Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 11:08)
Net žodžio idiotė nesugebi taisyklingai parašyti  4u.gif esi buia, ko tu išmokytum vaiką? Wc šveist?

Tu esi idijotė
Su vyru skuduru ant rankelas pakabintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2020 - 10:11
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72580893" data-time="1578556062"><div><p>Turbut, kai nebera prosvaisciu pasveikti ir gyvunas isties kankinasi skausmuose?
As ir uz eutanazija.. Na kam laikyti darzove, kuri niekada neatsigaus. Tikiu, jog tie gulintys patale neleistu savo artimiesiems taip kankintis istisai budint prie patalo. Bent as nenoreciau.
Is sviesos,
Kuri laika sekiau cia SM lietuviu seimos gyvenima kelioneje po JAV, berods 2 mokyklinukai, jie mokosi pagal Jav sistema nuotoliniu budu, esu tikra, kad su ju issilavinimu ir viskuo, ko jie galbut nebutu gave mokykloje, yra puikiai. Kurie gi tevai vaika nuolatos vedziona po muziejus, nac parkus, keliauja, mato zmones, ivairove ir tt. Nu per atostogas.
Ir man kai given raso, kad su vaikais keliauja, tai yra nuostabu, o kiti va piktinasi, kad vaika tampo, kankina tokie tevai...</p></div></blockquote><p>As nzn ar keliavimas gali pakeisti svietima. Ir turbut mazuma gali sau leisti nuolatini keliavima po JAV nacionalinius parkus. </p>

As nesakau pakeisti, o papildyti. Kaip ten sako, geriau viena karta pamatyti nei 100 isgirsti?
Taip gyventi gali sau leisti tie, kurie dirba nuotoliniu budu. Zinoma, ne dauguma.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 10:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72580837" data-time="1578552815"> kad ir vynas. nezinau, kaip Krist_inai , bet Nijole Pareigyte tik dziaugiasi visur interviu, atsisakiusi alko, nes veidas iki tol rytais budavo patines, paburkes, kad kas liemuo lieknas. zdz, tas vanduo kaupiasi visur. </blockquote>
<p>Mane visada glumina zmoniu pasakojimai kaip gerai jie jauciasi, kai nevartoja alko. As taip itariu, Nijole ne taure per savaite isgerdavo, del to ir matosi i veidrodi paziurejus. Esu keleta metu visiskai nevartojus alkoholio, nei man ten kas nors keitesi, nei praregejau, nei veidas kitaip atrode, nei dalies draugu netekau, kaip kaip dalis musu zvaigzdunu megsta pasakoti. Nu turbut, kad negeriau kibirais, del to nusvitimas ir neivyko. Man tai alkoholis yra maisto produktas, susijes su tam tikrom tradicijom. Su zuvim geriam balta vyna, jautienos troskini gaminu su raudonu (dali butelio isgeriam), jei draugai ateina, ipilu po taurele Limoncello, per Kaledas - karstas vynas. smile.gif</p>

Visiskai sutinku. Teigiamas poveikis nebent tiems, kas gere kibirais arba yra ypatingai jautrus alkoholiui.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:10)
Tu esi idijotė
Su vyru skuduru ant rankelas pakabintu  biggrin.gif

Dar ir nemokytina, todėl draugė su Lutuke 4u.gif
Atsakyti

As nesakau pakeisti, o papildyti. Kaip ten sako, geriau viena karta pamatyti nei 100 isgirsti?
Taip gyventi gali sau leisti tie, kurie dirba nuotoliniu budu. Zinoma, ne dauguma.

Tada cia nera kalba apie mokyma namie. :) Kad keliavimas vaikui nuo tam tikro amziaus naudingas, sunku gincytis. Pazistu mergaite puse pasaulio apkeliavusia. Pradinuke, pries savaite buvo vienoje salyje, dabar kitoje. Ejo tiek i darzeli, tiek i mokykla. :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 11:14)
Dar ir nemokytina, todėl draugė su Lutuke 4u.gif

Man butu geda kam nors sakyti, kad esu drauge su tavimi. Lutuke siyo atveju - normalesnis variantas
Papildyta:
Nesuprantu jusu rašliavu siandieniniu. Propoguojat sveika gyvensenos buda, o alkoholi geriat ir dar parukot kai kurios. Nejuokinkit varliu su savo lozungais biggrin.gif
Atsakyti

Tam, kad mokytum vaiką namie turi būti visų galų meistras. Ir fizikas, ir lituanistas ir chemikas etc. Tokių nepažįstu.
Galų gale vaikams dantų patys juk netaisome?

