Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Oi negaliu aš visą savaitę eiti į svečius, kavines ar pas save, biski per daug biggrin.gif nors smahu, bet ir ramiai pabūt taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 30, 00:56)
O kokiu tikslu apsumama save tais,  nuo kuriu pavargstama?

3 anūkai + 2 šunes, po dviejų tokių dienų norisi pailsėti...
Atsakyti

Mano tik du anūkiukai, ir tai būna gana. :karsta: Labai džiaugiuosi kai atvyksta į svečius, bet džiugu kai ir išeina , ir kai viską susistatau į vietas.

Į mano namus patenka tik man mieli ir brangūs žmonės.

Atsakyti
O as neturiu sobaku, o exe pasirupino, kad nebutu ir vaiku. Na mane kitaip isauklejo, bet jei ragana padare savo, tai galiu nusiplaut rankas...

Cia grupiokai is uni bande mano nuomone pakeisti del vaiku, bet as jiems labaii vaizziai viska paaiskinau, kad visa gyvenima iki dabartines as isverciau i siuksliu deze... Ir neketinu ten raustis.

Tai va, nera jokiu tokiu problemu per sventes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 30, 10:42)
O as neturiu sobaku, o exe pasirupino, kad nebutu ir vaiku. Na mane kitaip isauklejo, bet jei ragana padare savo, tai galiu nusiplaut rankas...

Cia grupiokai is uni bande mano nuomone pakeisti del vaiku, bet as jiems labaii vaizziai viska paaiskinau, kad visa gyvenima iki dabartines as isverciau i siuksliu deze... Ir neketinu ten raustis.

Tai va, nera jokiu tokiu problemu per sventes

O su kuo sėdot prie Kūčių stalo?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 30, 10:49)
O su kuo sėdot prie Kūčių stalo?

Siaip dviese sededavom ir mums buvo gerai, bet si karta pas MB tevus buvom.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 12 30, 10:18)

Man kaip grazu, Ki atostogu metu, kurnors siltuose krastuose, matau seneliussu anukais. As ir taip darysiu, jei turesiu anuku.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 30, 12:20)
Siaip dviese sededavom ir mums buvo gerai, bet si karta pas MB tevus buvom.

Kaip gerai, kai atsisijojo zmonės, kurie atvaziuodavoTIK paesti ir isgerti, po to kai vyras nusprende, jog alkoholiui su juo nepakeliui. Pasimatė kas yra kas biggrin.gif
Atsakyti
Per Kūčias negeriam, jokio butelio ant stalo, nesąmonė būtų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 30, 11:51)
Per Kūčias negeriam, jokio butelio ant stalo, nesąmonė būtų

o ko taip? tau ką ne dzin? tu gi jokių dievų nei karmų ar lemties nebijai biggrin.gif
Atsakyti
Mes isgeriam saikingai vyno prie vakarienes. Dievo nebijau biggrin.gif

Seneliai turi teise ir be anuku pailset, savo vaikus gi jau uzaugino. Ypac jei dirba dar, tai laisvo laiko ne marios.

Kaip naujuosius sutiksit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 30, 11:27)
Kaip gerai,  kai atsisijojo zmonės,  kurie atvaziuodavoTIK paesti ir isgerti,  po to kai vyras nusprende,  jog alkoholiui su juo nepakeliui. Pasimatė kas yra kas  biggrin.gif

O ko vaziuot? Vaziuot, tai tik paesti pagerti ir dar kai kas gal pasipi...

VISA KITA GALIMA PUIKIAI INTERNETU SUTVARKYTI
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 30, 12:09)

Kaip naujuosius sutiksit?  ax.gif

Namuose prie stalo ir vokiskos TV

ZDF
Willkommen 2020
20:15 - 00:50 Uhr
Silvester live vom Brandenburger Tor

Das Erste

20:15

Die Silvestershow mit Jörg Pilawa

Silvestershow mit Jörg Pilawa

Gäste: Höhner, Hermes House Band, Luca Hänni, Thomas Anders, Münchener Freiheit, Spider Murphy Gang, Bernd Stelter, Ehrlich Brothers, Schürzenjäger, Jürgen Drews, Ireen Sheer, Josh., Madcon, Beatrice Egli, Lou Bega, Abba Gold – The Concert Show, Rainhard Fendrich, Status Quo, Antonia aus Tirol, Nina Proll, Stefan Mross
3SAT
koncertai

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 30, 12:21)
Namuose prie stalo ir vokiskos TV

o šis nepatinka?

TV6
21:30 Gwen Stefani. Tu dovanoji man Kalėdas
22:20 MTV vaizdo klipų apdovanojimai 2019
Atsakyti