Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Moonte, as Lutukes nekontroliuoju. smile.gif

Lutuke čia kėlė fotkes, i jas žiūrejau ir galvojau: vat toks cirkas su šunumis man nenormalu. nenormalu, kuomet šunys daromos "žmonemis". tos parodos, plauku sukimai, plovimai chem sampunais. vat cia man atrodo - is.pin.dejimas totalus. jau geriau investuoti i visu benamius, beglobius, kastravima ir paleidima, prieglaudu sistemos pertvarkymą, skaitinimą zmones imtis gyvunus is prieglaudu.

dar norejau paklausti jusu del gyvunu migdymo. kur jauciate yra riba, kada migdyti gyvuna, kada ne? drauge slauge kate, buvo baisu. dieną nakti buvo, nemiegojo, laselines pati ismoko keisti, kate sirgo inkstu nepakankamumu, viskas is jos tekejo. atsisake migdyti, tris menesius tempe, paskui visgi - sutiko migdymui. kate nusidraskydavo kateterius...
mano apmastymai: turbut pirmas zenklas butu - gyvuno skausmas. jei gyvunui skauda diena nakti, juk neleisi jam kankintis. kita vertus, kates, pvz, 24m, buna kad guli kaip kupstas ir nieko, o viduj vezys.
bet as pati saves klausiu: ar tureciau isvis laiko? juk visos turim darbus, o slaugymas, (kai ziurejau kaip mano drauge slaugo kate ir pasakojo apie nemigo naktis (kate ant jos miegodavo, visur slapindavosi:((( ), tai tas pats kaip iseti is darbo.

taigi...

p.s. griztant prie Mylimukes ir Lutukes. suprantu, kad josdvi nesutaria su Lutuke. bet man Mylimuke visai kitaip atrodo. Lutuke, paskaityk jos ivairius postus: ji ir mesos nekemsa kasdien, tik zuvi, kaip suprantu, yra uz mazesni vartojima, ir apie sexa neskiedzia be galo. tokia moteriskai lengva ir atsiputusi,tad Lutukes pasiulyta foto - ne i tema, labiau rodo tiesiog uzgautas ambicijas, nes jūs dvi gi apsizodziuojat. tuo tarpu Cambalai atvaizduoti - ispuoseletas suniukas su šukuosena. kazkas cia nuo Nauju metu neatsipagirioja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2020 - 09:38

Man tai idomu kas yra slakai ir toksinai chemiskai. Kaip atsiranda, ka “veikia”, kaip valosi.

Nelabai tikiuosi gauti issamaus, mokslu gristu atsakymo.

Del mokslo namie, as manau, kad butu daugiau vaiku, kuriems tai pakenktu, nei tu, kuriems padetu. Issilavine, atsakingi tevai greiciausiai sunkiai ryztusi tokia avantiurai del

laiko stokos ir supratimo, kiek jie nezino.

O tie, kuriems jura iki keliu, arba turi labai specifini poziuri galetu vaikui sugadint visa ateiti.

Esu maciusi dokumentikos apie vaikus, kurie namie mokomi JAV. 15 m mergaite neturejo supratimo apie zmogaus reprodukcinius organus, nes ja namie “moke” sektoje gyvenantys tevai. Tiesa, ji jau buvo tekinama. Man atrodo mokymas namie igalina slepti visokio pobudzio smurta pries vaika.  :) 

Atsakyti
Ojei, žuauri tavo draugė...tiek laiko kankino...
Man teko priimti sprendimą, kai po operacijos kasdien veždavom lašelinių statyti, kai ji ėmė išvemti net vandenį, neėdė maisto, o rodikliai pasidarė tokie, kad baigtis buvo aiški. Penkios dienos. Ateina diena, kai reikia paleisti. Tada relaniumas ir tt. Tada ir baigiau mažąją naktim maitinti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 09, 10:35)
dar norejau paklausti jusu del gyvunu migdymo. kur jauciate yra riba, kada migdyti gyvuna, kada ne? :

Turbut, kai nebera prosvaisciu pasveikti ir gyvunas isties kankinasi skausmuose?
As ir uz eutanazija.. Na kam laikyti darzove, kuri niekada neatsigaus. Tikiu, jog tie gulintys patale neleistu savo artimiesiems taip kankintis istisai budint prie patalo. Bent as nenoreciau.

