QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 19:31)
<p>Kanapinė druska tikras gėris.Prieš kelis metus man viena moteris mugėje įsiūlė.
Labas rytas, kanapinę druską pirkau sausio 1d. Vilniuje prie egltues. viename iš namelių.
ar jūsu tarpe yra visai abstinenciu? supratau, kad aš alkoholio virškinimo fermento visai neturiu, kepenys neapdirba. sausio 1d. ejau ilgai gedimino prospektu, paskui atgal krantine, porasyk maniau , kad nukrisiu ant asfalto palei upe:) o iš vakaro tik taurė raudono vyno gerta, dar dieną prieš - irgi taurė ružavo. tik tiek. aišku, kavos sausio 1d ryte ikaliau, tai viską pablogino. gal vandens mažai geriau. tiek man tereikia, kad paskui 3d blaivytis:) ždž, gerti negaleciau, ne sper pusmeti laisvai nsuigerciau.
kai mečiau mėsą, alkoholis lb greit patenka, iškart apsivaigstu, na, bet laimė greit ir atsisuka galva. keista, kad abi mano sesės, jaunesnes ir kūdesnės, visą nakti siubciojo kokteiliukus ir joms nieko (cia NESKAITANT VYNO).
siaip, nauji faini,. bent syki praleidom visi broliai seses kartu - ne su draugais, o tik mes ir su antromis pusemis, vaikais, žaisdami stalo zakidimus ir pokeri iki 5ryto. brolio loftas prie pat Vilniaus rotušes. buvo smagu stebeti fejerverkus, ir girtu minios visai nebuvo. nebuvo nemalloniu agresyviu veidu. gereja lietuviai.
del šunų. manasis meile, mano ex nuolat su šunumis. turejo vieną, dabar jau du, nes kaimynai kraustesi i prancūzija, nenorejo temptis šuns, ir paliko retrieveri mano exui. tai jis miske gyvena, visad malasi su tais šunimis. labai noriu šuns, bet tam reikia nusiteikti 15m. nelaisves, ar ne? ir nustot keliauti, nes kur tu suni tampysi? taigi, dilema. o kolkas namie - sniego baltumo kate.
monteverte, tu viena vedzioji suni - ar su vyru pakaitomis? su mano ex tau patiktu, jis visai - toks - total gamtos ir gyvunu zmogus.

del zmogaus, gerusio pieną 2 metus. pazistu Anantara das, vasinavu dvasininka, asmeniskai, nes pabendrauju nemazais su vaisnaivais. lutuke teisingai pastebejo: jei iki tol zmogus rijo bet ka, jam net pienas nekenks, prasivalyti gerai, bet jei dar butu tiek pat laiko geres, jau butu pradeje reikstis visokios avitaminozes. panašiai, kaip storulis youtube, kuris 365d tik vandeni ir mineralus gere, juk riebalu atsargu turi. bet siaip ant gryno pieno, kad ir nepasterizuoto ilgai nepasedesi. dabar net Anantara visiems sako (tas buves faras, sedejes zonoje), jog pienas negeria, ypac vakare, ypac suaugusiems, ir jei maisai su kazkuo. jei mnori gydomojo poveikil daraisi su ciberzole ir geri atskira, su niekuo nemaišai. nebent taip.
geros dienos, varau i miską su šunumis palakstyti.

p.s. buvo smagu palei upę sausio pirmą sutikti begancius krosiuką (du zmones suskaiciavau), kuomet didziuma publikos pagiriojosi...