Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 02, 16:21)
Matomai reiks uzsukti i ta promo ir paciai patikrinti, ar ileidzia biggrin.gif

Riviera net ir as atsimenu, kokius kliedesius rasinejo sapnu temoj. Montevertes ten vaiku zaidimai tik. biggrin.gif

o ko vertos jos asmeninės žinutės, neblogą rinkinį turiu. Ten visas fantastikos lobynas smile.gif O kur dar violetinė istorija. Žmonės kalbėdavo, kad amerikos lietuviai šeria violetinius picomis. Nenustebčiau, kad ta buvo viena iš jų. Gal net Nervingą pasitiko ir globojo ten
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 16:30)
Rivjera lb graziai bendravo Dievo temoj. Tik monteverte, nepasidalinusi sapnu aiskinimais( ten viena nare padekojo rivjerai, o ne menkavertei😂), kalesi su rivjera net Dievo temoj, ko pasekoje pasisaipe is jos mirusio vaiko ir buvo uzbaninta.
O sapnu aiskinime, ezoteriniuose paistaluose tokiuose kaip kad taro kortos , burtai ir pan nesamones visos ten nusisneka. Viena net buvo sukurus tema kad pas ja astrologinis nestumas, gine nemato, zadejo kreiptis i policija..😂

tai kad ten tu pagrindinį šaršalą ir kėlei. Karma tave pasivijo, prieš šias Kalėdas buvai blokuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 17:28)

normalūs žmonės eina su kortelėmis ir negudrauja kažkaip, nes parduotuvė orientuota į didmeną, dašlo? ar tu pas mus jau ir didmena patapai? biggrin.gif

Tai gal cambala turi savo ind veikla nagu ragu, tai ir perka ten, juk neisskiria, koks konkreciai verslas turi but.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 16:28)
negaliu gerti, nes nesišaipau, ypač iš vaikų, jie gi nekalti. Nepritariu nebent tik plaukų skutimuisi, kai to dar nereikia. Tai nuomonė, ne pašaipa, bet ką tu supranti? Tu gi durnaja voobšie biggrin.gif
Rašei rašei. Draskeisi jau tada kaip beprotė. tai savo beprotystes gauni atgal, tao ko žviegi tada? jau kiaulės metai tuoj baigsis, apsiramink

normalūs žmonės eina su kortelėmis ir negudrauja kažkaip, nes parduotuvė orientuota į didmeną, dašlo? ar tu pas mus jau ir didmena patapai? biggrin.gif

Kodel tau atrodo, kad zmones pamirso ka tu pezejai. Ne tavo reikalas atejus i tokia tema apie vaikus onkoligoniukus pamokslauti ju tevams. Geriau savo nevaisingumo priezastis nagrinekus.
Senai cia dziugavai kad la veziu susirgo ar moonte..
Sociopate ir tiek esi
Labai nelaiminga, jei nesupranti, kad kai kurie dalykai yra tabu.

Ka ten gudraut, beprote? Arba durys atsidaro arba ne.
Beje, jau turi du rasytinius irodymus is mano nuorodu, kur zmones be korteles apsipirkinejo. Tai jei matai kriminala - kreipkis i tam tikras institucijas, kad pazeidinejami istatymai biggrin.gif

.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 16:32)

tai kad ten tu pagrindinį šaršalą ir kėlei. Karma tave pasivijo, prieš šias Kalėdas buvai blokuota 4u.gif

Nebenusikalbek, beprote.
O jei net buciau blokuota, tai ka, cia kazkas blogo? Na nebent tau, kai tau sm net vakarui pries pat Naujus tinka biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 02, 16:34)
Tai gal cambala turi savo ind veikla nagu ragu, tai ir perka ten, juk neisskiria, koks konkreciai verslas turi but.

