Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pareklamuosiu viena produkta, kuri gavau dovanu - kanapiu druska. Nerealus prieskonis, per kelias dienas puse 100gr maiselio nera. I kepamas bulves, padazus, sriuba🤗.
Idomuc, nupirk zmonai, uz tuos kepintus dziovintus svogunus zymiai skaniau.
Atsakyti
Rūbų randu, greit į Vokietiją varysiu, gal ten dar ką rasiu unsure.gif
Ps, kai figūra gera, Lutuke, tai ir rūbų yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 03, 19:45)
Rūbų randu, greit į Vokietiją varysiu, gal ten dar ką rasiu unsure.gif
Ps, kai figūra gera, Lutuke, tai ir rūbų yra rolleyes.gif

Prie ko cia figura? dydziu gi ivairiu yra to pacio rubo, medziagos sintetines, pasiuvimai tragiski, kelias valandas pravaiksciojau vakar, radau aisku, bet taip nera, kad nueini ir nusiperki. Ieskojau sukneliu siaip jau kasdieniniu, patogiu, nesinetiniu arba sijonu idomesniu kokiu. Gal as tik isranki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 19:51)
Prie ko cia figura? dydziu gi ivairiu yra to pacio rubo, medziagos sintetines, pasiuvimai tragiski, kelias valandas pravaiksciojau vakar, radau aisku, bet taip nera, kad nueini ir nusiperki. Ieskojau sukneliu siaip jau kasdieniniu, patogiu, nesinetiniu arba sijonu idomesniu kokiu. Gal as tik isranki  biggrin.gif

Įtariu, tokių senienų, kokių ieškai, nebegamina.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 16:14)
Nu, jus dirbkit,  o as varau i Seišelius uz geros savaitės  biggrin.gif

Faina, galetum ir mane pasiimti biggrin.gif
Tu daug keliauji, uzauginai sunu, ka patartum paaugliam, kur idomu jiem butu?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 03, 19:53)
Įtariu, tokių senienų, kokių ieškai, nebegamina.

Man idomu, kaip tu isivaizduoji, kaip as rengiuosi? lotuliukas.gif kas yra senienos siais laikais madoje, tautiniai kostiumai? lotuliukas.gif
O tu nenesioji sukneliu ar randi, ne vasariniu, kasdieniniu ir ne sintetiniu, nesenieniniu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 18:21)
Kiek žinau skandinavai labai vertina visokias žl9ges, balandas,garšvas, dilgynes.Dilgynės su sviestu ir duona tikrai skanu, sriuba irgi skani.

Garsvos man visai patiko keptos i bulkutes labai panasus i spinatu skoni. o siaip as dedavau i smudzius kartu su vaisiais kelis lapelius garsvu, kiaulpieniu, dilgeliu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 19:51)
Prie ko cia figura? dydziu gi ivairiu yra to pacio rubo, medziagos sintetines, pasiuvimai tragiski, kelias valandas pravaiksciojau vakar, radau aisku, bet taip nera, kad nueini ir nusiperki. Ieskojau sukneliu siaip jau kasdieniniu, patogiu, nesinetiniu arba sijonu idomesniu kokiu. Gal as tik isranki  biggrin.gif

Kai rubas kokybiskas ir zinomos firmos, tai ir dydis atitinka. Is vyro Kaledom gavau silko chalata su naktiniais - na kaip butu siuti pagal uzsakyma.
Kojs pas tave isrankumas, jei tympes su suknele derini ir dziugauji lidlo lienenelemis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 20:33)
Pareklamuosiu viena produkta, kuri gavau dovanu - kanapiu druska. Nerealus prieskonis, per kelias dienas  puse 100gr maiselio nera. I kepamas bulves, padazus, sriuba🤗.
Idomuc, nupirk zmonai, uz tuos kepintus dziovintus svogunus zymiai skaniau.

Per šventes prisidariau:) Prieš šventes visą maišelį kanapių pakepinau ir sumaliau, iš 3/4 padariau spirgynę su svogūnais, likusias maltas kanapes susipyliau į atskirą indelį, naudosiu kaip prieskonį.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 19:21)
Ačiū, nereikia.Vieną kartą pabandžiau, apie liežuvį sukosi, niekaip nuryti negalėjau, tas pats ir su garšvomis buvo.Kvapas ir skonis šlykštus.Ai, tiek jau to, salotų užsiauginu pati, o žiemos sezonu nusiperku.Nebus iš manęs sveikuolės, tikrai nebus. irnesakyk.gif Kiek žinau skandinavai labai vertina visokias žl9ges, balandas,garšvas, dilgynes.Dilgynės su sviestu ir duona tikrai skanu, sriuba irgi skani.
</p>

??? Garšvų niekada nebandžiau valgyti, bet man jaunutės žliūgės pavasarinėse salotose - skanybė, lygiai taip pat, kaip pirmosios balandos. Pavasariais į sriubas dedu jaunučių kiaulpienių ir dilgėlių lapelių, balandų.

