Vasari saltis duos kaip reikiant.
Nejuokauk, iš kur tokios žinios?Nebuvo per Kalėdas žiemos, nebereikia nė dabar.
Diena ilgėja, saulė šnd šviečia, nenoriu nė pagalvoti apie sniegą.
Šunys laimingi grįžę iš miškų, tikrai labai graži diena.
Vakare sakė subjurs,bus šlapdrba ir stiprus vėjas.
Česnakai mano darže auga ir žaliuoja, kaimynės darže petražolės bujoja.O žliūgių gražumas nenusakomas, nors imk ir valgyk
Visada taip buna.

</p></div></blockquote><p>Nejuokauk, iš kur tokios žinios?Nebuvo per Kalėdas žiemos, nebereikia nė dabar.
</p><p>Diena ilgėja, saulė šnd šviečia, nenoriu nė pagalvoti apie sniegą.
</p><p>Šunys laimingi grįžę iš miškų, tikrai labai graži diena.
</p><p>Vakare sakė subjurs,bus šlapdrba ir stiprus vėjas.
</p><p> Česnakai mano darže auga ir žaliuoja, kaimynės darže petražolės bujoja.O žliūgių gražumas nenusakomas, nors imk ir valgyk

</p>
o erkės? nenori, kad pašaltų?

o erkės? nenori, kad pašaltų?
Erkės taip paprastai neiššąla.Jos tiesiog pereina į anabiozės būseną, ir labai ramiai peržiemoja.Nelabai aš tų erkių bijau, aš daugiau dėl šunų pergyvenu.
Man labiau gaila paukščių, kurie apsigavo ir laiku nepasitraukė į pietines šalis.
Burbanti, sėkmės tau, ir truputuką pavydu.
Nereiktu dziaugtis, jei medziai prades sprogti, augalai lysti is zemes ir uzsalas tada, ne kazka bus.
Is kur jus istrauket, kad Burba serga?
O as apsipirkau vakar, 2 sukneles, tunika, baltinukai, 2 sijonai

Bet kaip nieko gero vaje vaje, visas pardes ivaiksciojau baisuma, ne rubai, kol kazka randi kokybiskesnio ir vel dauguma rubu tkmaxe radau, ten dar kazka imanoma rasti naturaliu audiniu, kokybisko, grazaus...
O budavo laikai , kai per kaledinius ispardavimus prisipirgdavau daug rubu, vaikam beveik metam i prieki apipirkdavu, dabar nieko visai....

Pas mus irgi siandien grazu saule, bet po vakarykscio sporto pardese, nepakylu

Papildyta:
petrazles ir ziema po sniegu bujoja, siaip geras augalas

Bliamba, su tais išmaniais semaforais, tik vienas pliusas- sukant į kairę niekas neišeis, ar niekas neišvažiuos prieš nosį.Nors visokių bepročių- daltonikų pilna.Gatvių pralaidumas tai tikrai sumažėjo.
Mūsų kaime irgi virtinės nusidriekė, keikiasi visi, buzojasi, mol kamščiai pas mus.Gal sostinėje nėra buvę.Ten iki namų po kelias val važiuoja ir niekas neburba.
Oi kaip as laukiu tu atostogu.
Idomus klimatas, dar tokiame nebuvau. Sake ten dieną naktı dabar apie 27 laipsnius. Nesikeicia temperatura. Lietu sezonas, tai i savaite pora kartu lis. Labai gerai, vaziuojam pasigulineti rojuje10 dienu, ne vaikscioti kilometrus Tik skristi teks 20 val

Musu teritorija (resort)

gulesiu su kokteiliais abiejose rankose ir nieko daugiau neveiksiu

Imkit ir valgykit

Imkit ir valgykit
Pasiskaitykit, naudingas augalas, aš jas seniai į salotas kartu su pirmaisiais pavasariniais lapeliais skinu ir į salotas dedu.
Ačiū, nereikia.Vieną kartą pabandžiau, apie liežuvį sukosi, niekaip nuryti negalėjau, tas pats ir su garšvomis buvo.Kvapas ir skonis šlykštus.Ai, tiek jau to, salotų užsiauginu pati, o žiemos sezonu nusiperku.Nebus iš manęs sveikuolės, tikrai nebus. Kiek žinau skandinavai labai vertina visokias žl9ges, balandas,garšvas, dilgynes.Dilgynės su sviestu ir duona tikrai skanu, sriuba irgi skani.