Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na, pvz. turiu senyva teti, kuris gyvena gan toli nuo Vilniaus, daznokai vaziuojam pas ji, reikia ten padeti kazkiek ir pabendrauti, visa kitokia tvarka, gaminimas (ypac jei daugiau zmoniu buna), buitis, skirtingu zmoniu skirtingos emocijos bei poreikiai. Po tokiu savaitaliu kartais darbiniai rupesciai man yra lengviau. As greit persiimu kitu zmoniu emocijomis. O senstanti teti gana sunku matyti. Pries tai buvo rupesciu ir su mama.
Zmones, kuriuos as pati renkuosi I draugus ar kokios pramogos nevargina smile.gif
Bet as megstu pabegti ir pabuti viena, to man reikia kaip oro.

Mylimuke, uzsisakiau savo siuo metu svajoniu telefona-Huawei Mate 20 Pro, Nors dar ir turimas neblogas, ai, jauciu silpnybe tokiems zaisliukams smile.gif
Dabar tikrai daug uz daugmaz padoresne kaina geros kokybes telefonu..Na bet ka, as kitur pataupau smile.gif

Orchidejos taip dabar graziai zydi! Oras man jau nebepatinka dabartinis, lauksiu silumos lauko pramogoms. Na, I pirti tai visada. Reiktu nueiti I Vila Alicante-ten sako, kad galima po pirties ir I ezera isokti.
Papildyta:
Mylimuke, mes vyno irgi po taure per Kucias dzn visada. Tik tiek.
Man jau kazkaip gana susiejimu, per NM gal vaziuosim pas draugus I sodyba, I miskus. Esam ten tureje grazia tradicija per NM sukurti diiiiideli lauza ir sumesti visus nereikalingus daiktus. Buvo tokia gera atmosfera-ziureti I nereikalinga praeiti ir jausti, kad tikrai ateina kiti metai.
O paskutiniais metais vis mieste, I koki koncerta (I Piano daznai), po to I centra/kazkur ant kalno fejerverku paziureti.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 30, 12:09)
Mes isgeriam saikingai vyno prie vakarienes. Dievo nebijau  biggrin.gif

Seneliai turi teise ir be anuku pailset, savo vaikus gi jau uzaugino. Ypac jei dirba dar, tai laisvo laiko ne marios.

Kaip naujuosius sutiksit?  ax.gif

Atsakyti

Mes isgeriam saikingai vyno prie vakarienes. Dievo nebijau biggrin.gif

Seneliai turi teise ir be anuku pailset, savo vaikus gi jau uzaugino. Ypac jei dirba dar, tai laisvo laiko ne marios.

Vyno taurę mes irgi pakeliam per Kūčių vakarienę, nematau čia nieko blogo.

Visai pritariu dėl senelių poilsio.Mes, seneliai savo vaikus užauginome ir ant kojų pastatėme.Anūkų auginti neprivalome.Žinome,jei vaikams kas atsitiktų, auginčiau nedvejodama.Padėčiau ir pinigais ir darbais.Ir dabar, jei yra reikalinga ir pabūnu, ir iš daržo pasiimu ir kartais didysis pamiega pas mane.

Nors mano sūnus gerai išaugintas, moka gerbti mano privatumą, o aš gerbiu jo.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 30, 12:26)
o šis nepatinka?

TV6
21:30 Gwen Stefani. Tu dovanoji man Kalėdas
22:20 MTV vaizdo klipų apdovanojimai 2019

Lietuviskas meslas... Nejuokink
Kaledos tai ne i tema per naujus...
Apdovanojimai tai nuobodus renginys. Ir ten bus pilna reklamu...

Per valstybines vokiskas TV NERA REKLAMOS IS VISO!!!
I menesi tai kainuodavo 15 euru jei ka, kol gyvenom DE.
Tiesa kelis metus nemokejom is viso... Prie namo stovejo auto su UK numeriais, tai gal galvojo, kad anglu kariskis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 30, 12:05)
o ko taip? tau ką ne dzin? tu gi jokių dievų nei karmų ar lemties nebijai biggrin.gif

Mūsų šeimai tsi nėra būtina
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 12 30, 13:31)
Na, pvz. turiu senyva teti, kuris gyvena gan toli nuo Vilniaus, daznokai vaziuojam pas ji, reikia ten padeti kazkiek ir pabendrauti, visa kitokia tvarka, gaminimas (ypac jei daugiau zmoniu buna), buitis, skirtingu zmoniu skirtingos emocijos bei poreikiai. Po tokiu savaitaliu kartais darbiniai rupesciai man yra lengviau. As greit persiimu kitu zmoniu emocijomis. O senstanti teti gana sunku matyti. Pries tai buvo rupesciu ir su mama.
Zmones, kuriuos as pati renkuosi I draugus ar kokios pramogos nevargina smile.gif
Bet as megstu pabegti ir pabuti viena, to man reikia kaip oro.

