Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 21:03)
Taip sneka visi ligoniai. Na neva jie daugiau zino biggrin.gif .

Nereikejo tau issiduot, kad " kovosi" del savo " paskutinio zodzio". Tai silpnybes ir susireiksminimo pozymis 4u.gif . Dabar tampau tave kiek tik noriu biggrin.gif . Te 4u.gif
P.s. zeek kiek is savo nervu klaidu darai biggrin.gif
Papildyta:

pagal save sprendi? nervinga? prie ko nervai prie klaviatūros? aš gi ne gyvai tau mikčioju iš nervų biggrin.gif
mano jau ir patapo paskutiniu. Sakiau gi tau, kad šventes blogas turėsi, aš gi mačiau kokios jos pas tave buvo ax.gif Dėl to ir įbėgai čia tokia visa nervinga, užsipuolei. Eik ir perskaityk ramia galva kaip visi gražiai bendravo, kai tavęs nebuvo. Esi šio forumo smirdintis šūdas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 21:59)
pagal save sprendi? nervinga? prie ko nervai prie klaviatūros? aš gi ne gyvai tau mikčioju iš nervų biggrin.gif
mano jau ir patapo paskutiniu. Sakiau gi tau, kad šventes blogas turėsi, aš gi mačiau kokios jos pas tave buvo ax.gif Dėl to ir įbėgai čia tokia visa nervinga, užsipuolei. Eik ir perskaityk ramia galva kaip visi gražiai bendravo, kai tavęs nebuvo. Esi šio forumo smirdintis šūdas

Snd perskaiciau tavo isterikas su montekrist ir burbos mesla.
Keista, kad burbai svarbu tik Kucios, lyg kitos dienls nk nereiskia. Ji gi linkejo montekrist raupais susirgt.
Be to, totali durne, tavoji seimininke burba - susirgus vejauraupiais, kasesi negyvai davo charia, net sugebejo i savo namus pasikviest sunaus chebra. Nu kad uzkrest vejaraupiais jaunima, nes pati snuki draskesi..
Neisivaizduoju kaip galima but tokia savanaude - sena boba, kurios nieks niekur nekviecia, be jokios humanines ataskaitos susirgdins kitus. Siaubas.

Dabar burba visai pasius biggrin.gif
2019 12 28, 12:10]
Koks prosekas...vėjaraupiais sergu...bl...

Veidas, kaip vaikystėje. O skauda, o skauda...ant proto gali kristi Dar nespejau gripu persirgti, kosciu vos ne iki apsisiusiojimu ir še tau Petrai devontinės. Ir reikejo gi man uzeiti pas zmogu, kuris vejaraupiais susirges buvo...dar kokios dvi trys savaites kankintis liko. Bet eikit peklon koks skausmas, jei galeciau veida iki kaulu nusidraskyciau.
Papildyta:

Kaip slykstu, kai tokios savanaudes tik savo siknos ziuri...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 22:34
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 22:16)
Snd perskaiciau tavo isterikas su montekrist ir burbos mesla.
Keista, kad burbai svarbu tik Kucios, lyg kitos dienls nk nereiskia. Ji gi linkejo montekrist raupais susirgt.
Be to, totali durne, tavoji seimininke burba - susirgus vejauraupiais, kasesi negyvai davo charia, net  sugebejo i savo namus pasikviest sunaus chebra. Nu kad uzkrest vejaraupiais jaunima, nes pati snuki draskesi..
Neisivaizduoju kaip galima but tokia savanaude - sena boba, kurios nieks niekur nekviecia, be jokios humanines ataskaitos susirgdins kitus. Siaubas.

Dabar burba visai pasius biggrin.gif
2019 12 28, 12:10]
Koks prosekas...vėjaraupiais sergu...bl...

