Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 03, 19:31)
<p>Kanapinė druska tikras gėris.Prieš kelis metus man viena moteris mugėje įsiūlė.

Labas rytas, kanapinę druską pirkau sausio 1d. Vilniuje prie egltues. viename iš namelių.
ar jūsu tarpe yra visai abstinenciu? supratau, kad aš alkoholio virškinimo fermento visai neturiu, kepenys neapdirba. sausio 1d. ejau ilgai gedimino prospektu, paskui atgal krantine, porasyk maniau , kad nukrisiu ant asfalto palei upe:) o iš vakaro tik taurė raudono vyno gerta, dar dieną prieš - irgi taurė ružavo. tik tiek. aišku, kavos sausio 1d ryte ikaliau, tai viską pablogino. gal vandens mažai geriau. tiek man tereikia, kad paskui 3d blaivytis:) ždž, gerti negaleciau, ne sper pusmeti laisvai nsuigerciau.
kai mečiau mėsą, alkoholis lb greit patenka, iškart apsivaigstu, na, bet laimė greit ir atsisuka galva. keista, kad abi mano sesės, jaunesnes ir kūdesnės, visą nakti siubciojo kokteiliukus ir joms nieko (cia NESKAITANT VYNO).
siaip, nauji faini,. bent syki praleidom visi broliai seses kartu - ne su draugais, o tik mes ir su antromis pusemis, vaikais, žaisdami stalo zakidimus ir pokeri iki 5ryto. brolio loftas prie pat Vilniaus rotušes. buvo smagu stebeti fejerverkus, ir girtu minios visai nebuvo. nebuvo nemalloniu agresyviu veidu. gereja lietuviai.
del šunų. manasis meile, mano ex nuolat su šunumis. turejo vieną, dabar jau du, nes kaimynai kraustesi i prancūzija, nenorejo temptis šuns, ir paliko retrieveri mano exui. tai jis miske gyvena, visad malasi su tais šunimis. labai noriu šuns, bet tam reikia nusiteikti 15m. nelaisves, ar ne? ir nustot keliauti, nes kur tu suni tampysi? taigi, dilema. o kolkas namie - sniego baltumo kate.
monteverte, tu viena vedzioji suni - ar su vyru pakaitomis? su mano ex tau patiktu, jis visai - toks - total gamtos ir gyvunu zmogus. smile.gif
del zmogaus, gerusio pieną 2 metus. pazistu Anantara das, vasinavu dvasininka, asmeniskai, nes pabendrauju nemazais su vaisnaivais. lutuke teisingai pastebejo: jei iki tol zmogus rijo bet ka, jam net pienas nekenks, prasivalyti gerai, bet jei dar butu tiek pat laiko geres, jau butu pradeje reikstis visokios avitaminozes. panašiai, kaip storulis youtube, kuris 365d tik vandeni ir mineralus gere, juk riebalu atsargu turi. bet siaip ant gryno pieno, kad ir nepasterizuoto ilgai nepasedesi. dabar net Anantara visiems sako (tas buves faras, sedejes zonoje), jog pienas negeria, ypac vakare, ypac suaugusiems, ir jei maisai su kazkuo. jei mnori gydomojo poveikil daraisi su ciberzole ir geri atskira, su niekuo nemaišai. nebent taip.

geros dienos, varau i miską su šunumis palakstyti. biggrin.gif ar darote kokius nors pasiryžimus? naujiems metams?
p.s. buvo smagu palei upę sausio pirmą sutikti begancius krosiuką (du zmones suskaiciavau), kuomet didziuma publikos pagiriojosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 06 sausio 2020 - 10:18
Given, mes irgi lošėm pokerį savaitgalį kaime kompanija, linksmai smile.gif vieną vakarą šiaip panaktinėjom, o kitą buvo monopolis (vaikui labai patinka) ir pokeris (irgi mokosi smile.gif
Ėjom į žygį, prie Anykščių vakar vakare kiek pasnigo, visai gražus miškas tapo.
Aš išgeriu vyno po taurę kelis kartus per savaitę, kartais rečiau/dažniau. Jei daugiau bent keliomis taurėmis-neeee, negaliu, kitą dieną blogai jaučiuosi, be jėgų kažkokia. Ir pastebėjau, kad su metais tai atsirado.

