Lutuke čia kėlė fotkes, i jas žiūrejau ir galvojau: vat toks cirkas su šunumis man nenormalu. nenormalu, kuomet šunys daromos "žmonemis". tos parodos, plauku sukimai, plovimai chem sampunais. vat cia man atrodo - is.pin.dejimas totalus. jau geriau investuoti i visu benamius, beglobius, kastravima ir paleidima, prieglaudu sistemos pertvarkymą, skaitinimą zmones imtis gyvunus is prieglaudu.
dar norejau paklausti jusu del gyvunu migdymo. kur jauciate yra riba, kada migdyti gyvuna, kada ne? drauge slauge kate, buvo baisu. dieną nakti buvo, nemiegojo, laselines pati ismoko keisti, kate sirgo inkstu nepakankamumu, viskas is jos tekejo. atsisake migdyti, tris menesius tempe, paskui visgi - sutiko migdymui. kate nusidraskydavo kateterius...
mano apmastymai: turbut pirmas zenklas butu - gyvuno skausmas. jei gyvunui skauda diena nakti, juk neleisi jam kankintis. kita vertus, kates, pvz, 24m, buna kad guli kaip kupstas ir nieko, o viduj vezys.
bet as pati saves klausiu: ar tureciau isvis laiko? juk visos turim darbus, o slaugymas, (kai ziurejau kaip mano drauge slaugo kate ir pasakojo apie nemigo naktis (kate ant jos miegodavo, visur slapindavosi:((( ), tai tas pats kaip iseti is darbo.
taigi...
p.s. griztant prie Mylimukes ir Lutukes. suprantu, kad josdvi nesutaria su Lutuke. bet man Mylimuke visai kitaip atrodo. Lutuke, paskaityk jos ivairius postus: ji ir mesos nekemsa kasdien, tik zuvi, kaip suprantu, yra uz mazesni vartojima, ir apie sexa neskiedzia be galo. tokia moteriskai lengva ir atsiputusi,tad Lutukes pasiulyta foto - ne i tema, labiau rodo tiesiog uzgautas ambicijas, nes jūs dvi gi apsizodziuojat. tuo tarpu Cambalai atvaizduoti - ispuoseletas suniukas su šukuosena. kazkas cia nuo Nauju metu neatsipagirioja