Čia, matyt, kaip kas pripratęs, mano močiutė (žemaitė) sriubas su tokiomis žolelėmis virdavo, tai ir man skanu, ir vaikai (jau suaugę) mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 20:01)
Faina, galetum ir mane pasiimti  biggrin.gif
Papildyta:

Taigi aiskinai cia issijuosus kokie visi plastiniai kurortai neidomus.
Dabar, ziu, pasalpine prasosi na chaliavu ir domisi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 21:01)
Faina, galetum ir mane pasiimti  biggrin.gif
.

biggrin.gif
Vyras sako - trys šalys: Kuba, Tailandas ar Seišelių salos. Rinktis kur nori.
Tai kaip gi as neissirinksiu rojaus kampelio senus kaulus pašildyti biggrin.gif

O jei rimta gaida, tai vaikas pamate lygiai tiek visko, kiek mes su vyru. Visada visur vaziuidavome šeima. Šiemet pirmi metai, kai vieni du i antra kelione vaziuojam. Bet kad sunus nebutu nuskriaustas - jam atideta pinigu suma atostogoms su draugais vasara, vistiek gi vaziuos kur i Ispanija.
Galima pinigus i kojinę kišti ir laukti pencijos, o galima idomiai pragyventi ir pamatyti pasaulio. Mes su vyru, ačiū Die, nesam materialistai
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 03, 21:07)
Per šventes prisidariau:) Prieš šventes visą maišelį kanapių pakepinau ir sumaliau, iš 3/4 padariau spirgynę su svogūnais, likusias maltas kanapes susipyliau į atskirą indelį, naudosiu kaip prieskonį.
??? Garšvų niekada nebandžiau valgyti, bet man jaunutės žliūgės pavasarinėse salotose - skanybė, lygiai taip pat, kaip pirmosios balandos. Pavasariais į sriubas dedu jaunučių kiaulpienių ir dilgėlių lapelių, balandų.

Čia, matyt, kaip kas pripratęs, mano močiutė (žemaitė) sriubas su tokiomis žolelėmis virdavo, tai ir man skanu, ir vaikai (jau suaugę) mėgsta.

O kur jus perkat tas kanapes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 sausio 2020 - 20:29

Kanapinė druska tikras gėris.Prieš kelis metus man viena moteris mugėje įsiūlė.niurnėjau, bet pasiėmiau.Tiko ir patiko, ypač su bulvėmis eina.Aš aukštaitė, pas mus valgiai su kanapėmis negaminami.Bet jau teta ar močiutė jų nevartodavo.Aliejus nepatiko,kažkokia žaliena neša.Bandžiau veidą teptis, visai nepasiteisino.

Papildyta:
Garsvos man visai patiko keptos i bulkutes labai panasus i spinatu skoni. o siaip as dedavau i smudzius kartu su vaisiais kelis lapelius garsvu, kiaulpieniu, dilgeliu.

Ne smudžiai, o glotnučiai.Vien nuo pagalvojimo, kaip jie atrodo darosi negera.

Vis tik gaila,kad tu ne LT gyveni , man visas garšvas suvalgytum, o tai susitvarkymo su jomis nėra, net Roundap'as nepadeda.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 21:31)
<p>Kanapinė druska tikras gėris.Prieš kelis metus man viena moteris mugėje įsiūlė.niurnėjau, bet pasiėmiau.Tiko ir patiko, ypač su bulvėmis eina.Aš aukštaitė, pas mus valgiai su kanapėmis negaminami.Bet jau teta ar močiutė jų nevartodavo.Aliejus nepatiko,kažkokia žaliena neša.Bandžiau veidą teptis, visai nepasiteisino.
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72577158" data-time="1578074498"><div><p>
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Ne smudžiai, o glotnučiai.Vien nuo pagalvojimo, kaip jie atrodo darosi negera.
</p><p>Vis tik gaila,kad tu ne LT gyveni , man visas garšvas suvalgytum, o tai susitvarkymo su jomis nėra, net Roundap'as nepadeda.
</p><p>
</p>

Ojazau...Mes su vyru ta gydomaji alieju vartojom po lašą. Eina jis peklan kokia bjaurastis. Pabandėm - ačiū daugiau nereikia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 20:06)
Kai rubas kokybiskas ir zinomos firmos, tai ir dydis atitinka. Is vyro Kaledom gavau silko chalata su naktiniais - na kaip butu siuti pagal uzsakyma.
Kojs pas tave isrankumas, jei tympes su suknele derini ir dziugauji lidlo lienenelemis?

o kas sake, kad netaitinka apie ka tu cia? blink.gif

senos pas tave zinios, kaip visada , jau senai sakiau dziaugiuosi primarko liemenukais, sportinio tipo, superiniai biggrin.gif kitokiu nebenoriu nei matyti biggrin.gif

Kam naktiniai/ Nuogai reikia miegoti su vyru mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 20:10)
Taigi aiskinai cia issijuosus kokie visi plastiniai kurortai neidomus.
Dabar, ziu, pasalpine prasosi na chaliavu ir domisi biggrin.gif .

tai plastikiniai ir nedomina, del to ir klausiu patarimo zmogaus, kuris po tokius nesivazineja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 20:31)
Ne smudžiai, o glotnučiai.Vien nuo pagalvojimo, kaip jie atrodo darosi negera.
</p><p>Vis tik gaila,kad tu ne LT gyveni , man visas garšvas suvalgytum, o tai susitvarkymo su jomis nėra, net Roundap'as nepadeda.

lotuliukas.gif parduok, kiek zinau Grazina Gum ieskodavo geros neapipurkstos produkcijos tokios, aisku jei roundapo nenaudoji savam sklype.
Man vis tiek bus smudziai, nezinau man tie naujadarai lietuviski zodziai nelimpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 20:34)
Ojazau...Mes su vyru ta gydomaji alieju vartojom po lašą. Eina jis peklan kokia bjaurastis. Pabandėm -  ačiū daugiau nereikia.

ta gal tu turi omenyje CBD alieju?

siaip kanapes tai geris , tike visko i ju glaima pagaminti, vaikai juokiasi is manes sako tu drugs vartoji lotuliukas.gif turiu proteino kanapiu ir arbatos biggrin.gif
Atsakyti