Gaila, kad šventės baigėsi ir reikia jau grįžti į darbus...

Lutuke, aš tave suprantu, kad nenori į Islandiją biggrin.gif Aš irgi noriu į šiltas šalis labiau. Norvegijoje tau gal patiktų, gamta ten graži, bet kai šilčiau (man). Bet jei visi artimieji norėtų...Tada kita kelionė būtų į kokią pietų šalį pavasariop-kai žydi visi žiedai, kvepia apelsinmedžiai, balandį jau netgi maudytis galima, kokiais kalnų takais pasivaikščioti (Ispanija, Italija), mašina važiuoti ir apžiūrinėti kažką įdomaus (Portugalija). Žiūrint kokių atostogų norisi. Be kompromisų čia neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 06, 10:17)

del zmogaus, gerusio pieną  2 metus. pazistu Anantara das, vasinavu dvasininka, asmeniskai, nes pabendrauju nemazais su vaisnaivais. lutuke teisingai pastebejo: jei iki tol zmogus rijo bet ka, jam net pienas nekenks, prasivalyti gerai, bet jei dar butu tiek pat laiko geres, jau butu pradeje reikstis visokios avitaminozes. panašiai, kaip storulis youtube, kuris 365d tik vandeni ir mineralus gere, juk riebalu atsargu turi. bet siaip ant gryno pieno, kad ir nepasterizuoto ilgai nepasedesi. dabar net Anantara visiems sako (tas buves faras, sedejes zonoje), jog pienas negeria, ypac vakare, ypac suaugusiems, ir jei maisai su kazkuo. jei mnori gydomojo poveikil daraisi su ciberzole ir geri atskira, su niekuo nemaišai. nebent taip.

O tai bendraudama su tuo nusvyyytusiu, nebandei jam kaip kad cia aiskint, kad pienas syvai, o kiausiniai - vistos menesines?

Lutuke kvepalus nusipirko biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 05, 20:39)
Daryk tu kaip nori, tik nebesiputok.Tobulėk sau į sveikatą.Tavo vienas pasirinkimas, mano kitas.Tik naudodama "mažiau" neįsivaizduok,kad išgelbėsi pasaulį.Mūsų vartojimas yra apskritas nulis su tuo, ką vartoja Kinija, ar JAV,ar Rusija.

Kodel manai, kad as puikuojuosi, kokie zodziai tau tokia prasme suteikia? blink.gif Vienai moralai rodosi, kitaip pasipuikavimas, nemanot, kad tai jusu fantazija?
Neisivaizduoju,kad isgelbesiu pasauli, gal tai psichiniai ligoniai isivaizduoja?
O siukslinimas visas skaitosi, koks skirtumas , kur zmogus ggyvena, as darau, ka galiu geriausio ir tiek. Jei visi galvos, ai as darysiu belekaip, tegul kiti maziau siukslina irgi nieko gero nebus.

Kad pazerei man patarimu tai ir as pasakysiu, ne tau vienai, cia keliom jum, skaitykit, ka rasau, jei jau rasot apie mane ar man, o ne kurkites savo fantazijas.
Atsakyti
labai noriu šuns, bet tam reikia nusiteikti  15m. nelaisves, ar ne? ir nustot keliauti, nes kur tu suni tampysi?  taigi, dilema. o kolkas namie - sniego baltumo kate.
monteverte, tu viena vedzioji suni - ar su vyru pakaitomis? su mano ex tau patiktu, jis visai - toks - total gamtos ir gyvunu zmogus. smile.gif

jog pienas negeria, ypac vakare, ypac suaugusiems, ir jei maisai su kazkuo. jei mnori gydomojo poveikil daraisi su ciberzole ir geri atskira, su niekuo nemaišai. nebent taip.

