Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 10:42)
Monteverte, o tu pati skiepyta? O keliaujant i egzotines salis pati nesiskiepiji/nesiskiepytum, net jei grestu mirtim? Ar nekeliauji butent del to?

pasakojo pazystama apie tuos skiepus i egzotiskus krastus. Keliavo i Indija , vyras pasiskiepyjo, ji ne. Vyras labai sunkiai po to susirgo pries pat kelione, keliones metu abu vienodai susirgo, labai veme ir viduriavo biggrin.gif nu va tau ir skiepai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 10:46)
Veislinių augintojai neremia daugintojų, taigi yra atsakingi. Plius veislės visada buvo išlaikomos.

oi dar ir kaip remia, ne visi atskaingi yra tie, kurie veisia veislinius, nustok jau nesamones rasineti. Kai kam tai tik verslas, maziausiom imokom gauti didziausia pelna.

pvz https://www.newstalk...-cruelty-830557

RSPCA says its stings on organised puppy selling networks have uncovered criminal gangs making up to £35,000 a week by selling dozens of fashionable breeds and designer crossbreeds.
The charity has also rescued more than 1,200 from puppy farms across the country in the past four years but warns: “This is just the tip of the iceberg”.
https://www.express....ee-online-sales
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 sausio 2020 - 13:35
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 13:29)
aš tai siūlyčiau psichiatram tokių kaip tu net negydyt, iš karto eutanazijai 4u.gif

Kada nors tau atsirugs tavo patycios uz tavo jorka...
Todel 8r slapstaisi, nes bijai gyvunu teisiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 13:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579363" data-time="1578394989"><div><p>Aš prieš pirkimą iš daugintojų.
Kadangi man buvo svarbu būdo savybės,rinkausi veislinius.</p></div></blockquote><p>Tie, kurie turi pinigu ipirkti kate uz 1000 euru daznai turi sofa uz 10 k. Maciau pabegusia kate, veisline, isluptais nagais. Prabangiu namu kvartale. Lietuvoje. Tai bledes seimininkai (atsiprasau), nusipirko kate, islupo nagus, bet nepagalvojo kaip ta kate isgyventu t.y. susimedziotu maisto, jei pabegtu. Priglaude kiti zmones, jei ne, butu badu nustipusi. Tfu. </p>

taip. Norint kankinti gyvūną, galima jį kankinti visaip, kartais net nesusimąsčius ir tapus šiuolaikinio pasaulio auka. Pvz. paimkime visus pūkuotuosius, ilgaplaukius parodinius. Toli gražu parodoms ir ne tik joms kokiais nors neutraliais šampūniukais jiems kailiukas plaunamas. Jiems perkama gryna chemija, pripurškiama chier znajiet što, po parodų šunys dažnai serga šunidžių kosuliais ir tie ala čempionų genai nueina šuniui ant uodegos. Ankstesniais bobučių laikais šunys sulaukdavo kaimuose virš 20 metų ar bent kokių 17-18. Ar daug šunų dabar tiek sulaukia? Vienetai. Tai viską pasako.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 13:32)
pasakojo pazystama apie tuos skiepus i egzotiskus krastus.  Keliavo i Indija , vyras pasiskiepyjo, ji ne. Vyras labai sunkiai po to susirgo pries pat kelione, keliones metu abu vienodai susirgo, labai veme ir viduriavo  biggrin.gif nu va tau ir skiepai. biggrin.gif

Durne tu durne...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 13:19)
Mes uz savo katina mokejom 600 lt pries 13 metu, tai nei baldu nei namu nera sugadines. Tik senam bute vienakart per netycia buvo vonioj uzdarytas, tai trp apvadus is vienos puses buvo padraskes.
Tiesa draskykles tenka keist kas met.
Abejoju ar su kokia paprasta kate taip isbutumem nenudraskytais baldais ar dar kazkuom.

