Susijaudinau

paklausiau vakar Cambalos, kaip gyveni, o ji atrase, kad net ziuredama tv apie mane galvoja...kažkur pasąmonej jai vaidenuosi...
labas rytas

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 08, 09:18)
Nors as kazkada skaiciau, kad riebalu lasteles niekur nedingsta, o tik susitraukia labai, tad atleidus vadeles, gana lengvai vel isstorejama. Nors nezinau, ar tai tiesa.
Man grazu, kai biski riebaliuko yra apvalumams,ir moterims, ir vyrams, kampuoti lai eina i kulturizmo
zmogu stambina ne vien riebalai. stambina, vanduo lastelese, ypac jis, nes isorej raumuo ir audinys pasipucia kaip balionas ir kybo stangrus, nesuprasi, riebalas, ar kas. pliusas: vanduo greit issivaiksto (jei nesutrikusi inkstu veikla.)
ne veltui pries fitneso varzybas moterys 24h negeria net vandens, kad raumuo isrysketu. nesveika praktika, moterys net alpsta nuo vandens trukumo, mano drauge pasakojo. taciau vanduo greit ir issivaiksto, cia kaip pries MM moterims - kai kurioms svoris ir iki 2-3kg svyruoja.
kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur.
skaicčau, kad emus sportuoti, raumens skaidulos prisipildo tarplastelinio vandens, pasipučia (nežinau tik del ko, buvo graziai paaiškinta), na, paskui viskas susitvarko, apsitvarko.
nors vanduo ne riebalai, man lb nesmagu, kai staiga krutine issoksta kaip bomba, is liemenuko verziasi - db taip eme mdarytis dažniau, anksciau to nebuvo. gal kurioms krutine visad buvo maža - tai svajone. man, pasikartosiu, didele krutine su gracija nesiriša.