Is sviesos,
Kuri laika sekiau cia SM lietuviu seimos gyvenima kelioneje po JAV, berods 2 mokyklinukai, jie mokosi pagal Jav sistema nuotoliniu budu, esu tikra, kad su ju issilavinimu ir viskuo, ko jie galbut nebutu gave mokykloje, yra puikiai. Kurie gi tevai vaika nuolatos vedziona po muziejus, nac parkus, keliauja, mato zmones, ivairove ir tt. Nu per atostogas.
Ir man kai given raso, kad su vaikais keliauja, tai yra nuostabu, o kiti va piktinasi, kad vaika tampo, kankina tokie tevai...
Atsakyti

kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur.

Mane visada glumina zmoniu pasakojimai kaip gerai jie jauciasi, kai nevartoja alko. As taip itariu, Nijole ne taure per savaite isgerdavo, del to ir matosi i veidrodi paziurejus. Esu keleta metu visiskai nevartojus alkoholio, nei man ten kas nors keitesi, nei praregejau, nei veidas kitaip atrode, nei dalies draugu netekau, kaip kaip dalis musu zvaigzdunu megsta pasakoti. Nu turbut, kad negeriau kibirais, del to nusvitimas ir neivyko. Man tai alkoholis yra maisto produktas, susijes su tam tikrom tradicijom. Su zuvim geriam balta vyna, jautienos troskini gaminu su raudonu (dali butelio isgeriam), jei draugai ateina, ipilu po taurele Limoncello, per Kaledas - karstas vynas. :)

Atsakyti

Turbut, kai nebera prosvaisciu pasveikti ir gyvunas isties kankinasi skausmuose?
As ir uz eutanazija.. Na kam laikyti darzove, kuri niekada neatsigaus. Tikiu, jog tie gulintys patale neleistu savo artimiesiems taip kankintis istisai budint prie patalo. Bent as nenoreciau.

Is sviesos,
Kuri laika sekiau cia SM lietuviu seimos gyvenima kelioneje po JAV, berods 2 mokyklinukai, jie mokosi pagal Jav sistema nuotoliniu budu, esu tikra, kad su ju issilavinimu ir viskuo, ko jie galbut nebutu gave mokykloje, yra puikiai. Kurie gi tevai vaika nuolatos vedziona po muziejus, nac parkus, keliauja, mato zmones, ivairove ir tt. Nu per atostogas.
Ir man kai given raso, kad su vaikais keliauja, tai yra nuostabu, o kiti va piktinasi, kad vaika tampo, kankina tokie tevai...

As nzn ar keliavimas gali pakeisti svietima. Ir turbut mazuma gali sau leisti nuolatini keliavima po JAV nacionalinius parkus. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 09:39)
<p>Man tai idomu kas yra slakai ir toksinai chemiskai. Kaip atsiranda, ka “veikia”, kaip valosi.</p><p>Nelabai tikiuosi gauti issamaus, mokslu gristu atsakymo.</p><p></p><p>Del mokslo namie, as manau, kad butu daugiau vaiku, kuriems tai pakenktu, nei tu, kuriems padetu. Issilavine, atsakingi tevai greiciausiai sunkiai ryztusi tokia avantiurai del</p><p>laiko stokos ir supratimo, kiek jie nezino.</p><p>O tie, kuriems jura iki keliu, arba turi labai specifini poziuri galetu vaikui sugadint visa ateiti.</p><p></p><p>Esu maciusi dokumentikos apie vaikus, kurie namie mokomi JAV. 15 m mergaite neturejo supratimo apie zmogaus reprodukcinius organus, nes ja namie “moke” sektoje gyvenantys tevai. Tiesa, ji jau buvo tekinama. Man atrodo mokymas namie igalina slepti visokio pobudzio smurta pries vaika.  smile.gif </p>

