Katinai pas sesę kaime visai nebesutaria: ten augo sena katė, prieš porą metų atsirado jaunas ryžikas (abu kastruoti), didelės meilės senoji nerodė nuo pradžių, o jaunasis ryžikas žaisti norėdavo, jis toks meilus. Paskui santykiai praėjo visokius etapus. Senoji pavydi: jei glostai ryžiką, tokį žvilgsnį nutaiso..ir išeina iš kambario...arba šnypščia. Dabar aš ten pagyvenau kelias dienas ir daugiau maisto jie gauna, tai ryžikas ėmė vaikyti senąją katę, toks labai patenkintas savimi tapo, vierchas. O senoji iš streso šnypščia ir slepiasi, kartais kovoja. Nervina, anksčiau kai po 2 būdavo, sutardavo.
Taip, aš kai atvažiuoju jaučiuosi, kad beviltiškai manimi ryžikas manipuliuoja-4 ryto ima prašyti ėsti ir aš keliuosi bei mėsą jam duodu. Pykstu pati ant savęs, žinau, kad reiktų atpratinti, bet neturiu čia valios
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 15:22)
Užtat kašarai visai baimės jausmą praradę. Toks vaizdas, kad mes ps juos gyvename, o ne jie pas mus.
Papildyta:
Lisitėja, neeee!! Tu turėtum būti labai kilminga. Mėlyno kraujo

Man atrodo, kad esi labai elegantiška, bet tuo pačiu sveiko proto daug turinti moteris

Tai koks čia šuo?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 15:33)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579475" data-time="1578401369"><div><p>Va, jei apie mus ir veisles.
</p></div></blockquote><p>O aš kas?Bekilmė, dvarniaška?

Šiaip labai linksmai susiskaitė.
</p>