Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 09, 00:03)
Sakote tokiu tevu nera?

O kur as taip teigiau?

Kita vertus, jei norite demagogijos, galime pazaisti.

O jus teigiate, kad totaliai visi, ar diduma tevu yra samoningi, vien todel, kad jie yra tevai ir kad aniem kyla upas mokyti vaikus namie?

Kaip manote, va tokia neva "samoninga" mamyte kaip lutuke ka gali ismokyti vaika namie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 sausio 2020 - 23:08
Moonte, negi isties jums idomu neva diskutuoti su ubunte?
Juk ta asaba yra tiesiog gamtos klaida Zemeje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 08, 21:08)
*O kur as taip teigiau?

**Kita vertus, jei norite demagogijos, galime pazaisti.

***O jus teigiate, kad totaliai visi, ar diduma tevu yra samoningi, vien todel, kad jie yra tevai ir kad aniem kyla upas mokyti vaikus namie?

Kaip manote, va tokia neva "samoninga" mamyte kaip lutuke ka gali ismokyti vaika namie?

* tik pasitiksilnau.

** cia jusu arkliukas, ne mano.

*** neteigiu. Tiesiog bandau suprasti argumentus/nuomones pries mokyma namie. Nes ''naiviai'' galvoju, kad siaip tevai tuo nesiriz(nuo zodzio ryztas) uzsiimti, nes tai reikalauja daug laiko, jegu ir atsakomybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 09, 00:14)
* tik pasitiksilnau.

*** neteigiu. Tiesiog bandau suprasti argumentus/nuomones pries mokyma namie. Nes ''naiviai'' galvoju, kad siaip tevai tuo nesiriz(nuo zodzio ryztas) uzsiimti, nes tai reikalauja daug laiko, jegu ir atsakomybes  4u.gif

Nejaugi, kai zmogus, rasineja, oponentui tai ko jis neteigia, tai vadinama demagogija, o ne tikslinimas. Tagi, nereikia permetineti savo lauru man.
Viska galima privesti iki absudrod, bandant absoliutinti.

Cia panasiai, kaip su gimdymu, mada. Pofig vaiko sveikata, svarbu, kad madinga, suprask, dvasinga.
Kaip ir su skiepais...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 00:14)
Moonte, negi isties jums idomu neva diskutuoti su ubunte?
Juk ta asaba yra tiesiog gamtos klaida Zemeje.

Cambala, virtualus pasaulis suteikia daug vietos interpretacijom, is esmes tame nera nieko blogo. Blogis yra kai pagerintos savo chamizmu perzengia bendravimo riba.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 08, 22:07)
Jis aukštas vyras, tokio niekaip neužsikeltum biggrin.gif Plius dominuojantis wub.gif

Maziau uz bobas uzdirbantys diedai negali buti dominuojantys
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 00:27)
Nejaugi, kai zmogus, rasineja, oponentui tai ko jis neteigia, tai vadinama demagogija, o ne tikslinimas. Tagi, nereikia permetineti savo lauru man.
Viska galima privesti iki absudrod, bandant absoliutinti.

Cia panasiai, kaip su gimdymu, mada. Pofig vaiko sveikata, svarbu, kad madinga, suprask, dvasinga.
Kaip ir su skiepais...
Papildyta:
Cambala, virtualus pasaulis suteikia daug vietos interpretacijom, is esmes tame nera nieko blogo. Blogis yra kai pagerintos savo chamizmu perzengia bendravimo riba.

Koks gi tavo reikalas kas ka rašineja. Tu geriau ziurekis ka pati rasineji. Atejo po pusmecio ir is karto dantimis iššieptais kibo moterims i kulšis. biggrin.gif Nu tu duodi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 08, 23:31)
ne, tik iš tavo minties. Mėgaukis, kol dar gali mirksiukas.gif

Aciu, kad leidi, o maloningoji notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 09, 00:14)
*** neteigiu. Tiesiog bandau suprasti argumentus/nuomones pries mokyma namie. Nes ''naiviai'' galvoju, kad siaip tevai tuo nesiriz(nuo zodzio ryztas) uzsiimti, nes tai reikalauja daug laiko, jegu ir atsakomybes  4u.gif

Sedint namie taip,greiciausiai.
Bet as matau labai dideli pliusa tokio mokymo, jeigu tevai daug keliauja, o vaikai kartu. Salia tradicinio mokyklinio mokymo, kuris gal ir ne idealus, jie gauna daug daugiau ir geriau (kulturos, tradicijos, gamta, gyvunai, gyvenimo pamokos) negu gautu sededami suole. Nes gana daug seimu keliauti ryztasi iki kol vaikai mazi, o paskui riboja mokykla.
Nors svietimo sistema nera tobula, ismokyti geriau reiktu tikrai daug pastangu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 08, 21:27)
Nejaugi, kai zmogus, rasineja, oponentui tai ko jis neteigia, tai vadinama demagogija, o ne tikslinimas.

Juas apie ka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 01 08, 23:14)
* tik pasitiksilnau.

Pažiūrėk į Lutukę, ji gi nuoširdžiai mano, kad yra sąmoninga ir protinga. Kaip Kručinskienė
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 08, 22:54)
Norejau pasveikinti su praejusiom sventem.
Bet ziuriu, cia pagerintos degraduoja, nemaniau, kad anos gali taip zemai nusirist.