Veidas,  kaip vaikystėje. O skauda,  o skauda...ant proto gali kristi Dar nespejau gripu persirgti,  kosciu vos ne iki apsisiusiojimu ir še tau Petrai devontinės. Ir reikejo gi man uzeiti pas zmogu,  kuris vejaraupiais susirges buvo...dar kokios dvi trys savaites kankintis liko. Bet eikit peklon koks skausmas,  jei galeciau veida iki kaulu nusidraskyciau.
Papildyta:

Kaip slykstu, kai tokios savanaudes tik savo siknos ziuri...

kas prabilo? biggrin.gif sūnų paauglį įkalino vienoje kamūrkoje su proto liga sergančia močiute. Ko pati, geroji fėja, nemiegojai su savo motiną, o sūnus ko nemiegojo su tėvu? Esi tik pisama mėsa savo diedui? px jam tu ir jūsų sūnus? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2020 01 02, 22:48]kas prabilo? biggrin.gif sūnų paauglį įkalino vienoje kamūrkoje su proto liga sergančia močiute. Ko pati, geroji fėja, nemiegojai su savo motiną, o sūnus ko nemiegojo su tėvu? Esi tik pisama mėsa savo diedui? px jam tu ir jūsų sūnus? 4u.gif
[/quote]
Neuspring su savo seimininkes burbos tapke biggrin.gif .
Tu net bezdzionauji savo seimininkes frazes, beprote biggrin.gif .

Ei, menkaverte, jau ne pirma karta darai meskos paslauga savo drqugei ir seimininkei
biggrin.gif
burbanti-,2020 01 02, 18:37]
O mes tai su jaunimu šventėm, apie 20 musu buvo biggrin.gif
Isvare i klubą 9 val, grįžo 10 biggrin.gif , per dideles eiles buvo. Mes nuejom puse dvieju gult, o jaunimas kokia 5.
Kazko labai mazai fejerverku siemet buvo. Is kitos puses gerai - suo neissigando.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 23:41
dar nenurimai pisama mėsele? biggrin.gif diedas jau susiraukęs laukia su botagu, varyk tik, tapkučių nepamiršk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 23:43)
dar nenurimai pisama mėsele? biggrin.gif diedas jau susiraukęs laukia su botagu, varyk tik, tapkučių nepamiršk biggrin.gif

Nenurimai tu, siziorenine elfu senmerge 4u.gif .
Burba viduj griez ant tojios tupis dvarniagos danti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 23:55
Burbai vejaraupiai? biggrin.gif
Eina sau, bet tai sunku turi but, vyresniam amziuj nelengvai sergama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 03, 00:02)

Tau juokinga?

Menki cia juokai kai su tokia zaraza prisikviecia 20 jaunimo chebros Naujus svest...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 sausio 2020 - 08:19
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 23:54)
Nenurimai tu, siziorenine elfu senmerge 4u.gif .
Burba viduj griez ant tojios tupis dvarniagos danti biggrin.gif .

Debile tu nelaiminga, visi protingi žmonės žino, kad tu slaptai seki Burbę ir skaitai kitą temą ir iš ten tempi pletkus. Šioje temoje ji nieko tokio nerašė, o aš tau sakiau šią temą paskaityt kaip ji gražiai atrodė be tavęs debilės. Tai jei grieš dantį, tai grieš ant tavęs. Susitvarkyk pagaliau, o tai labai jau daug žmonių gyvenime ant tavęs griežia, net giminės. Todėl ir esi tokia sūtrauka nelaiminga
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 03, 00:02)
Eina sau, bet tai sunku turi but, vyresniam amziuj nelengvai  sergama  unsure.gif

Tuoj imsiu tikėti karma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 09:13)
Tau juokinga?

Menki cia juokai kai su tokia zaraza prisikviecia 20 jaunimo chebros Naujus svest...

Truputi juokinga,nes cia darzelinuku liga.
Nors as pati persirgau 20ies karru su dukra biggrin.gif
Bet geriau tegu perserga jaunimas dabar negu paskui tokiam amziuj.
Atsakyti
Labas rytas

Ar maudotes kas eketej? Na ar siaip ziema, jeigu eketes nera kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti