikos gyvos isgyvenusios sventes
Matau vel sugrizusios i kovines padetis
Kaip sventes?
Mano tai busena, nezinau kokia diena, kokia valanda ir is vis laikas sustojo ir kolorijos siuo periodu neveikia

Mano tai busena, nezinau kokia diena, kokia valanda ir is vis laikas sustojo ir kolorijos siuo periodu neveikia