QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 05, 19:17)
<p>Įdomu kas gyrėsi,kad vietoje kvepalų naudoja vaistinėje perkamus aliejus?Juk jie ne kvepintis skirti.
</p><p>Beje,man mama pasakojo,kad gūdžiais sovietiniais laikais ir kvepalų normalių nebūdavo galima gauti.Ir pinigų nebūdavo per daug.Tai panos vietoj kvepalų naudodavo kvapias esensijas kepiniams gardinti.Einamiausias būdavo migdolų kvapas.Teko uostyti, fui, bjaurybė tikra.
</p>
Taip ir toliau taip darysiu, ir ka?Tik ne vaistineje as perku, sakiau kai kuriu buna ir vaistineje. Airijoje vaistineje ir savo D&G pirkau, nes cia tokiso vaistines, daugiau kosmetikos parduotuves. Taip, jie skirti ir kvepinimuisi, jus kazkaip paskaitot a, o b jau nebepaskaitot ar pamirstat nezinau. Jei nelabai ka zinai apie essentials oils, kam apie tai is vis pradedi rasyti? kiek ivairiu ju esi uosciusi? skaitei, kai rasiau, kad turiu kvepalus, kurie pagaminti is essential oils net linka buvau idejusi, kokie jie, esimaciusi, uosciusi ar tai jau nebetelpa i trolinimo remeli?
o tu ka prisikurei fantazijose? nusiperku tea tree ir kvepinuosi

, cia pagal pritemta pvz is tarybiniu laiku, mano aplinkoj niekas tokiu nesamoniu nedare su cinamonais nesikvepino

Galu gale is ko gaminami ir tie sintetinia kvepalai ar nera pagrindas vsi tiek gamtoje randami kvapai?
As turiu ne vienus ir ne du kvepaliukus, kremukus, muilus su aromatiniais aliejais, kuriuos naudoju, pagal nuotaika, ir nora arba is vis nesikvepinu.

Ir dazniausiai turiu vienus ar dvejus tokius sintetinius geresnius, kartais ir tokie tinka prie tam tikru atveju, progu, rubu, juos naudoju retai tai man buteliuko dazniausiai metam uztenka.
Kaip ir taip!!! turiu sintetiniu rubu ar maisytu su sintetika ir namu apyvokos daiktu, ir masina benzinine vairuoju, ir dirbu su kompu

Tik infarkto negaukit, tik visa tai nereiskia, kad nereikia stengtis maziau siuklsinti ir siuksliu pirkti, nera juoda ar balta gyvenime arba perku bele ka, vartoju beleka ir belekaip arba gyvenu plika, basa miske po egle

Nuolat suzinau kazka naujo, pritaikau buityje, gyvenime, tai vadinasi tobulejimu, o jei jus uzsirauget save savo sultyse ir nieko gyvenime nekeiciat ir isivaizduojat,kad visi taip daro, tai jusu bedos.