visokių žmonių yra. Kiti gi numeta kažkam ar į viešbučius sukiša, po to atsiima sergančius ir pan. Mes tai keliaujame tik ten, kur galime su šunimi ir esame laimingi, nekeistume nieko. Šuo gyvenime suteikia daug daugiau nei kokia vienkartinė kelionė kažkur egzotikon.
Mes dažniausiai visur kartu, kai po darbo, tik darbo metu aš šuniuku užsiimu, nes galiu sau tą leisti. Tiesa, kai MB kitkuo užsiiminėjo, tai irgi pasiimdavo į darbą, buvo galimybė. Laimingas mūsų šuo smile.gif
Tai jei kas, suvesi mus mirksiukas.gif biggrin.gif

būtent
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 05, 22:00)
As isigijau gyvuna. Netycia. Tai vovere. Gyvena tarp mano egliu, renka konkorezius, nesa ant vienos obels sakos, ten lukstena ir meta zemen. Primestos didziules kruvos tu konkoreziu.
Bet ji laisvai gyvena... Uzeina ir pas kaimyna... bet ten maziau egliu...

kaip fainai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 01 05, 22:09)
Jei tinka "sintetika" iš lapų, tai tuomet turėtų tikti ir viskozė, kuri irgi gaminama iš naturalaus, atsinaujinančio produkto, celiuliozės

Taip tinka is bedos, ji nera tokia smagi kaip medvilne ar linas ir ne tokia eco-friendly, bet kaip ir sakiau ne viska imanoma rasti vien is tokiu medziagu, ypac ziemai. Dar yra vadinama rayon. Tik jos gamyboje gana nemazai chemikalu naudojama.
Aplamai kuo duagiau domiesi tuo maziau zinai, ka is vis pirkti galima. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 05, 21:31)
Ju geriau pagalvokit, kiek gyvuneliu veisiama, kad juos po to laikyti nelaisveje iskrypusiu myletoju rupinimosi poreikiams tenkinti? baisus skaiciai...
Nebutu tu gyvunu myletoju - niekas neveistu tu gyvunu ir butu kur kas maziau beprasmisku kanciu.

tas tikrai teisa, naminiai gyvunai ri ju veisimas skaitomas kaip veinas is gyvunu isnaudojimas, jau snekejom apie iv prikurtas sunu veisles, kurios yra kaip neigalumas gyvunam, bet kaip ir su viskuo manau, vieni elgiasi atsakinagi ir perka is geru seimininku ar pasiima gyvunelius is prieglaudu, o kiti is fermu.
Taip ir mesa valgantys gali pirkti gyvuna, kuris uzaugintas normaliom salygom, arba suspaustas garde visa gyvenima.
Ne pats gyvuno ar mesai ar dziaugsmui laikymo faktas blogiausia manau, o kaip jis laikomas.
Papildyta:
Labas rytas, kanapinę druską pirkau sausio 1d. Vilniuje prie egltues. viename iš namelių.
ar jūsu tarpe yra visai abstinenciu? supratau, kad aš alkoholio virškinimo fermento visai neturiu, kepenys neapdirba.

