QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:49)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72580893" data-time="1578556062"><div><p>Turbut, kai nebera prosvaisciu pasveikti ir gyvunas isties kankinasi skausmuose?
As ir uz eutanazija.. Na kam laikyti darzove, kuri niekada neatsigaus. Tikiu, jog tie gulintys patale neleistu savo artimiesiems taip kankintis istisai budint prie patalo. Bent as nenoreciau.
Is sviesos,
Kuri laika sekiau cia SM lietuviu seimos gyvenima kelioneje po JAV, berods 2 mokyklinukai, jie mokosi pagal Jav sistema nuotoliniu budu, esu tikra, kad su ju issilavinimu ir viskuo, ko jie galbut nebutu gave mokykloje, yra puikiai. Kurie gi tevai vaika nuolatos vedziona po muziejus, nac parkus, keliauja, mato zmones, ivairove ir tt. Nu per atostogas.
Ir man kai given raso, kad su vaikais keliauja, tai yra nuostabu, o kiti va piktinasi, kad vaika tampo, kankina tokie tevai...</p></div></blockquote><p>As nzn ar keliavimas gali pakeisti svietima. Ir turbut mazuma gali sau leisti nuolatini keliavima po JAV nacionalinius parkus. </p>
As nesakau pakeisti, o papildyti. Kaip ten sako, geriau viena karta pamatyti nei 100 isgirsti?
Taip gyventi gali sau leisti tie, kurie dirba nuotoliniu budu. Zinoma, ne dauguma.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:48)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72580837" data-time="1578552815"> kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur. </blockquote>
<p>Mane visada glumina zmoniu pasakojimai kaip gerai jie jauciasi, kai nevartoja alko. As taip itariu, Nijole ne taure per savaite isgerdavo, del to ir matosi i veidrodi paziurejus. Esu keleta metu visiskai nevartojus alkoholio, nei man ten kas nors keitesi, nei praregejau, nei veidas kitaip atrode, nei dalies draugu netekau, kaip kaip dalis musu zvaigzdunu megsta pasakoti. Nu turbut, kad negeriau kibirais, del to nusvitimas ir neivyko. Man tai alkoholis yra maisto produktas, susijes su tam tikrom tradicijom. Su zuvim geriam balta vyna, jautienos troskini gaminu su raudonu (dali butelio isgeriam), jei draugai ateina, ipilu po taurele Limoncello, per Kaledas - karstas vynas.

</p>
Visiskai sutinku. Teigiamas poveikis nebent tiems, kas gere kibirais arba yra ypatingai jautrus alkoholiui.