Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Neveisliniu gyvunu dauginimasi reikia riboti ne todel, kad jie prastesni. Tiesiog atsiras kas ju pridaugins arba prisidaugins patys.

Paemei gyvuna - kastruok. Noresi kito - bus pilnos prieglaudos nelaimeliu.

As tiesa pasakius apskritai esu pries gyvunu pirkima. Yra pilna paliktu, pamestu. Kiek turejom kaciu, visos buvo is prieglaudu, arba niekam nereikalingos. Paemem ir po to sterilizavom. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 12:58)
<p>Neveisliniu gyvunu dauginimasi reikia riboti ne todel, kad jie prastesni. Tiesiog atsiras kas ju pridaugins arba prisidaugins patys.</p><p>Paemei gyvuna - kastruok. Noresi kito - bus pilnos prieglaudos nelaimeliu.</p><p>As tiesa pasakius apskritai esu pries gyvunu pirkima. Yra pilna paliktu, pamestu. Kiek turejom kaciu, visos buvo is prieglaudu, arba niekam nereikalingos. Paemem ir po to sterilizavom. smile.gif </p>

Aš prieš pirkimą iš daugintojų.
Kadangi man buvo svarbu būdo savybės,rinkausi veislinius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 00:53)
Tai manai, kad burba pikta, nes jau smelis byra jai? g.gif

Su senatve aisku maziau lieka kantrybes kai kam, bet klausimas kas jums jaunom darosi bigsmile.gif
Atsakyti

Aš prieš pirkimą iš daugintojų.
Kadangi man buvo svarbu būdo savybės,rinkausi veislinius.

Tie, kurie turi pinigu ipirkti kate uz 1000 euru daznai turi sofa uz 10 k. Maciau pabegusia kate, veisline, isluptais nagais. Prabangiu namu kvartale. Lietuvoje. Tai bledes seimininkai (atsiprasau), nusipirko kate, islupo nagus, bet nepagalvojo kaip ta kate isgyventu t.y. susimedziotu maisto, jei pabegtu. Priglaude kiti zmones, jei ne, butu badu nustipusi. Tfu. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 09:05)
O kur parašyta buvo ,kad katė naudojama veisimui?Mano katė taipogi buvo super mama, bet tai nereiškia,kad jai yra leista vaikus vesti iki begalybės.
</p>

Butent, senai nusterealizuota ir kaciukai visi geruose namuose, seimuose, dauguma is ju irgi nuo pat pradziu nusterializuoti. Atrodo pasidauginti turi teise tik veisliniai gyvunai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:20)
tai žinai, kai tiek prisišneka, puldinėja žmones, tai po to baisu gyventi, apsaugos reikia

Gal kokia paranoja pas zmones ar kompleksai, neuztikrintas, kad pats pasigins... unsure.gif man tai ziauru tie gardai gyvunam, nebent tas gardas bent 100kv m ir tai laikinai ileisti. Gla geirua suni normaliai auginti, kad jis butu adekvatus. Kiap man patinka Airijoje nesu pikto suns sutikusi(nesakau,kad is vis nera), vaiksto jie laisvai daznai, negaresyvus, su zmonem bendrauja. Lietuvoje tie vargsiukai prie grandiniu, vlojeruose, ir dar specialiai juos agresyviais daro... unsure.gif kaip to neuzdraudzia...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 13:11)
Tie, kurie turi pinigu ipirkti kate uz 1000 euru daznai turi sofa uz 10 k. Maciau pabegusia kate, veisline, isluptais nagais. Prabangiu namu kvartale. Lietuvoje. Tai bledes seimininkai (atsiprasau), nusipirko kate, islupo nagus, bet nepagalvojo kaip ta kate isgyventu t.y. susimedziotu maisto, jei pabegtu. Priglaude kiti zmones, jei ne, butu badu nustipusi. Tfu. </p>