Labas rytas 4u.gif daug metu visai nevartoju, esu gal kelis kart giros isgerusi ir kefyro, didziausias alkoholio keikis biggrin.gif Gavom dovanu saldainiu su likeriu, mastau dabar kur juos deti biggrin.gif
O netoleruoja gal, nes mazai vartoji, organizmas turi prie nuodu prisitaikyti, o ir amzius aisku, jauniem lengviau organizmas visus nuodus suskaido biggrin.gif
Atsakyti
Atsakingi augintinius perka TIK iš veislynų arba ima iš prieglaudų. Turiu šunį, dvi kates, akvą, kai keliaujame, prižiūri giminaičiai, kuriuos pasikviečiu pagyventi. Kai buvo vienas šuo ir vyro tėvukas gyvas, tai jam nuveždavom, oi lepindavo biggrin.gif parsiveždavom šunę suapvalėjusią biggrin.gif
Bet būna kas vežasi į keliones ,Burva va visur skrenda su savo šunimi.
Atsakyti
geros dienos, varau i miską su šunumis palakstyti.  biggrin.gif ar darote kokius nors pasiryžimus? naujiems metams?
p.s. buvo smagu palei upę sausio pirmą sutikti begancius krosiuką (du zmones suskaiciavau), kuomet didziuma publikos pagiriojosi...

Siulau mergom nustoti keiktis cia, nezinau ar pavyks biggrin.gif
New Year's Resolution #278: Try not to use bad language.
https://www.youtube....h?v=ogrfAgbIfFo

O jei rimtai, tai nepraktikuju tu pasiryzimu, kai tik kazkam pasirystu, tai butinai atsitinka antraip, pvz sakiau valgysiu sveikiau dabar po svenciu bent, nevalgysiu miltu pvz, tai ka vakar vyras prikepe cebureku, man su grybukais special, nu ir kaip zmogus nevalgysi biggrin.gif Tik pasakau,kad saldumynu nevalgysiu, tai tuoj pradeda visi vaisinti, atsiveza i svecius biggrin.gif

Tiesa, gaminau troskini , pagal Montevertes patarimus sp pupeles, dziovinti baravykai ir morkytes, suepr skaniai gavosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 06, 10:47)
Gaila, kad šventės baigėsi ir reikia jau grįžti į darbus...

Lutuke, aš tave suprantu, kad nenori į Islandiją  biggrin.gif Aš irgi noriu į šiltas šalis labiau. Norvegijoje tau gal patiktų, gamta ten graži, bet kai šilčiau (man). Bet jei visi artimieji norėtų...Tada kita kelionė būtų į kokią pietų šalį pavasariop-kai žydi visi žiedai, kvepia apelsinmedžiai, balandį jau netgi maudytis galima, kokiais kalnų takais pasivaikščioti (Ispanija, Italija), mašina važiuoti ir apžiūrinėti kažką įdomaus (Portugalija). Žiūrint kokių atostogų norisi. Be kompromisų čia neįmanoma.

Jo back to reality biggrin.gif bet is kitos puses gerai, surgisiu i ritma, o tai vsiai susimaise man diena su naktim, naktinejau ilgai, keliausi velai biggrin.gif
Man svarbu,kadvaikam butu idomu ir ka veikti, nes kai jie uzsieme, tai ir as galiu pailseti lotuliukas.gif Isladinja gal ir idomu butu bet nezinau gal 2 dienom? nes ilgiau neisivaizduoju, ka ten veikti, man ten panasu i Airija, tik dar maziau zalumos, keik ziuriu foto ir be tu versliu siltu, kas butu idomu pameginti, daugiau nieko ten idomaus nerandu.
Sunus dar siulo Italija, reiks gal ten paziureti arba jie noretu, kur sniego yra, bet slidineti nemoku, o siaip kur rasti sniego siais laikais sunku speti, net Lietuvoje kiek matau ne kaizn kas su sniegu siemt.
Bet itariu atostogos bus Lenkijoje, vaziuosim ten namam pirkti iv daiktu, kainos ten gana geros biggrin.gif
Teks atostogas kitur atideti jauciu dar kitiem metam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 12:19)
Atsakingi augintinius perka TIK iš veislynų arba ima iš prieglaudų.