Veikla turiu, o Sanitexs korteles man nereikia. Nepatinka man ta parduotuve, plotai nezmoniski, salta, dar liemenes prie tu saldytuvu purvinos. Fui.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 02, 16:34)

tai ir sakytų, kad ten registravosi, kortelę turi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 16:44)
Kodel tau atrodo, kad zmones pamirso ka tu pezejai. Ne tavo reikalas atejus i tokia tema apie vaikus onkoligoniukus pamokslauti ju tevams. Geriau savo nevaisingumo priezastis nagrinekus.
Senai cia dziugavai kad la veziu susirgo ar moonte..
Sociopate ir tiek esi
Labai nelaiminga, jei nesupranti, kad kai kurie dalykai yra tabu.

Ka ten gudraut, beprote? Arba durys atsidaro arba ne.
Beje, jau turi du rasytinius irodymus is mano nuorodu, kur zmones be korteles apsipirkinejo. Tai jei matai kriminala - kreipkis i tam tikras institucijas, kad pazeidinejami istatymai biggrin.gif

.

Papildyta:

Nebenusikalbek, beprote.
O jei net buciau blokuota, tai ka, cia kazkas blogo? Na nebent tau, kai tau sm net vakarui pries pat Naujus tinka biggrin.gif .
Papildyta:

Veikla turiu, o Sanitexs korteles man nereikia. Nepatinka man ta parduotuve, plotai nezmoniski, salta, dar liemenes prie tu saldytuvu purvinos. Fui.

o tai turiu verkti, jei narys mane puola, nemalonus man? daug tu čia dėl manęs ar Lutukės verki? biggrin.gif
o koks tavo reikalas mano šuo, Lutukės vyras, kin kūdikis, Burbės ir jos sūnaus reikalai, ko tu idiote pamokslauji? Atsigręžk į save, tu idiote agaliau.

tai jei nieko blogo banas, ko apie mano baną vis rašai? Tu visiška kaušė esi. Tfu ant tavęs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 17:02)

o tai turiu verkti, jei narys mane puola, nemalonus man? daug tu čia dėl manęs ar Lutukės verki? biggrin.gif
o koks tavo reikalas mano šuo, Lutukės vyras, kin kūdikis, Burbės ir jos sūnaus reikalai, ko tu idiote pamokslauji? Atsigręžk į save, tu idiote agaliau.

tai jei nieko blogo banas, ko apie mano baną vis rašai? Tu visiška kaušė esi. Tfu ant tavęs

Bet kaip tave visi puola bigsmile.gif . Tiesiog kai tu apsikvailini ir nusisneki, tai is taves tiesiog pasijuokiama, o tu tai matai kaip puolima. Paziurek kiek draskaisi su ta pacia pastininke, memento ar moonte biggrin.gif .
Todel kad po to bano, kai tave uzbanino del nares vaiko mirties pasaipu - atejai tokia tyli, rami, net i mene nereagavai biggrin.gif . Brangus tau sm kaip ir lutukei biggrin.gif
Jusu zinuciu kiekis tai pasako - be sm nekazka ir turit mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 21, 22:39)
Patarkit moterys,
ar pirkot vynotekoje kokiu delikatesu, sakysim ikru?
Kaip kokybe?
naujiems metams reikia ir vestuviu metinems

Skaitau pliurpalus.
Kokius pirkai?
Vynotekoj geros kokybes Keta, 10 eur. stikliniam indelyje. Tie tikrai geri.
Metaline didesne skarba be konkreciu ikru pavadinimo sudas - visi istyze, primaisyta ivairiu ir kartus.
As siemet pirkau gorbusos, bet is Rimi. Lb patiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 17:11)
Bet kaip tave visi puola bigsmile.gif . Tiesiog kai tu apsikvailini ir nusisneki, tai is taves tiesiog pasijuokiama, o tu tai matai kaip puolima. Paziurek kiek draskaisi su ta pacia pastininke, memento ar moonte biggrin.gif .
Todel kad po to bano, kai tave uzbanino del nares vaiko mirties pasaipu - atejai tokia tyli, rami, net i mene nereagavai biggrin.gif . Brangus tau sm kaip ir lutukei biggrin.gif
Jusu zinuciu kiekis tai pasako - be sm nekazka ir turit mirksiukas.gif .

