Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 11:23)
neapsimesk šlangu, atsakingoji biggrin.gif

Rimtai nesupratau
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 11:25)
o man idomu, gal kas zinot , kodel negali sunims atlikti vazektomija, kap vyram, gi butu sveikiau, nereiktu paskui visokiu papildu ir maziau ligu butu arba patelem peristi kiausintakius pvz?

Kokių ligų ir papildų?
Savo šunę sterilizavom laporaskopiniu būdu, 200 e, tiesa, bet lengvesnė op, nė žymės neliko
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:32)
Kokių ligų ir papildų?
Savo šunę sterilizavom laporaskopiniu būdu, 200 e, tiesa, bet lengvesnė op, nė žymės neliko

Hormonu, specialus maistas sterializuotiem yra, nezinojai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 11:40)
Hormonu, specialus maistas sterializuotiem yra, nezinojai?

Spec maistas taip. Viskas ok su juo. Hormobų jokių neduodu nė viensi savo mergai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:41)
Spec maistas taip. Viskas ok su juo. Hormobų jokių neduodu nė viensi savo mergai

tu rimtai šlangu apsimeti ar tu visiškai nieko nerauki apie gyvūnus? kokių hormonų jinai klausia biggrin.gif tau ką, apie šalutines sterilizavimo pasekmes niekas nepranešė? tai pas kokį šūdarankį ten kreipeisi? ir iš viso, kokios nuovokos turi būti žmogus, kad nesuvokti, jog kiekviena operacija su kaž-ko pašalinimu turi tam tikras pasekmes. Tu tikrai suaugusi, turi vyrą, vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 11:47)
tu rimtai šlangu apsimeti ar tu visiškai nieko nerauki apie gyvūnus? kokių hormonų jinai klausia biggrin.gif tau ką, apie šalutines sterilizavimo pasekmes niekas nepranešė? tai pas kokį šūdarankį ten kreipeisi? ir iš viso, kokios nuovokos turi būti žmogus, kad nesuvokti, jog kiekviena operacija su kaž-ko pašalinimu turi tam tikras pasekmes. Tu tikrai suaugusi, turi vyrą, vaikų?

biggrin.gif kišk į savo augintinius ką nori, o aš žinau, ko reikia ir ko ne smile.gif į tavo Balbieriškio veterinwrijos klinikas nesikreipsiu, nereikia rekomendacijų.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:35)

Nuvilsiu, ji buvo sterilizuota, nes gimdos uždegimas prasidėjo nė metų nesulaukus  rolleyes.gif  būūūūū

Pas tave gyvunai labai serga ištisai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 12:06)
niekas seniai tau jos nesterelizuotų, užmigdytų ir tiek žinių. Melagė juoda esi, todėl ir su cambaline sutari biggrin.gif

Cia pas ja toks psichologinis manevras - uzliuliuoti kvailas lengvatikes.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:41)

niekad nebesterializuociau tokiom operacijom savo gyvunu, labai skaudu buvo ziureti i savo katyte po operacijos, kaip jos elegsys pakito, kaip ji savo vaikus pradejo pulti... unsure.gif O be to ir ivairiu ligu rizika gana didele.
https://www.canis.lt...acija-ar-verta/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 sausio 2020 - 11:57
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 08, 11:55)
niekad nebesterializuociau stokiom operacijom savo gyvunu, labai skaudu buvo ziureti i savo katyte po operacijos, kaip jos elegsys pakito, kaip ji savo vaikus pradejo pulti... unsure.gif O be to ir ivairiu ligu rizika gana didele.
https://www.canis.lt...acija-ar-verta/

Tai su tavim viskas aišku. Kalbos nėr.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 11:48)
biggrin.gif kišk į savo augintinius ką nori, o aš žinau, ko reikia ir ko ne smile.gif į tavo Balbieriškio veterinwrijos klinikas nesikreipsiu, nereikia rekomendacijų.

brangute, man nė klinikos nereikia, kad žinočiau operacijų pasekmes, organų šalinimo pasekmes, tai elementaru. Nu bet kai tu net vyrą savo perrišinėji for fun, tai ką su tavimi kalbėti šia tema?
Atsakyti

Lutuke,patinui kastracija itin paprasta,tiesiog nuima kiaušinėlius.Patelei sudėtingiau,arba perriša kiaušintakius,arba šalina gimdą. Mano katinai ėda spec maistą sterelizuotiems.Jokių hormonų nei vienas negauna.Beje,esant pūlingam gimdos uždegimui, dažniausia šalinama gimda.

Ar gailiuosi,kad maniškiai kastruoti?Nei kiek.Kiek rūpesčių atsimeta.Jokių pabėgimų,jokių nereikalingų palikuonių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 sausio 2020 - 11:59
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 11:56)
<p>Lutuke,patinui kastracija itin paprasta,tiesiog nuima kiaušinėlius.Patelei sudėtingiau,arba perriša kiaušintakius,arba šalina gimdą.
</p><p>Mano katinai ėda spec maistą sterelizuotiems.Jokių hormonų nei vienas negauna.Beje,esant pūlingam gimdos uždegimui, dažniausia šalinama gimda.</p>

Būtent

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 11:56)
brangute, man nė klinikos nereikia, kad žinočiau operacijų pasekmes, organų šalinimo pasekmes, tai elementaru. Nu bet kai tu net vyrą savo perrišinėji for fun, tai ką su tavimi kalbėti šia tema?

? Pilnatis biggrin.gif 4u.gif laikykis
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 08, 11:56)
Lutuke,patinui kastracija itin paprasta,tiesiog nuima kiaušinėlius.Patelei sudėtingiau,arba perriša kiaušintakius,arba šalina gimdą.
Mano katinai ėda spec maistą sterelizuotiems.Jokių hormonų nei vienas negauna.Beje,esant pūlingam gimdos uždegimui, dažniausia šalinama gimda.

As ne apie pacia operacija ar jos sudetinguma, o poveiki po to organizmui sneku, zinau aisku, kaip tos operacijos atliekamos. Deja, nezinojau,kad galima prasyti kiausintakiu perisimo katem, visi taip paparstai daznai sneka apie tas sterializacija, tai labai ir nesigilinau. Ikeliau virsuje straipni, kuris issamiau apie tai sneka.
Atsakyti