Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 20:58)
Oralini jau darai?

o tau koks skirtumas, ka mes darom su vyru ? blink.gif eik su saviskiu aptark tuos klausimus. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 21:36)
Mes is to nedarom problemos. Paeiliui kas kur nori. Jei viena kelione pagal mano norus,  kita -  pagal vyro,  trecia -  pagal vaiko. Taip ir sukam ratą

tai kad as nenoriu, kur salta, ar uodu pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 22:46)

tai kad as nenoriu, kur salta, ar uodu pilna  biggrin.gif

Argi mes visada darome tik tai ka norime gyvendami šeimoje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 21:46)
o tau koks skirtumas, ka mes darom su vyru ? blink.gif eik su saviskiu aptark tuos klausimus. mirksiukas.gif
Papildyta:

Mums nera ko aptarineti, sexse suderinamumas yra.
Bet tave jaudinana mano naktiniai - tai as, ne taip kaip tu, su tympem kasdieninem vakare ir ryte nesislaistau po namus - megstu ant svaraus kuno naktinius ar chalata uzsimaukslint, filma vakare pazet ar tiesiog ryte kavos atsigert. Be to nakti prabudus nuoga po namus nelakstysiu. Daslo, frigidine?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 20:01)
Faina, galetum ir mane pasiimti  biggrin.gif
Tu daug keliauji, uzauginai sunu, ka patartum paaugliam, kur idomu jiem butu?
Papildyta:

Man idomu, kaip tu isivaizduoji, kaip as rengiuosi? lotuliukas.gif kas yra senienos siais laikais madoje, tautiniai kostiumai? lotuliukas.gif
O tu nenesioji sukneliu ar randi, ne vasariniu, kasdieniniu ir ne sintetiniu, nesenieniniu?  bigsmile.gif
Papildyta:

Garsvos man visai patiko keptos i bulkutes labai panasus i spinatu skoni. o siaip as dedavau i smudzius kartu su vaisiais kelis lapelius garsvu, kiaulpieniu, dilgeliu.

Randu, nes nesibaidau sintetikos.
Papildyta:
Nesuprantu, kaip vaikų turint nuogai miegot? Nekalbu apie paauglius įmitusius.
Atsakyti
Zeek, lutuke, kaip pvz faina ryte su tokiais kavos uzsikaist
https://www.intymipa...Amour-Amaranth/
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 03, 22:06)

Tai gal ten tokie, kur arciau gamtos? Ttaip sakant nuogi laksto ir sika/ myza vidury kambario?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 21:49)
Argi mes visada darome tik tai ka norime gyvendami šeimoje?

more or less biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 22:00)
Mums nera ko aptarineti, sexse suderinamumas yra.
Bet tave jaudinana mano naktiniai - tai as, ne taip kaip tu, su tympem kasdieninem vakare ir ryte nesislaistau po namus - megstu ant svaraus kuno naktinius ar chalata uzsimaukslint, filma vakare pazet ar tiesiog ryte kavos atsigert. Be to nakti prabudus nuoga po namus nelakstysiu. Daslo, frigidine?

Tai kaip suprantu tarp musu su tavim suderinamumo nera, kad mums tai reikia aptarineti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 03, 22:06)
Randu, nes nesibaidau sintetikos.
Papildyta:

nu va matai, o jei noretum naturaliu?

o cambala turi mazu vaiku? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 22:14)
Zeek, lutuke, kaip pvz faina ryte su tokiais kavos uzsikaist
Papildyta:
Tai gal ten tokie, kur arciau gamtos? Ttaip sakant nuogi laksto ir sika/ myza vidury kambario?

Vasara taip labai faina, as turiu silkini chalatuka- suknute, jau rasiau, o toks jau butu siek tiek per daug prie vaiku sukinetis, beja kavos negeriu biggrin.gif Rytais geriu vandeni ir darau joga pusiau nuoga biggrin.gif O tau sekmes nesiojant , tavo vaikas gi jau suauges ir ne namie gyvena.

