Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man tuo sventiniu laikotarpiu klientes tiek saldainiu ir sokoladu prinese, kad nzn kur det, mes nevalgom saldainiu. Nebent ferrero sunus suvalgo.
Dabar du maisai saldainiu deziu, geriau jau butu atnesusios ikru ar desros, nes kaina tai panasi iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 19:26
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 19:10)
Ir ka gi mam primena zmones, kurie skelbiasi turintys galiu? bigsmile.gif
Kas cia pas mus burtinyke? biggrin.gif

visi jų turi, tik bėda, kad tokie debilai kaip tu visiškai to nelavina ax.gif
https://www.15min.lt...ne-1024-1252466
(ir tai, čia dar daug kas nepažymėta ir neparašyta)
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 19:25)
Man tuo sventiniu laikotarpiu klientes tiek saldainiu ir sokoladu prinese, kad nzn kur det, mes nevalgom saldainiu. Nebent ferrero sunus suvalgo.
Dabar  du maisai saldainiu deziu, geriau jau butu atnesusios ikru ar desros, nes kaina tai panasi iseina.

baik čia svaigt, bedarbe
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:07)
visi jų turi, tik bėda, kad tokie debilai kaip tu visiškai to nelavina ax.gif
https://www.15min.lt...ne-1024-1252466
(ir tai, čia dar daug kas nepažymėta ir neparašyta)
Papildyta:

baik čia svaigt, bedarbe

Tu man nedeliok cia savo straipsniuku. Ezoteriniu knygeliu esu skaicius. Net tokiu, kurios tau neikandamos tavo proteliu.
Kas is tavo lavinimo, jei kvanki kas met vis gliau? Vaizgante jau turbut prisiskraide negriztamai, dabar tavo eile 4u.gif .
Bl.., bet ir priviso darlatanu tokiu kaip Satja, Das, dar sitas jogos nusvyyytes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 20:22
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 20:19)
Tu man nedeliok cia savo straipsniuku. Ezoteriniu knygeliu esu skaicius. Net tokiu, kurios tau neikandamos tavo proteliu.
Kas is tavo lavinimo, jei kvanki kas met vis gliau? Vaizgante jau turbut prisiskraide negriztamai, dabar tavo eile 4u.gif .
Bl.., bet ir priviso darlatanu tokiu kaip Satja, Das, dar sitas jogos nusvyyytes..

tai aišku, tokie idiotai kaip tu tai net ant laužus šviesesnius žmones deginot. Tu geriau žiūrėk kieno pėdomis tu eini, obuolys juk nuo obels netoli rieda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:25)
tai aišku, tokie idiotai kaip tu tai net ant laužus šviesesnius žmones deginot. Tu geriau žiūrėk kieno pėdomis tu eini, obuolys juk nuo obels netoli rieda mirksiukas.gif

Aciu diev pasibaige viduramziai, beveik viska galima paaiskinti mokslu. Na o uztrigusiems akmens amziaus ideologijose belieka tenkintis tokiais darlatanais kaip satja ar vaizgante. Beje, pagal Vaizgantes filosofija, kuria cia ji deste sm - nevaisingos aname gyvenime buvo paleistuves
Sutinki su tuo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 20:29)
Aciu diev pasibaige viduramziai, beveik viska galima paaiskinti mokslu. Na o uztrigusiems akmens amziaus ideologijose belieka tenkintis tokiais darlatanais kaip satja ar vaizgante. Beje, pagal Vaizgantes filosofija, kuria cia ji deste sm - nevaisingos aname gyvenime buvo paleistuves
Sutinki su tuo?

aha, beveik viską... bet tas beveik, tai išeina ant to, kad visas pagrindas nepaaiškintas gaunasi biggrin.gif Tai davai, mokslininke tu, paaiškink iš kur pirmieji žmonės, gyvūnai? Įrodyk moksliškai ar nieko nėra po mirties ar visgi yra?
Aš niekur nesakiau, kad aš Vaižgantei visame kame pritariu. Šiaip net negalėčiau to padaryti, nes aš jos nežinau net. Apsikeitėme tik keliomis žinutėmis vienoje temoje. Be ttu gi tai tą Vaižgantę skersai ir išilgai žinai, ne? Kartais ne tavo kokia giminė? Jūs gi ten prie tų nupušusių, ne? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:35)
aha, beveik viską... bet tas beveik, tai išeina ant to, kad visas pagrindas nepaaiškintas gaunasi biggrin.gif  Tai davai, mokslininke tu, paaiškink iš kur pirmieji žmonės, gyvūnai? Įrodyk moksliškai ar nieko nėra po mirties ar visgi yra?