Mes uz savo katina mokejom 600 lt pries 13 metu, tai nei baldu nei namu nera sugadines. Tik senam bute vienakart per netycia buvo vonioj uzdarytas, tai trp apvadus is vienos puses buvo padraskes.
Tiesa draskykles tenka keist kas met.
Abejoju ar su kokia paprasta kate taip isbutumem nenudraskytais baldais ar dar kazkuom.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 07, 09:23)
Aš jau pamenu iš kažkurios diskusijos, kad tu manai, jog būtų gerai, jog pasaulyje egzistuotų tik veisliniai katinai ir katės. Įdomu koks procentas žmonių taip mano....Asmeniškai man tai skamba kaip visiškai nepriimtina realybė. Esam ir mes turėję katę, kuri vesdavo kačiukus, kelias vadas. Visokių gražių margų ir plėmuotų gaudavosi, esam turguje juos pardavinėję ir per skelbimus dovanoję. Bet turbūt kažkam tai baisiai skamba irgi  biggrin.gif

Zinok Airijoje problematiska rasti neveislini kaciuka is namu. Net prieglaudoje reikia moketi 50 e, bet tai buna dazniausiai kates sugautos gatveje. Tai man tuos kaciukus visus isgraibe, juo albaiu ,kad augo geriau dar nei kai kurie veisliniai tik apie 3-4 menesiu as juos atidaviau, rinkausi geriausius seimininkus. Dauguma dar maziukus nukastruoja, nes vargas gi su vadom, kas nori terliotis. Ir as sterizavau daugiau ne del kates, o del saves, eina sau kiek bardako su tais mazais kaciukais, kad ir kokie jie mieli biggrin.gif
As irgi nemanau, kad tik veisliniai turi egzistuoti pasaulyje ar ten isciustinti visi namei ant paglaviu. tad anuo paliu neatsiginsim. O Airijoje ir ziema, kad ir laukinem katem tikrai ne didele beda. Praeina pro miesta savaitgali ir persieda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 13:16)
Butent, senai nusterealizuota ir kaciukai visi geruose namuose, seimuose, dauguma is ju irgi nuo pat pradziu nusterializuoti. Atrodo pasidauginti turi teise tik veisliniai gyvunai doh.gif

Visus pazisti ir visus aplankai, kad taip teigi?
Anam debilui, kuris savo katina Naujiem issikepe, irgi kaimynas buvo padovanojes kaciula, atejo pazet ir pasiteiraut kaip jis...ir pamate i orkaite sukista..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:26)
Nueik į prieglaudas. Pažiūrėk FB į visus po balkonais gimusius, aklus , sudraskytus. Tada pakalbėsim. Nėra ko tau girtis dauginus jų armiją.

Tik kaciuku gaila, o kiskiuku, eziuku, matei kada sudraskytus? baisu zinok... Kates vienos is naminiu gyvunu, kurios savim pilnai gali pasirupinti, kaip ir lapes pvz. Lapiu negaila, kiek matau partrenktu gatvese baisu.... unsure.gif gal visa gamta isveislinam ir laikom namie? o gal nieko nelaikom ir leidziam gyvunam ramiai gyventi?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 09:29)
Taip, tie, kuriems pasiseka. Bet LT su tuo situacija liūdna, žmonių mentalitetas dar ties plintusais voliojasi. Sterilizacija jiems atrodo išmislas.

Bet gal as ne Lt gyvenu, ko man tada prikisi sitai? savo gyvunus suziurek ir uzteks.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 07, 12:02)
Siandien mums yatinga diena. MB pirma karta siais metais isejo i lauka ir isvaziavo apsipirkti.

tai linkime tokių dienų daugiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Snd gluse bus gyvunu auginimo eGZperte bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 12:17)
Na bet tu ir apsigimusi durne esi - uzsiveisi gyvuna ir 3 metus nerodai veterinarui...
Tai po 3 ju metu susirgo, kad nuvezei?
Gyvunus isigyjant reiktu psichiatro pazymos. Nes tokios durnes kaip tu nusiperka drebanciom rankom jorka uz 140 litu,bando  suzmogint ji, seria zuvim ir cesnaka i iseinamaja anga nuo kirmeliu kisa..., o vargsai gyvunai pasiskust niekur negali.

Papildyta:

Viena?

aš tai siūlyčiau psichiatram tokių kaip tu net negydyt, iš karto eutanazijai 4u.gif
Atsakyti