kiek draugų ar šiaip giminių turi, tai jei draskyklę turi, viskas tvarkoje. Nesvaik čia, kad pas tave kažkokia vunderkatė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 13:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579363" data-time="1578394989"><div><p>Aš prieš pirkimą iš daugintojų.
Kadangi man buvo svarbu būdo savybės,rinkausi veislinius.</p></div></blockquote><p>Tie, kurie turi pinigu ipirkti kate uz 1000 euru daznai turi sofa uz 10 k. Maciau pabegusia kate, veisline, isluptais nagais. Prabangiu namu kvartale. Lietuvoje. Tai bledes seimininkai (atsiprasau), nusipirko kate, islupo nagus, bet nepagalvojo kaip ta kate isgyventu t.y. susimedziotu maisto, jei pabegtu. Priglaude kiti zmones, jei ne, butu badu nustipusi. Tfu. </p>

Netiesa. Gyvenam paprastai. Šuo 1200, katės po 600.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 13:33)
taip. Norint kankinti gyvūną, galima jį kankinti visaip, kartais net nesusimąsčius ir tapus šiuolaikinio pasaulio auka. Pvz. paimkime visus pūkuotuosius, ilgaplaukius parodinius. Toli gražu parodoms ir ne tik joms kokiais nors neutraliais šampūniukais jiems kailiukas plaunamas. Jiems perkama gryna chemija, pripurškiama chier znajiet što, po parodų šunys dažnai serga šunidžių kosuliais ir tie ala čempionų genai nueina šuniui ant uodegos. Ankstesniais bobučių laikais šunys sulaukdavo kaimuose virš 20 metų ar bent kokių 17-18. Ar daug šunų dabar tiek sulaukia? Vienetai. Tai viską pasako.

Bl, sneka ta, kuri savo jorkui kisa cesnaka nuo kirmeliu i iseinamaja anga, nes paprasti vaistai nuo kirmeliu jai baisus.
Tu save klizmuok kiek tik nori, bet is suns nesityciok.
Siaip tai sunu amzius nuo dydzio priklauso. Mazesni suniukai ilgiau gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 10:58)
aš tai suprantu kodėl taip yra. Nes visokie buduliai, asocialai lengvai guana paprastus beveislius šinis, kad ir iš kaimynų, kurie duoda savo kalei atsivesti vaikų ir kadangi yra asocialūs buduliai, tai būna girti nužudo ar šiaip neprižiūri ir t.t. Tokie buduliai tiesiog neįpirktų veislinio, jei nebūtų neveislinių.
Bet tai juk visiems protingiems suvokiama problema, o mes juk čia besirenkantys nesame buduliai, todėl esame laisvi auginti ką norime ir nėra čia ko baksnoti koks pas ką šuo.
Aš skiepyta tiek, kiek tai buvo privaloma ir neišvengiama, kai buvau vaikas. Daugiau niekuo neskiepyta ir nesiruošiu bent kol kas smile.gif

matai, su otuo neiperka, tai tik Lt neiperka gal, vakaruose ne taip jau sudetinag isigyti, ir pireglauduos emaciau veisliniu suniuku ir dar prikuria ziauriu greit dauginamu suniuku fermu, kurie siek tiek gal pigiau parduodami, nes paklausa yra, gi veislini reikia tureti ir dar madingos veisles... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 13:32)
Kada nors tau atsirugs tavo patycios uz tavo jorka...
Todel 8r slapstaisi, nes bijai gyvunu teisiu.

tai kad manasis bent gyvena. O tavasis vargšas psichinis, agresinis ir uždarytas tiek tikrai nesulauks, gali būt rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 14:11)

Ko gero pasikartosiu n-tąjį kartą: Tigras pirktas už 800€, Lapė už 400€ ir Pantera 4€. Paskutinioji yra vienintelė kuri be nagų ir tik todėl, kad epileptikė (katei 17 metų jau, jei ką).
Ir šitos sumos yra žymiai mažesnes, nes sutartyje yra įrašyti įsipareigojimai neveisti, nedauginti ir strilizuoti.
Pinigai tikrai nėra rodiklis, rodiklis yra žmonių sąmoningumas.
Atsakyti
Lutuke, pabandyk tapti veisėja smile.gif sėkmės pinigus semiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 13:37)
Bl, sneka ta, kuri savo jorkui kisa cesnaka nuo kirmeliu i iseinamaja anga, nes paprasti vaistai nuo kirmeliu jai baisus.
Tu save klizmuok kiek tik nori, bet is suns nesityciok.
Siaip tai sunu amzius nuo dydzio priklauso. Mazesni suniukai ilgiau gyvena.

tarė proto invalidė
Atsakyti