QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 21:59)
pagal save sprendi? nervinga? prie ko nervai prie klaviatūros? aš gi ne gyvai tau mikčioju iš nervų
mano jau ir patapo paskutiniu. Sakiau gi tau, kad šventes blogas turėsi, aš gi mačiau kokios jos pas tave buvo

Dėl to ir įbėgai čia tokia visa nervinga, užsipuolei. Eik ir perskaityk ramia galva kaip visi gražiai bendravo, kai tavęs nebuvo. Esi šio forumo smirdintis šūdas
Snd perskaiciau tavo isterikas su montekrist ir burbos mesla.
Keista, kad burbai svarbu tik Kucios, lyg kitos dienls nk nereiskia. Ji gi linkejo montekrist raupais susirgt.
Be to, totali durne, tavoji seimininke burba - susirgus vejauraupiais, kasesi negyvai davo charia, net sugebejo i savo namus pasikviest sunaus chebra. Nu kad uzkrest vejaraupiais jaunima, nes pati snuki draskesi..
Neisivaizduoju kaip galima but tokia savanaude - sena boba, kurios nieks niekur nekviecia, be jokios humanines ataskaitos susirgdins kitus. Siaubas.
Dabar burba visai pasius

2019 12 28, 12:10]
Koks prosekas...vėjaraupiais sergu...bl...
Veidas, kaip vaikystėje. O skauda, o skauda...ant proto gali kristi Dar nespejau gripu persirgti, kosciu vos ne iki apsisiusiojimu ir še tau Petrai devontinės. Ir reikejo gi man uzeiti pas zmogu, kuris vejaraupiais susirges buvo...dar kokios dvi trys savaites kankintis liko. Bet eikit peklon koks skausmas, jei galeciau veida iki kaulu nusidraskyciau.
Papildyta:
Kaip slykstu, kai tokios savanaudes tik savo siknos ziuri...