Tam, kad mokytum vaiką namie turi būti visų galų meistras. Ir fizikas, ir lituanistas ir chemikas etc. Tokių nepažįstu.
Galų gale vaikams dantų patys juk netaisome?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:39)
Del mokslo namie, as manau, kad butu daugiau vaiku, kuriems tai pakenktu, nei tu, kuriems padetu. Issilavine, atsakingi tevai greiciausiai sunkiai ryztusi tokia avantiurai <...>

Ikimokyklinis / pradinis ugdymas visai nesunkiai įsivaizduojamas. Bent jau man, tuo labiau, kad mums daug keliaujant abu vaikai (vienas jau didelis, kitas dar nelabai) su savimi imdavo ir visą “mokyklą”. Klases uždaviniai, temos, atsiskaitymai - labai puikiai matosi (ypač dabar, kuomet dėstytojai pildo dienyną internete).
Su kuo tikrai susidūriau ir nežinojau kaip paaiškinti suprantamai - termodinamikos dėsniai. Ir tikrai nesugebėčiau jau išaiškinti ir išdėstyti integralų, ribų, diflygčių ir etc.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 09, 09:51)
Ikimokyklinis / pradinis ugdymas visai nesunkiai įsivaizduojamas. Bent jau man, tuo labiau, kad mums daug keliaujant abu vaikai (vienas jau didelis, kitas dar nelabai) su savimi imdavo ir visą “mokyklą”. Klases uždaviniai, temos, atsiskaitymai - labai puikiai matosi (ypač dabar, kuomet dėstytojai pildo dienyną internete).
Su kuo tikrai susidūriau ir nežinojau kaip paaiškinti suprantamai - termodinamikos dėsniai. Ir tikrai nesugebėčiau jau išaiškinti ir išdėstyti integralų, ribų, diflygčių ir etc.

Spėk, kas galėtų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 10:58)
Spėk, kas galėtų?  rolleyes.gif

Pofik. Staltiesę keliukas ir vėliava į rankas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72580837" data-time="1578552815"> kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur. </blockquote>
<p>Mane visada glumina zmoniu pasakojimai kaip gerai jie jauciasi, kai nevartoja alko. As taip itariu, Nijole ne taure per savaite isgerdavo, del to ir matosi i veidrodi paziurejus. Esu keleta metu visiskai nevartojus alkoholio, nei man ten kas nors keitesi, nei praregejau, nei veidas kitaip atrode, nei dalies draugu netekau, kaip kaip dalis musu zvaigzdunu megsta pasakoti. Nu turbut, kad negeriau kibirais, del to nusvitimas ir neivyko. Man tai alkoholis yra maisto produktas, susijes su tam tikrom tradicijom. Su zuvim geriam balta vyna, jautienos troskini gaminu su raudonu (dali butelio isgeriam), jei draugai ateina, ipilu po taurele Limoncello, per Kaledas - karstas vynas. smile.gif</p>

Nieko gluminancio nematau, Kai zmones visai negeria. Cia tas pas kas visai nerukyti. As jaunysteje isgeriau savo vonias, todel dabar visai negeriu. Ir nerukau.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 10:50)
Tam, kad mokytum vaiką namie turi būti visų galų meistras. Ir fizikas, ir lituanistas ir chemikas etc. Tokių nepažįstu.
Galų gale vaikams dantų patys juk netaisome?

Eik tu, idijote.
Jei tu buka, tai dar nereiskia kad ir kiti tokie patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2020 - 10:09
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:06)
Nieko gluminancio nematau,  Kai zmones visai negeria.  Cia tas pas kas visai nerukyti. As jaunysteje isgeriau savo vonias,  todel dabar visai negeriu. Ir nerukau.
Papildyta:

Eik tu, idijote.
Jei tu buka,  tai dar nereikia kad ir kiti tokie patys

Net žodžio idiotė nesugebi taisyklingai parašyti 4u.gif esi buia, ko tu išmokytum vaiką? Wc šveist?
Atsakyti