Deja, ne visi veislynai atskaingi , tai ir turejau omenyje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 12:30)
Siulau mergom nustoti keiktis cia, nezinau ar pavyks  biggrin.gif
New Year's Resolution #278: Try not to use bad language.
https://www.youtube....h?v=ogrfAgbIfFo

O jei rimtai, tai nepraktikuju tu pasiryzimu, kai tik kazkam pasirystu, tai butinai atsitinka antraip, pvz sakiau valgysiu sveikiau dabar po svenciu bent, nevalgysiu miltu pvz, tai ka vakar vyras prikepe cebureku, man su grybukais special, nu ir kaip zmogus nevalgysi  biggrin.gif Tik pasakau,kad saldumynu nevalgysiu, tai tuoj pradeda visi vaisinti, atsiveza i svecius  biggrin.gif

Tiesa, gaminau troskini , pagal Montevertes patarimus sp pupeles, dziovinti baravykai ir morkytes, suepr skaniai gavosi  wub.gif
Papildyta:

Jo back to reality  biggrin.gif bet is kitos puses gerai, surgisiu i ritma, o tai vsiai susimaise man diena su naktim, naktinejau ilgai, keliausi velai  biggrin.gif
Man svarbu,kadvaikam butu idomu ir ka veikti, nes kai jie uzsieme, tai ir as galiu pailseti lotuliukas.gif Isladinja gal ir idomu butu bet nezinau gal 2 dienom? nes ilgiau neisivaizduoju, ka ten veikti, man ten panasu i Airija, tik dar maziau zalumos, keik ziuriu foto ir be tu versliu siltu, kas butu idomu pameginti, daugiau nieko ten idomaus nerandu.
Sunus dar siulo Italija, reiks gal ten paziureti arba jie noretu, kur sniego yra, bet slidineti nemoku, o siaip kur rasti sniego siais laikais sunku speti, net Lietuvoje kiek matau ne kaizn kas su sniegu siemt.
Bet itariu atostogos bus Lenkijoje, vaziuosim ten namam pirkti iv daiktu, kainos ten gana geros  biggrin.gif
Teks atostogas kitur atideti jauciu dar kitiem metam  biggrin.gif
Papildyta:

Deja, ne visi veislynai atskaingi , tai ir turejau omenyje.

Domėtis reikia. Bet dauguma veislynų saugo savo vardą. O kai perka iš daugintojų, tai patys kalti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 06, 12:34)
Domėtis reikia. Bet dauguma veislynų saugo savo vardą. O kai perka iš daugintojų, tai patys kalti biggrin.gif

Tai as ta ir parasiau. bet ya zmoniu, kuriem dzin ir siunciasi net suniukus is uzsienio, per mazus, neaisku kaip augintus ir t.t. nemaza probelma tai didesniu mastu pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 12:40)
Tai as ta ir parasiau. bet ya zmoniu, kuriem dzin ir siunciasi net suniukus is uzsienio, per mazus, neaisku kaip augintus ir t.t. nemaza probelma tai didesniu mastu pasaulyje.

Tai siunčiasi ir iš veislynų.
O daugintojams bile greičiau parduoti idiotams. Idiotai ir perka.
Atsakyti
Lutuke, Islandijoje reikia su mašina važinėtis: pasimaudyti karštose versmėse, pažiūrėsi geizerius, kalnus įspūdingus. Taip, ten nėra medžių, bet peizažas mėnuliškas ir sakyčiau, kad vieną kartą tikrai verta pamatyti. Ir dviejų dienų per mažai smile.gif Man Islandija yra labai ne mano šalis-per atšiauri, per asketiška, bet yra žmonių, kurie ją pamilsta.

Galima į Italiją, galima į Ispaniją. Galima į Graikiją. Daug kur.
Na, važiuoti per atostogas į Lenkiją apsipirkti man skamba labaaaai jau nykiai, kaip darbas. Kelionės vis tik praplečia akiratį, tik reikia rinktis ten, kur traukia ir šaukia biggrin.gif
Atsakyti