Kazkam kitu gyvenimai atrodo kaip pagyros, palyginus su jos pačios

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 06, 22:53)
jei būtų naminis, nereiktų voljero, iš namų namus saugotų, daugiau naudos būtų, nei uždarytam tik paloti voljere. O dabar viskas su ja aišku, bile tik loja kaip visada 

Eilinį sykį demonstruoji, kad apie šunis ničnieko neišmanai
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 00:42)
Burba vis giriasi savo geru gyvenimu, bet kaip pikta bjauri boba, taip pikta. Nepadeda niekas. 

Tai ji čia gyvena. Realizuoja save. Juk realiam gyvenime nėra su kuo pasikalbėti.
Papildyta:
Dėl Lutukės vargšės katės- tai tiesiog esi beglobių daugintoja, neatsakingas žmogus.
Dėl Lutukės vargšės katės- tai tiesiog esi beglobių daugintoja, neatsakingas žmogus.
O kur parašyta buvo ,kad katė naudojama veisimui?Mano katė taipogi buvo super mama, bet tai nereiškia,kad jai yra leista vaikus vesti iki begalybės.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 09:05)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579112" data-time="1578376266"><div><p>Dėl Lutukės vargšės katės- tai tiesiog esi beglobių daugintoja, neatsakingas žmogus.
</p></div></blockquote><p>O kur parašyta buvo ,kad katė naudojama veisimui?Mano katė taipogi buvo super mama, bet tai nereiškia,kad jai yra leista vaikus vesti iki begalybės.
</p>
</p></div></blockquote><p>O kur parašyta buvo ,kad katė naudojama veisimui?Mano katė taipogi buvo super mama, bet tai nereiškia,kad jai yra leista vaikus vesti iki begalybės.
</p>
Veisiamos tik veislinės dokumentus turinčios katės. Ji gi laikė nesterilizuotą katę, kuri dauginosi su bet kuo, oi, su vienu pastoviu...ir vedė į pasaulį beveisliys bėdžius.
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 06, 23:21)
nu tai žinai, kauliukas

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 06, 23:27)
As tai is vis nesuprantu, kam suniui voljeras, suprantu gyventi lauke dideliam suniui vasara visai normalu, budoje pvz, lakstyti po kiemo teritorijoje, ziema Lietuvoje jau ne kas budoje...nu bet jei suo auginamas sveikai, jei protingas, tai kam jam grandine, voljeras? Cia taip augina agresyvius sunis, kurie puola ant zmoniu...
tai žinai, kai tiek prisišneka, puldinėja žmones, tai po to baisu gyventi, apsaugos reikia
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 06, 23:49)
tai tu neplanuoji pasent? šiaip tai taip, nu kas tave ilgai tokią šioje Žemėje laikys?

Aš jau pamenu iš kažkurios diskusijos, kad tu manai, jog būtų gerai, jog pasaulyje egzistuotų tik veisliniai katinai ir katės. Įdomu koks procentas žmonių taip mano....Asmeniškai man tai skamba kaip visiškai nepriimtina realybė. Esam ir mes turėję katę, kuri vesdavo kačiukus, kelias vadas. Visokių gražių margų ir plėmuotų gaudavosi, esam turguje juos pardavinėję ir per skelbimus dovanoję. Bet turbūt kažkam tai baisiai skamba irgi

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:10)
Veisiamos tik veislinės dokumentus turinčios katės. Ji gi laikė nesterilizuotą katę, kuri dauginosi su bet kuo, oi, su vienu pastoviu...ir vedė į pasaulį beveisliys bėdžius.
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 00:14)
Tavo matyt tikrai netenkina, nes prasikaltes siulo rinktis th arba kuba, kur merginos grazios kaip vysnios, bet tu pasirenki neva seiselius, kur savo apvalumais busit panasios
.
Vargsas tavo vyras. Teks jam dar ilgiau darbe sexet😍.

Vargsas tavo vyras. Teks jam dar ilgiau darbe sexet😍.
o tai kaip taviškis tave į Goa vėl gali skraidint, kai tu iš tos Goa prisijungus visa pikta sėdėjai forume, bumbėjai kokie ten niekšai, sukčiai, brangu, nešvaru ir pan. Matai kaip jis tave vertina? Kiap niekšę, sukčiuvienę ir patepliotą

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 07:04)
Eilinį sykį demonstruoji, kad apie šunis ničnieko neišmanai
išmanytoja gi prabilo

QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 07, 09:23)
Aš jau pamenu iš kažkurios diskusijos, kad tu manai, jog būtų gerai, jog pasaulyje egzistuotų tik veisliniai katinai ir katės. Įdomu koks procentas žmonių taip mano....Asmeniškai man tai skamba kaip visiškai nepriimtina realybė. Esam ir mes turėję katę, kuri vesdavo kačiukus, kelias vadas. Visokių gražių margų ir plėmuotų gaudavosi, esam turguje juos pardavinėję ir per skelbimus dovanoję. Bet turbūt kažkam tai baisiai skamba irgi 

Nueik į prieglaudas. Pažiūrėk FB į visus po balkonais gimusius, aklus , sudraskytus. Tada pakalbėsim. Nėra ko tau girtis dauginus jų armiją.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:10)
o kas tau sakė, kad beveisliai yra bėdžiai? kai kurie geriau gyvena už tave

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:25)
o tai kaip taviškis tave į Goa vėl gali skraidint, kai tu iš tos Goa prisijungus visa pikta sėdėjai forume, bumbėjai kokie ten niekšai, sukčiai, brangu, nešvaru ir pan. Matai kaip jis tave vertina? Kiap niekšę, sukčiuvienę ir patepliotą 
Papildyta:
išmanytoja gi prabilo
sugebėjusi šunį net peršaldyti 

Papildyta:
išmanytoja gi prabilo

O ką savo šuniui padarei, kad reikua gydyt?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:26)
Taip, tie, kuriems pasiseka. Bet LT su tuo situacija liūdna, žmonių mentalitetas dar ties plintusais voliojasi. Sterilizacija jiems atrodo išmislas.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:29)
O ką savo šuniui padarei, kad reikua gydyt? 
Papildyta:
Taip, tie, kuriems pasiseka. Bet LT su tuo situacija liūdna, žmonių mentalitetas dar ties plintusais voliojasi. Sterilizacija jiems atrodo išmislas.

Papildyta:
primink, kiek taviškiui metų?
ji ir yra išmišlas prižiūrimiems šunims. Dėl beglobių, tai žinoma, kad reiktų sterilizuot