Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 14:55)
Nu nelabai... namuose lakstė karališkas (danų) dogas, vardu mano grožis buvo Lorka. Pasiilgau, geros medžioklės plotų jai!

Tai dogas ne dobermanas. Dogai man kaip mielos karvės, esu bendravus, gerietė visiška buvo, nu bet gabaritai unsure.gif ant kojos kai užmina, tai ojoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:56)
neprotingiausias, o lengvai dresuojamas, cirkininkas. Vieni neįdomiausių šunų. Įdomiausi ir krūčiausi tokie kurie dresuok kiek nori, o jie vistiek savaip biggrin.gif tik esmė - kad išmoktų visus saugumo pagrindus

Man gražiausias yra afganų kurtas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 16:02)
Tai dogas ne dobermanas. Dogai man kaip mielos karvės, esu bendravus, gerietė visiška buvo, nu bet gabaritai unsure.gif ant kojos kai užmina, tai ojoj biggrin.gif

Nu žinok, Lorkė į namus įleisdavo visus. Tik vat išeiti nelabai kam gaudavosi, jei neduodavau komandos. Dresūra daug lemia.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 15:07)
Nu žinok, Lorkė į namus įleisdavo visus. Tik vat išeiti nelabai kam gaudavosi, jei neduodavau komandos. Dresūra daug lemia.

biggrin.gif kietai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 15:02)

Man gražiausias yra afganų kurtas.  wub.gif

Man jie kaip grakscios ilgaplaukes moterys wub.gif .

Dogai skaudziai su uodega uztvot gali biggrin.gif . Ten jega kaip arklio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 15:15)
Man jie kaip grakscios ilgaplaukes moterys wub.gif .

Dogai skaudziai su uodega uztvot gali biggrin.gif . Ten jega kaip arklio biggrin.gif

Jo, gražūs, grakštūs, bet pirkti nesvarsčiau, ne man jie wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 07, 15:15)

Mano ankstesnė šunė buvo nemaža, tai vizgindavo uodega, pyst vaikui, tas sėdi ant pamperso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 16:08)

Užtat kašarai visai baimės jausmą praradę. Toks vaizdas, kad mes ps juos gyvename, o ne jie pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 07, 15:22)
Užtat kašarai visai baimės jausmą praradę. Toks vaizdas, kad mes ps juos gyvename, o ne jie pas mus.

Taip taip ir yra, ką, nežinojai??? Mes gi jų vergučiai wub.gif
Atsakyti
Aš suprantu mintį...Ir kažkuri mano dalis pritaria. Aš 15 metų būdama bandžiau tapti vegetare, dar ir dabar teoriškai pritariu šioms idėjoms, nes man tikrai nuoširdžiai gaila tų kepamų gyvūnų. Bet man neišeina-gal nemokėjau produktų derinti ar kažką, kraujas buvo klaikiai suprastėjęs, man artimiausia paleo mityba-tai yra daaaaug daržovių ir vaisių, baltymų, o pieno produktai, miltai, saldumynai-minimaliai. Visokie žali kokteiliai irgi. Taip mano sveikata geriausia. Galbūt. Galbūt kažkada.

Dėl vyno-oi, aš žinau, kad tiek vynas, tiek cigaretė (kartais po vyno), tiek stresas, tiek dar daug dalykų yra negerai. Bet aš esu žmogus. Ir dar hedonistė, taip kad biggrin.gif

QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 14:29)
Kristina, mano ex'o reakcija del šio incidento: kai žmones kasdien kepasi ir cirškina vištas, tai nežiaurumas..bet vat katę... ax.gif
Papildyta:

bigsmile.gif  geeeras  biggrin.gif pastebejimas
p.s. cia del Idomucios žmonos

Atsakyti

Netiesa. Gyvenam paprastai. Šuo 1200, katės po 600.

As gi rasiau “daznai”. Nesakiau, kad visada.

Turtingi pazistami katina neseniai is lauko

paeme. Man pirma mintis “o kaip ju prabangus namai?..”. Uz savaites: “Katinas sofa drasko, ta belekiek kainuoja”. Nu taip, laba diena. Gyvunas greiciausiai padarys nuostoliu.

Kol kas tas katinas namie, bet nzn kas bus, kai ka rimtesnio pridirbs. 

Atsakyti

Yra toks vaizdelis fiskose
Petros olos fone ryzas katinas ir apacioj parasyta
Sobaki dumajut, cto oni drug celoveka, koski dumajut cto oni bogi.

Gryna tiesa biggrin.gif .
Atsakyti

Va, jei apie mus ir veisles.

O aš kas?Bekilmė, dvarniaška? :cray:Šiaip labai linksmai susiskaitė.

Atsakyti
Katinai pas sesę kaime visai nebesutaria: ten augo sena katė, prieš porą metų atsirado jaunas ryžikas (abu kastruoti), didelės meilės senoji nerodė nuo pradžių, o jaunasis ryžikas žaisti norėdavo, jis toks meilus. Paskui santykiai praėjo visokius etapus. Senoji pavydi: jei glostai ryžiką, tokį žvilgsnį nutaiso..ir išeina iš kambario...arba šnypščia. Dabar aš ten pagyvenau kelias dienas ir daugiau maisto jie gauna, tai ryžikas ėmė vaikyti senąją katę, toks labai patenkintas savimi tapo, vierchas. O senoji iš streso šnypščia ir slepiasi, kartais kovoja. Nervina, anksčiau kai po 2 būdavo, sutardavo.
Taip, aš kai atvažiuoju jaučiuosi, kad beviltiškai manimi ryžikas manipuliuoja-4 ryto ima prašyti ėsti ir aš keliuosi bei mėsą jam duodu. Pykstu pati ant savęs, žinau, kad reiktų atpratinti, bet neturiu čia valios biggrin.gif

Papildyta:
Lisitėja, neeee!! Tu turėtum būti labai kilminga. Mėlyno kraujo smile.gif Man atrodo, kad esi labai elegantiška, bet tuo pačiu sveiko proto daug turinti moteris smile.gif Tai koks čia šuo?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579475" data-time="1578401369"><div><p>Va, jei apie mus ir veisles.

</p></div></blockquote><p>O aš kas?Bekilmė, dvarniaška? cray.gifŠiaip labai linksmai susiskaitė.
</p>

Atsakyti