Verkia del planetos, zmoniu vartotojiskumo, o perka sintetinius kvepalus. Na tai ir naudok tuos savo aliejus, kam ta sintetika?
Nesiok vilnonius maudymuku, lidlo papinykus, esk zole, buk ne planetos isnaudotoja.
Pamorqlizuot forume mes cia kiekviena gudri.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 05, 20:39)
<p>Daryk tu kaip nori, tik nebesiputok.Tobulėk sau į sveikatą.Tavo vienas pasirinkimas, mano kitas.Tik naudodama "mažiau" neįsivaizduok,kad išgelbėsi pasaulį.Mūsų vartojimas yra apskritas nulis su tuo, ką vartoja Kinija, ar JAV,ar Rusija.
</p>
</p>
taip tik atrodo, bet realiai kiekvienas mes galime daug. Tu tik pagalvok kiek aš pvz. per maždaug 10 metų nesuvalgiau gyvūnų. Juk kad išgauti vienam žmogui krūtinėlę, nukertama visa viena višta. O kiek stastistinis žmogus mėsos suvalgo? Tai tu pagalvok kiek per 10 metų dėl manęs vienos būtų nukirsta vištų, nekalbu jau apie karves, kiaules, ėriukus.
Arba kiek vienas žmogus platiko sunaudoja. Baisuliniai mąstai realiai, kai susimąstai.
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 05, 21:13)
Tai tu pagalvok kiek per 10 metų dėl manęs vienos būtų nukirsta vištų, nekalbu jau apie karves, kiaules, ėriukus.
Arba kiek vienas žmogus platiko sunaudoja. Baisuliniai mąstai realiai, kai susimąstai.
As valgau ir sparniukus ir slauneles... Prie ko cia krutineles? O kad patii nevalgai - tai daugiau man lieka. gali ir gatvemis nevazinet - man daugiau vietos liks
Papildyta:
Ju geriau pagalvokit, kiek gyvuneliu veisiama, kad juos po to laikyti nelaisveje iskrypusiu myletoju rupinimosi poreikiams tenkinti? baisus skaiciai...
Nebutu tu gyvunu myletoju - niekas neveistu tu gyvunu ir butu kur kas maziau beprasmisku kanciu.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 05, 21:31)
Ju geriau pagalvokit, kiek gyvuneliu veisiama, kad juos po to laikyti nelaisveje iskrypusiu myletoju rupinimosi poreikiams tenkinti? baisus skaiciai...
Nebutu tu gyvunu myletoju - niekas neveistu tu gyvunu ir butu kur kas maziau beprasmisku kanciu.
Pritariu. Man baisu, kai kone kiekviena šeima turi po gyvūną. Juk jiems reikia tiek atsidavimo ir rūpesčio. Retas kuris sau gali tai leisti, ypač visokie karjeristai, beveik namie nebūnantys ir negalintys į darbą pasiimti gyvūnų dėl savo darbo specifikos.
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 05, 21:52)
Pritariu. Man baisu, kai kone kiekviena šeima turi po gyvūną. Juk jiems reikia tiek atsidavimo ir rūpesčio. Retas kuris sau gali tai leisti, ypač visokie karjeristai, beveik namie nebūnantys ir negalintys į darbą pasiimti gyvūnų dėl savo darbo specifikos.
As isigijau gyvuna. Netycia. Tai vovere. Gyvena tarp mano egliu, renka konkorezius, nesa ant vienos obels sakos, ten lukstena ir meta zemen. Primestos didziules kruvos tu konkoreziu.
Bet ji laisvai gyvena... Uzeina ir pas kaimyna... bet ten maziau egliu...
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 05, 16:10)
Tikrai neimanoma, visa viltis, kad mokslininkai vis daugiau sukuria alternatyviu pasirinkimu, sintetika is atsinaujinanciu saltiniu, ne naftos, pvz dirbtine oda is ananasu, bananu lapu ir pan.
Ekologiskai atsakingas, manau, siuo metu yra tas, kas perka kokybiskus daiktus, juos saugo ir nekeicia kas met pagal madas. Ir aplamai perka kuo maziau.
Ekologiskai atsakingas, manau, siuo metu yra tas, kas perka kokybiskus daiktus, juos saugo ir nekeicia kas met pagal madas. Ir aplamai perka kuo maziau.
Jei tinka "sintetika" iš lapų, tai tuomet turėtų tikti ir viskozė, kuri irgi gaminama iš naturalaus, atsinaujinančio produkto, celiuliozės
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 05, 22:00)
As isigijau gyvuna. Netycia. Tai vovere. Gyvena tarp mano egliu, renka konkorezius, nesa ant vienos obels sakos, ten lukstena ir meta zemen. Primestos didziules kruvos tu konkoreziu.
Labai smagu, sveikinu

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 05, 22:31)
As valgau ir sparniukus ir slauneles... Prie ko cia krutineles? O kad patii nevalgai - tai daugiau man lieka. gali ir gatvemis nevazinet - man daugiau vietos liks
Papildyta:
Papildyta:
Tai gyvuna per gyvenima augini viena du, o kiek suvalgai? Ziurek, jeigu sparniukus pasicirskini vakarienei, tai kokias 10 vistu reikia nugalabyt.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 05, 23:19)
Tai gyvuna per gyvenima augini viena du, o kiek suvalgai? Ziurek, jeigu sparniukus pasicirskini vakarienei, tai kokias 10 vistu reikia nugalabyt.
tai kitas dalis kiti sueda. Naujiems metam pirkau du jaucio liezuvius, zmona labai skaniai isvire. Tai ka manai, kad man liezuvius nupjove o jaucius i savartyna? Taigi viska pnaudoja
Juk kad išgauti vienam žmogui krūtinėlę, nukertama visa viena višta. O kiek stastistinis žmogus mėsos suvalgo?
Sunaudojama visa višta, net plunksnos.Net mažiausios mėsos atliekytės neprapuola, sueina į naminių gyvūnų maistą.
O kodėl tu niekada nesipiktini medžiotojais?Ar skaitai normalu, šiais laikais po mišką su šautuvu braidyti?O žvejai? Irgi dėl savo malonumo žuvauja.
O kiek per žmonijos istoriją suvalgyta, ajajaj....
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 06, 07:11)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72578328" data-time="1578251638"><div><p> Juk kad išgauti vienam žmogui krūtinėlę, nukertama visa viena višta. O kiek stastistinis žmogus mėsos suvalgo?
</p></div></blockquote><p>Sunaudojama visa višta, net plunksnos.Net mažiausios mėsos atliekytės neprapuola, sueina į naminių gyvūnų maistą.
</p><p>O kodėl tu niekada nesipiktini medžiotojais?Ar skaitai normalu, šiais laikais po mišką su šautuvu braidyti?O žvejai? Irgi dėl savo malonumo žuvauja.
</p>
</p></div></blockquote><p>Sunaudojama visa višta, net plunksnos.Net mažiausios mėsos atliekytės neprapuola, sueina į naminių gyvūnų maistą.
</p><p>O kodėl tu niekada nesipiktini medžiotojais?Ar skaitai normalu, šiais laikais po mišką su šautuvu braidyti?O žvejai? Irgi dėl savo malonumo žuvauja.
</p>
labai piktinuosi, tik gal iš kalbos nebuvo išėję