tipo tavęs ne biggrin.gif pastoviai apsodinta lieki biggrin.gif
tai jei pasijuokiama, tai kokios problemos? aš irgi atgal pasijuokiu, ko tu tada prikiši man, kad man jau juoktis negalima, nes kažkas ten tipo serga? visi mes sergam, kur čia sveiką rasi šiais laikais? biggrin.gif
tai kad tu tylėjai tada, šykną suspaudus, bet kailyje vistiek nesitvėrei, tai pasigavai kažkokią nuorodą apie kažkokį niekam neįdomų veganą ir bandei visaip mane tipo išprovokuoti. Kokia tu esi paškustva apgailėtina biggrin.gif

mes darbo metu rašom, nes galim sau tą leisti. Nepavydėk, ok?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 18:18)
aš irgi atgal pasijuokiu, ko tu tada prikiši man, kad man jau juoktis negalima, nes kažkas ten tipo serga? visi mes sergam, kur čia sveiką rasi šiais laikais? biggrin.gif

Is onko ligos arba vaiko netekties gali juoktis tik toks nenormalus sociopatas kaip tu. Skirk trp kai kuriuos dalykus.
Nors sunkiai, jei dar is raisumo sugebi pasijuokt ir padziugaut tuo paciu metu, kad tu ne raisa.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 18:18)

mes darbo metu rašom, nes galim sau tą leisti. Nepavydėk, ok?

Ir vel pasiteisinimai😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 18:24)
Is onko ligos arba vaiko netekties gali juoktis tik toks nenormalus sociopatas kaip tu. Skirk trp kai kuriuos dalykus.
Nors sunkiai, jei dar is raisumo sugebi pasijuokt ir padziugaut tuo paciu metu, kad tu ne raisa.
Papildyta:

Ir vel pasiteisinimai😂.

Teigti tokius dalykus, kad kažkas per forumą juokiasi, nors nesimato juk sėdinčio žmogaus už ekrano emocijų, gali tik visiškas idiotas. Su tuo ir sveikinu tave 4u.gif biggrin.gif
Raisume tu raisume. Pas tave proto raisumas, jei tu nesuvoki, kad šneka eina apie žmones, kurie skelbiasi turintys galių, tai yra apie romų tautybės atstovę ir jei tu prikiši kažkokius raisumus prie vardo raisa (o ir vėl man nepasispaudė didžioji raidė smile.gif ), tai tu esi nu pati supranti kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 18:11)
Skaitau pliurpalus.
Kokius pirkai?
Vynotekoj geros kokybes Keta, 10 eur. stikliniam indelyje. Tie tikrai geri.
Metaline didesne skarba be konkreciu ikru pavadinimo sudas - visi istyze, primaisyta ivairiu ir kartus.
As siemet pirkau gorbusos, bet is Rimi. Lb patiko.

Pirkau uz 10 bet istyze. Man tai nemaiso, svarbu skonis geras, o ne supuve kaip kitur.
Kita kart pirksiu brangesnius, kur ikriukai nesugadinti, bet ir tie buvo skanus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 18:57)

Pas tave proto raisumas, jei tu nesuvoki, kad šneka eina apie žmones, kurie skelbiasi turintys galių,

Ir ka gi mam primena zmones, kurie skelbiasi turintys galiu? bigsmile.gif
Kas cia pas mus burtinyke? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 02, 18:59)
Pirkau uz 10 bet istyze. Man tai nemaiso, svarbu skonis geras, o ne supuve kaip kitur.
Kita kart pirksiu brangesnius, kur ikriukai nesugadinti, bet ir tie buvo skanus.

Neteko ragaut supuvusiu ikru. Tik istyze yra nk gero.
Reikia pirkt stikliniuose indeliuose, tai ten viskas matosi kokie.
Siaip is raudonuju pirmauja keta. Paskui jau kupre, nerka.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 19:10)

Neteko ragaut supuvusiu ikru.

Pabandyk maximoje, tris kart pirkau tai nesuprasi, tik siukslynui.
Vokietijoje rusu prekybos tinkle MixMarkt tai puiki kokybe. Vynotekoje lyg panasus asortimentas
Atsakyti