Kas miega nuogi , tie vadinasi sika ir myza viduryje kambario? tu tikrai niekad nemiegi nuoga? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 22:51)
Tai kaip suprantu tarp musu su tavim suderinamumo nera, kad mums tai reikia aptarineti? lotuliukas.gif
Papildyta:

o cambala turi mazu vaiku? bigsmile.gif
Papildyta:

Vasara taip labai faina, as turiu silkini chalatuka- suknute, jau rasiau, o toks jau butu siek tiek per daug prie vaiku sukinetis, beja kavos negeriu  biggrin.gif Rytais geriu vandeni ir darau joga pusiau nuoga  biggrin.gif O tau sekmes nesiojant , tavo vaikas gi jau suauges ir ne namie gyvena.

Kas miega nuogi , tie vadinasi sika ir myza viduryje kambario? tu tikrai niekad nemiegi nuoga? blink.gif

Nesipirsk i drauges - pas mane negali but suderinamumo su tokia nupusele kaip tu. Tai dziaukus nors burbos draugija.

Jo, rasei - is padevetu nesioji apat trikotaza.

Na musu vaikas tai grizta daznai savaitgaliais. Prie mamos karfais keliuos. Dar pagalbine moteris kartais buna. Taip kad nuogais papais po namus tikrai nelakstau.

Kam reikia jkga daryt nuogai? biggrin.gif kad cakros atsivertu? Nepagalvoji, kad tavi sunus stebi tave? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 23:51)
more or less  biggrin.gif

Mylėk savo artimą kaip pats save.

Kelintas Dievo įsakymas?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 03, 23:07)
Mylėk savo  artimą kaip pats save.

Kelintas Dievo įsakymas?

Nei vienas is tu 10 biggrin.gif
Bet man tas labai patinka, esme, butent, jei mokesi myleti save, mokesi ir kitus myleti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 22:51)
o toks jau butu siek tiek per daug prie vaiku sukinetis,

Atsilupele, tam ir yra chalatai
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 23:03)
Nesipirsk i drauges - pas mane negali but suderinamumo su tokia nupusele kaip tu. Tai dziaukus nors burbos draugija.
Jo, rasei - is padevetu nesioji apat trikotaza.
Aubade
Na musu vaikas tai grizta daznai savaitgaliais. Prie mamos karfais keliuos. Dar pagalbine moteris kartais buna. Taip kad nuogais papais po namus tikrai nelakstau.
Kam reikia jkga daryt nuogai? biggrin.gif kad cakros atsivertu? Nepagalvoji, kad tavi sunus stebi tave?  biggrin.gif

fui, niekad to nerasiau, ziuriu haiucinacijos tesiasi ir naujais metais biggrin.gif Nenoretum sau tokio rezoliucijos siemet susigalvoti, kad daugiau jokiu nesamoniu apie kitus zmones nerasinesi?

Taigi, pati ka tik rasei, kad smagu su tokiais naktinukais kava ryte darytis, tai gal apsipresk, bigsmile.gif

Kas pas tave per fantazija blink.gif Ne nuogai, pusiau nuogai sakiau, su triusikais ir sportiniu liemenuku, patogiau taip, karsta be to, jei apsirengus sportuoji, savo kambaryje darau niekas nemato.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 03, 19:33)
Pareklamuosiu viena produkta, kuri gavau dovanu - kanapiu druska. Nerealus prieskonis, per kelias dienas  puse 100gr maiselio nera. I kepamas bulves, padazus, sriuba🤗.
Idomuc, nupirk zmonai, uz tuos kepintus dziovintus svogunus zymiai skaniau.

dar ir narkata ne tik alkaša biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 03, 19:45)
Rūbų randu, greit į Vokietiją varysiu, gal ten dar ką rasiu unsure.gif
Ps, kai figūra gera, Lutuke, tai ir rūbų yra rolleyes.gif

aš tai kaip tik labai neblogų XXL rūbų matau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 03, 20:01)
Man idomu, kaip tu isivaizduoji, kaip as rengiuosi? lotuliukas.gif kas yra senienos siais laikais madoje, tautiniai kostiumai? lotuliukas.gif
O tu nenesioji sukneliu ar randi, ne vasariniu, kasdieniniu ir ne sintetiniu, nesenieniniu?  bigsmile.gif

taip praeitą vasarą ir neradau normalios nesintetinės suknelės už normalią kainą. Jei daugiau natūrali, tai ilgis vos ne iki žemės, nu ačiū, aš dar ne bobutė smile.gif
Atsakyti