Mylimuke, uzsisakiau savo siuo metu svajoniu telefona-Huawei Mate 20 Pro, Nors dar ir turimas neblogas, ai, jauciu silpnybe tokiems zaisliukams smile.gif
Dabar tikrai daug uz daugmaz padoresne kaina geros kokybes telefonu..Na bet ka, as kitur pataupau smile.gif

Orchidejos taip dabar graziai zydi! Oras man jau nebepatinka dabartinis, lauksiu silumos lauko pramogoms. Na, I pirti tai visada. Reiktu nueiti I Vila Alicante-ten sako, kad galima po pirties ir I ezera isokti.
Papildyta:
Mylimuke, mes vyno irgi po taure per Kucias dzn visada. Tik tiek.
Man jau kazkaip gana susiejimu, per NM gal vaziuosim pas draugus I sodyba, I miskus. Esam ten tureje grazia tradicija per NM sukurti diiiiideli lauza ir sumesti visus nereikalingus daiktus. Buvo tokia gera atmosfera-ziureti I nereikalinga praeiti ir jausti, kad tikrai ateina kiti metai.
O paskutiniais metais vis mieste, I koki koncerta (I Piano daznai), po to I centra/kazkur ant kalno fejerverku paziureti.

As pries metus pirkau huawei p20, neatsidziaugiu koks smagus, ir fotkina neblogai, tik nors visaip kaip saugojau, sugebejau iskelt kameros stikliuka doh.gif tai kartais fotkej vaiduokliai pasimato biggrin.gif
Kaip suprast degindavot daiktus? Kazkaip labai jau nuodemingai skamba, galima gi atiduoti? O ir degint ne viska saugu ax.gif
Mes vichy cia kazkuria diena buvom, supratau, kokia as pasidariau ziauri baile, per tuos tunelius anksciau nardydavau, dabar ant maziausiai baisaus buvo siaubiakas 😬 o dar isvirtom is tos padangos pakeliui, maniau galas jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 30, 12:43)
Lietuviskas meslas... Nejuokink
Kaledos tai ne i tema per naujus...
Apdovanojimai tai nuobodus renginys. Ir ten bus pilna reklamu...

Per valstybines vokiskas TV NERA REKLAMOS IS VISO!!!
I menesi tai kainuodavo 15 euru jei ka, kol gyvenom DE.
Tiesa kelis metus nemokejom is viso... Prie namo stovejo auto su UK numeriais, tai gal galvojo, kad anglu kariskis smile.gif

tai kad ne lietuviškas gi smile.gif
per reklamas į wc gali nueit, sumuštinį susitept biggrin.gif per paskutinę - dantis išsivalyt
nu tai per valstybinę, tv6 juk ne valstybinė
Papildyta:
Idomucia, žiūrėk, radau tavo B visai dienai užsiėmimą, o jei nepavyktų dieną, tai visai naujametinei nakčiai

Lietuvos ryto TV:
11:10 „Aš myliu savo vyrą“ (1)
12:20 TV parduotuvė
12:35 „Aš myliu savo vyrą“ (2)
13:40 „Aš myliu savo vyrą“ (3)
14:50 „Aš myliu savo vyrą“ (4)

02:00 „Aš myliu savo vyrą“ (1)
02:45 „Aš myliu savo vyrą“ (2)
03:30 „Aš myliu savo vyrą“ (3)
04:15 „Aš myliu savo vyrą“ (4)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 12 30, 12:53)
tai kad ne lietuviškas gi smile.gif
per reklamas į wc gali nueit, sumuštinį susitept biggrin.gif per paskutinę - dantis išsivalyt
nu tai per valstybinę, tv6 juk ne valstybinė

Per nevalstybines paprastai nebuna sventiniu programu... RTL2 gal isimtis. Ir ta per naujus lyg sumazina reklamas.

