Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:30)
primink, kiek taviškiui metų?

ji ir yra išmišlas prižiūrimiems šunims. Dėl beglobių, tai žinoma, kad reiktų sterilizuot

Mano kalė 11 m mirė nuo piometros, būtų steriliziota, to nebūtų. Ji, aišku, nė sykio nebuvo kergta. Dabar visi mano augintiniai sterilizuoti. Nors veisliniai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:32)
Mano kalė 11 m mirė nuo piometros, būtų steriliziota, to nebūtų. Ji, aišku, nė sykio nebuvo kergta. Dabar visi mano augintiniai sterilizuoti. Nors veisliniai.

tai sirgaliaus metai paslaptis? biggrin.gif tik nepulk sendint dabar, ok? mirksiukas.gif

būtų sterilizuota - būtų kitos bėdos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 sausio 2020 - 09:36
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:36)
tai sirgaliaus metai paslaptis? biggrin.gif tik nepulk sendint dabar, ok? mirksiukas.gif

O ko sendint? 3 metai, kadangi visko būna, ėmė ir myžo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:36)
O ko sendint? 3 metai, kadangi visko būna, ėmė ir myžo biggrin.gif

kai mano šunims abiems buvo po tris metus jie nežinojo kas yra vetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:37)
kai mano šunims abiems buvo po tris metus jie nežinojo kas yra vetas smile.gif

Tai neįmanoma. Vien skiepyt vežei juk biggrin.gif
Atsakyti
Neneigiu, kad kai kurie žmonės elgiasi labai neatsakingai su gyvūnais. Bet čia jau jų varžteliai galvoje kalti. O jeigu žmonės atsakingai elgtųsi su neveisliniais gyvūnais, ar jų buvimas irgi būtų blogis? Ok, taip niekada nebus, nes visada bus neatsakingų žmonių.
Aš suprantu, kad veisliniai būtų toks gydymas nuo neatsakomybės-kai sumoki kelis tūkstančius už gyvuliuką, tai jo po balkonu nebeišmesi, nes bus gaila biggrin.gif Čia toks juodas jumoras.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:26)
Nueik į prieglaudas. Pažiūrėk FB į visus po balkonais gimusius, aklus , sudraskytus. Tada pakalbėsim. Nėra ko tau girtis dauginus jų armiją.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:50)
Tai neįmanoma. Vien skiepyt vežei juk biggrin.gif

nu ne ax.gif nuvežė pirmieji šeimininkai ir to užteko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:53)
nu ne ax.gif nuvežė pirmieji šeimininkai ir to užteko ax.gif

Pzec, per tiek laiko neskiepyti???
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:53)
Pzec, per tiek laiko neskiepyti???

pasidomėk natūropatų vetų patarimais iš už Atlanto, tai suprasi ir akių draskyt nereiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:55)
pasidomėk natūropatų vetų patarimais iš už Atlanto, tai suprasi ir akių draskyt nereiks ax.gif

Aa, tiksliai... ok...
Atsakyti
Man tas skirstymas i veislinius ir neveislinius, veisliniu isaukstinimas kazkaip isvis keistai skamba. Anskciau visi laisvai laikste, pasibirbindavo kas su kuo nori ir problemos nebuvo. O dabar gyvunai dedami i kazkokius zmogaus remus. Nenuostabu, kad kai kurie ir zmones panasiai skirsto, i maziau ir labiau vertingus ("veislinius"), o tuos bevercius siulo uzdaryt i geta koki.

Monteverte, o tu pati skiepyta? O keliaujant i egzotines salis pati nesiskiepiji/nesiskiepytum, net jei grestu mirtim? Ar nekeliauji butent del to?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 10:42)
Man tas skirstymas i veislinius ir neveislinius, veisliniu isaukstinimas kazkaip isvis keistai skamba. Anskciau visi laisvai laikste, pasibirbindavo kas su kuo nori ir problemos nebuvo. O dabar gyvunai dedami i kazkokius zmogaus remus. Nenuostabu, kad kai kurie ir zmones panasiai skirsto, i maziau ir labiau vertingus ("veislinius"), o tuos bevercius siulo uzdaryt i geta koki.
Monteverte, o tu pati skiepyta? O keliaujant i egzotines salis pati nesiskiepiji/nesiskiepytum, net jei grestu mirtim? Ar nekeliauji butent del to?

Veislinių augintojai neremia daugintojų, taigi yra atsakingi. Plius veislės visada buvo išlaikomos.
Atsakyti