Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Labai geros sios sventes kazkaip. Turejau laisvu dienu, tai buvo laiko knygoms, pirkiniams, detektyvams, zaidimams su vaiku, draugams ir tinginystei. Nerealiai. Va cia tai poilsis smile.gif Kadangi gavom premija, tai siandien dar pirkau patalyne, minkstu dideliu pagalviu ir orchideju (senukuose, orchidejos su nuolaida nemaza, bet puikios) bei uzsisakiau nauja telefona smile.gif Ritmas persimete I naktinejima, bet ka, kai reiks ir sugrisiu. Man patinka tingeti smile.gif
Atsakyti
Sportavau nepaisant savaitės atostogų biggrin.gif o šiaip ryt darbe ilsėsiuos, bes bendravimo man jau per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 29, 17:01)
Mitas. Šuniui buto dydis nesvarbu. Svarbu iškrauti pagal poreikį.

Negaliu skaityti...negaliu skaityti sūkos.

Burbanti...ram ram ram jaaaaammmm
Atsakyti
O man dar savaite atostogu, kazkaip vienos savaites per mazai jauciu butu, nenoreciau rytoj i darba... smagios tokios tingejimo atostogos, nors is tikro labai nemazai namuose pasidariau, dar nemazai daiktu buvo dezese, tai didele dali susitvarkiau, dar kruva laukia smile.gif Bet toks fizinis darbas judejimas, smagu, tai polsis nuo kasdieninio begimo...
Atsakyti
Siaip zinau ta jausma, kai eini I darba ir galvoji, kad ten pailsesiu dabar nuo zmoniu ir nuo visko biggrin.gif Buna tokiu aplinkybiu. Bet siemet kazkaip visos kompanijos buvo tai, ko norejosi. Reti metai.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 29, 22:10)
Sportavau nepaisant savaitės atostogų biggrin.gif  o šiaip ryt darbe ilsėsiuos, bes bendravimo man jau per akis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 29, 23:28)
Siaip zinau ta jausma, kai eini I darba ir galvoji, kad ten pailsesiu dabar nuo zmoniu ir nuo visko  biggrin.gif  Buna tokiu aplinkybiu. Bet siemet kazkaip visos kompanijos buvo tai, ko norejosi. Reti metai.

Niekada taip negalvojau, nes man mano šeima yra Priority Number One.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 29, 21:53)
Sveikos gyvos isgyvenusios sventes biggrin.gif Matau vel sugrizusios i kovines padetis lotuliukas.gif Kaip sventes? 
Mano tai busena, nezinau kokia diena, kokia valanda ir is vis laikas sustojo ir kolorijos siuo periodu neveikia lotuliukas.gif

man dar vis kaip šeštadienis atrodo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mano intravertiskoji dalis kartais pavargsta nuo per daug stimuliacijos-o kai prie seimos dar prisideda ir tolimesni gimines ar draugai, susiejimai ar kokios emociskai sudetingos situacijos...Tada pailsiu darbe dirbdama smile.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 29, 22:59)
Niekada taip negalvojau,  nes man mano šeima yra Priority Number One.

Papildyta:
Nuo ano sestadienio man visos dienos kaip savotiskas sestadienis biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 23:01)
man dar vis kaip šeštadienis atrodo unsure.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 29, 23:01)
man dar vis kaip šeštadienis atrodo unsure.gif  biggrin.gif

Nu tikrai neaisku kas per dienos savaites, svarbu, kad niekur nereikia, nebutina, toks kaifas, ramiai paprasciausiai gyventi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 30, 00:42)
O mano intravertiskoji dalis kartais pavargsta nuo per daug stimuliacijos-o kai prie seimos dar prisideda ir tolimesni gimines ar draugai, susiejimai ar kokios emociskai sudetingos situacijos...Tada pailsiu darbe dirbdama smile.gif
Papildyta:
Nuo ano sestadienio man visos dienos kaip savotiskas sestadienis  biggrin.gif

O kokiu tikslu apsumama save tais, nuo kuriu pavargstama?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 29, 23:42)

Kaip gerai, kad senai nebegyvenu, taip, kad tureciau su kazkuo bendrauti, salia giminaiciai, draugai su kuriais smagu bendrauti, labai retai ilgiau nei 10m bendrauju, su kuo nenoriu, iskyrus darba aisku smile.gif . Kazkaip metu is gyvenimo daug tu privalau, turiu, jei nesinori ir nebendrauju, nekvieciu i svecius, juk namai musu, namai turi buti poilsio ir ramybes oaze, as taip manau. Nors as nesu intraverte ir megstu bendrauti ir surmulys greit nenuvargina, bet tai neturi vykti mano namuose, tam yra miestas, kazkokie klubai, restoranai, pubai. Visi mes matomai siek tiek skirtingi...
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 29, 23:07)
Labai geros sios sventes kazkaip. Turejau laisvu dienu, tai buvo laiko knygoms, pirkiniams, detektyvams, zaidimams su vaiku, draugams ir tinginystei. Nerealiai. Va cia tai poilsis smile.gif Kadangi gavom premija, tai siandien dar pirkau patalyne, minkstu dideliu pagalviu ir orchideju (senukuose, orchidejos su nuolaida nemaza, bet puikios) bei uzsisakiau nauja telefona smile.gif Ritmas persimete I naktinejima, bet ka, kai reiks ir sugrisiu. Man patinka tingeti smile.gif

Koki telefoniuka pirkai?
Mes dukrai padovanojom. Nebrangu, nes duzta greit pas ja, bet jai daug vietos tik reikia ir kamerytes biggrin.gif O dar superine nuolaida netycia uztaikem.
Labai smagiai tavo laisvadieniai nuskambejo. Mes daug gamtoj buvom, siaip visur vaiksciojom. Ir daug filmu smile.gif

Neblogas, ne per sunkiausias trileris vakarui
https://m.imdb.com/title/tt7798634/
Atsakyti