Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 06, 23:21)
Dvesti  megeja linketi esi tu ir niekas daugiau is cia esanciu. Geri matau.
Tai papai neišdygo,  nors ir linkejau is visos dūšios?  biggrin.gif
Papildyta:

Jos diedas jai naktinius perka dovanu,  nes I nuoga negali ziureti  biggrin.gif  biggrin.gif

Negaleciau linket tokiu dalyku.
Bet tai pamatei, ka reiskia linket narei susirgt raupais? Blt, ar prisiminei sita, kai per Naujaka savo charia kasei ir verkslenai kad " galbut ant proto tokiam amziui duos"?
Atsargiai su palinkejimais, Burba 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 23:27)
kam jam grandine,

Gluse .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 00:17)
tu gal eik galva issiplauk, gal saltas vanduo pades ? bigsmile.gif

Ko taip susidiorginai? Gi tu nusisnekejai, ne as rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 00:18)

Taip, tu Montekrist linkejai, kad ja vaikai atiduotu i prieglauda, taip kaip neva suni, bet pries tai jai linkejai raupais susirgt. O man padvest biggrin.gif

Zmones kitiems linki to, ko patys bijo. Tai juk akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 00:29)
Negaleciau linket tokiu dalyku.
Bet tai pamatei, ka reiskia linket narei susirgt raupais? Blt, ar prisiminei sita, kai per Naujaka savo charia kasei ir verkslenai kad " galbut ant proto tokiam amziui duos"?
Atsargiai su palinkejimais, Burba 4u.gif  ax.gif
Papildyta:

Gluse .

Nu jo...papai nepadidejo pas tave, kaip matom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 00:31)
Zmones kitiems linki to, ko patys bijo. Tai juk akivaizdu.

As tau visada linkejau vyro, kuriam busi reikalinga ne vien kaip pisa.ma mesa.
Vis dar neženota?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 00:27)
As tai is vis nesuprantu, kam suniui voljeras, suprantu gyventi lauke dideliam suniui vasara visai normalu, budoje pvz, lakstyti po kiemo teritorijoje, ziema Lietuvoje jau ne kas budoje...nu bet jei suo auginamas sveikai, jei protingas, tai kam jam grandine, voljeras? Cia taip augina agresyvius sunis, kurie puola ant zmoniu...

Tokius didelius sunis voljeruose augina vyrai turintys mažas dešreles kelnėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 sausio 2020 - 23:37
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 06, 23:35)
Nu jo...papai nepadidejo pas tave,  kaip matom  biggrin.gif
Papildyta:
As tau visada linkejau vyro,  kuriam busi reikalinga ne vien kaip pisa.ma mesa.
Vis dar neženota?
Papildyta:

Tokius didelius sunis voljeruose augina vyrai turintys mažas dešreles kelnėse.

Mane tenkina dabar.
O tavo zalupos, nukritusios ant tavo begedisku parso akiu - taves ne biggrin.gif . Tai kiek uz operacija mokesi, burba? Nes mano kaimyne tai nemokamai pasidare LT, nes jai ant tiek nusmuko, kad regejimui trukde. Bet dabar ji dar juokingiau atrodo biggrin.gif . Geriau butu nedarius. Juk zinai kaip su senom bobelem buna biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 06, 23:31)
Ko taip susidiorginai? Gi tu nusisnekejai, ne as rolleyes.gif

Matai jau emocijas piesi, savas? jei pati susidiorginusi tikrai padetu saltas vanduo mirksiukas.gif
gerai trumpas variantas nepadejo, parasysiu placiau biggrin.gif
As snekajau apie meile, o ne l yginau kazkaip, nejo supratsi, per sudetingi sakiniai, terminai? Ar kas nors cia sake, kad tas pats yra zmogus ir suo? tai skirtingos butybes, zinoma ne tas pats, neaisku kuris geresnis, kuris blogesnis, bet mes kitokie. Ir visom gyvom butybem, bent zinduoliam, tame tarpe ir mums savi vaikai bus svarbiausi, ar tau tavo vaikas svarbiausias gyevnime? manau taip, tai kam tokias nesamoningas zinutes rasai? Tiesa, buna zmoniu, kurie savo vaikus palieka, zudo, skriaudzia, vargu ar yra tokiu suniuku. Mano kate tai labai savo vaikais rupinosi, dar zmonem daug kam pasimokyti reiktu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 00:49)
Mane tenkina dabar.
O tavo zalupos, nukritusios ant tavo begedisku parso akiu - taves ne biggrin.gif . Tai kiek uz operacija mokesi, burba? Nes mano kaimyne tai nemokamai pasidare LT, nes jai ant tiek nusmuko, kad regejimui trukde. Bet dabar ji dar juokingiau atrodo biggrin.gif . Geriau butu nedarius. Juk zinai kaip su senom bobelem buna biggrin.gif .

Tavo dieda uztat netenkina tavo isvaizda, nes vargšas net lovoje nori aprengti tavo distrofišką kūnelį biggrin.gif
Atsakyti

Atleiskit, bet man taip susiskaite :lol:

Priedas  cmb.png   18,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 06, 23:55)
Tavo dieda uztat netenkina tavo isvaizda,  nes vargšas net lovoje nori aprengti tavo distrofišką kūnelį  biggrin.gif

Tavo matyt tikrai netenkina, nes prasikaltes siulo rinktis th arba kuba, kur merginos grazios kaip vysnios, bet tu pasirenki neva seiselius, kur savo apvalumais busit panasios biggrin.gif .
Vargsas tavo vyras. Teks jam dar ilgiau darbe sexet😍.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 01:00)
<p>Atleiskit, bet man taip susiskaite lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Priedas  cmb.png   18,35KB   0 Parsiųsta kartų</p>

biggrin.gif biggrin.gif

Aisku kad ja tenkina viskas, nes negali niekur išeiti.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 01:14)
Tavo matyt tikrai netenkina, nes prasikaltes siulo rinktis th arba kuba, kur merginos grazios kaip vysnios, bet tu pasirenki neva seiselius, kur savo apvalumais busit panasios biggrin.gif .
Vargsas tavo vyras. Teks jam dar ilgiau darbe sexet😍.

Naktinius nupirko, o veido kauke irgi ar uzdengia laikrasčiu? biggrin.gif
Atsakyti
Burba vis giriasi savo geru gyvenimu, bet kaip pikta bjauri boba, taip pikta. Nepadeda niekas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 00:42)
Burba vis giriasi savo geru gyvenimu, bet kaip pikta bjauri boba, taip pikta. Nepadeda niekas.  ax.gif

is patirties vel sakai? O tu del ko pikta ir dar jauna palyginus irgi niekas nepadeda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 01:47)
is patirties vel sakai? O tu del ko pikta ir dar jauna palyginus irgi niekas nepadeda? bigsmile.gif

Tai manai, kad burba pikta, nes jau smelis byra jai? g.gif
Atsakyti