Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 10:42)
Man tas skirstymas i veislinius ir neveislinius, veisliniu isaukstinimas kazkaip isvis keistai skamba. Anskciau visi laisvai laikste, pasibirbindavo kas su kuo nori ir problemos nebuvo. O dabar gyvunai dedami i kazkokius zmogaus remus. Nenuostabu, kad kai kurie ir zmones panasiai skirsto, i maziau ir labiau vertingus ("veislinius"), o tuos bevercius siulo uzdaryt i geta koki.
Monteverte, o tu pati skiepyta? O keliaujant i egzotines salis pati nesiskiepiji/nesiskiepytum, net jei grestu mirtim? Ar nekeliauji butent del to?

aš tai suprantu kodėl taip yra. Nes visokie buduliai, asocialai lengvai guana paprastus beveislius šinis, kad ir iš kaimynų, kurie duoda savo kalei atsivesti vaikų ir kadangi yra asocialūs buduliai, tai būna girti nužudo ar šiaip neprižiūri ir t.t. Tokie buduliai tiesiog neįpirktų veislinio, jei nebūtų neveislinių.
Bet tai juk visiems protingiems suvokiama problema, o mes juk čia besirenkantys nesame buduliai, todėl esame laisvi auginti ką norime ir nėra čia ko baksnoti koks pas ką šuo.
Aš skiepyta tiek, kiek tai buvo privaloma ir neišvengiama, kai buvau vaikas. Daugiau niekuo neskiepyta ir nesiruošiu bent kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:20)

tai tu neplanuoji pasent? šiaip tai taip, nu kas tave ilgai tokią šioje Žemėje laikys? biggrin.gif

As pasent nebijau.
Cia tu pas mus vis jauniniesi, senmerge, tarybines parduotuviu lentynas prisimeni biggrin.gif
Buuu biggrin.gif
Atsakyti
Gerai tu čia! biggrin.gif bigsmile.gif
Tegul veisia žmonės kokias nori veisles, kuria, bet tas beveislių gyvūnų nurašymas į visai jau raupsuotųjų ir nedaugintinų gretas man žiaurus.
Dėl skiepų-taip, be abejo.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 07, 10:42)
Man tas skirstymas i veislinius ir neveislinius, veisliniu isaukstinimas kazkaip isvis keistai skamba. Anskciau visi laisvai laikste, pasibirbindavo kas su kuo nori ir problemos nebuvo. O dabar gyvunai dedami i kazkokius zmogaus remus. Nenuostabu, kad kai kurie ir zmones panasiai skirsto, i maziau ir labiau vertingus ("veislinius"), o tuos bevercius siulo uzdaryt i geta koki.
Monteverte, o tu pati skiepyta? O keliaujant i egzotines salis pati nesiskiepiji/nesiskiepytum, net jei grestu mirtim? Ar nekeliauji butent del to?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 11:21)
As pasent nebijau.
Cia tu pas mus vis jauniniesi, senmerge, tarybines parduotuviu lentynas prisimeni biggrin.gif
Buuu biggrin.gif

aš savo gyvenimą prisimenu nuo nepilnai dviejų metukų, taigi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 07, 09:23)
Esam ir mes turėję katę, kuri vesdavo kačiukus, kelias vadas. Visokių gražių margų ir plėmuotų gaudavosi, esam turguje juos pardavinėję ir per skelbimus dovanoję. Bet turbūt kažkam tai baisiai skamba irgi  biggrin.gif

Aha, neperseniausiai fb dejo toki issigimeli, kuris ieskodavo kaciuku savo koviniui suniui.
Tai kad jusu grazus, margi ir plemuoti dar neaisku pas ka atsidurdavo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:25)
o tai kaip taviškis tave į Goa vėl gali skraidint, kai tu iš tos Goa prisijungus visa pikta sėdėjai forume, bumbėjai kokie ten niekšai, sukčiai, brangu, nešvaru ir pan. Matai kaip jis tave vertina? Kiap niekšę, sukčiuvienę ir patepliotą biggrin.gif
Papildyta:

išmanytoja gi prabilo biggrin.gif sugebėjusi šunį net peršaldyti ax.gif

Jei tave kazkas kada nors paims i zmonas, gal ir tave kazkur ves. O dabar nepavydek, nes jau veido kaire tavo puse sutrauke nuo nervu 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:37)
kai mano šunims abiems buvo po tris metus jie nežinojo kas yra vetas smile.gif

Kokia neatsakinga...
Atsakyti
Neseniai čia vienas LT kažkuriame miestelyje katiną išsikepė naujametinei vakarienei. Aš žinau, kad yra psichų ir žiaurių žmonių.

QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 11:24)
Aha, neperseniausiai fb dejo toki issigimeli, kuris ieskodavo kaciuku savo koviniui suniui.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 09:55)
pasidomėk natūropatų vetų patarimais iš už Atlanto, tai suprasi ir akių draskyt nereiks ax.gif

Tu duropate, jei tokia neatsakinga suneliu augintoja esi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 11:23)
aš savo gyvenimą prisimenu nuo nepilnai dviejų metukų, taigi rolleyes.gif

Kai Palangoj tevas tave palikes pas meiluze bego? Nuo tada?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 11:28)
Papildyta:

Jei tave kazkas kada nors paims i zmonas, gal ir tave kazkur ves. O dabar nepavydek, nes jau veido kaire tavo puse sutrauke nuo nervu 4u.gif .
Papildyta:

Kokia neatsakinga...

gal jau ir nebeims niekas, kiek gi gali imt kartų? biggrin.gif
užjaučiu, aišku, kad pas tave sutraukti ne tik papai, bet ir veidas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 11:32)
Tu duropate, jei tokia neatsakinga suneliu augintoja esi.
Papildyta:

Kai Palangoj tevas tave palikes pas meiluze bego? Nuo tada?

aha. Kas prabilo apie dūropatus. Kažkodėl tavo motina tai serga be tų "dūropatų" biggrin.gif ir tu sekanti eilėje ax.gif

aha. Kartu ir mačiau vizijas apie tavo vyrą kaip jis Goa-je duodasi su karštutėmis bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien mums yatinga diena. MB pirma karta siais metais isejo i lauka ir isvaziavo apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 11:35)
gal jau ir nebeims niekas, kiek gi gali imt kartų? biggrin.gif
užjaučiu, aišku, kad pas tave sutraukti ne tik papai, bet ir veidas 4u.gif
Papildyta:

aha. Kas prabilo apie dūropatus. Kažkodėl tavo motina tai serga be tų "dūropatų" biggrin.gif ir tu sekanti eilėje ax.gif

aha. Kartu ir mačiau vizijas apie tavo vyrą kaip jis Goa-je duodasi su karštutėmis bigsmile.gif

Na bet tu ir apsigimusi durne esi - uzsiveisi gyvuna ir 3 metus nerodai veterinarui...
Tai po 3 ju metu susirgo, kad nuvezei?
Gyvunus isigyjant reiktu psichiatro pazymos. Nes tokios durnes kaip tu nusiperka drebanciom rankom jorka uz 140 litu,bando suzmogint ji, seria zuvim ir cesnaka i iseinamaja anga nuo kirmeliu kisa..., o vargsai gyvunai pasiskust niekur negali.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 07, 12:02)
Siandien mums yatinga diena. MB pirma karta siais metais isejo i lauka ir isvaziavo apsipirkti.

Viena?
Atsakyti
Idomucia, reiktų pasekti, akivaizdu, kad ant kito joja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 12:17)

Viena.

Atsakyti