Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579395" data-time="1578397047"><div><p>Netiesa. Gyvenam paprastai. Šuo 1200, katės po 600.</p></div></blockquote><p>As gi rasiau “daznai”. Nesakiau, kad visada.</p><p>Turtingi pazistami katina neseniai is lauko</p><p>paeme. Man pirma mintis “o kaip ju prabangus namai?..”. Uz savaites: “Katinas sofa drasko, ta belekiek kainuoja”. Nu taip, laba diena. Gyvunas greiciausiai padarys nuostoliu.</p><p>Kol kas tas katinas namie, bet nzn kas bus, kai ka rimtesnio pridirbs. </p>

Ve abejo, turint gyvūnų reik būt pasirengus jų zbitkoms biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579475" data-time="1578401369"><div><p>Va, jei apie mus ir veisles.

</p></div></blockquote><p>O aš kas?Bekilmė, dvarniaška? cray.gifŠiaip labai linksmai susiskaitė.
</p>

Oi ne, pamiršau, tu pas mus basetas. Ramus, išmintingas basetas liūdnomis akimis, linksma širdimi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 15:02)
Tai dogas ne dobermanas. Dogai man kaip mielos karvės, esu bendravus, gerietė visiška buvo, nu bet gabaritai unsure.gif ant kojos kai užmina, tai ojoj biggrin.gif
Papildyta:

Man gražiausias yra afganų kurtas.  wub.gif

įdomūs išties, bet man gražiausi tie šunys, kai nosys kiek platesnės ar trumpesnės
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 07, 15:25)
Aš suprantu mintį...Ir kažkuri mano dalis pritaria. Aš 15 metų būdama bandžiau tapti vegetare, dar ir dabar teoriškai pritariu šioms idėjoms, nes man tikrai nuoširdžiai gaila tų kepamų gyvūnų. Bet man neišeina-gal nemokėjau produktų derinti ar kažką, kraujas buvo klaikiai suprastėjęs, man artimiausia paleo mityba-tai yra daaaaug daržovių ir vaisių, baltymų, o pieno produktai, miltai, saldumynai-minimaliai. Visokie žali kokteiliai irgi. Taip mano sveikata geriausia. Galbūt. Galbūt kažkada.

Dėl vyno-oi, aš žinau, kad tiek vynas, tiek cigaretė (kartais po vyno), tiek stresas, tiek dar daug dalykų yra negerai. Bet aš esu žmogus. Ir dar hedonistė, taip kad  biggrin.gif

reikia tam atsiduoti. Nes norint kokybiškai maitintis tai nebus taip, kad ai, šiandien tingiu gamint, kažką paruošto nusipirksiu (o kas tai bus? bulka kažkokia ar šiaip kas su chemija). Žodžiu, čia kaip ir su kitu gerbūviu, pvz. sportu, tik vlaingiems žmonėms skirta, nes kitaip tikrai galima sau pakenkti ir atrodyti pilku išdvėsėliu tokiu smile.gif
Atsakyti
Monteverte, apie valią gerai pastebėjai...Čia tikrai nėra mano stiprioji pusė smile.gif Bet vis tik vis tik...Man visos tos košės pvz yra visiškai nesotu ir nepatinka. Tik kai atradau paleo supratau kaip galima jaustis pavalgius sočiai ir nenorėti jokių užkandžių ir jokių desertų po to. Avinžirniai ir pupos? Ok, galbūt. Plius disciplina smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 15:50)
įdomūs išties, bet man gražiausi tie šunys, kai nosys kiek platesnės ar trumpesnės
Papildyta:

reikia tam atsiduoti. Nes norint kokybiškai maitintis tai nebus taip, kad ai, šiandien tingiu gamint, kažką paruošto nusipirksiu (o kas tai bus? bulka kažkokia ar šiaip kas su chemija). Žodžiu, čia kaip ir su kitu gerbūviu, pvz. sportu, tik vlaingiems žmonėms skirta, nes kitaip tikrai galima sau pakenkti ir atrodyti pilku išdvėsėliu tokiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 07 sausio 2020 - 15:53
Aš kurtams sielą pardavus. Ilgos nosys, ilgi kaklai kojos, įtrauktas pilvas-ne bėga, o skrenda wub.gif
Atsakyti
Tai ziuriu gyvenimelis pas moteras- visa diena mamkose sėdi biggrin.gif
Atsakyti

Ve abejo, turint gyvūnų reik būt pasirengus jų zbitkoms biggrin.gif
Papildyta:
Oi ne, pamiršau, tu pas mus basetas. Ramus, išmintingas basetas liūdnomis akimis, linksma širdimi

Basetas???Ar bent viena iš arti matėte šią veislę?Aš ją žinau labai gerai, nes draugė turėjo basetuką.Kilmingą.Tai, va basetas tik atrodo ramus ir liūdnas.Tai labai gudrus šuo, reto užsispyrimo,labai ėdrus ir smaližius,medžioklis, mėgsta pasileisti pėdomis, šeimininkas jam nulis dėmesio.Žinoma sugrįžta, tik šeimininkui tenka porą valandų miške ant kelmelio pasėdėti.Nepaliksi gi šuns miške.Labai puikiai sutaria su vaikais ir kitais naminiais gyvūnais.Visai neagresyvus.