Paziurek filma Prometheus. Ten daug idomiu minciu butent ta tema ir siaip filmas nenuobodus.

Nekelk tokiu klausimu, nes gal but atsakymai sugadins tavo gyvenima
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:35)
aha, beveik viską... bet tas beveik, tai išeina ant to, kad visas pagrindas nepaaiškintas gaunasi biggrin.gif  Tai davai, mokslininke tu, paaiškink iš kur pirmieji žmonės, gyvūnai? Įrodyk moksliškai ar nieko nėra po mirties ar visgi yra?
Aš niekur nesakiau, kad aš Vaižgantei visame kame pritariu. Šiaip net negalėčiau to padaryti, nes aš jos nežinau net. Apsikeitėme tik keliomis žinutėmis vienoje temoje. Be ttu gi tai tą Vaižgantę skersai ir išilgai žinai, ne? Kartais ne tavo kokia giminė? Jūs gi ten prie tų nupušusių, ne? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Po taves, kai irodysi kad ezoterika nera nukvakeliu paskutinis siaudas.
Oo, jau issizadi savo mokytojos, savo guru Vaizgantes bigsmile.gif . Negrazu, menkaverte, lb negrazu, tu tokia nuolanki jos tapkiu nesiotoja ezoteriniuose paistaluose buvai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 20:41)
Po taves, kai irodysi kad ezoterika nera nukvakeliu paskutinis siaudas.
Oo, jau issizadi savo mokytojos, savo guru Vaizgantes bigsmile.gif . Negrazu, menkaverte, lb negrazu, tu tokia nuolanki jos tapkiu nesiotoja ezoteriniuose paistaluose buvai biggrin.gif .

Tai kur jau aš nukvakėlė įrodinėsiu kažką? sėdžiu ir tyliu biggrin.gif davai, reikškis mokslinčia, įrodinėk, kad nedūra, nemokanti net žinutės tipo gautos persiųst visiems biggrin.gif
tai esi vyro šunytis? auau? Visur tos tapkės tau ir tapkės. Nepavargsti jam nešiot? Žinok yra pagalbos linijos, skyrybos egzistuoja, kreipkis, nekentėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:50)
Tai kur jau aš nukvakėlė įrodinėsiu kažką? sėdžiu ir tyliu biggrin.gif davai, reikškis mokslinčia, įrodinėk, kad nedūra, nemokanti net žinutės tipo gautos persiųst visiems biggrin.gif
tai esi vyro šunytis? auau? Visur tos tapkės tau ir tapkės. Nepavargsti jam nešiot? Žinok yra pagalbos linijos, skyrybos egzistuoja, kreipkis, nekentėk 4u.gif

Jei jau issisemei - tai gal ir patylek, bezdzionele🐵.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 02, 20:41)
Paziurek filma Prometheus. Ten daug idomiu minciu butent ta tema ir siaip filmas nenuobodus.

Nekelk tokiu klausimu, nes gal but atsakymai sugadins tavo gyvenima

kad asmeninės paieškos duoda visgi dar daugiau nei kitų žmonių patirtys ar išgalvojimai. Bet ačiū, gal ir žvilgtelsiu kada.
Aš pakankamai atsakymų žinau. Ir tikrai taip, mirtis yra šūdas. Nors ir gyvenimas visų čia Žemėje irgi skaudus vienaip ar kitaip.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 02, 20:53)
Jei jau issisemei - tai gal ir patylek, bezdzionele🐵.

tu visada taip rašai, kai tau kertama į paširdžius. Tada pasibaigia tyčiojiaisi, susimąstai trumpam biggrin.gif Tik esi ant tiek buka, kad tik trumpam. Būtum protinga, seniai užtiltum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:55)
Aš pakankamai atsakymų žinau. Ir tikrai taip, mirtis yra šūdas. Nors ir gyvenimas visų čia Žemėje irgi skaudus vienaip ar kitaip.
Papildyta:

tu visada taip rašai, kai tau kertama į paširdžius. Tada pasibaigia tyčiojiaisi, susimąstai trumpam biggrin.gif Tik esi ant tiek buka, kad tik trumpam. Būtum protinga, seniai užtiltum smile.gif

Taip sneka visi ligoniai. Na neva jie daugiau zino biggrin.gif .

Nereikejo tau issiduot, kad " kovosi" del savo " paskutinio zodzio". Tai silpnybes ir susireiksminimo pozymis 4u.gif . Dabar tampau tave kiek tik noriu biggrin.gif . Te 4u.gif
P.s. zeek kiek is savo nervu klaidu darai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 02, 20:55)
tyčiojiaisi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 sausio 2020 - 21:02