Butent. Galu gale vaikas neismanys tu sriciu, kaip ir tevai. Naturaliai apribojamas jo karjeros pasirinkimas. As nematau tame nieko gero. :) 

O kai tevai ir fizikai, ir chemikai, ir dar kas, dazniausiai tokie namuose nesedi ir neturetu laiko iki vidurines pabaigos vaika mokyti. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:19)
Man butu geda kam nors sakyti,  kad esu drauge su tavimi. Lutuke siyo atveju -  normalesnis variantas
Papildyta:
Nesuprantu jusu rašliavu siandieniniu. Propoguojat sveika gyvensenos buda,  o alkoholi geriat ir dar parukot kai kurios. Nejuokinkit varliu su savo lozungais  biggrin.gif

Ką ten sakyt, turgaus bobų tarp mano draugų būti negali
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 09, 11:21)
Ką ten sakyt, turgaus bobų tarp mano draugų būti negali

Tavo draugės - tokios pacios kaip ir tu. Veidmainės. Su tokiomis normalioms moterims yra nepakeliui.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 11:19)
O kai tevai ir fizikai, ir chemikai, ir dar kas, dazniausiai tokie namuose nesedi ir neturetu laiko iki vidurines pabaigos vaika mokyti. 

Nebūtinai. Šios savaitės “nuotykis”: paprasčiausias penktojo uždavinys, kuomet man užteko kelių sekundžių, kad aš jau žinočiau kaip susimesti viską per lygtį. Tik bėda ta, kad penktokai lygčių su nežinomaisiais dar nesprendžia, o paaiškinti reikia neišeinant iš jų (penktokų) suvokimo ribų.
Man ir tau visiškai aišku kaip spręsti y=(b+a)*2, kur b=2a, bet kaip tai išaiškinti vaikui, kur dar to nesupranta, kur dar pradėti reikia nuo elementarių x+2=4.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 09, 11:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72580897" data-time="1578556213"><div><p>Tam, kad mokytum vaiką namie turi būti visų galų meistras. Ir fizikas, ir lituanistas ir chemikas etc. Tokių nepažįstu.
Galų gale vaikams dantų patys juk netaisome?</p></div></blockquote><p>Butent. Galu gale vaikas neismanys tu sriciu, kaip ir tevai. Naturaliai apribojamas jo karjeros pasirinkimas. As nematau tame nieko gero. smile.gif </p><p>O kai tevai ir fizikai, ir chemikai, ir dar kas, dazniausiai tokie namuose nesedi ir neturetu laiko iki vidurines pabaigos vaika mokyti. </p>

Įdomu kaip mastysi, kai turesi vaiku. Įdomu ar bus kiek pasikeitusi lavinimo sistema i ta laika
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 10:25)
Tavo draugės -  tokios pacios kaip ir tu. Veidmainės. Su tokiomis normalioms moterims yra nepakeliui.

biggrin.gif ok ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 09, 11:26)
Nebūtinai. Šios savaitės “nuotykis”: paprasčiausias penktojo uždavinys, kuomet man užteko kelių sekundžių, kad aš jau žinočiau kaip susimesti viską per lygtį. Tik bėda ta, kad penktokai lygčių su nežinomaisiais dar nesprendžia, o paaiškinti reikia neišeinant iš jų (penktokų) suvokimo ribų.
Man ir tau visiškai aišku kaip spręsti y=(b+a)*2, kur b=2a, bet kaip tai išaiškinti vaikui, kur dar to nesupranta, kur dar pradėti reikia nuo elementarių x+2=4.

Nesupranti taves. Kodel tu pasakas seki? Tavo pirmas vaikas per rankas ejo, kai augo, nes per daug savimi buvai uzsiemus, o tu apie kazkokias mistines lygtis kalbi.
Atsakyti