Ne viena karta rasiau, kad ne ka maziau svarbu yra dvasios dorove, vidine svara...

Idomu, kaip butu reagavusi given444, jei jai butu dedikuota sunu rujos nuotrauka...
Cia rasau, zinodama, kad pagerintas visada itakoja dvigubi standartai, Given444 atveju, juk vartysys, kaip unguriai ant keputves.

Given444, nieko asmeniskai, tavo deka, parodau kiek gali degraudoti, tavo nuostabios prietelkos.

Tas ir juokinga, kad Lutukė eilinį sykį apsijuokė su ta foto. Nes tai šunų dominavimo pavyzdys, jokia ten ruja smile.gif patinai lipa qnt patinų, kad įrodytų savo viršenybę ir tiek smile.gif
Atsakyti
Susijaudinau wub.gif paklausiau vakar Cambalos, kaip gyveni, o ji atrase, kad net ziuredama tv apie mane galvoja...kažkur pasąmonej jai vaidenuosi... wub.gif brunette.gif
labas rytas 4u.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 08, 09:18)
Nors as kazkada skaiciau, kad riebalu lasteles niekur nedingsta, o tik susitraukia labai, tad atleidus vadeles, gana lengvai vel isstorejama. Nors nezinau, ar tai tiesa.
Man grazu, kai biski riebaliuko yra apvalumams,ir moterims, ir vyrams, kampuoti lai eina i kulturizmo

zmogu stambina ne vien riebalai. stambina, vanduo lastelese, ypac jis, nes isorej raumuo ir audinys pasipucia kaip balionas ir kybo stangrus, nesuprasi, riebalas, ar kas. pliusas: vanduo greit issivaiksto (jei nesutrikusi inkstu veikla.)
ne veltui pries fitneso varzybas moterys 24h negeria net vandens, kad raumuo isrysketu. nesveika praktika, moterys net alpsta nuo vandens trukumo, mano drauge pasakojo. taciau vanduo greit ir issivaiksto, cia kaip pries MM moterims - kai kurioms svoris ir iki 2-3kg svyruoja.
kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur.
skaicčau, kad emus sportuoti, raumens skaidulos prisipildo tarplastelinio vandens, pasipučia (nežinau tik del ko, buvo graziai paaiškinta), na, paskui viskas susitvarko, apsitvarko.
nors vanduo ne riebalai, man lb nesmagu, kai staiga krutine issoksta kaip bomba, is liemenuko verziasi - db taip eme mdarytis dažniau, anksciau to nebuvo. gal kurioms krutine visad buvo maža - tai svajone. man, pasikartosiu, didele krutine su gracija nesiriša. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2020 - 08:54
Papai nuo vandens iššoka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 08, 12:02)
tema apie vyrus,

tai pašnekek ką nors apie vyrus, Idomucia.
Tema netgi ne apie tave. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 07:56)
Papai nuo vandens iššoka?  biggrin.gif

savaite prieš MM man kartais ziauriai ima verzti papus, taip. cia juk iprasti PMS pozymiai, aprasyti literaturoje. tai del hormonu svyravimo, ir jei, pastebiu ant saves, nešvariai valgau, tuomet lastelinis vanduo kaupiasi dar labiau (skaiciau, tai gali vykti ir del to, kad lasteles paleidzia vandeni, kad atskiestu toksinus). juo graziau valgau, jokiu nebuna svorio svyravimu, nebent nežymus. (pvz, zaliavalgems nebuna isvis jokiu PMS simptomu.)
kai nevalgyt emiau 15-16h, nebuvo jokiu simptomu, tinimo, verzimo. jei nevalgau tik 12-13, jau vel jauciu kad kaupias vanduo. taigi, sulig amziumi, prasosi organai daugiau poilsio, nepatinka jiems nuolat virskinti/apdoroti maistines medziagas.
griztu prie alko. su juo tikrai idomu.
neva vynas varo skyscius is organizmo, bet realiai - veidas tikrai buna patinęs. smile.gif del to metusios gerti, dziaugiasi lygiu nepaburkjusia veidu.

p.s. esu skakicius iv aktoriu, dainininkiu interviu, kur 57-77m - ideali figura, ir ne tik. energija ir visa kita. ir ką. iki pietu jos neslamcia bile ko, ir isvis valgo mazai. citrina, imbieras, obuolkiu actas - is gerimu, kokteiliai(zali), riesutai. antroj dienos pusej - siltas maistas, ir tai - syki i diena. kaip sakoma, jau organizmas savo atsivalge, atbuvo, jam nebereikia tiek esti, nes kiekvienas edimas nuses i slakus, toksinus, kuriu organizmas del fermentu stokos taip greit nebeperdirba kaip jaunysteje.
bet vat, ka daryt toms , kurioms maistas - vienas is pagrindiniu malonumu. biggrin.gif
Atsakyti
Man maistas malonumas , valgau kada noriu kiek noriu, esu liekna. Jei būčiau linkusi tukti ar ėsčiau ksip kiaulė ir nejudėčiau, tada, aišku, priaugčiau.
Papsi įsitempę prieš mmm turbūt visoms, tokia gamta smile.gif
Atsakyti