Gražu būdavo žiūrėti, laiko vaikas rankose sausainį ar šiaip ką valgomo, praėjo šuo, o žiūri vaikas-skanėsto rankose nei kvapo.Taip gražiai švelniai reketuodavo vaikus.

Aš gal daugiau taksas, nes tai man labai graži veislė.Na ir būdas mano taksiškas.

Atsakyti
Skaiva is m1 lb daug taksu turi - tai 6, tai neperseniausiai 27( matomai su vada tiek).
Atsakyti

Aš kurtams sielą pardavus. Ilgos nosys, ilgi kaklai kojos, įtrauktas pilvas-ne bėga, o skrenda wub.gif

Kai jie bėga - kurtams nėra lygių.O šiaip aš juos labai norėčiau pamaitinti,jie man per kūdi.Žinau,kad jie kitokie būti negali, bet....

Atsakyti
Nusistebejima kelia tas faktas, kad apie gyvunu teises kalba sūka, kuri nusenusį šunį išmetė kaip nereikalingą skudurą is namų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 14:16)
Tai vat jos paklausk, kiek ji išleidžia parodoms, klubui, kiek sumokėjo už  veislinį šunį veisimui, kiek sumojėjo už kergimą, kiek įvertintų savaitgalius, praleistus parodose, bemieges naktis priimant gimdymus, veto išlaidas, kokybišką ėdesį šuniukams ir vitaminus. Apšiktus namus. Tada ir skaičiuok svetimus pinigus, gudrioji tu mūsų biggrin.gif
Papildyta:
Kovinių sąrašo paieškok. Beje, tai irgi atgyvena.

Koks skirutmas kiek isleidzia, svarbu kiek lieka, o lieka nemazai, net labai nemazai. Visi verslai turi savo sunkumu ir bemiegiu naktu ir visur reikia investiciju.
Visgi taip ir neisaiskinai kodle jei veislinis jau geriau, kai deja, ta veisle neapsaugo nuo ziauraus elgesio su gyvunais, palikimo prieglaudoj ir t.t..

tai ikeliau gi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 11:58)
As tiesa pasakius apskritai esu pries gyvunu pirkima. Yra pilna paliktu, pamestu. Kiek turejom kaciu, visos buvo is prieglaudu, arba niekam nereikalingos.

smile.gif
tarp kitko, yra tokia extreme vegan zero waste atmaina, jie vadinasi anti-birth vegans ar pan. jie paskaiciave, kad atsisakius vieno vaiko co2 išmetimas i aplinką sumažetu apie 61proc, palyginus su mesos atsisakymu (tarkim 30proc), kastiniu kuru (20proc) ir tt.eko prekiu varojimu(5-6proc.)
be to, kaip sakoma, pilna pamestu vaiku, o pasidauginti - yra pats lengviausias, egoistiškiausias elgesys.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 sausio 2020 - 17:13
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:34)
kai tu pati kovinė, nes prisišikusi pas visus iki ausų, tai ir žiurkė pas tave kovinė būtų biggrin.gif
Papildyta:

čia visų veisėjų seni bajeriai pribiedniatsia, kad konkurentų neatsirastų tiek daug biggrin.gif
o kaip ji gali žinoti, kai jos protelis labai apribotas?

Geras, cia patiko, iisvaizdavau cambalos kovine ziurke lotuliukas.gif Nu bet rimtai supanaseja gyvunai su seimininkais.

Ir as taip manau, nu mes tai geri, o va jie tai jau blogi, sugalvojo net skritingus terminus ale lotuliukas.gif Kai as maciau, kaip tie sunkiukai gyvena normalaus dydzio fermukeje, tai ka as zinau, as nieko gero tame nematau, tas pats gyvunu isnaudojimas, kergimai, prievartavimai, kaip inkubadotrius gi tos kales, man tai ziauru. Ypac su tais buldogiukais prancuziskus, jiem gi cezarius daro, jie naturaliai nelabai ir gimtu.....Visai kitaip buna, kai seima laiko suniuka viena ar pora ir ten jie atsiveda sunukiu pagal nora ir galimybes, o kai jau profesionaliai tai daroma, tai jau biznis, o ne gerove gyvunam.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 07, 14:37)
taip, nes dar kažkodėl vis neįrašo cambalos. Nesuprantu, ko jie laukia?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 sausio 2020 - 17:16