Papildyta:
Per Olandu 3 lyg kazkokie koncertai vyks. Tik ta TV yra koduojama, tai ne kiekvienas gali ziuret.

Per VDR televizija (dabar vadinasi MDR) bus vokiskos muzikos vakaras nuo 21.00 iki 3.00. ta nekoduojama ziuret gali kas tik nori.

Manau, kad daugelis jusu neturi satelito... MB irgi neturejo, kai susipazinom
Atsakyti
Kadangi mes su vaikais, tai namie , be balių, paprastai. Pažaisime stalo žaidimus
Atsakyti
O man grazu, kai seneliai atostogauja su anukais.
Atsakyti
Va va, is dallies mano naujas telefonas, nes sake, jog puikios foto! Man rekomendavo ir taviski kaip gera! smile.gif
As irgi anksciau labiau megdavau visokius ekstrymus, o vaikui Vishy yra rojus tie kalneliai, tai su juo ten esu leidusis nemazai smile.gif
Ten, kur degino daiktus per NM gyvena ukininkai. Tikri, ne kaimo turizmo, tai as tik maciau, kad kazkokie apluze baldai ir dar kokie tai rakandai metami. As irgi nedaug tureciau deginti dalyku... Mes metem anu metu nuodemes biggrin.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 30, 12:52)
As pries metus pirkau huawei p20, neatsidziaugiu koks smagus, ir fotkina neblogai, tik nors visaip kaip saugojau, sugebejau iskelt kameros stikliuka doh.gif tai kartais fotkej vaiduokliai pasimato biggrin.gif
Kaip suprast degindavot daiktus? Kazkaip labai jau nuodemingai skamba, galima gi atiduoti? O ir degint ne viska saugu ax.gif
Mes vichy cia kazkuria diena buvom, supratau, kokia as pasidariau ziauri baile, per tuos tunelius anksciau nardydavau, dabar ant maziausiai baisaus buvo siaubiakas 😬 o dar isvirtom is tos padangos pakeliui, maniau galas jau lotuliukas.gif

Papildyta:
Ziauriai ivairiu zmoniu yra...mano artimieji visi tikrai mielai su anukais buna. Ir nemazai. Todel, kad jiems patinka. Bet pazistu kolege, kuriai labaai artimas V. Rykstaites uosvienes (JAV) aprasytas stiliukas: ji dave suprasti, jog jei jau vel nori, kad vaika paziuretu, tai noretu ir kad sumoketu pinigais. Va cia mes su ta kolege nesutapom..man suprantama, kad seneliai neturi laiko/jegu/noro uzsiimti ilgai su anukais, ok, taip ir pasakau. Bet prasyti uz tai pinigu? Cia jau wow. Kulturu skirtumas, matyt.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 12 30, 13:13)
O man grazu,  kai seneliai atostogauja su anukais.

Atsakyti

Esam ten tureje grazia tradicija per NM sukurti diiiiideli lauza ir sumesti visus nereikalingus daiktus. Buvo tokia gera atmosfera-ziureti I nereikalinga praeiti ir jausti, kad tikrai ateina kiti metai.

Kažkaip makabriškai skamba, laužas,nereikalingi daiktai :hmm:Nea, ugnis ne mano stichija, nekokias asociacijas kelia.Apie oro taršą nekalbėsiu, nesu pamišusi dėl ekologijos.Ko nenešioju atiduodu ar dovanoju, kartais su drauge apsikeičiam.

Rytoj dirbus pusę dienos.Šnd pasiruošiu viską salotoms, o rytoj po darbo išsluoksniuosiu.Vienas bliūdas mamai, kitas man.Su draugais pavalgom pas mane vakarienę ir lekiam į sostinę.NM sutiksime kažkur prie katedros.Kai grįšim namo, data bus pasikeitusi. Ir viskas, šventės baigtos. :yahoo:

Dar ryt kažkokiu būdu reikės spėti šunis po mišką išvedžioti, dičkį tabletėmis apšerti, kad ne taip bijotų fejerverkų.

Atsakyti
Musu chebra eis i Spragtuka, po to visi bendros vakarienes/naktipieciu, fejerverkus paziuresim kur nors ant kalno, o po 12 gal i miesta su MB bent trumpam ax.gif
Atsakyti