Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 14:29)
Kristina, mano ex'o reakcija del šio incidento: kai žmones kasdien kepasi ir cirškina vištas, tai nežiaurumas..bet vat katę... ax.gif

Pastebejau, kad kaskart kai prisijungi, nepraleidi progos apie exa parasyt. Ex ta, ex ana.... biggrin.gif
Neikaip mamirst negali? Isikliopinai kai paaugle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:16)
Kovinių sąrašo paieškok. Beje, tai irgi atgyvena.

taip, nes dar kažkodėl vis neįrašo cambalos. Nesuprantu, ko jie laukia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:34)
kai tu pati kovinė, nes prisišikusi pas visus iki ausų, tai ir žiurkė pas tave kovinė būtų biggrin.gif

Gerai kad lenkiesi man ir pripazisti biggrin.gif .
O bet taciau, nepirsk man savo karo dievo. Pati skrajok su juo visatoj biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 14:17)
Beje, Monteverte, nebuvai "Trijuose parseliuose"? ten vyrukas ir mergina augina visokius gyvulius, iki mirties juos karsina, toks kaip Farm sancturary - tokiu pilna uzsieny lb noriu su vaikais nulekti, dar nesu buvusi, vis planuoju, bet.

ne, dar nebuvau, bet palaikau labai tokius nuostaboius žmones wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 14:25)
Tas ananatra aferistas.Matomai kol sedejo, surezge plana kaip guru del kvanku tapti.
Bet jam pavyko. Nors ant mordos stampas - aferistas. Toks pat kaip ir lutukes satja.

bet kokia tu gera aferistų ekspertė rolleyes.gif ne tu juos kartais ir ruoši? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 14:25)
Ania? Ajajai.
O yai gal pagal tokia logika ir zmonems gimti nereiketu? Nu gi gimdymo metu irgi is ten viskas lauk vienu metu lenda.
Tai zmogus pagal tokia logika kaip kiausinis nesvarus, ne? bigsmile.gif

nu va, pagaliau prisipažinai, kad žmones valgai (nu čia taip pagal tavo logiką, nes temą tai apie maistą buvo) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 14:38)
Gerai kad lenkiesi man ir pripazisti biggrin.gif .
O bet taciau, nepirsk man savo karo dievo. Pati skrajok su juo visatoj biggrin.gif .

tu man pavydi ir bandai kopijuoti, nu bet į tokius duchus kaip tu dievai tai nežiūri, nurimk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:42)

nu va, pagaliau prisipažinai, kad žmones valgai (nu čia taip pagal tavo logiką, nes temą tai apie maistą buvo) biggrin.gif
Papildyta:

tu man pavydi ir bandai kopijuoti, nu bet į tokius duchus kaip tu dievai tai nežiūri, nurimk biggrin.gif

Zinoma biggrin.gif . Va mesineju tave jiek tik noriu, o tu vis pasimauni biggrin.gif

Kazi kas galetu pavydeti tau tavosios sizofrenijos su haliucinacijom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 14:45)
Zinoma biggrin.gif . Va mesineju tave jiek tik noriu, o tu vis pasimauni biggrin.gif

Kazi kas galetu pavydeti tau tavosios sizofrenijos su haliucinacijom? g.gif

koks netikęs kunigas pvz., o gal net ir popiežius, pas kurį tu lankeisi biggrin.gif
Atsakyti
Va, jei apie mus ir veisles.
Mylimukė būtų airių seteris, ryški, vikri, draugiška daugumai, per greita, kad pagautum.
Montevertė - špicas - mažas, lojantis ant visko, kas juda.
Cambala - argentinos dogas, duosi pirštą-iki alkųnės nugrauš, saviems -katinas
Lutukė - pinčeris, mažas, drebantis, vaidinantis didelį šunį
Burbanti - anglų buldogas, mažas, vos paeina, pats išsigąsta, kai netyčia orą pagadina.
Idomučia-senbernaras, didelis, pūkuotas, pats nežinantis kur save pafėti, kad seilėmis kitų neaptaškytų
Nakviša-dobermanas pinčeris, pažiūrėt baisu prieit, o kai prisileidžia- meilė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:47)
koks netikęs kunigas pvz., o gal net ir popiežius, pas kurį tu lankeisi biggrin.gif

Bijai kaip velnias kryziaus ju.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:49)
Mylimukė būtų airių seteris, ryški, vikri, draugiška daugumai, per greita, kad pagautum.
Burbanti - anglų buldogas, mažas, vos paeina, pats išsigąsta, kai netyčia orą pagadina.
Idomučia-senbernaras, didelis, pūkuotas, pats nežinantis kur save pafėti, kad seilėmis kitų neaptaškytų

😂😂burba😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:49)

oi špicai mielybės, labai gražūs šuniukai wub.gif
o tau nebeliko veislių? tu žiurkė likai pagal šiuos metus? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 14:52)
Bijai kaip velnias kryziaus ju.

neturiu ko, mes panašiai dirbam if you know what I mean biggrin.gif of course not, haha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:52)
oi špicai mielybės, labai gražūs šuniukai wub.gif
o tau nebeliko veislių? tu žiurkė likai pagal šiuos metus? mirksiukas.gif

Aš galėčiau būti pudelis. Atrodo lialialia, o išties- vienas protingiausių rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 15:49)
<...>

Nu nelabai... namuose lakstė karališkas (danų) dogas, vardu mano grožis buvo Lorka. Pasiilgau, geros medžioklės plotų jai!
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:54)
Aš galėčiau būti pudelis. Atrodo lialialia, o išties- vienas protingiausių rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

neprotingiausias, o lengvai dresuojamas, cirkininkas. Vieni neįdomiausių šunų. Įdomiausi ir krūčiausi tokie kurie dresuok kiek nori, o jie vistiek savaip biggrin.gif tik esmė - kad išmoktų visus saugumo pagrindus
Atsakyti